כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם! מהו השרת הורדות הכי טוב(מדובר על חוקי). מה זאת אומרת הכי טוב? שהמהירות הורדה שלו נשארת קבוע, והיא תמיד על הכי גבוה. ועוד שאלה, אני משדרג אינטרנט ל10MB. אצל נטוויז'ן שאני לקוח קיים אני מקבל חבילה משולבת של תשתית+ספקית ב150ש"ח. השאלה שלי האם יש בעיות עם נטוויז'ן?(עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם) האם כדאי לעבור ספקית?
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב! אז בקרוב יהיה לי 1400 ש"ח .. וחשבתי על כמה דברים שכדי לקנות.. או מחשב חדש [כבר ביקשתי פה מפרט] או לקנות כמה דברים או לקנות IPOD 4 32GB ב"דברים" שאני רוצה לקנות הם Wow battle chest, WOW wotlk, Wow cataclysm Razer DeathAdder או Abyssus + Razer arctosa או Black widow + Razer Carcharias + כרטיס 60 יום לWOW ושוב, או לשמור את הכסף למחשב חדש או להשתמש בכסף לקנות דברים אחרים ולחסוך בצד למחשב. תמיד אני נדפק עם ההחלטות הקשות נו, אז מה דעתכם? או אם כדי בכלל ציוד אחר אז גם תתנו את דעתכם [אני לא מבקש המלצה =]
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זעם בקרב הסטודנטים הטוענים כי המבחן נועד למעשה להכשילם כדי לפקח על כמות עו"ד בשוק. הכצעקתה ?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אתם יודעים, תחרויות מודינג, lan party וכו וכו?
-
עד כמה מאוורר אוכל חשמל ביחס למזגן ? כי אני משאיר אותו כל הלילה דלוק וניראה לי זה מזה טוחן חשמל... יש לי תמאוורר הכי פשוט של KENON עם 3 רמות, ואני מפעיל אותו כמעט כל הזמן על 1.
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בעבר קניתי מוצר מגרמניה דרך DHL גרמניה והוא הגיע בערך אחרי חודש, הדבר המוזר שהקוד שקבלתי לאתר של דואר ישראל התעדכן פעם אחת בלבד, עד היום בקוד המעקב רשום רק מתי החבילה נשלחה ולא מעבר, ניסיתי באותו הזמן גם ליצור קשר עם דואר ישראל והם אמרו לי שהחבילה עדיין לא הגיעה לארץ ( למחורת קבלתי את החבילה ><) בצעתי הזמנה גדולה שוב דרך DHL גרמניה ורציתי לדעת אם הבעיה שהייתה לי עם הקוד מעקב הייתה חד פעמית או שפשוט ככה זה והקוד מעקב לא מתעדכן? בנוסף, תוך כמה זמן קבלתם משלוח דרך חברת השילוח הזאת?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לפני כחודשיים רכשתי מארז של Thermaltake מדגם: Xaser III V1000A Super Tower השחור. הוא מלא בכל טוב(7 מאווררים , מסילות , חלון , פאן באס ..וכו'...) הוספתי לו: 2 מאווררים עם אולטרה כתומה , נורת ניאון כחולה בחלון , מגירת קירור לכונן קשיח , גוף קירור של זלמן , כבלים מעוגלים , לוחות קירור לזכרונות. עכשיו אני נורא רוצה להתחרות בתחרות המודינג של גימר ושל HWZONE אבל רציתי לדעת אם זה למודינג קנוי גם או רק למודינג תוצרת עצמית?????? ואם בכלל יש לי סיכוי עם מודינג זה לזכות באחד מ-30 המקומות הראשונים????!!! אני ישמח אם מישהו יענה לי בהקדם!!!!
-
- 47 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כיוון שהמחירים בתחום מתעדכנים כל הזמן, ובעיקר דורשים תואר במיקוח או ניסיון תעסוקתי בשוק הכרמל, אני מבקש שתציינו את הפרטים הבאים: איזו חבילה, איזה ספק אינטרנט, ואיזה ספק שירות(הוט\בזק\בזק משולב עם יס), וכמה אתם משלמים לכל גורם. אני מתעניין בעיקר במחירים של החבילות הללו: 750KB הורדה, אם עדיין קיים 1.5 הורדה 2.5 הורדה תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן חברה! אני צריך את העזרה שלכם בבחירת נעלי ריצה. אז ההתלבטות שלי היא בין 5 דגמים:1) saucony triumph 9 שאני יכול להשיג ב 425 ש"ח בקניה באינטרנט . 2) saucony progrid omni 10 -300 ש"ח גם בקניה באיטרנט מאותו אתר. 3)saucony tirumph 10 -425 ש"ח- כנ"ל 4)brooks ghost 4 -400 ש"ח -כנל. brooks trailblade - 400 ש"ח - בחנות מסודרת... אני רץ בדרך כלל על אספלט על לפעים גם על שבילי עפר, בנוסף יש לי גם מדרסים אם זה משנה... תודה מראש על העזרה!
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כנראה מתחיל לעבוד בתחום ורציתי לקבל מידע ממי שעסק בזה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
(צולם ע"י ידידה טובה שלי רוכבת על Honda CBR600RR). ;D
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלומות חברי הפורום, חיפושיי אחר עבודה הובילו בינתיים לייאוש רב, ואני אסביר למה. סיימתי י"ב, אני אהיה בן 18 בספטמבר - תאריך הגיוס שלי נקבע ל16 במרץ, כלומר, עוד 8 חודשים לערך. הרבה יותר מדי זמן בשביל לא לעבוד, וכמובן שאני רוצה לעבוד. הצרה היא, שאני לא יכול לעסוק בעבודה פיזית. בזמן השביתה בתיכונים בתחילת השנה עבדתי בבית קפה מסויים, ובו, באופן הכי מילולי שאפשר, נשבר לי הגב. כלומר, עמידה ממושכת(=כמה דקות!)/הליכה/ריצה גורמים לי לכאבי גב עזים - מה שלא מאפשר לי לעבוד בעבודה פיזית מזדמנת כגון מלצרות/מקדנולדס וכו' וכו'. לכן, פניתי ושלחתי קו"ח למקומות כגון סינמה סיטי(קופאי), פלאפון/סלקום/אורנג'(תמיכה טכנית/שירות לקוחות) שכן מדובר בעבודות בישיבה, אותן אני יכול לבצע. פנו אליי מסינמה ס…
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה אחרי 5 שנים שאני משתמש בסכין , אני רוצה שינוי ... אני מחפש מכונת גילוח טובה שתחזיק לי הרבה זמן , שנה שנה וחצי לפחות ... אז יאללה תנו בהמלצות ... תקציב עד 600-1000 ...
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני גר קומה רביעית. אחרונה בבנין מעלי בגג יש לנו דודי חשמל עשו זפת לפני שנתיים וחצי ככה ,אחרי הזפת שפצתי את הבית שפכטל צבע נגד עובש והכל עכשיו הבית שוב מתקלף ויש עובש ורטיבות בכמה מקומות מה אני יכול לעשות? הוועד אומר לי שעשינו זפת לפני שנתיים ולא אמור להיות בעיות ראיתי באינטרנט שיש דבר כזה סיוד לגג או חומרים אחרים מולטי גג/פולי גג כל מיני מוצרים שמים על הזפת התיעצתי עם עורך דין הוא אומר להביא לי חברה שבודקת את הניזלות מהגג ועם זה יוצא שהבעיה בגג אז לתבוע את הוועד לגבי מי שמבין מה עדיף על זפת להשים פולי גג או כל מיני מוצרים כאלה או לסיד את הגג הבנתי שכל שנה צריך לסיד את הגג מה הייתם מציעים לי לעשות (סליחה על החפירה)
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היום צפיתי בסרט אחרי שיצא לי לישמוע תשם של הסרט המון פעמים וכמו סרטים אחרים אם הרבה היפ לא רציתי לפספס ואני חייב להגיד זה אחד הסרטים המשעממים והחסרי משמעות ביותר שראיתי אני אפילו לא יכול לכתוב מה הזאנר כי אין בזה לא דרמה\לא הרבה אלימות\לא מתח\לא אנימציה\כימאת אין עירום\ זה לא מבוסס על דברים אמיתים \לא ראלטי\ לא כלום אם היה תחכום כמו בסניפלד אז היה לי איך להגדיר בכלל תסרט אז אני צריך הגדרה חדשה=סרט ירדמות תריצו בלילה שקשה לכם לירדם והבעיה ניפטרת בלי כדורים\כבשים :lol:
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
קיצור, התגייסתי לשירון, לא רציתי קרבי, רציתי מחשבים או משהו דומה, אז בכל מקרה, עשיתי בדיקה AKG ובבדיקה היה איזה משהו קטן אבל חריג, שלחו אותי לבקום לבדיקה נוספת ושם הרופא טען שיש לי לב גדול (ביחס לגוף שלי) ושלח אותי לעשות בדיקה "קרדיאולוגיה + מאמץ" בבית חולים תל השומר.. קיצר זה בדיקה שלוקח 4 חודשים להזמין מראש, אבל הצליחו לקמבן לי את הבדיקה תוך יומיים, היה שם בבקום אחד עם קשרים, אז לאחר יומיים אני מגיע לבדיקה ב8 בבוקר, ואמרים לי שהבית חולים הזמין בשבילי בדיקה אחרת בלי מאמץ, קיצר סבטוחה רצינית... אז עכשיו אני לא עברתי את הבדיקה ויש לי טיפה לחצים בחזה מידי פעם (נדיר) יש לי דקירה כל שבועים שלוש משהו כזה... ואמרו לי להתייצב במחנה בבאר שבע כרגיל ליציאה לבסיס... מה עלי לעשות? אם…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אני מתנצל אם זא המקום לדיון שכזה, לא מצאתי פורום יעודי לעניין. בכל מקרה, לדיון: לפני כשבועיים יצרתי קשר עם חברת Steelseries העולמית, בנוגע לניצול אחריות עבור אוזניות Siberia v2 שברשותי, מכאן לשם לאחר שהנציג תמיכה הורה לי לחתוך את כבל האוזניות בשלוש מקומות וצלם לו את העסק ליד פתק עם שמי, נשלחו אלי אוזניות חדשות. להפתעתי התקשרתי היום לחברת Fedex וגיליתי שהחבילה מעוקבת במכס בלוד. האם דבר כזה אמור לקרות ? זה ניצול אחריות... אפילו לא קנייה. גם האוזניות עצמן עולות בסביבות ה 70$ בחנות ממוצעת בחו"ל. החבילה נשלחה מדנמרק ועברה דרך צרפת.
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמה זה 0.03 דולר? וכמה זה שווה בשקלים (פחות או יותר). תודה
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
בכל רחבי הרשת מאמר אחד סותר את השני... מה דעתכם, חברים? מישהו ניסה דיאטה טבעית, כלשהי, שבאמת עזרה לו עם זה?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-