עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by -yooy-,

אוהבים את ג'סטין !?!? http://www.youtube.com/watch?v=9gav8zsR8KY

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by eliil1,

ושאלה שנייה היא האם יכולים לעצור את החבילה ? שלא ימציאו איזה שטות שאני מבריח סמים או אנערף..?

• 17 תגובות
    • 5.1k צפיות
  3. Started by Ironside,

כבר יום שני ברציפות האתר ( thepiratebay.org ) לא מגיב... מישהו יודע מה קרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by menihen16,

שלום לכל פורום HWZONE. כבר הרבה זמן שברצוני לפנק את עצמי במשקפיי רייבן חדשות. הדגם האהוב עליי ביותר הוא ה3025 עם מסגרת ועדשה מכסף. תמונה : מצאתי מישהו שמוכר אותן חדשות ומקוריות ב250 ש"ח(מחיר בחנות: 650~), אבל אח שלי אמר שהוא ישיג לי אותם במחיר יותר טוב. רציתי לדעת מה אתם אומרים ?

• 43 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. Started by michaelr,

אני לא יודע אם שמעתם אבל בזמן האחרון מסתובבת לנו כוכבת חדשה בפייסבוק יוטיוב פליקס ואחרים מקורות רשמיים אומרים שהיא ליידי גאגא הישראלית (מאקו,לידיעת הגולשים כנראה יש עוד ...לפי מה שהבנתי) עושה דברים מצחיקים חייבים לראות . אני לפחות אהבתי . קבלו קישור http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3614361 דבר שני הידעתם שהרבה מאוד פרופילים בפייסבוק מזוייפים ומאחוריהם נמצאים נוכלים ? עוד דבר דבר פייסבוק הולך ליפול לפי דעתי אני נותן שנה וחצי מינימום ... מה אתם אומרים?

• 63 תגובות
    • 6.5k צפיות
  6. Started by Gil28,

אני נוסע לשם בקרוב (סוף דצמבר) ורציתי לקבל המלצות על מסלולים\אתרים\אוכל(כשר)\לינה\אטרקציות מיוחדות וכו וכו וכו... אני יודע שחצי מהישראלים נוסעים לשם אז בטוח יש כאן בפורום מי שהיה שם.

• 29 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם מישהו יכול לזהות את השיר הזה? האיכות לא משהו כי הקלטתי בסלולר מהרדיו אבל נראה לי שאת החלק החשבו של השיר שומעים טוב תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 921 צפיות
  8. התקציב הוא עד 60K. מתלבט בין שני הרכבים האלו. מבחינת כדאיות, מה עדיף? אחזקה לא יקרה, טיפולים לא יקרים, תקלות, נוחות, יופי, מראה, וכו' . אשמח לחוות דעת.

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by House M.D.,

כבר פעמיים שזה קרה: אני מתעורר לקול נפץ שנשמע בבית. מסתבר שנזרקה אבן דרך החלון במרפסת, שברה את החלון ועוד כמה עציצים בדרך. בפעם הראשונה הזמנתי משטרה שכמובן לא עשתה כלום. בפעם השניה(אחרי כמה חודשים) החלונות נופצו אבל לא היו כלום בתוך המרפסת, וגם אז הם לא עשו כלום. לא ברור מי עושה את זה ומה המטרות שלו-אני לא מסוכסך עם אף אחד והמקום שאני גר בו נחשב לשקט מאוד. אני גר מקומה שלישית אז המקום היחיד שיכולים לזרוק ממנו משהו זה מהבניין הסמוך (הבניינים קרובים מאוד). האנשים שגרים בבניין הסמוך לא נראים כמו אנשים שיעשו את זה אבל מי יודע... ותמיד יש אפשרות שמישהו שלא גר בבניין פשוט עלה על הגג וזרק משם. האם זה חוקי להתקין מצלמה על אדן החלון שלי שתצלם כל הזמן את הבניין הסמוך?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by X-BLADE,

שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי כ6500 אלף שקל פקדון מהשירות לאומי, להבדיל מהצבא, במידה ואני לא ישתמש בפיקדון הפקדון יחזור תוך 5~ שנים לעמותה שבא שירתתי שירות לאומי. חשבתי לקחת מספר קורסים בכל מיני נושאים להעשרת הידע שלי אך אאפשר לשלם להם בעזרת הפקדון. הבנתי שאני יכול להשתמש בכסף כאשר אני פותח עסק, וגם עסק פתור ממס. זה בעיה לפתוח עסק פתור ולסגור אותו לאחר מספר חודשים?

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  12. Started by alex.turovsky,

משעמום גרידא חיפשתי את השם שלי בעברית בגוגל ואז עלתה אנקדוטה מעניינת. אתר חרדי העתיק ופרסם את החדשה שלי על McAfee מייד אחרי ביקורת על פסיקת רב כולשהו ועוד מאמר מ-NetChief יפה שיש מקור, אבל עוד לא נתקלתי בתופעה כזאת... זהו, התורה התחילה לשעמם ? http://sites.google.com/site/praktish/articles/Interesting

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  13. תמיד במבחנים אני ניתקע כזה בשירת פתיחה ואז מתחיל לאבד זמן ואני לא מוצא את המילים הנכונות. אז אם למישהו יש רעיון איך לנסח ככה את תחילת הפיסקה (של הפתיחה או האמצעית או סיום - הכל יעזור) ויש לו ניסוח טוב או משהו זה ממש יוכל לעזור לי מחר בבגרות... תודה ושיהיה בהצלחה לכולם מחר

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. אני אמור להתחיל ללמוד השנה ב"ה באוקטובר הנדסת מחשבים באונ' העברית, לאחר שהצלחתי להביא יותר מ-720 בפסיכומטרי המעצבן הזה. ע"פ הנתונם באתר של האונ', מי שלא עשה בגרות 5 יח' בפיסיקה רצוי שיעשה מכינה בפיסיקה לפני תחילת הלימודים. השאלה שלי היא האם יש באמת צורך כזה במכינה, או אולי, אוכל להסתפק בלימוד עצמי (ספרים, אינטרנט, מורה פרטית). אולי בכלל זה לא הכרחי, וילמדו אותי הכל מההתחלה באוניברסיטה. אומנם אני בעל קליטה מהירה וראש מתימטי חזק, אבל פיסיקה הינו מקצוע קשה. מה דעתכם? אשמח גם לשמוע ממי שלומד\למד הנדסה כלשהי.

• 59 תגובות
    • 6.5k צפיות
  15. Started by stone cold,

ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  16. התקשרתי לתמיכה אמרו מאתר החברה , נכנסתי וניסיתי להוריד את התוכנה לתקופת ניסיון, לא הלך הודיע על טעות למרות שסגרתי אנטיוירוס ופיירוול . לבושתי, ראיתי כי את התוכנה ניתן לרכוש דרך האנטרנט באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל, מה שאין לי . הקיצקץ, מה לעשות? איך אני משיג את התוכנה. אציין, ניסיתי להוריד באימיול, לא נפתח מה אתם אומרים תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום חברים, ידוע למשל, שהרבה חנויות בארץ מוכרות אוזניות cx300 מזוייפות. באיזה עוד רכיבי חומרה ידוע לכם שיש זיופים וצריך להיזהר לפני שקונים? אני חושב שאם תיתנו אינפורמציה על המוצרים המזוייפים שנפוצים בארץ זה מאד יעזור לכל החברים וגם לאנשים הפשוטים ש"נופלים ברשת הזיופים". תודה מראש וכל הכבוד על האתר המקצועי.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  18. לפי מה שהבנתי לא חובה לעשות ביטוח צד ג' לדוגמא אבל לא הבנתי איזה סוג של ביטוח אני כן חייב לעשות?(אני גם לא ממש יודע סוגי ביטוח יש האמת) וכמה זה יעלה על מכונית ישנה שנתון 90~ אשמח לעזרה בנושא

• 16 תגובות
    • 11.5k צפיות
  19. או חייב פרוטקציה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אין פה פואנטה או שאלה, פשוט שמחה על ההרגשה הנעימה שאני חש לחיות בעידן של מחשבים ביתיים מהירים. אחרי שביטלתי את הטלוויזיה של HOT בביתי (מי צריך לשלם ל-HOT כ-3,500 ש"ח בשנה על ערוצים ריקים מתוכן ?) התחלתי לצפות בסדרות. ראיתי את כל אלו: Prison Break The Sopranos Sliders Dexter The Big Bang Theory How I Met Your Mother Breaking Bad היום הגיעה תורה של Deep Space 9 שבילדות ראיתי פרק פה, פרק שם ואז הפסיקו לשדר אותה בחינוכית 23 דווקא בפרק הכי מותח לפני ההתקפה על DS9. אז מצאתי אותה אצל חבר על DVD מכווץ לפורמט RATDVD שהוא גיבה לפני שנים כשהתוכנה עוד הייתה בפיתוח(שהופסק מאז). הפעם האחרונה שנאלצתי לפענח ככה פרקים מגיבוי, היה לי מעבד E2140 אז חשבתי שייקח לי כמה שעות לפענח קובץ 1GB ל 4…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by smdsjd,

איך זה בהשוואה לבזק או אורנג? יש תוכנות אחרות בתחום?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  22. Started by arik100,

שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. עד היום הכיסאות דהיו לי ב200-300 ש"ח קרעו לי את התחת אחרי חצי שעה ואיבדתי סבלנות לשבת מול המחשב. אני קצת שמן ואני רוצה כיסא שיאפשר לי לשבת שלוש שעות באופן נורמאלי. אשמח לקבל איזה הצעה מעניינת.

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  24. שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?

• 0 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.