כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לואלה וראיתי שהסתדרות המורים שובתת מחר, הבית ספר שלנו הוא הסתדרות המורים למרות שאני בחטיבה. יכול להיות שגם אירגון המורים ישבות אבל זה עדין לא בטוח http://news.walla.co.il/?w=//380992 עריכה- נו טוב כנראה שלא הבנתי נכון או משהו.
-
אני אובד עצות. כל האתרים נהיו חמדנים ורוצים חשבון PRO בשביל היכולת להעלות תמונה בגודל המקורי שלה ולקשר אותה כDIRECT LINK. בבקשה תמליצו לי על אתר טוב שלא מתעסק באיכות ובגודל של התמונה ושנותן לינקים ישירים. ושיתמוך בבקשה בPNG. תודה לכם
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כנראה מ2008 יחזרו לייצר את המכונית במהדורה מוגבלת כ20 מכוניות בשנה http://www.latimes.com/business/la-fi-garage28jul28,1,6560463.story?ctrack=1&cset=true http://newsfeedresearcher.com/data/articles_t31/idt2007.07.31.01.31.24.html עכשיו אני צריך להשיג רק Flux Capacitor ואני מסודר ;D
-
- 36 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, קרוב משפחה שלי קנה דירה ואני מחפש רעיונות למתנה. הבחור ואישתו שניהם מאוד אוהבים טכנולוגיה/גאדג'טים, התקציב למתנה בערך 500-600 ש"ח. תודה !
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אחד שלא רוצים שיגע ויהיה צמוד לריצפה?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני נמצא כרגע עם חבר שרוצה לפתוח מעבדה ברחובות והוא מבקש שתעזרו לו איך לתמחר ? ( שרות / חלקים ) או שבכלל לא לעבוד באחוזים לאלתר 100 קניה = 150 מכירה .. וכו' . אני חייב לציין שהוא הולך לפתוח מעבדה קטנה ככה שלא נראה לי ש 10 אחוז רווח זה בשבילו . אני אישית המלצתי לו לעבוד בשיטת זיג זג לתת מדוייק ! סתם דוגמא 46.77 בגלל שהוא קטן ואנשים מצפים ממנו הכי לאמינות. גם אם הוא יקר יותר מאייבורי למשל ואין לו סיכוי להתחרות בהם . קצת טיפים ועזרה תתקבל בברכה .. תודה בשמו .
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ועכשיו לשאלות המתבקשות: למה ריצ'רד לא הזדקן מאז שבן היה ילד? מיהו אותו ג'ייקוב/דני דין? (שאגב מופיע לשבריר שניה) מהו החול המסתורי בכניסה לבקתה של ג'ייקוב? ולמה ג'ק חייב להיות כל-כך מעצבן? כל אלה מתווספים לעוד אינספור קצוות פתוחים שכנראה לעולם לא ייסגרו...לפחות עד שיאשפזו את התסריטאי או יקציבו לו דדליין לפני שהסדרה יורדת
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מכירים את ההגבלה המרגיזה של מגהוידאו שמאפשר לכם לראות רק 72 דקות? זה המדריך שיסביר לכם איך לעקוף את ההגבלה! 1. נכנסים לאתר: www.72minutes.net 2. מקלידים בחלון את הכתובת של הוידאו בפורמט: http://www.megavideo.com/?v=XXXXXXXX 3. לוחצים על "לעקיפת הוידאו" 4. לוחצים על פליי, ומחכים מספר שניות. אם הסרטון מחזיר שגיאה פשוט לוחצים על פליי שוב. מקווה שתהנו :]
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה - סדרה מדהימה! סיימתי לראות אותה כעת כפי הנראה העונה השניה תתמקד על המלחמה בין העיירות ובחיפושים של הצבא (ושל השמן הקירח הזה) אחר ה"טרוריסט". ועוד דבר - הקטע של ה הדגל בסוף - הכוכבים היו מסודרים בעידול והפסים היו מאונכים ולא אופקיים, למה? ---- עוד דבר - מתי היא אמורה להגיע?
-
- 28 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים. יש לי שכנה רוסייה שבקשר טוב עם אמא שלי. היא באה להתארח אצלנו היום,ומפה לשם היא אמרה שהיא רוצה למכור את כל מה שיש לה בבית(חוזרת בחזרה לרוסיה),היא רוצה על הLCD 32 אינצ' שלהם כ500 שקלים.. השאלה אם זה שווה או לא?,הם עלו לארץ לפני 3 שנים וקנו את זה חודש אחרי שהם עלו,ככה שאחרית כמעט בטוח שאין,אין לי מושג מה החברה של הטלויזיה אני ינסה לברר מחר או מחרתיים,אבל גם אל זה טלויזיה ג'נרית של סנסוי או משהו כזה המחיר דיי פייר לא?(כרגע אני עם הCRT 21 בחדר,יש לי ממיר HD של הוט,אני עובד מפה לשם בכח אדם וההכנסה שלי בערך היא כ1000 שקלים בחודש,עדיין לומד י'ב..) אז מה אתם.......הייתם עושים?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
כיצד ניתן לשתות כמה שיותר ולהשתכר כמה שפחות? אני יודע שזה תלוי במסה של השותה, בכמה שהוא כל לפני כן, אבל האם שתיה מרובה גורמת לגוף לפתח עמידות מול אלכוהול, כמו למשל הרואין \ קוקאין?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שיבת המלך! (שר הטבעות 3) . עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא. אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O ( ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר. ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק. אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אנשים אני זקוק לשמות + תיאור בסיסי (או מורחב, כמה שיותר יותר טוב) אני מתכוון להשאיר את המחשב שלי יום וליל עובד (אני מת על אנימה , אין מה לעשות) ויהיה לי עוד מעט הרבה זמן לשרוף (סוף סוף הגיעה סוף הלימודים , ויש לי עוד 8 חודשים עד הצבא) חוץ מזה אני גם מוריד סדרות מד"ב (גם מכור) (SG1, SG ATLANTIS,FARSCAPE...) אז אנשים תנו לי המלצות, אפשר גם המלצות למד"ב רגיל תודה
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. כבר כשבועיים שאני לא מצליח לישון כמו שצריך. עוברות שעות רבות בערב עד שאני נרדם, וכשאני כבר נרדם אני מתעורר כל שעה ולא מצליח לחזור לישון. חוסר השינה משגע אותי. קשה לי לתפקד בכל התחומים. בנוסף לכך אני מרגיש חולי; כאבי ראש, כאבי גרון ועוד. אני מעדיף שלא לקחת כדורי שינה. אם מישהו יכול לעזור לי אשמח. תודה
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
נתקלתי לאחרונה בכמה אתרים שאפשר לשמוע דרכם שירים אונליין ללא צורך בנגן (סטרימינג). נתחיל מהאתר שאני הכי אוהב, www.jiwa.fm - יחסית מתורגם לאנגלית ויש בו מבחר משובח של הרבה מאוד להקות ושירים, השירים באיכות טובה מאוד. קל מאוד לפתוח חשבון. חסרון, אין שם שירים בעברית. האתר השני www.deezer.com אתר צרפתי, פחות מתורגם לאנגלית אבל אפשר להשתמש בו. ממשק גרפי מאוד נחמד. חסרון, טיפה איטי, מבחר שירים קטן יותר מjiwa.fm, ויש שם כמה שירים שלא יעבדו\איכות גרועה, ואין שירים בעברית והאתר השלישי שלא יצא לי ממש להשתמש בו. www.imeem.com אתר באנגלית ממשק גרפי יפה ונוח מאוד, קל למצוא שם זמרים, להקות דומות וכד'... חסרון, מבחר יחסית קטן, ואין שירים בעברית. (לא יצא לי ממש לדפדף בו) והאתר האחרון שה…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הכנתי לעצמי תמונה.....נחמדה לדעתי...... אז לא מספיק שהיא נהרסת בגלל פורמט JPG....אז גם כשמקטינים אותה בצורה כזו.....זה בכלל נראה איום.... ככה היא ניראתה אחרי שהעברתי אותה לפורמט JPG.... ואחרי שנאלצתי לצמצם אותה בערך פי 10 מהגודל שלה..... אתם רואים מתחת לשם שלי מה קרה..... עצוב...... אוף........ :-/
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-