כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
תשמוע אני בן 16 עוד חודשיים ואני מת להוציא רישון לאופנוע 50 סמ"ק. הורים שלי הקרציות האלה בטוחים שכל אופנוע נוסע 300 קמ"ש ושאני בטוח יעשה תאונה. אקיצר... מישהו מכיר איזו קומבינה או טסטר שמעביר בלי חתימה של ההורים? או דרך אחרת?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אולי אתם זוכרים שלפני כמה חודשים ג'יגהבייט ערכו תחרות בה צריכים לשחק במשחק איסוף אייקונים [המייצגים את הטכנולוגיות החדשות בלוחות האם החדשים שלהם]. מי שהשיג את הזמן הקצר ביותר דורג גבוה יותר ברשימת המשתתפים ובסוף התחרות נבחרו 100 [או יותר, לא זוכר במדוייק] המדורגים הראשונים אשר השתתפו בהגרלה ובה פרסי חומרה יקרי ערך. הגיע הזמן להגרלה חדשה, והפעם עם משחק Pinball בו עליכם מן הסתם להשיג כמה שיותר נקודות כשברשותכם 3 כדורים. כמובן, שגם הפעם יש פרסים מעולים ויקרי ערך. אז קדימה, רוצו לשחק ואם יצאה לכם תוצאה גבוהה במיוחד אתם מוזמנים לדווח כאן ולהעביר חוויות על המשחק. למשחק לחץ כאן בהצלחה, ובתקווה שנצליח להכניס עוד יותר ישראלים שיזכו בפרסים מאשר בפעם שעברה. נ.ב. אתם …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זהו לא ספאם ואני מדבר ברצינות יש כאן אפשרות לראות את כל ההודעות שננעלו בפורום? דיפדפתי בכמה הודעות שננעלו ויש שם פשוט בידור. בבקשה לא לנעול.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה תמונה מחלק מההרס בתאילנד בעקבות גלי הצונאמי...מYnet אני לא בא לצחוק על שום דבר שקרה רק התמונה הזאת די מוזרה לפי דעתי או שלא הבנתי אותה עדין http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/482389/PHU212D_wa.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום H.WZONE יש לי בעייה שנגמרה לפני דקות אחדות בריב גדול עם אמא... יש לי חדר עמוס במחשבים, ואני בזמני הפנוי עובד כטכנאי ונוצר לי מצב שיש חלקים/ברגים/מברגים/כלים/מארזים/כרטיסים וכל שאר הדברים מפוזרים בחדר.. ואמא שלי חוטפת קריז (פולניה), והיא מאיימת לסגור לי ת'כבלים, ולקחת לי ת'מחשבים. :asthanos: מה לעשות??? גם עם אני מסדר את החדר והוא ניראה 10, אז אחרי 5 שעות הכל מתבלגן עוד פעם, יש לי מגירות אבל זה פשוט לא עובד!! למי שיש פתרונות, פליז תגידו!!!!!!!!!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים יקרים אני אוהב את כולכם אבל אני חייב ללכת מקווה שתהנו לכם בזמן שאני קורע שם את התחת :smoke: היה ממש כייף אני חושב שאני כאן מהיום הראשון ... ואני לא מצטער... אפילו לא על שניה אחת. הרבה אנשים התחלפו במשך הזמן היה ממש כייך לראות הכל מתפתח... ואני רק יכול לקוות שאחרי כמה חודשים טובים בצבא *בלי הרבה זמן למחשב * אני אוכל לחזור לראות את כל מה שאהבתי :ylsuper: שלכם רוי
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
סוף שנה, לפני בגרויות.. הדבר האחרון שיש כוח אליו זה ביה"ס.. מבלים, מבלים עם הח'ברה, מבלים עם הח?ברה (כמה שיותר...), עושים שטויות, מבריזים ביה"ס כי גם ככה לא עושים שם כלום... שומעים מוסיקה עם כל השכונה ושהשכנים ילכו לחפ'ס... מבלים כמה שיותר! אז למה לעזזל משרד החינוך רוצה שדוקא עכשיו נלמד לבגרויות!??!???!?!? ועוד משהוא...איך זה שיש לי כמה חברים שמסוגלים לשבת כל היום 24 כולל שבתות וחגים ללמוד ולא רוצים לצאת כי אז הם יקומו מאוחר ולא יכלו ללמוד....איך!? כמה שיותר***חופש!!**כמה שיותר
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי. ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצאתי עם חברה שלי כבר שנה והחלטנו להתחתן. ההורים שלי כל כך עזרו בכל ההליכים, החברים תמכו והחברה הייתה חלום. רק דבר אחד הציק לי - חמתי לעתיד. היא אישה מצליחנית וגם יפה. מדי פעם הייתה מרעיפה עלי מבטים שהשאירו אותי המום. באמצע ההכנות לחתונה היא הזמינה אותי לבוא לבדוק את ההזמנות. כשהגעתי לבית של חברתי הייתה חמתי לבד והיא אמרה לי כך: "תראה, עוד מעט תהיה איש נשוי. אני מרגישה כלפיך משיכה שאיני יכולה שהתעלם ממנה, הייתי רוצה לבלות איתך פעם אחת במיטה, לפני שאתה מתחייב לבתי". הייתי המום ונשארתי קפוא במקום. ואז היא אמרה: "תבחר, אתה יכול לצאת דרך הדלת או לבוא אחריי לחדר". אמרה ונעה בהליכתה הסקסית לכיוון חדרה. ואז החלטתי... יצאתי החוצה. להפתעתי בחוץ היה אבא של …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחר אני מתגייס ( 31.03 ) לצה"ל. אני מקווה שאני אחזיק מעמד בלי המחשב ובלי האתר הנפלא הזה. אני אוכל להיות פה כנראה בסופי שבוע וחופשים לקבל מנות מרוכזות של חדשות ועדכונים. אזזזז ביי לכלום.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GOOGLE מחפש גם בהרבה יותר מקומות.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.bordergatewayprotocol.net/~jon/humor/video/gta4real.mpg
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו זה מפרט שראיתי באינטרנט כתוב במודעה מחשב P4 לוח אם ASUS זה לא עבודה בעיניים תראו איזה מפרט חרא: מארז מהמם (צבע כסף) ATX מפואר כולל שתי יציאות USB. לוח אם ASUS P-4 S533 כולל 6 יציאות USB נוספות על הלוח!!!! מעבד INTEL P-4 2.4GHz 533MHz זיכרון 256MB DDR 333MHz (לא ( !!! SDRAM מאיץ גרפי משולב 3D מעולה 64MB (על הלוח) "shared memory" כ.קול AC 97 כ.רשת 10/100 כולל הכנה ל ADSL כ.מודם 56K V92 דיסק קשיח ענק WD 40GB 7200RPM ATA 100 כונן 1.44 כונן ASUSx52 בעל מנגנון יחודי למניעת רעידות !! מקלדת אינטרנט עכבר + גלילה עובדים על האנשים בן אדם שרואה אינטל וASUS חושב שזה אחלה מחשב, צריך לעצור את התופעה, למישהו יש רעיונות? נ.ב שימו לב לכרטיס מסך החייתי!!!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם נשים רגע את החשיבות ההיסטוריה היהודית של ארץ ישראל בצד...ואת העובדה שתוך כמה שנים נהיה כבר יותר שחומים אבל באמת, איפה הכלכלה הייתה יותר פורחת? לא היינו משתלטים על כל אפריקה והופכים למעצמה הגדולה בתבל???? היינו מביאים מהפכה לאפריקה.... נו מור מדינות עולם שלישי!!! או שהיינו הופכים לאחת כזו? אני צופה נעילה של המודרים ....
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוף אני צריך לקנות משקפי שמש, ואמרתי- אם כבר אז כבר, בשביל הפוזה, נקנה איזה משהו סטייל מטריקס :smoke: עכשיו, מישהו מכיר דגם שנראה כמו\דומה למשקפיים(עדיפות של ניאו כאלה: http://www.thelastfreecity.com/gallery/gallery_item.cfm?ID=8925) שיש בסרט? BTW- במחיר נורמלי ;D, לא 3000$. TNX
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
בשבוע הבא אני קונה את המחשב החדש שלי השישי במספר בחיי הקצרים (ה286 הראישון שלי הלך לעולמו לפני זמן קצר :'() ותהיתי מה אתם עושים כשאתם קונים מחשב חדש? הראישון מת שניים שוכבים אצלי במקלט הרביעי אבא שלי עובד איתו החמישי הוא הנוכחי חבל לי לזרוק את המחשב אבל אף אחד לא יקנה את הגרוטאות האלה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא רחוק היום בו לכל אחד מאיתנו תהיה גישה להורדת סרטי DVD מהאינטרנט ,טכנולוגיית הVDSL עוד שנתיים שלוש אצלנו בנוסף אני מניח שעוד שנתיים שלוש צורבי הDVD יהיו מהירים וזולים יותר. אז מה אתם אומרים ? האם היום הזה בו ספריית הDIVX שלנו תוחלף על ידי ספריית סרטי DVD מתקרב ובא? מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה שמעסיקה את רוב אנשי הצוות ביחידה שלי בימים אלו... 8) נשמח אם תתרמו "למחקר". לדעתי, זה אותו הדבר. מיותר לציין שהדיעות חלוקות מכאן עד להודעה חדשה ולכן "עזרתכם" נדרשת.
-
- 15 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שמעתי שערוץ 1 משדר את התוכנית של דיוויד ליטרמן אז רציתי לשאול מתי זה בדיוק?!
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-