עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Green,

היי אני טס להרבה זמן אני רוצה למלא את המחשב הנייד בסדרות נשאר לי איזה 30גיגה אחרי "שני גברים וחצי" ו"קוראים לי ארל" תרשמו סדרות טובות ממש שאתם מכירים עדיף קומדיות (תעשו לי רק טובה אל תגידו "חברים" ) תודה

• 29 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Dark_Phantom,

כן, אני יודע, פורום מחשבים וכו'.. בכל זאת: נניח סיטואציה כזאת. מאיה שהכירה בחור טוב, נניח שמו חיים. היא ממש מסתדרת איתו ומחבבת אותו, בתור ידיד, לטענתה. הם מבלים די הרבה זמן. חיים לאחר זמן מה מתוודה למאיה שהוא מאוהב בה. מאיה מסרבת לו ושואלת מה הוא רוצה לעשות הלאה. מן הסתם חיים המאוהב לא רוצה לנתק יחסים וממשיך להסתובב איתה. למאיהכיף איתו אז לא אכפת לה. למאיהיש גם סוג של מישהו שיש לו רגשות כלפיה,נקרא לו יוסי, וכנראה גם למאיה כלפי יוסי יש רגשות. הם לא חברים אבל נפגשים ושוכבים ומתנהגים כמו חברים, למעט הכרזה בציבור. ליוסי מפריע שהיא מסתובב עם הידיד החדש,חיים, כמה זה טבעי? מה אפשר לעשות? פרט קטן אך חשוב: חיים עוזב עוד חודש וחצי וכנראה שלא יראה את הבחורה...

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by AdamS,

היי, דודים שלי מגיעים מארצות הברית עוד כמה שבועות והם אמרו לי להגיד להם מה להביא לי. אח שלי כבר מקבל PSP ואני כנראה יקח משהו שקשור למחשבים, משהו מAPPLE כנראה. יש לי כבר עכבר אלחוטי שאני דיי אוהב ומקלדת מולטימדיה חוטית רגילה של מייקרוסופט. עכשיו, הציעו להביא לי iPod Video ואני לא ממש יודע אם אני רוצה, אין לי נגן מוזיקה או משהו כזה. אמ.. חשבתי על המקדלת האלחוטית שלהם, מה נראה לכם? משהו סביר כזה... תציעו לי משהו בבקשה.. ראיתי את ה-APPLE TV, אבל לא ממש אהבתי את המכשיר. נראה לי המקלדת הכי סבבה.. תודה

• 34 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. מקציב לעצמי בין 10-12 אלף לקטנוע. צריך להוציא רשיון A, אך יש לי כבר רשיון קודם על קבוצה B אוטוטו 5 שנים. איפה להתחיל? איזה דגמי קטנועים? סאן-יאנג? הונדה? ג'וי רייד? (לא זוכר עוד שמות..) השימושים שלי יהיו בעיקר נסיעה לעבודה (מרחק של 7 ק"מ בכביש רגוע) וכן נסיעות כלליות מהלימודים חזרה לבית. יהיו מקרים נדירים שאצטרך לבצע נסיעות קצת יותר ארוכות (70 ק"מ +-) ולכן חשוב שהקטנוע יחזיק נסיעה בלי להתפגר לי על הכביש במהירות 70 קמ"ש. יש לי סיבה לדרוש יציבות ואפשרות להגיע למהירות של 100~110 עם קטנוע בתקציב הזה? ובכלל? עוד כמה דברים שיהיו חשובים: -צריכת דלק (למרות שנראה לי שזה קצת שונה מהרגלי הצריכה של הפולו-2003 שלי) -מנוע חזק. (מה ההבדלים בין 125 סמ"ק ומעלה? זה מורגש?) -מזגן. (ל…

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. היי אתמול שאלתי באורנג' לגבי חבילת גלישה בבלולארי, הציעו לי חבילה של 30mb ב 26 שקל לחודש. למה מספיקים 30mb ?? נשמע ממש מעט... איך החבילות ברשתות אחרות?

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. הייתה הופעה ממש טובה, סט שלם של שעה וחצי בערך עם כמה טראקים מהאלבום החדש!

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by infer73,

אני מזהיר מראש שזאת חידה ממכרת ביותר ויכול לקחת הרבה מאוד זמן לפתור אותה (לאח שלי לקח מעל 3 שעות) אני קודם אסביר, יש 5 קוביות, המחשב זורק את הקוביות ולפי הקוביות צריך לדעת את התשובה עכשיו למשחק קוראים petals around the rose (שזה בעברית "עלי כותרת מסביב לורד") אתם צריכים לדעת את התשובה לשאלה - How many petals around the rose ("כמה עלי כותרת מסביב לורד") קודם כל, לסדר של הקוביות אין שום משמעות (את המשחק/חידה במקור משחקים עם קוביות אמיתיות אז לסדר שלהן אין משמעות) עכשיו ככה, התשובה תמיד תהיה מספר זוגי או אפס לשם של המשחק יש חשיבות (אני הגעתי לפתרון בלעדיו, אך זה יכול לעזור) לכל הטלה יש פתרון (כלומר כל רצף אפשרי של הטלות תמיד יהיה לו תשובה) ולסיום, תשמרו על ראש פתוח ואת הסיבו…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. רקע אז ככה. *אני כותב מחירים וחנויות לחסוך שאלות. עברתי מצילום סטילס לצילום וידאו. אני חושב שיש בזה הרבה יותר רגעים מעניינים שאפשר לתפוס ורגעים שלא ניתן לתפוס כלל בצילום סטילס כמו הדוגמה הזאת. קניתי מצלמה ביתית למקדמים Sony HDR-XR520 מהדור האחרון של Sony עם שבב ה-Exmor, ה-CMOS החדש שלהם עם אפס רעש בתמונות לילה. *6500 ש"ח הוספתי בשבילה את כל סוגי האביזרים שקיימים (הסיסמה של סוני נכונה: "בלי אביזרים, זו סתם מצלמה"): בארץ: פנס כפול 10 או 20W עם סוללה נטענת המספיקה לשעתיים (750 ש"ח בפוטופילם), מיקרופון GUN (כ-700 ש"ח בקאמרהמיה). הזמנות מ-B&H בניו-יורק (דרך ארליך מעבדות): פילטר מקטב, פילטר ND, עדשה מרחיבה 0.7, עדשה מכפילה 1.7). הכל יחד 1900 ש"ח. התקנתי את תוכנת Sony Vegas…

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. אמרו כזה "עוד שעה..ואולי עוד שנה צפוייה להתרחש רעידת אדמה גדולה בישראל".איך נבהלתי! לשנייה חשבתי שהתכוונו באמת לעוד שעה הם לא נורמאליים ....בכל אופן זה נושא מפחיד כי כשאני חושב על זה בשנייה הכול יכול לההרס..וצריך להנות מכל רגע בחיים כי אי אפשר לדעת מתיי יבוא האסון הזה....למה לא עושים שום דבר?? לא בונים מקלטים או אזורים מוגנים כי כל המדינה כמעט לא מוגנת מהרעידת אדמה הזאת!!

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Lior4543,

אהלן, הרגע קיבלתי צו ראשון בתאריך ההתיצבות שלי רשום ככה: 26/01+10.. זה אומר שאני צריך להתייצב בשני מועדים? גם בחודש העשירי וגם בראשון? או שיש לי שני מועדים ואני יכול לבחור? ועוד משהו.. כל הטופס מתפרק כזה חח, כאילו אפשר לחתוך אותו.. ויש לי שמה שוברי נסיעה. האם את השוברי נסיעה אני יכול לחתוך ולפרק את הדף לשני דפים ולשלוח? אני לא ישתמש בשוברים.

• 26 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אהלן, אני מחפש פאב טוב באזור תל אביב הרצליה אני רוצה פאב שיש בו הרבה סוגי בירה, פאב באווירה אותנטית משהו לא המוני יותר מדי. אני הלכתי הרבה פעמים למייקס פלייס, מוליס בלום, המנזר ודומים. הם נחמדים אבל אני מחפש משהו יותר רציני הייתי באיזה מסעדה טובה ברחוב הארבעה בתל אביב, שגם יש שם מלא מלא בירות פשוט שכחתי את השם. אם מישהו מכיר, זה הכיוון שאני מחפש, פשוט בא לי מקום אחר. שמעתי המון דברים טובים גם על DUBLIN וגם TEMPLE BAR, אבל לצערי אני בן 19 ולשניהם אני לא יכול להיכנס. למישהו יש רעיונות? המון תודה

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. שהכובים בו היו ההורים שלו.. חחחח איזה דרך לגלות מה אבא ואמא אוהבים לעשות בשעות הפנאי חחחח ועוד יותר מצחיק זה התגובה של ההורים..

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אהלן חברים; אני בכיתה י"א, וב-7 לחודש (דהיינו יום חמישי) יש לי צו התייצבות. עכשיו אני יודע שעוד מוקדם להחלטות, במיוחד כשאני לא יודע מה הפרופיל,קב"א שלי יהיה, אבל בכל זאת אני מתלבט: אני רוצה קרבי (חי"ר, או לפחות שריון), אבל הבחירה היא בין כ"כ הרבה פלוגות ותת מחלקות שאי אפשר להחליט! אין לי ראיה 6\6 (לעזאזל עם המשקפיים המחורבנות האלה!!!!) אז שייטת\מטכ"ל\טייס יצאו מהמשוואה; חשבתי על חובלים, אגוז, שלד"ג ו669 מה שכן, אין לי שום עניין ברפואה,הנדסה,תומכי לחימה לא קרביים, רק קרבי פרופר 8) אם יש לכם עצות\הערות,הארות אשמח לשמוע את דעתכם.

• 21 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by Pure-Gold,

שלום חברים. יש לי דחף עז לבזבז קצת כסף על המחשב שלי ואני לא יודע על מה ( בטח זה קרה לכם פעם ). יש לכם המלצות ? אם אתם שואלים מה יש לי במחשב תראו את המפרט.

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. אני הייתי רוצה שיבססו על המשחק FEAR סרט מצמרר בדומה לHALLOWEEN או ALIENS רק עם האספקט של FEAR על כל רמ"ח איבריו.

• 49 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. יש בעיה מציקה בפורום שחלקים ממנו (בעיקר העמוד של החיפוש, הודעות חדשות, כמעט הכל חוץ מההודעות עצמם) הם בפונט שלפחות בלינוקס הוא פשוט לא ברור. יכול להיות שבווינדוס זה נראה יותר טוב אבל בלינוקס זה נראה זוועה. אני מעלה תמונות שתראו. צריך בקיצור להגדיר את הפונט arial שיש בכל האתר גם במקומות הבעייתיים בפורום. או לבטל את ההגדרת פונטים שיש שמה.. וקצת פחות קשור, ומקסימום עושים zoom, אבל למה הפונט כל כך קטן? אני יודע שלמעצבים יש מנייה כזאת לעשות פונטים בלתי נראים כי זה הכי יפה, אבל פונט גדול זה יותר נחמד וקריא. [img width=600]http://img521.imageshack.us/img521/2600/screenshotcn.png [img width=600]http://img843.imageshack.us/img843/3826/screenshothwzoneminefie.png

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by LeftRight,

שלשום הלכתי לקנות שתיה [כמה חברים באו אלי] אז ראיתי פתאום בחנות נסטי מנגו-אננס! מישהו שמע על זה? טעם? קניתי 1 וטעמתי זה מה זה טעים! אומרים שהאפרסק טעים אבל אני אומר לכם שלא! אז מישהו עוד טעם חוץ ממני? או שמע? מתכוון לנסות?

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Aviv C,

יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. לא, זאת לא מתיחת האחד באפריל! לכבוד חג הפסח, נערוך הגרלה שבה תוכלו לזכות באחד משישה מוצרי אנטק - קירור מים, ספקי כוח ומארזים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%97%d7%95%d7%9e%d7%a8%d7%94-%d7%a9%d7%9e%d7%97%d7%9b%d7%94-%d7%a8%d7%a7-%d7%9c%d7%9b%d7%9d-%d7%94%d7%92%d7%a8%d7%9c%d7%aa-%d7%a4%d7%a1%d7%97-%d7%97%d7%92%d7%99%d7%92%d7%99%d7%aa-%d7%9c%d7%9e%d7%95/

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by מאיר פלג,

אהלן. ראשית , אני חייל משחורר בן 21 בצבא שירתתי שנה שלמה כמנהל רשת - תפקידי כמנהל רשת ללא תעודה מסומכת או קורס כל שהוא למדתי על AD ועוד כמה תוכנות בצבא עכשיו לאחר שהשתחררתי החלטתי שאני רוצה ללכת ללמוד על ניהול רשתות ומשם להתקדם וכמו כל חייל משחורר הציפו אותי בטלפונים מכללות לבוא ללמוד אצלהם לימוד של קורס MCITP עכשיו אני מאוד רוצה ללמוד את זה ולהתקדם בזה הפחד הגדול שלי הוא האנגלית אני יודע אנגלית בסיסת ממש ממש ממש קצת . אז בכדי לשפר את האנגלית שלי נרשמתי לקורס של חצי שנה בבה"ס אנגלי אמריקן משהו .. עכשיו אני מפחד שהקורס הזה לא יספיק לי אז אמרתי לעצמי שאני יתחיל ללמוד קצת על ניהול רשתות תוך כדי הקורס באנגלית ככה שאני יבוא ללימודים של הקורס MCITP קצת עם ידע בסיסי אז התחלתי …

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. היי, בקצרה עליי: תלמיד יא' שלומד פיזיקה, כימיה ומחשבים ברמה של 5 יחידות. כנ"ל לגבי אנגלית ומתמטיקה. נולדתי בחודש אב לכן אני אקבל את הצו ראשון רק בספטמבר שנה הבאה בערך. התכנון שלי כרגע(ומאז שאני זוכר את עצמי) הוא להתעסק בתכנות ואני די מתלבט מה לעשות בזמן הצבא. אני לא מנסה להתחמק מהשירות הצבאי אלא פשוט לנצל את הזמן הזה(אחרי הכל 3 שנים) בצורה הטובה ביותר. עתודה- יתרונות: 1.תואר(שניים במידה ואתחיל ללמוד בזמן השירות) שממומן ברובו ע"י הצבא. 2. 6 שנות ניסיון, ולפי מה שקראתי, הסיכוי שאני ישובץ בתפקיד לא מתאים די נמוך(וגם אם אשובץ בתפקיד לא מתאים זה אמור לבטל את ה-3 שנות קבע, לא? אני אחפש את המקור שראיתי את זה שם בהזדמנות) 3.קצונה. חסרונות: 1. במידה ואתקבל לטכניון, אוכל להירשם…

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by A_D,

הרבה זמן כבר אני רוצה להכנס לתחביב של הטסת מסוקים וסוף סוף יש את הכסף והזמן. אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא וכמה כל העסק יעלה. משהו יכול להסביר את כל הדברים הבסיסים שצריך לדעת בשביל להתחיל?

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.