כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
א. מי נותן להם כסף? ב. מי צריך אותם בכלל?
-
- 18 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהינתן שני פולינומים בשני משתנים, נגיד עד מעלה 5 עם מקדמים ממשיים, ובתחום מסויים, איזה שיטות קיימות להשוואה ביניהם, אם בכלל קיימת שיטה כזאת (הכוונה לשיטות שהן לא סטנדרטיות למי שלא לומד תואר במתמטיקה). מצורפת דוגמה שבה נתון הפולינום הגדול יותר אך צריך להוכיח זאת מתמטית, איך אפשר לעשות זאת? מודה מאוד על כל עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המאפיינים הם כך: -עד 3000 ש"ח (המכונת כביסה עד 3000) (והמדיח כלים עד 3000) -במכונת כביסה פתח עליון עד 6 ק"ג , ושהמדיח כלים היה גדול תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שגיא גם השנה משחקים ברדוף אחר החוטא באיילון?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני גר באופקים,בן 18 לפני גיוס(גיוס זה ב22 באוקטובר). חיפשתי בכל חור פה עבודה ואין כלום!,ניסיתי את לשכת עבודה,אין להם בשבילי משהו,ניסיתי סופרים הם לא צריכים עובדים כרגע,ניסיתי לפני כמה חודשים מקדונלדס,אבל התירוץ שלו היה זה שאני לומד כרגע וגם לא משתלם לו לשלם למישהו על נסיעות,אתם אומרים יש מצב שעכשיו אני יצליח להתקבל לשמה?,והם מבקשים בד'כ את התאריך גיוס ליד או שאפשר להגיד להם ככה תתאריך?(הם לא רוצים פחות מחצי שנה לפני גיוס,אפשר לחרטט אותם?) אני גם רשום לכל כח אדם בעיר,אין שום עבודה אצלכם בינתיים. באיזה עבודות אפשר לעזאזל לעבוד ????,ובבקשה לא כיוון של מלצרות,אין לי ניסיון מוצלח בזה.
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לרכב, לא משהו פיצוץ אבל בהחלט מערכת שכאשר אני מתחיל להגביר את הווליום ממשיכה לנגן יפה. לא צריך מותג מפוצץ או משהו כזה. ברצוני בכלל לדעת האם עלי לקנות רק רמקולים או שגם את הנגן עצמו- יש לי נגן שקורא גם MP3 ... בעיקרון אני רוצה לדעת כמה מערכת כזו צפויה לעלות , וגם לגבי מה לקנות רקולים+נגן או רק רמקולים. תודה רבה .
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות לחנות אמינה וזולה בירושלים שיש לה גם מבחר גדול חשוב לציין שאני זקוק לכמה רכיבים בודדים ולא למחשב שלם תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הטלפון כאמור בשיטה האמריקאית 110 , השאלה היא אם אני פשוט יכול לקנות שנאי 220 בארץ שמתאים מבחינת השקע של הטלפון לחבר וזה יעבוד בסדר? או שאני צריך לקנות מתאם כזה מיוחד מ110 ל220 לחבר על השנאי האמריקאי הקיים? תודה..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/15/ART/749/629.html כתבה ב NRG. זה גרם לי ממש תדהמה.. כאילו,מי יודע.. אולי זה נכון? נושא רישמי לזה.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חשבתי 5 דקות על כותרת עניינית, ולא מצאתי משהו לנכון. אז אם יש לכם הצעות, אני אשנה. אנא אל תנעלו. עכשיו כך : נרשמתי לבלוג TV של תפוז, סתם הסתכלתי בחדרים והכל.. מעניין, נחמד, משעמם וכו'.. עכשיו יש נערה שאני לא אנקב בשמה, נקרא לה בסיפור " ד' " . עכשיו. ד' הייתה בבלוג TV בחדר כלשהו, ועשתה ריקודים למצלמה. ד' לא חשפה את פרצופה למצלמה, כי לא רצתה בזה, וזו זכותה המלאה. כאשר קהל הצופים ביקש להראות את פרצופה, היא התקופפה בזמן הריקוד ואני צלמתי את המסך. ( pring scrn ). אחר כך, רשמתי בהתלהבות בכללי, יש לי תמונה של ד', יש לי תמונה של ד' . אחר כך ד' נכנסה אלי לפרטי, וביקשה שאני אשלח לה את התמונה. העלתי את התמונה לרשת והבאתי לה את הקישור! בנתיים אף אחד חוץ מ ד' לא ידעה שהתמ…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://nfc.msn.co.il/archive/001-D-42600-00.html?tag=16-31-05
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זעם בקרב הסטודנטים הטוענים כי המבחן נועד למעשה להכשילם כדי לפקח על כמות עו"ד בשוק. הכצעקתה ?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
השתחררתי מצה"ל ואני בקרוב מתחיל שירות לאומי. חשבתי לחזור לצבא בעוד שנה בעיקר בגלל שחשוב לי לעבוד בתחום המחשבים/ההנדסה בעתיד. השאלות- א) למישהו פה היה ניסיון בעירעור על פרופיל 21? אם אני מערער יש לי סיכוי לחזור מכו כל חייל נורמאלי ולהגיע למשהו טוב? ב) עד כמה זה משנה למעסיק אם עשיתי צבא או שירות לאומי?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, עלה לי הסרט לראש ואני לא מוצא מה הסרט הזה בדיוק כי לא מצאתי שום דבר ב IMDB שיתן פירוט על וודו... מדובר על הסרט שהוא שוטר (איזה סרט הוא לא שוטר ) וחבר שלו נהרג בהתחלה אם אני לא טועה...יורים בו. ובסוף הסרט הוא רב עם איזה בחור ג'מאיקני שעוסק בוודו וכל מיני...אם אני לא טועה הוא רב איתו עם חרב בסוף הסרט. אני לא מצליח להזכר בשם הסרט! מי שיכול לעזור..
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
זה לאיזה מצגת שאני עובד עליה, שירים רגועים כמו KNOCKIN ON HEAVEN DOORS משהו רגוע... תודה מראש
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
גירסת הבטא של הדפדפן המצליח מביאה איתה מספר שיפורים חשובים - והחל מחודש פברואר הקרוב נראה אפילו פחות פרסומות מעיקות בתור ברירת מחדל לכתבה
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
- 2 followers
-
-
בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום! ככה, את הרשיון שלי עשיתי באפריל 2009. במשרד התחבורה החליטו להיות נדיבים ולפני מס' ימים קיבלתי הודעה על תשלום אגרה לקבלת רשיון של נהג רגיל (לא נהג חדש). היום קיבלתי אותו ואני מחזיק אותו ממש עכשיו, השאלה היא, אני נהג חדש עד אפריל או שמעכשיו הרשיון תקף לכל דבר? חוקי להסיע 5 אנשים או שעדיף לחכות עד אפריל?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הסרט הכי אבל הכי הכי יפה שראיתי על גימרים בעולם!!!!!!!!!!!!!! הוא כזה מצחיק!!!...(לא חשבתי שיש עד כדי כך גימרים כבדים בעולם...) אין אין שווה צפיה ממש! http://ftp5.hg-computer.de/gamerday-highqual.zip (יש כמה קטעים משעממים אבל תמשיכו לראות..)
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.
-
- 48 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים נשארו לי עוד פחות מ 3 חודשים לשחרור, אני רוצה לעשות קורס ברמנים כדי לעבוד בצורה נורמלית לאחר השחרור, או באילת או במרכז הארץ. לא מזמן התקשרו אלי מבר מאסטר והציעו לי קורס ב 3 אלף (אפשר על חשבון פיקדון) במשך חודש וחצי אם אני לא טועה, סירבתי כי לא ידעתי אם כדאי שם או במקום אחר. אני רוצה לדעת מאנשים שעשו קורס כזה, ומאיזור הדרום איפה כדאי (אני דימונאי, שמעתי המלצות על ללכת לקורס של הפורום אם אני לא טועה זמן אמיתי). תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-