כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי נעליים באינטרנט הכל טוב ויפה, עם משלוח והכל 80$ שזה יוצא בערך 300 שקל... סבבה, אני יודע שבמחירים האלה ובמיוחד על ביגוד לא משלמים מכס, אולי משלמים מע"מ אבל אמרתי וואלה לא קריטי, כשתגיע החבילה אני אשלם מע"מ. אני בצבא, אמא שלי מתקשרת אלי ביום ראשון, עמרי הגיעו הנעליים אבל צריך לשלם עוד 270 ש"ח כדי שתוכל לקבל אותם. על מה ולמה? 50 ש"ח מע"מ (אני לא זוכר בדיוק, כמובן אפשר לחשב) וכל השאר "טפסים". עכשיו, אין לי מושג על מה מדובר, בחיים לא שילמתי על שום טפסים ושום נעליים להעברת המוצר אלי, המוצר כבר בארץ אצל UPS, ועכשיו הם דורשים על בירקוקרטיה עוד ים כסף, קניתי מחו"ל דברים גדולים בהרבה ותמיד שילמתי רק על מכס ומע"מ ולא מעבר... מה אני יכול לעשות? המצב הוא שאני מנסה להחזיר את הנע…
-
- 23 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
-
הנה דוגמה של רמיקס שעשו למנגינה של mario land מהגיימבוי אני מתחיל לחשוב שאם אני רוצה לשמוע מנגינות כאלה אני אצטרך לטוס ליפן ולטייל בחנויות גדולות או לעמוד כל היום במעליות שלהם
-
- 7 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בהוסטל לאוכלוסיה הסובלת מבעיות נפש יש לנו מחשבים כל כך ישנים שהאיטרנט לא זז ואין לנו תקציב לחדשים לצערי אשמח לכל תרומה של מחשב ישן מפנטיום 3 ומעלה תודה מראש אלעד 0523924145
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אני כרגע חייל משוחרר ואני מחפש עבודה, רוב העבודות שאני מקבל זה נציג תמיכה טכנית לחברות סלוללר, אינטרנט וטלפון. הקטע הוא שהם שולחים אותי לקורס של בערך שבועיים וצריך להתחייב לפחות לחצי שנה עד שנה. אני לא מחפש להתחייב אליהם אלא רק עבודה זמנית ל3 חודשים בערך. לעשות את המינימום אולי טיפה יותר וזהו. עכשיו כמה חבר'ה אמרו לי להגיד להם שאני מוכן להתחייב אבל בסוף שאני משיג את הסכום שאני רוצה "לשבור" את ההתחייבות ע"י כך שלא מגיעים לעבודה, לא מבצעים את העבודה כמו שצריך.. וכו'.. הקטע שאני די מפחד שיתבעו אותי על הפרת חוזה ואין לי זין להתעסק בזה. אם מישהו מכיר או יודע משהו בעיניין אז תנו עצות איך זה עובד פחות או יותר. מה לגבי עבודות במלצרות האם צריך רקע קודם? הבנתי שמלצרים עושים משכורת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי פה קונה הרבה בארקדיה ומכיר את המוכרים שם? אני מכיר את העובדים שם כבר הרבה זמן.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום קניתי מיני דיסק ואחד היכולות של המיני דיסק זה להטעין סוללות. הדגם שלי הוא Mz-N505 בדגם הזה לא מקבלים סוללה נטענת והשאלה שלי היא האם אפשר להטעין סוללות רגילות? רשום על הסוללה אין להטעין מחדש ומה שאני חושב זה שתי דברים 1.הם רושמים שאסור להטעין את הסוללות בגלל שהם רוצים שתיקנה סוללה חדשה ואין שום בעיה להטעין סוללות 2.זה באמת יכול לגרום נזק לסוללה עצמה או למטען\מינידיסק? אני משתמש בסוללות מעולות דורסל פלוס. ועשיתי כבר הטענה ולא ניגרם שום נזק אבל אני רוצה להיות בטוח ב100% שלא יגרם נזק בעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הוא נגן בגטרה במדבר איזה שיר יפה,מישהו יודע איך קוראים לו?
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו שהבנתם מצאתי שיר נחמד מאוד אבל מישום מה אין לו שם ויוצר וכלום הוא חמוד וממש אהבתי אותו השיר נימצא בחלקו בקישור http://www.klippel.de/aura/test.php?speaker_music=6+inch+driver%7EMusic+-+Pop&outputDevice=Aktivspeakers&experience=No אשמח אם תעזרו לי לימצוא את המלא תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
-
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות מעבדים, לוחות וכו' יד שנייה ? ישנם חנויות שמוכרות יד שנייה עם אחריות מינימלית (חודש-חודשיים) ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
תעזרו לי אני חייב דחוף מיקוד למתמטיקה 005 של אנקורי מישהו מכיר חנות בבאר שבע שיש שם ת'מיקוד בבקשה עזרה דחוף (העדפה בקירוב לתחנה מרכזית של המוניות כי אני לא מבאר שבע לא מכיר אותה)
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
תודה לעונים.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו איזה קטעים קורעים: http://www.youtube.com/results?search_query=the+onion&page=1 קיבצתי כאן את הקטעים הכי טובים: The Onion: China Celebrates Status As Number One Polluter The Onion: Diebold Accidentally Leaks Results Of 08 Election The Onion: How Can We Make The War In Iraq More Eco-Friendly The Onion: Multiple Stab Wounds May Be Harmful To Monkeys The Onion:Is The Government Spying On Schizophrenics Enough? The Onion: Many U.S. Parents Outsourcing Child Care Overseas e Onion: 'Gays Too Precious To Risk In Combat' The Onion: Device Prevents Nick Nolte From Driving The Onion: US Schools Trail World In Child Soldier Apt…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כבר בנרות איזה רעיון לדומיין עם שם יפה שיכלול בתוכו את האות O . זה אתר שהולך להיות מצחיק אז איזה שם קולע כזה לאתר כמו למשל LOL זה היה צריך להתלבש לי על האתר בול!!! אבל הוא תפוס והכי חשוב תבדקו אם מה שעלה בראשכם לא יהיה תפוס תוכלו לבדוק אם הוא תפוס בקישור הבא... http://www.namebargain.com/ מי שימצא לי שם טוב ופנוי אני מבטיח לו שבאתר שאני יקים שמו יוזכר בכבוד...אז כדאי ... ;D
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות אתר. דומיין ושרת בדרך. (בקרוב קונה) אבל מה, שם אין לי. כמובן שזה מונע ממני לקנות דומיין, בגלל זה ה- בקרוב קונה... אני צריך עזרה מכם במציאת שם לאתר. זה יהיה אתר כללי עם מדריכים שונים, בלוג ועוד דברים.. (מקום לשמור פרוייקטים שונים - מידע עליהם, גלריית תמונות..) תודה למי שיעזור (ואם תרצו, אני אפילו אזכיר את שמכם באתר...)
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש איזשהי דרך לדעת מי הפנה משתמש לדף שלי. כלומר, כשמישהו עושה לייק לאיזשהו דף שלי אני רוצה לדעת מי הפנה אותו,יש איזשהי אפשרות לזה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה קצת לא במקום לדבר על קורס קצינים במקום שבו רוב החברים עדיין מנסים להיגמל מחלב... אבל משעמם לי! השבוע נסגר בה"ד 12. מקום שחלמתי להגיע אליו בשנתיים האחרונות. ברצוני לכבד את הרגע בכמה NULLים בה"ד 12 הייה מקום שבשנתיים האחרונות, בנות, סיסים ועתודאים עברו ביחד את קורס הקצינים שלהם. "קורס קציני עורף", ככה זה נקרא. אבל כולנו ידענו שזה הבית זו*** של הצבא. קורס כיפי, בערך 10 בנות לכל בן... מה עוד צריך כדי לעבור בצורה חלקה יותר מהאוניברסיטה לחיי הצבא מעכשו נאלץ לעבור את הקורס בבה"ד 1 האפור והקשוח :'(. השאלה שלי זה האם גם במקום החדש ישמרו על אחוות הג'ובניקים ולא יפרקו את הפלוגות המעורבות, והאם המתכונת של הקורס תשתנה? זה דיון רציני, אז למי שאין מוגש על מה אני מד…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היום אני הולך להוציא ת.ז. ויש לי כמה שאלות: מה אני צריך להביא איתי חוץ מהדף הזה שקיבלתי בדאור חתום ? אם אני רוצה לעבוד ויש לי כבר ת.ז. עדין אני צריך להוציא כרטיס עובד? או לא? אני שואל פה כי באתר שלהם במוקד הטלפוני שלהם קיבלתי תשובות דפוקות =\ ושלא נדבר שבלחץ אני שומע את האישה במוקד הטלפוני. תודה מראש על העזרה =]
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, לצערי יש לי עוד יומיים בדיוק (עד יום ראשון) להגיש 5 בוקריפורטים או שהמורה לאנגלית מתחיל את ציון המגן שלי מ80.. עשיתי כבר אחת אבל אני לא עומד בקצב, אם מישהו בעל לב טוב יכול לתרום כמה מהBOOKREPORTS שהוא עשה אני אהיה בעננים.. תודה רבה!!!!!
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי אתרים כמו http://www.siz.co.il/ ו http://imageshack.us/ יש אחרים שיותר טובים?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ההיא מהפרסומת שהיא באה למסיבה ואז הילד רואה אותה ופתאום שם לב שזאת אימא שלו .. תודה