עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ma4351,

אני רואה יותר מידי דברים לא טובים על ksp (שיש להם חלקים משומשים או סוג ב' מכיוון שהם מייבאים בייבוא אישי, ואין להם אחריות של יבואן רשמי פה בארץ וכו') קודם כל מה אתם אומרים זה נכון? אסור לקנות שם? ודבר שני איפה אתם ממליצים לקנות בירושלים אם כך?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  2. Started by neil4,

מעניין לדעת ממה מורכבים האנשים בפורום.

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ^HocK^,

היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by N N C,

לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אצלם באתר יש רק לינקים לחנויות אונליין שצריכות כרטיס אשראי בינ"ל, אז אם מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותם (בלי לעשות קורס) זה יעזור לי מאוד.

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. איפה באתר של AMD ניתן לראות אילו מארזים מתאימים ? מאושרים AMD הכוונה...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני לומד בבית ספר אקסטרני וב 16 יש לי בגרות אנגלית,ואני חייב ליפתוח תיק אקסטרני,עם לא אני לא יוכל לעשות בגרות. אקיצר אני יודע שזה בבאר שבע אבל לא יודע איזה,אתם יכולים להביא לי כתובת או מפה או משהו? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  8. שלום, רציתי לקנות מחנות טבע תוסף מזון מעורבב צמחים. איך אני בודק אם יש אישור ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. דגם ספציפי יהיה k750i של SE. השאלה כמובן מתייחסת לארץ.. ואם אפשר להצמיד מחיר, תודה! (ואגב, להגיד "במזרח" לא עוזר ) ושאלה שניה, האם יש ייבואן רשמי לSony ericsson בארץ? ואם כן, האם הוא יישפאר? או ייבואן אחר?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MasterDK,

http://www.imagehost.ro/viewer.php?img=2502113445678a36429d7.jpg

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  11. Started by elad the master,

???

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  12. Started by Moty_p,

על חשבון איכסון כל שהוא או על שרת יעודי? ותחת איזה מערכת הפעלה היא רצה חלונות או לינוקס? תודה לעונים.. סתם מעניין לדעת אם שאלתם למה..

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  13. נו, לפני כרבע שעה, ד"ר אביב שמופיע בפינה קבועה ב'זומביט', אמר דבר שכזה: הסטנדרט לדיסקים קשיחים השתנה; דיסקים של 850MB היו סטנדרט לפני שנתיים...>>> כלומר בשנת 2001!! מתוך רפלקס הזדעתזעתי קשות : אני בשוק, אני בהלם, אני המומה!!! עוד לפני שסיימתי לומר את המשפט, הדוק ניסה לתקן את עצמו! הוא אמר משהו כמו : טוב, הגזמתי, 850MB היו סטנדרט לפני 4 שנים! כלומר הוא הכפיל את הזמן. בואו נגלוש חזרה לשנת 1999; אני זוכר שכשחבר שלי קנה את המחשב שלו בתחילת יולי 1999, הוא קנה דיסק קשיח שהיה סטנדרטי לחלוטין אז, בגודל של 8.4GB... אפילו בתחילת 1999 לא נמכרו דיסקים קשיחים שלא עברו את רף הג'יגבייטונחשבו כסטנדרט. את הפנטיום 133 מגה"צ שלי קניתי עם דיסק קשיח בגודל של 1.3GB, בערך בשנת*** 96**…

• 31 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני רוצה לשפר ציון הבעיה היא שאני לא ממש יודע איפה באמת כדי ואיפה מומלץ יותר ואיפה פחות ,מה אתם אומרים ! ומדובר הבתי ספר באזור השרון...

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  15. חיפשתי באינטרנט ומצאתי כתבות יחסית ישנות אחת מ2005 ואחת מאפריל 2009. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלה, בבנקים לא כדאי. עכשיו כדאי להביא את כל כמות הכסף שאני רוצה להמיר בפעם אחת? חייבים לי קצת כסף ואני אקבל את זה עוד מעט.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. כרגע החשבון טלפון שלי הוא מינימום 350 שקל באורנג' אני מעוניין לקחת באחת מהרשתות את הגלקסי אס בזיכוי מלא איפה הכי כדאי ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by assaf990,

קריאטיב INSPIRE 2400 ? די זול ראיתי בהצעת מחיר כאן http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no אבל לא יודע מאיפה החנות הזאת שמוכרת ב - 310 ש"ח. אני מעדיף חנויות בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by liav12,

השאלה בכותרת... תודה

• 3 תגובות
    • 820 צפיות
  19. Started by Alex89,

אני רוצה למכור את הדומיין שלי אמרו לי שהוא שווה הרבה איפה אני יכול למכור אותו? (מקום עם אנשים מבינים שישלמו באמת את המחיר האמיתי) מדור על הדומיין בחתימה שלי

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by ccc,

איפה הכי מומלץ היום לפרסם שירות או עסק באינטרנט ? האם זה משתלם או שאפשר להסתפק במודעות רחוב ? מדובר במעבדת תיקונים ומכירה של מוצרי gaming and electronic entertainment.

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3500 ש"ח. איפה המקום הכי טוב באזור הזה לרכוש את המחשב? אני צריך התקנה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  23. Started by Vidati,

אני מעניין לאמץ חתול... איפה הכי כדאי ולמה? מאזור המרכז.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nikosor,

טוב אז ככה... קיבלתי 5000 דולר ואני רוצה להמיר אותם לשקלים אני לא ממש מבין איך זה הולך... לרגע שבו ניכתבה ההודעה לפי הבדיקה שלי באתר של בנק הפועלים הדולר שווה 3.625.. השאלה שלי היא כזאת... עם אני ילך לבנק עכשיו וימיר לשקלים את ה5אלף דולר אז יצא לי 18125 אלף שקל? ולדעתכם כדאי לי לחכות להמיר כבר חודש הבא.. כי אני רוצה לקנות פשוט אוטו ואני צריך את הכסף חודש הבא

• 8 תגובות
    • 12.6k צפיות
  25. אז ככה - אני צריך להחליף את הנאט של הגיטרה שלי, אבל לא ממש יודע איפה(אני יודע על כלי זמר, אבל תמיד יש עוד אופציות). אם מישהו יודע על מקום שעושים בו עבודה טובה (והמחיר גם כן סבבה) תחלקו עם כולם תודה.

• 20 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים