כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,558 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה, אני התגייסתי עם חובות ועבדתי לאחרונה בעבודה וקצת קיזזתי בחוב אך לאחרונה "פוטרתי" בגלל התחייבויות לצבא (תרגילים, שמירות וכו') הבנתי שאני לא יכול להיות רגוע כל כך החלטתי שאני הולך על "חקירת יכולת". אני צריך מאנשים כאן עזרה שמבינים עניין ויכולים לייעץ לי. ידוע לי שאני אמור ללכת לבית המשפט ולעשות את ההליך הזה אך אני חדש בעניין ויש לי סה"כ 15 ימי חופשה בשנה כאשר כל חודש אני מנצל יום אחד בלבד לחופש. ברור לי שיש מקומות שנסגרים מוקדם וכל נושא התורים הארוכים נכנסים למשוואה הזאת. בסה"כ אני מבקש כאן הכוונה מדוייקת ככל האפשר כדי לסיים זאת הכי מהר. בנוסף, אשמח לדבר עם אחד שאציג בפניו את הסיטואציה שבה אני נמצא. עזרתכם נדרשת. 10X
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
גיליתי את העיתון אי שם בצבא ומהר מאוד הוא נהפך לתנ"ך שלי בתקופה ההיא. הייתי קורא כל כתבה וכתבה בכובד ראש. נתפס לכל מילה. מתישהו לקראת השחרור נפצעתי בפעולה ומאז הפסקתי להגיע לתחנה המרכזית בחיפה (שם מכרו את החוברות ב-15 ש"ח). בשחרור כמובן בלייזר נשכח ואת מקומו תפסו בחורות בשר ודם ושאר דברים. לפני כחודשיים גיליתי את העיתון מחדש כאשר חיפישתי משהו קליל לעשות בהפסקות באוניברסיטה והחלטתי לקנות. כמו כן גיליתי שבימים בהם אין זין לחדשות או אין חדשות מענינות אין כמו לפתוח את הבוקר עם קפה ובלייזר. כמובן שכיום אני קורא את העיתון ברפרוף, מתעמק רק בכתבות שמעניינות אותי, פתחתי גם את הבויידם והוצאתי גליונת ישנים שלא קראתי (בצבא התחלתי לאסוף מאנשים גליונות כך שכיום יש לי מבחר מרשים שלהם) ה…
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על ה-Eneloopים למניהם, ראיתי את הנ"ל: (AAA) http://www.ebay.com/itm/SANYO-eneloop-2-x-AAA-Ni-MH-Rechargeable-Battery-w-Case-/270520701584?pt=US_Batteries&hash=item3efc4a5290#ht_4210wt_1163 שהם 800mAH ו- http://www.ebay.com/itm/NEW-SANYO-eneloop-lite-AAA-x-4-NiMH-Rechargeable-Battery-Camera-DSLR-SLR-/300626736738?pt=US_Batteries&hash=item45febff662#ht_3895wt_1163 שהם 600mAH יש להם גם AA אבל רק סביבות ה-1000mAH, וכל הסוללות הן 1.2v מה שאומר בפועל הספק קטן מאוד לעומת סוללות אחרות... למה הן מומלצות אם כך? והאם יש לכם להמליץ על סוללות טובות יותר בטווח מחירים דומה?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב אני מחפש המלצה לאבקת חלבון (לא גיינר) הכי איכותית ומשתלמת. לפי מה שביררתי עד כה ראיתי שאלה האבקות המובילות: http://www.vitacost.com/Optimum-Nutrition-Gold-Standard-Whey-Vanilla-Ice-Cream-2-07-lbs http://www.vitacost.com/Champion-Nutrition-Pure-Whey-Protein-Chocolate-5-lbs http://www.vitacost.com/Syntrax-Matrix-5-Cookies-and-Cream נאמר לי שהצ'מפיון מאוד טעימה ושהמטריקס יעילה למקרה שאני לא אוכל מסודר (כל 3 שעות). מה דעתכם והמלצתכם?
-
- 17 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן, ראיתי שיצאו חברות חדשות כגון רמי לוי והום סנטר משהו כזה, מחירים זולים ודמי מנוי זולים, אני בן אדם שמשתמש בסלולרי כ 800 דק' +-. עד עכשיו שחטו אותי בסלקום ב 350 ש"ח ל 2700דק'+2700 הודעות ואינטרנט חופשי. עברתי לאורנג' אותה תוכנית כמעט (2600+2600 ואינטרנט 2 GB) ב 200 ש"ח! הבדל של פא***ג 150 שח בחודש ועל מה?? חבל שלא ידעתי את זה. בכל מקרה, אני יכול לרדת יותר במסלול ולקחת 850 דק' ב 150 ש"ח בחודש. כמובן שאין לי התחייבות על מכשיר סלולרי. התכוונתי לקנות סלולרי חדש כמו ה HTC X, או לקחת NOTE מאורנג' אבל הוא ממש יקר שם (130 בחודש). מה ממליצים?
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
במשחק מזל אפשר לזכות ב 50 שקלים. ב 100 שקלים או לא לזכות כלל. ההסתברות לזכות ב 50 שקלים היא חצי, ההסתברות לזכות ב 100 שקלים היא 1 חלקי 12 וההסתברות לא לזכות כלל היא 5 חלקי 12. אדם משחק פעמיים. השאלה היא מהי ההסתברות שיזכה בסכום כולל גדול מ 50 שקלים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כן אני יודע ש 5 נושאים למעטה יש נושא דומה, אך הוא מדבר על לגור עם שותפים ולא נותן תשובות לשאלות שלי. אז ככה, הגעתי עם עצמי להחלטה (לפחות כך נראה לי) שאני רוצה לגור לבד. יש 1001 סיבות בעד ונגד, אבל לא על זה הנושא שלי. הייתי שמח לדעת מה עלי לדעת לפני שאני עושה צעד כלשהוא. מה עלי לוודא מבחינת החוזה ומבחינת הדירה ו\או הריהוט (לדוגמא ראיתי שלא כל הדירות מכילות מכונת כביסה, ולחלקן אפילו כתוב "אין אפשרות להכניס מכונת כביסה", האם זה קריטי? השיקול הוא כמובן כלכלי והייתי מעדיף לרכוש כמה שפחות ריהוט\ציוד, כמובן ריהוט כמו שולחן ומיטה אני מביא בעצמי). הייתי רוצה לדעת מבחינת טרמנולוגיה, מה זה דירה מחולקת? מה זה יחידת דיור? האם יש חשיבות לקומת מגורים (לדוגמא האם חשוב לשים דגש על סו…
-
- 17 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
כחלון: אכניס מתחרה להוט ו-yes ע"י הפרטת מערך עידן+ שר התקשורת החליט על רפורמה חדשה בשוק הטלוויזיה שתביא להוזלת שירותי הכבלים והלוויין ■ הרפורמה אמורה לצאת לדרך תוך חודשים ספורים. מסתבר שיש למה לחכות אפילו עוד לפני כניסת ה IPTV.
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני כ10 12 שנה כולנו קנינו פנטיום 4 וגם אנחנו. התקנתי XP מקורי והכל טס בסבבה. כיום הכל תקוע ואני לא מבין למה, למשל המחשב של אימי פנטיום 4 2.4 רץ בזמנו כמו טיל והיום הוא זוחל ועושה טובה שפותח דף אינטרנט. פירמטתי אותו פירמוט עמוק, התקנתי דרייברים מדוייקים ועדכניים XP מקורי - והנה זה נעבעך.... הדרק הזה לא זז. מה ההגיון בדבר הרי קבל חשמלי אמור להחזיק 50 שנה? המעבד תקין הזכרונות תקינים בדקתי את ההארד דיסק, ואשכרה אני לא יודע מה לחשוב. מה גורם לאיטיות?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אחי חוזר בעוד כמה ימים מארה"ב, בקשתי ממנו להביא לי איתו אקדח אוויר AIRSOFT מסוג Glock 19. האקדח נראה כמו האקדח האמיתי (מתכת, סלייד עם חותמות, מספר סרייאלי מוטבע. בקיצור, אמיתי!), אחד לאחד. אבל בנאדם שראה אקדח בחיים שלו, וישחק קצת עם האקדח הזה יבין שהוא לא אמיתי. אתם חושבים שיעשו לו בעיות בהכנסה שלו לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 26.1k צפיות
-
-
אמנם זה לא הפורום האידיאלי לשאלה כזו, אבל אני ינסה בכל זאת. בקרוב מאוד נגמרת לי תקופת המלווה ואני מעוניין להביא רכב. ציינתי כבר את התקציב בכותרת, ועכשיו עולות השאלות הבאות: 1) אילו דגמי רכבים מומלצים? 2)מאיזו שנה? 3)על אילו פרמטרים לשים לב ברכישת הרכב (חשובים יותר/פחות)? 4)אילו דברים נוספים יש לקחת בחשבון (ביטוח וכו)? *אני בן 24, כך שביטוח נהג צעיר לא רלוונטי לצורך העניין* הרכב ישמש לנסיעות בעיר ומדי פעם לגיחות לערים אחרות. also, i dont have the need for speed אודה לכל עצה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, וחג שמח כותב זאת בעקבות הלינק שמצאתי. אח"כ התברר שהמכשיר משווק רק ביפן. אז רציתי לשאול כאן. אולי מישהו יודע היכן אפשר להשיג מד קרינה רדיואקטיבית, קוראים לזה גם מד גייגר, או דוזימטר, (לא להתבלבל בין מד קרינה אלקטרומגנטית,שזה משהו שונה לגמרי). אם מישהו מתמצא בנושא, אשמח לדעת גם מה טווח המחירים פה בארץ. נ.ב. משום מה, יש המון מידע בעברית אל קרינה אלמ"ג וכמעט ואין משהו על רדיואקטיביות. מעניין מה הסיבה..
-
- 17 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מה המצב? לכבוד תחילת הסמסטר החלטנו לנער קצת את התדמית היבשה של הטכניון..! מקווה שתהנו
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לפני כמה שניות הגעתי דרך כתבה כאן באתר לסרטון המתיחות הזה: Extremely Scary Ghost Elevator Prank in Brazil#! ודרכו הגעתי לסרטון ההמשך: Extremely Scary Corpse Elevator Prank in Brazil בכל אחת מהמתיחות דמיינתי מה הייתי עושה בסיטואציות הללו- ואז קלטתי דבר מוזר, אם הייתה מופיע בפני רוח רפאים-הייתי נותן לה אגרוף. לעומת זאת מגופה שהתעוררה לחיים הייתי מתכרבל בפינה בצרחות. הזוי לגמרי, ועכשיו מעניין אותי איך זה אצלכם?...
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
2 שאלות בנושא: 1. על איזה נוזל כלים הייתם ממליצים? 2. כל כמה זמן הגיוני להחליף סקוץ'?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אני מנסה לרכוש נעל באתר runningwarehouse ולשלוח אותה לBuy2USA כדי שישלחו לי אותם ארצה. אחרי חצי שעה של מילוי פרטים וכו' אני מנסה לשלם אך לא מצליח כיוון שהכתובת שמצויינת בPayPal לא תואמת לכתובת של Buy2USA. יש אפשרות לעקוף את החסימה? ד"א אשמח שאנשים שכבר רכשו נעליים דרך B2U יפרטו באיזה אתרים הם רכשו את הנעליים ואם המצב שלהם הוא כמו שלי רק שהם הצליחו. בנוסף אשמח אם אנשים שרכשו דרך האתר הזה עם PAYPAL יפרטו את תאריך הרכישה. תודה מראש!!
-
- 17 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה צריך את עזרתכם, אני מעוניין ללמוד מדעי המחשב ,יש לי 3 יחידות במטתמטיקה וכנראה שאלך למכללה, השאלה שלי היא איזה מכללות יש ברמה גבוהה ,כלומר מכללות שנחשבות איכותיות בתחום,ובנוסף רציתי לדעת איזה סוגי תעודות (סופיות) יש לאחר התואר בתחום זה? אשמח אם מישהו יוכל לכוון אותי בנושא יותר,תודה .
-
- 17 תגובות
- 7k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל כל יום ולפעמים כמה בפעמים ביום טלפונים ממספרים חסויים עם בקשה לתרומות לכל מיני עמותות חרדיות או נסיונות לתת לי הלוואה. זה תמיד תקליט שחוזר על עצמו מעניין אם אפשר לתבוע את האנשים האלה לפי חוק הספאם, ואם זה בכלל חוקי ההטרדה הזאת... בכל מקרה מניח שיהיה קשה להתחקות אחריהם, ואולי הפתרון צריך להיות דרך חברות הטלפון שלא יאפשרו שיחות כאלה ללא הסכמה מראש של המנוי.
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה עובד צריך לקבל ביום האצמעות? האם יש איזושהי תוספת ? שמעתי מחלק שמקבלים 200%, מאחרים 150% ,לא יודע למה להאמין...
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני אומר ורוד, היא אומרת כתום. החלטנו שהרוב קובע, אז... איזה צבע זה?
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
באתי להתייעץ כאן כי אני כבר helpless לחלוטין. אתחיל ואומר שאני בן 18 וחצי. אני אנסה לפשט את זה כמה שיותר, כי הסיפור מסובך. ישנן 2 חיילות שמשרתות איתי. אנחנו לא עושים את אותו התפקיד, רק נפגשים מדי פעם. בכל מקרה, אחת מהן ידידה שלי, והשניה - חברה שלה. רציתי לצאת עם החברה, אבל לא ידעתי אם היא פנויה או אם היא בכלל תהיה בעניין שלי, אז התקשרתי לידידה ושאלתי לגבי חברה שלה. יכול להיות שהידידה קצת נלחצה מהשאלה, בגלל שלדעתה של אמא שלי - יש סיכוי שהיא דלוקה עלי בעצמה (תכף אפרט למה). החשש הוא שהיא תלכלך עלי לאוזני חברה שלה, כי היא לא רוצה שאני אהיה איתה, אלא היא רוצה אותי לעצמה. בגלל אי הבנה מסויימת, במשך תקופה של משהו כמו חודש-חודש וחצי (רוב התקופה שבה התיידדנו) חשבתי שלידידה שלי יש …
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מצאתי שריטה בחלון הקדמי של הרכב. פעם ראיתי מישהו שמתקן שריטות כאלה אבל זה היה לפני הרבה זמן מישהו מכיר בעל מקצוע או מוסך שמתקן שריטות בחלונות ?
-
- 17 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
אני זוכר שכשהייתי צעיר והזיקה שלי למחשבים רק החלה, שכל פעם שהייתי חוסך מספיק כסף הייתי הולך לחנות המחשבים הקרובה לביתי, נותן להם את המחשב שלי ומבקש מהם שישדרגו אותו. פעם זה היה כרטיס מסך, פעם זה היה צורב DVD, וכו'. ואני זוכר שתמיד אחרי שנתתי את המחשב שלי לשדרוג או תיקון, המוכר הראשי היה נותן אותו לאיזה עובד מאחורה, בן אדם שנראה לי אז מאוד רציני. אז ממה שאני מבין לבן אדם ההוא קוראים "טכנאי מחשבים". מה הוא עושה? משדרג, מתקן, בונה מחדש, אולי אפילו עושה מודים. הוא בעל ידע אודות כל החלקים הקטנים והגדולים - מבטרית הCMOS לצ'פ(ים) של הBIOS, לגודל הVRM, והוא יודע בעצם כל דבר בתוכנה שיכול להיות קשור לבנית או תיקון מחשב. עכשיו שאני סטונדט (לומד לרב מהבית), ואני מחפש עבודה לזמן מה, ה…
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-