עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by glassmoon,

You can take the test here.You can find more detailed and accurate profiles for your type here (see this page for stats ). Edit: Alternative tests : 1 and 2. Remember, there are no good and bad types! Note you can change your vote later.

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by neil4,

מעניין לדעת ממה מורכבים האנשים בפורום.

• 46 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by redti,

אני עברתי את הצום בקושי רב כאבי ראש צמא בעיקר אוכל לא בעיה ושעמום!!! איך עבר לכם הצום אולי תתנו לי עצות איך זה יעבר בקלות לפעם הבאה?

• 33 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. http://news.walla.co.il/?w=//568074 אני חייב להודות הם קלעו בדיוק למטרה

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by y_a_n_i_k,

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלום, אני כרגע מחפש אחר כרטיס אשראי, אשמח אם תעזרו לי. יש לי חשבון בבנק הפועלים, כרגע יש לי ישראכרט דיירקט שמשמש אותי בעצם בדיוק כמו מזומן - שזה מצויין. רק מה - אי אפשר לפרוס איתו לתשלומים וכן הוא לשימוש מקומי בלבד. כרגע אני מתלבט בין מאסטרקארד לויזה לאמריקן אקספרס... אם יש בכלל הבדל חוץ מהעיצוב של הכרטיס מה ההבדל ביניהם? מה ההבדל בין לקבל את הכרטיס דרך Cal או דרך ישראכרט? האם אני יכול לקבל את הכרטיס דרך לאומי קארד אם אני, כפי שציינתי, בעל חשבון בפועלים? תודה מראש לעוזרים.

• 20 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Yossarian22,

שלום חבר'ה יש לסבתא שלי בעיה בטלוויזיה שאני החמרתי היה לה תמונה אבל לא היה סאונד, כחלק מהמאמצים שלי לתקן את הבעיה ניתקתי את הכבל של החשמל מהטלוויזיה וחיברתי שוב, ומאז היא לא נדלקת טלוויזיה 50' של marantz מה זה יכול להיות? אני חייב תשובות מהר, יום ראשון מתחיל האח הגדול תודה רבה לכולם!

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Globalization,

היי, מישהו עובד/עבד בקוקה קולה ויכול לספר על התנאים, שכר וכו'? אם להיות יותר ספציפי, המשרה מיועדת כמאבטח בקוקה קולה. תודה לעונים!

9. החדר שלי קטן, ככה שאין בדיוק מקום לדלת נפתחת. לכן, אני מחפש רעיונות יצירתיים למשהו שיכול להחליף דלת - כמו לונג עם תמונה יפה וכדומה. דלת הזזה זו גם אפשרות, אבל האחרונה בשבילי - אז לא להציע את זה בבקשה.

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by intel suck,

סתם לידע כללי מה פירוש המילים הומיה ופאתי שיש בתקווה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. האם קנייה מרשתות המחשבים הגדולות היא קנייה טובה ? אני שואל מכיוון ששמעתי ממישהו פעם שלא מומלץ לקנות מהם בגלל שהרכיבים זולים או משהו כזה, האם באמת יש רכיבים למשל לוחות שמיוצרים במקומות ובאיכות שונה ? תודה

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by אנטי-פסטו,

אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by artyom,

איזה קליפ חמוד http://video.google.com/videoplay?docid=8718728501056290731

• 32 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. יאללה, זה יעזור לכם להתגבר על הרעב... אני אתחיל בשני שירים: "מנגו בננה ומלון..." "אני אוהב שוקולד, ועוגות גבינה..." ;D

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. אז השאלה שלי היא: מה בעצם יש לי מחר? עוד פעם פסיכוטכני כמו בצו ראשון? לא כתוב בזימון לאיזה מסלול אני מועמד, זה אומר שמחר יהיה לי משהו כללי או משהו מסויים שפשוט לא אמרו לי מהו? תודה, אני רוצה לדעת מה מצפה לי ולהגיע מוכן

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by chenrp,

כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. האם החיסיון עליו מחויב פסיכולוג / מטפל כזה או אחר "מנצח" סיווג ביטחוני שיש למטופל? כלומר, האם למטופל מותר להעביר מידע מסווג מסוים למטפל, לצורך הטיפול? או שמידע מסווג - מסווג, בלי קשר לחיסיון המטפל?

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by Gil28,

הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. Started by Moty_p,

אם אתם מכירים אתר ישראלי או חנות שמוכרת אקדח או רובה אוויר יש דגם ממש ספציפי שאני רוצה לקנות השמח עם תעזרו לי, ב EBAY אין משלוח לארץ.

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. חשבתי לקנות כזה לרכב http://www.dealextreme.com/p/car-sunshade-board-solar-power-panel-auto-car-battery-charger-with-suction-cups-82013 הרכב עומד לעמוד חודש+ בנתב"ג עקב נסיעה לחו"ל. פעם שעברה חיפשתי בנרות אנשים להתניע עם כבלים זה נראה לכם פרקטי, אפשרי בכלל?

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by DuduLem,

יש שאלה קטנה, שמטרידה אותי זה זמן מה. אני אודה למי שיוכל לעזור לי. קצת רקע: בשישי האחרון (לפני כמה ימים) יישבתי סיכוך עם "חבר" (להלן, מכר) בדרך הכנראה פרמטיבית ביותר, ועם זאת הכנראה יחידה שעמדה בפנינו. (בלשון יפה, "קטטה") עד פה הכל טוב ויפה. בגלל שרוב האכלוסיה מסביב היתה ממוצא רוסי, היה הרבה דיבורים ברקע, והרגשתי יותר כמו בית משפט .. מכאן ושם, ומפה לכאן, "דחפו" את שנינו לשיחה. אני בתמימותי שאלתי "מה הבעיה שלך?!" - הוא זרק "החולצה, X שקלים, אני רוצה שתחזיר לי את הכסף עליה" - בעודי משפשף את עיניי בחוסר תדהמה, באים כמה חבר'ה שלי ומסבירים לי, שהוא ממשפחה במצב כלכלי "בעייתי" "תחזיר לו את הכסף על החולצה, ונסגור עיניין" ולא שיהיה לי איזה בעיה להחזיר לו את אותו סכום, אבל אני ש…

• 29 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. Started by Vatos-Locos,

היי יש לנו מפוצל בכל הבית אבל בגלל שהחדר שלי חם יותר משאר הבית החלטתי לקנות גם אחד קטן לחדר. הציעו לי שני מזגנים, אחד של אלקטרה, משהו כמו 1 כ"ס, והשני גם בערך אותו דבר (ובערך באותו מחיר, 300 שקל פחות...) של חברת "עוצמה פרג". הייתי שמח לשמוע מי אלה לאזעזל עצמה פרג ?! ומי יותר אמין איכותי שקט וכל השטויות שחשוב לדעת... ודרך אגב, שני המזגנים משתמשים בגז ירוק, מה זה אומר ? וחוץ מאיכות הסביבה מה זה אומר מבחינתי קירור וכאלה ? לפי מה נמדדת צריכת החשמל ? האם כל מזגן 1 כוח סוס יעלה לי בסופו של חודש אותו דבר ? תודה

• 14 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

חג שמח ובטוח לכל משתמשי הפורום ובית ישראל.

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by liav12,

ידידה שלי מתכוונת לטוס עם חברה לעבוד שם לתקופה הקרובה.. עברו הרהורים גם בראשי לטוס למקסיקו בשביל לעבוד. כמה חברים סיפרו שעבדו בלוס קאבוס והצליחו, אבל כמובן שתמיד יש את אלה שמצליחים ויש את אלה שלא.. השאלה היא, האם זה שווה את זה? איך המחייה, המגורים, המחירים לעומת מקומות אחרים? מעבר לזה שמקסיקו זה מקום יפה, ואני מדבר על איזורי החופים בעיקר. תודה

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. הקדמה: מי שמגיב רק בשביל להגיד שאני חופר או משהו כזה, שלא יופתע במידה ויזכה להתעלמות מוחלטת. שני לקחים למדתי היום: 1. קחו טרמפיסטים כשאפשר 2. לפעמים כשמבריזים לכם, זה דבר טוב אני אתחיל מהתחלה: סיימתי לאכול ארוחת ערב אתמול בשמונה וחצי בערב, חצי שעה לפני שאמורה הייתה להתחיל הופעת ג'אז גדולה בסטודיו עלמיא ביפו. דיברתי יום לפני עם ידידה שתצטרף אלי. הרמתי לה טלפון אם מתאים לה שאני אאסוף אותה, ואז גיליתי שהיא עסוקה. התקשרתי לעוד אנשים שאולי ירצו לבוא למרות ההתראה של שניה וחצי, אף אחד לא התעניין. בסוף התקשרתי למורה לשעבר שלי שגרה ביפו, בתקווה שתבוא עם החבר שלה ואז יהיה לי עם מי לדבר מלבד עם הגיטריסט שהלך לנגן באותו ערב, והזמין אותי בפייסבוק. אחרי זה קיבלתי טלפון אחר, וכשסיימתי …

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים