עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ewingum,

חבר אחד שלי אמר לי שהוא ראה כנראה AX7 או SK6 באיזה חנות מקומית פה ברעננה. היום הלכתי לברר את העניין, וזה מה שיצא: אני: שלום, אתם מוכרים פה HEATSINKS? מוכר (במבטא רוסי כבד): מה? אני: היטסינקים. מוכר: מה זה? אני: הגוש מתכת ששמים על המעבד מוכר: וונטילטור?? אני: אהההה..... מוכר: איך אמרת? אני: היטסינקים. ככה קוראים לזה, במציאות. מוכר (ממלמל): פעם ראשונה שאני שומע על זה אני: מה ששמים על מעבד מוכר: וונטילטור?? COOLER, COOLER אני: כן מוכר: אהה. לאיזה מעבד רוצה? אני: AMD. יש לכם משהו מעבר למה שבא כרגיל? רק רציתי לראות מה יש פה, אני לא עומד לקנות כלום. מוכר: (מצביע לעבר המדפים) יש לנו דרגון אורב ו*ממלמל משהו ומצביע על עוד אורב*. אני: יש לכם אולי היטסינקים של חברה בשם THERMALRIGHT?…

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by benor,

יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  5. Started by xTz,

אני כמה שנים אחרי תיכון. הבנתי שאם אני ניגש לשפר במקצוע מסוים, הציון היותר גבוה תופס. אבל מה קורה במצב שאני רוצה לשפר למשל באנגלית מ4 יחידות ל5 יחידות? יש פה איזה קאצ' בגלל שאני עובר למספר יחידות אחר? תודה

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. גם אתם שמתם לב לזה? מלא מטוסים עוברים עכשיו. מי שגר בX בטח הבחין בזה. בינתיים X גיחות רצופות שמעתי. כדי שמספר כזה של מטוסים יעבור ביום כיפור - בטוח משהו קרה. בטח ידווחו בMAKO. (X גיחות). עריכה: אפשר להירגעhttp://news.walla.co.il/?w=/22/1580277

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אני אישית לא יכול לכלול סגנון שלם להגיד עליו שהוא לא איכותי לדוגמא אני שמעתי ושומע הרבה רוק : jimy hendrix, doors, led zeppelin, pink floyd, iron maiden ועוד ועוד אבל ממש לא אוהב את הרוק של רררר ואאאא אני אוהב לשמוע הרבה טראנס כמו : tsuyoshi,yahel planet b.e.n.,transwave ועוד אבל יש טראנס גרוע שאני לא מוכן לשמוע דקה אחת אפילו מזרחית שנוהגים לרדת עליה הרבה. יש זמרים שאני אוהב כמו זוהר ארגוב,דקלון או פייטנים של הדת אבל זמרי מזרחית "בכיינים" או "כבדים " לא אוהב אז רבותי בבקשה לשמור על תרבות הדיון ועל אינטלגנציה גבוהה וכל אחד ינמק סיבותיו

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום, אבא שלי צריך לקבל מהעבודה שלו רכב חדש ויש לו בחירה בין שני דגמים, SUZUKI LIANA GLS אוטומט או אקסנט פמילי GL 1.5 גיר אוטומטי 4 דלתות מודל 2005 תודה מראש על התגובות !

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by aXe,

אני צריך טרנספומטור מהתקע הזה לשקע ישראלי תקני... אנא עיזרו לי! אם אתם יודעים איפה ניתן להשיג (בדקתי בקניון מלחה {ירושלמי}, אין בליאור, הום סנטר ואופיס דיפו) - פנו אלי באיציק (120246873) או במייל mraxe@walla.co.il בתודה, אקס, יו"ר מועדון הבכיינים...

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. אז ככה מישהו מכיר אולי איזה אתר של עורכי דין , או משהו או טלפון שאני יכול לפנות לאיזה עורך דין שנותן יעוץ בחינם ? מישהו מכיר משהו כזה? כי אני לא רוצה להתחיל לשלם לעורכי דין איזה 100 דולר לשעת יעוץ.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by R0ck,

:lol:

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Yair Tz,

למישהו יש מידע בנושא? מדוע זה אסור ומה ההשלכות?

• 17 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. Started by MasterDK,

אני עוד מאט 17 (כרגע 16 וחצי) ולפי המידע מאתר של משרד התחבורה: כלומר אני כבר עכשיו יכול להתחיל ללמוד. מה עלי לעשות על מנת להתחיל אני צריך ללכת לבית ספר לנהיגה או מה? תסבירו לי קצת. נ.ב. גפ כמה כל העסק הזה עולה בערך?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Lmagus,

אני כרגע לומד בכיתה י', אבל הקצב שם הוא מאוד איטי ואני פשוט משתעמם שם בשיעורים. בגלל זה חשבתי שאולי כדי לי לעשות בגרות אקסטרנית ואולי לחסוך לי הרבה זמן. יש פה מישהו שעשה בגרות אקסטרנית ואולי יוכל להסביר לי על התהליך?

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by MYST,

P2P data base רק נתונים על עצמך, לא דעות, לא זיוני שכל רק נתונים ככה בעיקרון לא אמורים לסגור את הת'ראד, אנחנו לא נפיץ WAREZ רק נפרסם מידע על עצמנו מציע שהמידע יכיל את הדברים הבאים סוג אינטרנט - כבלים/ADSL/אחר ספק אינטרנט - מדידת מהירות דרך אתר כלשהו - מציע את http://www.dslreports.com/stest?more=1 תוכנת שיתוף ומידע עליה + תמונה של מהירות מקסימלית (למחוק מידע לא נחוץ) הערות ולשלוח אחד לשני הזמנות ולהמליץ על תוכנות שיתוף ומודים תודה לiakovl על ההצעה ולניל .א ול ZIEK אני רק מקווה שהתרד הזה לא יגלוש כמו הקודם <מאיפה אתם מעדפים להוריד?> הקפידו על הכללים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Coca Cola,

אז ככה קליע פוגע בתל-עפר במהירות של 300 מ' לשניה בריבוע, מהי מהירותו של הקליע כעבור 0.1 שניה מרגע הפגיעה בתל עפר אם הוא נע בתאוצה של 3000 מ' לשניה בריבוע? אממ לא ממש הבנתי ת'שאלה מישהו מוכן להסביר לי? תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MOFRA,

משהוא מסתכל תסדרות הנ"ל(4400 או DEAD ZONE)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by אביהרץ,

אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  19. שלום, בקרוב לידידה טובה שלי יש יום הולדת ואני רוצה לצטט בברכה משפט שהיא אמרה לי פעם רק בתרגום לרוסית, המשפט הוא: "אמרת לי פעם, שכשאנשים שותקים העיניים שלהם מדברות" ... ז"א אני מצטט ואומר שהיא אמרה לי פעם ... הבעייה שידידי מחבר העמים לא שולטים עד כדיי כך בשפה הכתובה כדיי שזה ישמע נכון תחבירית וכמובן שחשוב לי שזה יקבל את המשמעות אליה אני מתכוון בעברית ובאותה רמה, שישמע ספרותי. תודה רבה רבה למי שיוכל לעזור, זה חשוב לי. ולמרות שלדעתי מיותר לציין, אני מבקש לא לרשום חירטוטים עם משמעות גסה מהסיבה הפשוטה שזה מיותר, מתרגמים לי הכל

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by NetSpider,

Pimp My Ride Only its for PC ... you get the idea ... http://www.extremepcgarage.com

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אוקי, נתחיל בכך שאני בן 17 וחצי , סיימתי כיתה יא'. מצטיין בלימודים - מתעניין מאוד בכל תחום המחשבים , כולל רשתות. יש לי תעודת A+ וCCNA. אפשר להגיד שממלפני הרבה זמן אני חושב ללכת לעתודה וללמוד הנדסת תוכנה. קיבלתי לא ממזמן 2 מכתבים מהמודיעין ובהם נאמר כי אני מוזמן למיונים ל" מודיעין אלקטרוני" ול" פרוייקט גאמ"א". שמעתי כמה תגובות טובות על פרוייקט גאמ"א, וכמה שהוא טוב . כמו כן קראתי את ההסבר על הפרוייקט באתר חיל המודיעין , ולא מי יודע מה מעניין - כנראה בגלל שזה לא ממש מובן. לגבי המודיעין אלקטרוני - לאחר שקראתי את ההסבר על יחידה זו , מאוד התלהבתי , ואישית זה מאוד מעניין אותי. לגבי עתודה - אני בן יחיד, לאמא חד הורית. כל התמיכה הכספית של הצבא יכולה מאוד לעזור ללימודים, אבל…

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הלכתי על הליכון במשך 40 דקות (הליכה מהירה ) והמכשיר הראה לי ששרפתי 180 קלוריות ( על 5 קילומטר ) , זה הגיוני ? זה לא מעט מידי ?

• 17 תגובות
    • 12.7k צפיות
  24. Started by Kriz,

אוקי.. אז הינה קצת מהתמונות של המסיבה האחרונה של CSL :> (יש הרבה וייתכנו עידכונים) -למי שלא יודע CSL מתמקדת במשחק CS בעיקר אך משחקים אחרים שוחקו גם כן לתמונות : http://csl.co.il/LP/csl_winter/

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. האם כל כרטיס אשראי טוב, או שצריך כרטיס בינ"ל? כמו כן, מה האפשרות הכי מומלצת? PayPal? כל העולם הזה של קניה דרך האינטרנט זר לי עדיין.. תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.