עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by alexbmw,

יש איזה שיר כזה שהולך משהו ככה ,"תתגייס לצנחנים יא בן **** ,תתגייס לצנחנים יא בן **** ,כי בנח"ל וגולניפ מגייסים שם רק ...." ומשם אני לא זוכר . למישהו יש את הליריקס של זה ? אולי את השיר עצמו ?

• 16 תגובות
    • 12.6k צפיות
  2. Started by Access Denied,

אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף. מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש) האופציות כרגע הם: Saucony Omni 8 Saucony ProGrid Ride 2 וה-ProGrid Hurricane 11 יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי. מה אתם ממליצים לו לקנות?

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by ביצה,

אהלן! במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע ים, מה האופציות שלי להשכיר אופנוע ים? מצאתי בגוגל השכרה במחירים של 300\500 שקל לחצי שעה\שעה בהתאם, מדובר בהמון כסף. יש אופציות זולות יותר שמוכרות לכם? במידה והשכרתי, אני יכול לקחת איתי עוד חברים? תודה לעונים עריכה: מצאתי עוד אופציה- 12 שעות ב-5 אלף שקל.

• 16 תגובות
    • 8.2k צפיות
  4. לפני כמה ימים אני ועוד חבר שלי קלטנו איזה ילד שאנחנו מכירים וממש לא סובלים, אז החלתנו קצת להשתעשע איתו. אני מצלם, וחבר שלי מדבר ומבצע! (דיברנו באנגלית כדי להרחיב את קהל היעד שלנו!) http://www.youtube.com/watch?v=hXIQMG84hPg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Iko89,

ללא ספק.. לראות עד הסוף. http://www.youtube.com/watch?v=4bb4y8HEYq8 ורק לאחר מכן לראות : http://pix.motivatedphotos.com/2008/6/20/633495987683532308-what-has-been-seen.jpg

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם רציתי לשאול אם למישהו יש נסיון עם אתר מסוים שמבקש להיות ברקע במחשב שלנו ובתמורה ישלם לנו דרך פיי פאל 45 סנט של דולר לשעה.... מישהו עבד עם האתר הזה?קיבל כסף? http://www.surfjunky.com/ האם שווה לנסות?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Bebush,

http://www.imdb.com/title/tt1320253/ סרט עם כל ה "Bad Asses" שאנחנו מכירים, סילבסטר סטלון, שוורצנגר, ברוס וויליס, ג'ייסון סטאטהם, סטיב אוסטין, ג'ט לי, רנדי קוצ'אר. ראיתי אותו היום, סרט אקשן נחמד, בלי הרבה חשיבה פשוט סרט אקשן כמו שאנחנו מכירים חבל שוויליס ושרוורצנגר הופיעו לדקה בסרט אבל הצליחו לגוון את כולם ויצא סרט נחמד. קצת קטעים מצחיקים. אז מי שרוצה להעביר את הזמן I Approve

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. https://www.behatsdaa.org.il/ נתקלתי באתר הזה במייל ששלחו לי מהאגדוה למען החייל. עוד לא יצא לי להכינס אבל אני בקרוב אכנס ונראה מה הולך שם. נראה לי שזה אחלה של דבר שסוף סוף מישהו עושה משהו לחיילים ששירתו בצה"ל והשתחררו בכבוד. כל הכבוד להם. עריכה, טוב כשאתם נכנסים לאתר אתם מעדכנים פרטים כמו שם, שם משפחה, אימייל, טלפון וכד'... ואז אתה רואה את כל האטרקציות שיש, כגון מופעמים קרובים, הופעות, ספא, קולנוע, מינויים וכד'.. במחירים יחסית טובים. יום ספא ב180 ש"ח. הופעה של סינגולדה ב90 ש"ח. 2 כרטיסים זוגיים לבתי הקולנוע של גלובוס מקס ב170 (אצלנו, בגלובוס מקס נתניה זה עולה 120 ש"ח לאחד!) ואפשר להזמין גם דרך האתר.

• 16 תגובות
    • 9.2k צפיות
  10. Started by o07,

נגיד מישהו קונה אוזניות מארה"ב משהו כמו 800$ שלא מוכרים בארץ. לגבי העברה במכס אם רשום משומש עד 50$ מה הסיכוי שייבדק. (דרך DHL\FEDEX) ואם כן איך הם יכולים לדעת? וכמה אפשר לצאת בקנס אם ישימו לב? סתם שאלה שעלתה במוחי הסקרן :alcoholic:

• 16 תגובות
    • 5.9k צפיות
  11. כי אני יודע שיש ארצות שבונים בתים מעץ או שילוב של עץ עם חיפוי מלט. זה גם יותר זול וגם מהיר מאוד לבניה. מכירים סוגים נוספים של בניה?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אז ככה, זאת רשימת הציוד: PS3 - עם טקן וכדורגל נרגילה - יש מוזיקה - בפול ווליום מזגן - יש נוף פתוח לעיר - יש שתיה: וודקה (איכותית), ערק (הכי זול), וויסקי (גרין ליבל) מיץ תפוזים, לימונדה כוסות נמוכות כאלה מגניבות עם קרח בתוכו בשביל שמי שישים בזה וויסקי יראה "בוס" חח כוסות רגילות ופותחן באוכל אין לי רעיון מה להציע מלבד קבוקים חשבתי על סושי אבל לא יודע.. יש עוד מה להציע??? בנוסף חשוב לי לציין שיש לי בית רק פעמיים בשבוע, זה יהיה על אחד מהימים האלה

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by EasyPooper,

אז ככה, אתמול ב00-00 שעון ישראל עבר החלק הראשון של התחרות "מר אולימפייה" תוצאות השיפוט יגיעו היום בערב, עם תוכנית ערוכה ואפשרות לצפות בה בלייב בלינק הבא- http://webcast.bodybuilding.com/fitshow/2010olympia/ הנה כמה תמונות: ג'יי קאטלר, ההימור שלי מקום ראשון השנה. אז מה דעתכם, מי לוקח?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום וברכה, כבר כמה חודשים שאני לא מבין למה חשבונות אורנג' באים אליי כה מנופחים, אני לא כזה מדבר הרבה בפלאפון שזה יכול להגיע לסכומים כאלה. הורדתי את החשבונית האחרונה וגיליתי להפתעתי שאני מנוי לכל מיני שירותי מידע ותוכן שלא בהסכמתי. פיתאום חיוב של סביב ה-150 ש"ח קפץ לי לסביב ה-350 ש"ח ועוד עשיתי מנוי חיילים... 150 זה בסדר. אבל איך הגיע לסכומים של 350 פלוס מינוס אינני יודע. למישהו עוד קרה זאת? יש פה אולי מ-HWzone נציג של אורנג' שיכול לעזור לי?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ariel-ro,

שלום, יש לי כלובים גדולים של תוכים בחצר, והרבה פעמים קורה ששוכחים דלת פתוחה, ואז תוכים בורחים החוצה. מישהו יודע איפה ניתן לקנות חיישנים לדלתות האלה שברגע שדלת נשארת פתוחה אז יש רמקול שמצלצל? אריאל

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. אהלן אנשים. אני מחפש המלצות למותחנים פסיכולוגים טובים, שמתי לב שלאחרונה אני ממש נהנה מהז'אנר. הנה כמה סרטים שאני זוכר שאהבתי : השתול, אפקט הפרפר, יוקרה, Shutter Island ובטח יש עוד כמה שאני לא זוכר. כרגע שמתי לב שגם יצא אפקט הפרפר 2 ו3, איך הם ? לא קיבלו ציון בשמיים בIMDB. אז איזה עוד סרטים טובים יש בזאנר ? בתודה מראש, מייק.

• 16 תגובות
    • 21.1k צפיות
  17. Started by Overshot,

שלום לכולם! שמי הוא אדי, אני חייל בן 21 וגר בחצור הגלילית. אני מעוניין לקנות 8800 ULTRA מחול, מ-EBAY. לפי מה שעד עכשיו הבנתי - המחיר של הכרטיס מסך + ההובלה לארץ זה לא המחיר הסופי שאני יצטרך לשלם. יש גם סוג של מס שאני יצטרך לשלם בשביל לקבל את המוצר. מישהו יוכל לפרט בבקשה מה הוא תהליך היבוא ומה בערך המחירים שאני ישלם לאחר שקניתי את הכרטיס מסך? האם זה בכלל שווה? בתודה רבה, אדי =]

• 16 תגובות
    • 6.4k צפיות
  18. Started by michaelr,

היום הלכתי לקחת מסכת אב"ח מהדואר מה איתכם?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. Started by alexbmw,

אז ככה, אני במהלך חיי שותה המון תה, אני בחור של תה, ובחיים לא שותה קפה או כל חרא אחר, רק תה, אבל בזמן האחרון הטעמים הרגילים שיש בכל הליפטונים והויסוצקי למיניהם החלו לשעמם אותי, ואני רוצה להיתנסות בתה אמיתי. אז חברה אם למשהו יש המלצות לסוג תה, ויותר טוב המלצות למקום בו ניתן לקנות סוגי תה שונים (בעיקר מהמזרח הרחוק), כל אלו יתקבלו בברכה. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. השאלה בכותרת \/\/

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. פשוט נראה זוועתי. מי תכנן אותו לעזאזל? איך מעיפים את כל הצד השמאלי של החדשות האלה? טוב שהתוכנה לא תופסת עכשיו את כל המסך.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by MatanFrenkel,

אהלן חברים, היום אני נוסע לKSP להזמין סופית את הרכיבים הבאים Phenom II X6 1075T BOX Gigabyte MA770 UD3 Shappire HD6950 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח למי שמכיר ולא מכיר יש את המדיניות הבאה באתר הבית של KSP: אם תמצאו בעיר/אזור מגוריכם בחנות אמיתית או וירטואלית, מוצר זהה באספקה מידית, במחיר זול יותר, ובאותם תנאי תשלום מהמופיע אצלנו באתר או בעיתון תוכלו לקבל אצלנו את המוצר או מוצר שווה ערך, במחיר זול יותר מהמחיר שמצאתם. בהתחיבות !!! המעבד שאני הולך לרכוש עולה 1090 בKSP באיזור מגורים שלי (צפון) 12 תשלומים שווים. בSKYPC שיש להם סניף חיפה (צפון מן הסתם) יש את המעבד ב1039 ש"ח גם ב12 תשלומים שווים. האם אוכל לקבל פה את ההפרש? מה דעתכם? קישורים לחלקים: KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?u…

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. לילה טוב לכם... בביתי נמצאים 3 מחשבים.. שני נייחים בחדר אחד, ונייד נוסף בחדר אחר. הרעיון שאחד לא יחובר לרשת (אבטחה מירבית,מחשב סרטים ומשחקים), והשניים האחרים יהיו ברשת. מחשב לכל חדר (2 חדרים). השאלה שמעסיקה אותי הרבה ואפשר לשאול אותה בכמה וריאציות היא - איך ניתן להפיק את המיטב מן המחשב? אילו אפליקציות ו/או שימושים ניתן להריץ/לעשות בו כדי לחוות הנאה מקסימלית ולימוד מירבי? כלומר, איזה שימושים אתם עושים בו כדי לא להשתעמם למשל, איזה שימושים טובים לבית, שימושים שעוזרים לכם ללמוד? אילו הגדרות אתם מגדירים על המחשב להגדרות נכונות ? סתם דוגמה שעולה לי וטרם ניסיתי - משחקי LAN בין 2 המחשבים שמחוברות ברשת- אשמח לקבל המלצה למשחקי רשת כאלו (חשבתי בנתיים על Warcarft III, RedAlert 3, אי…

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by wooper,

זה משהו שקצת מטריד אותי לכן אני שואל לפני שבוע בעבודה משהו מהעובדים קרץ לי לא פעם אחת אלא פעמיים באופן אישי אני מתעצבן שקורצים לי. לא קרה לי מקרה כזה גם לא שאלתי למה הוא קרץ לי משהו יכול להסביר לי או שנתקל בזה?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by swip,

שלום. אני רוצה להתחיל ללמוד באוניברסיטה הפתוחה מדעי המחשב ויש לי מספר שאלות לגביה. רקע אישי- אני בן 22 לפני מספר חודש השתחררתי,מצאתי את עצמי מחפש מקצוע לחיים,בסופו של דבר על פי שיקולים רבים הגעתי למסכנה שהמסלול בשבילי הוא מדעי המחשב, כאן נתקלתי בבעיה,מסתבר שכן הייתי צריך ללמוד בבצפר וכן באמת הייתי צריך להשקיע בבגרויות ואפילו לעשות פסיכומטרי (שאני ממש רוצה שיפסלו את הרעיון הזה) אבל הלימודים בזמנו לא התאימו לא לאור המצב הכלכלי בביתי ולא שיטת הלימוד... בתיכון קיבלתי פטור ממתמטיקה ומאוד מספר מקצועות כדי שאוכל לעבוד ולהתפרנס,ואת זה קיבלתי בתנאי שאני ייגש ל 3 יחידות מתמטיקה ומינימום 3 אנגלית (ניגשתי ל4 לא יודע איך),מתמטיקה סיימתי אם ציון סופי 80 (לימודים עצמאים בבית מידי …

• 16 תגובות
    • 5.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.