כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,655 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לתרגל אנגלית במקלדת אז חשבתי אולי להתחיל לכתוב בפורומים אמריקאיים. יש לכם פורומים טובים להמליץ לי עליהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יאללה זה לא יאמן שבא לבכות יש שם הכל! ובזול ;D באנדל של 2.4 512ddr 3200 ולוח אם של אסוס msi או ג'יגהביט ב800 דולר!!! זה פשוט כלום חינם נדה! גם לקנות בנפרד זיכרונות או מעבד או מארז זה חצי מחיר או פחות מבארץ זה פשוט לא יאמן נראה לי באחד מסיבובי הקניה הבאים שלי אני יעבור שם...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נגיד ויש לי מודל בתוכנת תלת מימד כמו מאיה 7\3DSMAX 8, לדוגמה. ואני רוצה להעביר אותו למודל מוצק מחומר גלם כל שהוא (לא מתכת). איזה מכשיר עושה את זה. שמעתי פעם על מדפסות תלת מימד אבל בחיים לא ראיתי דבר כזה. איפה בארץ הקודש יש גישה למכשיר כזה? אם יש. זה לא בגרפיקה כי זה לא קשור לגרפיקה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת מאיפה אפשר לקנות בארץ תודה לכולם כן אני יודע אני משוגע אבל יש לי נוסטלגיה לסגריוצ האלה ואני רוצה לעשן אותם ;D http://public.blu.livefilestore.com/y1pc9O8XCaqxLfJ_hA42xEt8sKMFhPrW1quVw3gcN9S4nN0BbXONqHU4UyZs7nlcquF3JE6oQi7zDkYHB-KvLho1Q?PARTNER=WRITER
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אתמול בשעות הערב, יצאנו לבלות חמישה חבר'ה מהיחידה, נסענו ל"מקס ברנר" בהרצליה (מקום איכותי מאוד, ד.א), עברנו דרך בת-ים לאסוף את אחד מהחברים. אנו נוסעים צפונה ברחוב בלפור (אחד מהרחובות המרכזיים בעיר), התנועה מתהצרת ונהיית איטית להחריד, אנו מתקדמים אט אט עד שלפתע, ממש כמו מזבח, באמצע הכביש, חונה לה אופל קורסה משנות ה80 על שני נתיבים! ----------------------------------------- ------> | ---- ---- ---- ---- ---- ---- -- | ---- | ----------------------------------------- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---- ---------------------------------------- *החץ מסמן את כיוון הנסיעה שלנו, הקו שפרוס לאורך בתמונה, הו…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני שבוע המחשב התיקלקל על היום הראשון ואני לא יודע איך אמרתי לו שזה יוכל להיות תקלה שלו.. הוא אמר שזה יעלה כסף אז צריך לשלם לו כסף ? זה דחוף! :'(
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז אני מחפש מקום בארץ להיבחן בשביל הסמכה של A+ (רק מבחן בלי קורס) ומקום אחד שמצאתי ביקש 1257 ש"ח כולל מע"מ על כל טופס! (יש שני טפסים אז יוצא מעל 2500 ש"ח). עכשיו אם נתחשב בעובדה שהבחינה אמורה לעלות לפי המחירון באתר של COMPTIA בערך 180 דולר לטופס יש לנו הפרש מחירים עצבני. מישהו מכיר ? ממליץ?
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בליוןנטורק אין יותר לינקים. אם באופן תאורטי בלבד אתם הייתם מחפשים איזה סרט (משהו בלי זכויות יוצרים , חוקי כזה אתם יודעים... איפה אתם עושים את זה?? ראיתי כמה אתרים אבל השמועות מספרות על מהירות דלה בעקבות חוסר במקורות. ואולי בעצם אתם מעדיפים פאבים???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1)ש אתם מחרבנים ושהחרא פוגע במים יש רעש של התמוססות 2)ש החבר שלכם מחרבן אצלכם בבית ואחריי החרבון נשאר שאריות של חרא על האסלה 3)שאחריי מקלחת אתם מחרבנים ומרגישים פלוץ רטוב 4)שאתם נכנסים לשירותים בבית ופתאום יש גל סירחון ואתם צועקים אבא!! 5)ש מרוב נייר תואלט ששמתם המים לא יורדים באלסה 6)ש אתם מדברים עם כוסית ואתם מנסים לשחרר פלוץ בלי שתשים לב 7)אתם הולכים לשירותיים ציבוריים ומשתמשים בכל הנייר 8)אתם מנסים להפליץ כמה שיותר בשקט בשירותים של החבר 9)גומרים את כל הספריי של הריח בניחוח הדרים בשירותים 10)יושבים על האסלה שעה ואפילו לא מחרבנים...... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהוא יודע מה זה?? ואיך התחברנו לכאלה דברים?? ואם יש כאלה היום? מכל הכתבות בואיי נט על זה לא הבנתי כלום...
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הורי ביקשו ממני להשיג להם מוזיקה. הם אוהבים מוזיקה בסגנון פרנק סינטרה, קלאסית (הם אהבו את העיבוד הפילהרמוני של הביטלס, אז מומלץ משהו בסגנון) וסגנון רגוע, נעים לאוזן. יש המלצות?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש להנאתי באינטרנט (אם הייתי גולש לאי הנאתי אז אני לא יודע למה לעשות את זה בכלל מה אני מזוכיסט?) ואז אני מחפש בגוגל על אצבעות שוקולד של עלית ואני לוחץ על אחד הלינקים כדי לראות כתבה על זה שזה מושק ומה אני רואה?! פתאום הדף מתחלף לי למשהו לבן אחרי כמה שניות ואם אני עושה דף אחורה אז שוב הסקריפט הזה עושה לי דף לבן, שם הדומיין של האתר שמפעיל את הסקריפט הזה הוא http://shomershabes.co.il/shomershabes/default_heb.asp אני מוריד את כל השיט מהURL ומשאיר את הכתובת הזאת ונכנס, רואה אתר שכביכול "מכבה" אתרים דתיים בזה שהוא מחליף לך את הדף לדף לבן ואפילו האתר הזה "מכבה את עצמו" רק שהוא כותב לך כמה דברים עכשיו אם אני לוחץ ESC כלומר פקודת STOP, אז הוא לא יטען את זה והוא לא יחליף לי את…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לכל מי שעדיין לא ראה... הנה הטריילר הרשמי של שני סרטי המטריקס החדשים.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בחישוב זכיה בלוטו. אני לא רוצה סתם מספר, אני רוצה לדעת איך עושים חישוב שכזה. תודה רבה, חיים.
-
- 15 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
-
http://onemorelevel.com/games.php?game=453 אתם יכולים לבנות "מסלולים" משלכם ולתת לאנשים אחרים. הינה 2 המסלולים שלי 1. -6t,58,-6t,-1p -1i,-21,-6v,-21 -6t,-21,-6t,-1n -4h,5l,-6t,58 -6t,58,-6t,ed -6u,be,-42,cu p,f1,-6u,f1 -6t,ec,-6t,f2 -4i,5l,-m,5u -1j,-21,8n,-21 e,c4,-2v,ag -1i,1i,-1i,-21 -1i,1i,1i,1i -m,5u,45,7b 1h,1h,68,1h 1i,4p,n,4g 4a,co,e,c4 q,f1,e8,f1 72,5t,2v,4o 30,4p,1i,4p 51,9k,33,9l 45,7b,35,9k 8l,co,4a,co 51,9l,cr,9l 68,1h,8t,39 91,5g,72,5t 8n,-21,ji,-21 8t,39,9i,39 a7,5q,9b,64 9b,64,91,5g ct,bn,8l,co 9h,38,ci,21 co,6g,a7,5q 9h,f0,e1,dq co,6g,jh,6g jh,bn,ct,bn e1,dq,ek,di e7,f1,ji,f1 jh,g,jh,-20 jh,6g,jh,g jh,6f,jh,dq jh,dq,jh,f1 #-63,49 -5r,e8 -4a,8o -t,4f …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלחתי חבר שלי להתקין בבית אימו את המחשב החדש שקנתה. הוא מתקשר אליי באמצע ההתקנה לשאול שאלות ולראות אם הכל בסדר. שאלתי אותו אם התקין את הדריברים של הכל. הוא אומר: אין דיסק של דרייברים, מאיפה אתקין? אני אומר: בטח שיש רקתסתכל ותחפש, כתוב על זה HP! הוא אומר: לא ולא. עברו שבועיים -שלושה, והמחשב שהותקן בלי תמיכה בכרטיס קול/רשת/ וכו' היה חייב כבר דרייברים - הרי אין גישה לרשת וכו'. החבר מתקשר לחברת ארדיטי (נהריה). ושואל למקום דיסק ההתקנה של הדרייברים. שמנו את הדיסקים של הדרייברים בתוך המארז. בתוך הקרטון? לא, בתוך המארז של המחשב! מה מצחיק פה? שזה מחשב של HP!!! מקורי, מחנות של HP. פשוט בושה. מישהו שמע על דבר כזה? ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למה אין לאתר צ'אט? יש פורום יש חדשות כתבות ובקיצור יש הכל רק צאט חסר יש עוד מישהו שחושב שצריך פה איזה צ'אט? יש הרבה משועממים בלילה (ראו תמונה) וצ'אט היה יכול לעזור פה בכיף [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מכשיר NOKIA N85, דרך חברת פלאפון, עם יתרת תשלומים של 64.90 כל חודש ל-18 חודשים נוספים. ההתחייבות למסלול הסתיימה לפני כשבוע, ואני מחפש מסלול זול וטוב יותר. ממוצע שימוש הוא 250 דקות וכ-200 SMS בחודש. לא משתמש באינטרנט או בשירותים נוספים. הכי זול שהצלחתי למצוא דרך פלאפון הוא מסלול סטודנטים: 149 ש"ח על 200 דקות+3000 SMS (על כל דקת חריגה 39 אגורות). בנוסף 13.90 שירות תיקונים ו-14.90 ש"ח על המכשיר כל חודש (אחרי זיכוי מה-64.90 ש"ח). סה"כ=178 ש"ח. המחיר זול? לפי הנציגה של פלאפון, אין מסלול זול יותר מהנוכחי, במיוחד כשצריך מינימום 149 ש"ח חשבונית כדי לשלם רק 14.90 בחודש על המכשיר במקום 64.90 סכום מלא. זה בעיקרון מה שתוקע אותי עם מחירים גבוהים, יתרת התשלומים על המכשיר . יש טעם…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
עיינים שלה ושאר הפנים מכוסות
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באזור רמת גן.. ראשון לציון.. ת"א.. ושיהיה בה את החלקים הבאים: AMD Athlon 64 3500 CPU Box 2,285 ש"ח - מעבד s939. MSI K8N Neo2 Platinum 925 ש"ח -תומך Dualddr... Corsair TWINX 1024 PC3200C2 2*512MB DDR 400 1,590 ש"ח -dual... Maxtor 160GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Kit 698 ש"ח . ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server 965 ש"ח +ספק 430W מעולה!!!+3 מאווררי 80mm מותקנים בתוך. Mitsumi floppy 1.44 50 ש"ח Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB 2,690 ש"ח Creative AUDIGY 2 ZS Retail Sound Card 555 ש"ח LITE-ON DVD 16*48 Retail{220 שח} NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 482 ש"ח Creative Inspire 5200 (5.1) b…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי על המכללה הזאת והאם באמת שווה לעבור תקורסים שלהם? זתאמרת הם באמת יכולים לשלב אותך לתעשיית ההיטק? למה ללכת לשם ולא ללימודים אקדמאים? והאם בתחום הזה של טכנולוגיות מידע המעסיקים יותר יסתכלו על ניסיון של בנאדם בתחום ולא על איזה תעודות יש לו..? תודה וחג שמח.
-
- 15 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html בצד ימין, טיפה למטה תחת הכותרת QUICK VOTE עריכה: קישור ל SKY, תודה ל PURE GOLD: http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003518,00.html
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מאיזור השרון. בשנתיים, אפילו שלוש שנים האחרונות אני קונה קבוע ב- Ivory והאמת שאני די מרוצה, אני זוכר בעבר דיונים על משתמשים שכתבו שאייבורי לא בסדר וכד', ועכשיו אני רואה שכותבים כך גם על K.S.P, האמת שכל הזמן הזה העדפתי את אייבורי על KSP, פשוט התרגלתי לקנות שם, הכירו אותי כבר, היה לי נח ונחמד. כל מי ששאל אותי - הפניתי אותו לאייבורי, לא הייתה שום בעיה אף פעם, הכל היה בסדר. הבעיה היא שאני לא קונה שם מחשבים, אלא חלקים... וכל מי שאני מפנה לשם - קונה מחשבים. ואני רואה שלא משנה מה קונים שם - על הכל אומרים פה דברים רעים. מעבר לכך, מה שגרם לי לפתוח את הדיון, זה ש- TheHunter פרסם כתבה מהיום, מעיתון ידיעות אחרונות, בה כתוב ש- DELL מתנצלת בפניי KSP על מה שפרסמה ב- Glob…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם צריך לפתוח את המארז ולנקותו ואם כן איך וכל כמה זמן רצוי. ובכלל איך רצוי לשמור על המחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-