עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. *כרטיסי מסך , קול , מסכים , מארזים, כל דבר שהייתם רוצים שיהיה ואין. מחשבי כף יד, נגני mp3 , הכללל. בבקשה לפרט.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by X-BLADE,

שלום. אני אתחיל ללמוד בע"ה בסמסטר הקרוב שנה ב' בהנדסת מחשבים ופיסיקה יישומית באוניברסיטה העברית. עוד כחודש ימלאו לי 17 שנים. קיבלתי צו ראשון לנובמבר. הבנתי משמועות, שאם אדחה את הצבא על מנת לסיים תואר (הבנתי גם שהדבר אפשרי רק אם אסיים 50 אחוז מהתואר עד סוף י"ב, דבר שאם אצליח לשרוד את שנה ב' - יקרה), אצתרך לשרת 3 שנים חובה ושנה וחצי קבע. עכשיו, לא בראש שלי לשרת יותר מכולם והגעתי למצב שאני אפילו שוקל השתמטות (דבר שאני ממש לא רוצה). הבנתי גם כי השיבוץ שלי בצבא עלול להיות גרוע ולגרום לבזבוז זמן ולא לתת לי שום כלים להתפתח. שאלותיי: האם אין שום שמץ של אפשרות לדחות את הצבא עד שאסיים את התואר ולשרת כמו אדם נורמלי 3 שנים? אם אשתמט, האם הדבר ישפיע נחרצות על היכולת שלי למצוא עבודה בס…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by kisin,

שלום, אני מתכנת אתרים כבר 4 שנים ועכשיו נוצר מצב שיש לי זמן פנוי, יש לי כתובת פנויה, יש לי שרת פנוי וטוב לשים עליו אתר בכל גודל שיהיה... כל מה שחסר לי זה רעיון לאתר לאו דווקא עם פוטנציאל רווחי אלא אפילו רק אתר שימשוך אליו קהילת אנשים מסויימת. אני יושב וחושב, חושב ויושב, אבל פשוט לא מצליח למצוא שום רעיון מעניין שכזה. חשבתי על בניית אתר Picture Blog שיהיה מעין אתר בלוג גרפי. אבל השוק הישראלי רווי באתרי בלוגים אז ירדתי מזה. חשבתי על אתר רשימות סרטים שבו יהיה אפשר לרשום את רשימות הסרטים (או כל רשימה אחרת) בצורה משוכללת. אבל ירדתי גם מזה כי החלטתי שזה לא ימשוך אנשים בצורה כזאת שיהיה שווה את ההשקעה. ככה חשבתי על עוד רעיונות כשכל פעם אני פוסל רעיון אחר... אז חשבתי לשאול …

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות, יש לי שאלה(מפתיע נכון? לא ציפיתם!) על הרשיון הזמני(והמכוער משהו) שלי, שהוצא ב6/4/08, כתוב "נדרש מלווה עד 6/7/2008". מחר כידוע לכם, התאריך הוא השישי לשביעי 2008. השאלה היא, האם כבר מחר(כלומר מהיום בחצות) אני יכול לנהוג ללא מלווה, או שהחובת מלווה חלה גם על ה6/7/2008 ואני אוכל לנהוג ללא מלווה החל מה7/7/2008 בלבד? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by ExTaZi,

למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם אני מאוד אוהב את כל נושא הSTORAGE מישהו יכול להמליץ לי על איזה שהוא קורס או הסמכה כלשהיא בנושא? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Mortar,

חוקים: חייבים לציין את מערכת ההפעלה, המעבד, לוח האם, הארדדיסק, סוג וכמות הRAM. אם המערכת מומהרת ציינו זאת ופרטו את כל החלקים שעברו המהרה. הזמן שתמדדו הוא מרגע הלחיצה על הכפתור עד לרגע שבו אתם כבר יכולים להיכנס ל MY COMPUTER או להתחיל לתפעל את המערכת... אני אתחיל P4P800 200@252 2.4C @ 3ghz WD 80GB + 8mb Cache Geil Golden dragon ddr 400 @ 404mhz CAS 2-3-3-6 (שינוי יחס ) WIN2k Pro SP4 45 שניות. ומה איתכם ?

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Access Denied,

אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף. מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש) האופציות כרגע הם: Saucony Omni 8 Saucony ProGrid Ride 2 וה-ProGrid Hurricane 11 יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי. מה אתם ממליצים לו לקנות?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. אולי בכיוון של מכשיר סלולרי או איזה נגן או מצלמה האם כדאי ? או שתמליצו על משהוא שווה במיוחד

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by galedri,

נגמר לי כל הכסף עכשיו אני רוצה לדעת אם יש איזשהי דרך שיהיה לי עוד כסף

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by KapiSH,

אני קורא לתומי כתבה ותראו איזה תמונה הם היו חייבים לשים: http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=160551 פשוט בושה! לא היו יכולים לתת דוגמא אחרת? יש גם אנשים דתיים שקוראים את זה! (לא שאני דתי, אבל יש אנשים...)

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by Runny,

זקוק להמלצה לשואב אבק קטן, וחשוב יותר שקט. המחיר פחות חשוב, הכל בא בחשבון. אני מגדל שני ארנבים בבית ורעש השואב הקיים מלחיץ אותם מאד, דבר ההופך את השימוש בו ללא רלוונטי. הליכלוך בבית הינו אבק בריצפה ובמספר שטיחים קטנים וכמובן וגם לכלוך ששני השובבים משאירים, שאריות חציר ועלים. שקלתי לקנות שואב רובוטי, אך אני לא בטוח אם הוא יעמוד בעומס. תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by 1nstall,

היי שלחו לי עכשיו בערך 10 אנשים את הלינק הזה: http://ek.tuijdnerionksadewin*.com*/images/fghj/ahxx*/34532.jpg בהתחלה שרק חבר אחד שלח לי את זה, חשבתי שזה קובץ תמונה רגיל. ניכנסתי, והקספרסקי התחיל לצרוח (אני מאמין שכל בעלי הקספרסקי יודעים עם מה אני מדבר.) אז תיזהרו גם מהלינק הזה.. (אני לא מבין, זה טרנד עכשיו להתחיל להפיץ ווירוסים דרך הICQ? )

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. אני חש אכזבה גדולה ממשטרת ישראל. ואני לא מדבר על הדרג הבחיר, שזו קטסטרופה בפני עצמה. אני מדבר על חויית היום יום במפגש עם שוטרים. אני מוצא שבדרך כלל מדובר על סוג של ערס צעצוע שנתנו לו סמכויות לדפוק אותך ומדים. אם הוא לא היה שוטר סביר שהיה מציק לך בחוף הים או רב איתך על איזו חניה ליד רמי לוי. הישראלי המכוער בהתגלמותו הוא השוטר, אלא שכיסו את הגועל נפש בתחפושת ממלכתית. אני שואל שאלה כזו - מה אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לעשות?

18. יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. Started by ^HocK^,

נו? אז איך לדעכתם עבר אצלכם החופש? הנה הוא כמעט מגיע לסיומו? אצלי היה על הפנים..חרא של חופש! והולך להיות חרא של לימודים...

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by RayZ,

אוקיי, ת'רד בנושא עוד לא פתחו כאן. (ותאמינו לי, הרצתי חיפוש על הדבר הזה) מה דעתכם על קריאה בקלפי טארוט וכל מה שמסביב? יש כאן מישהו שקורא? מה דעתכם בכלל על הנושא? (ואני מבקש, כל הציניים והאנטי למינהם- תביעו את דעתכם בכיף רק תעזרו לשמור על דיון תרבותי שלא יגרר לספאם ולנעילה בסופו של דבר.) בכל אופן, אני אישית הייתי די אנטי בנושא בעבר הרחוק, (זה התנגש לי חזק עם ההיגיון) עד שהחלטתי לנסות לבדוק אותם באובייקטיביות ואפשר לומר שמאז כל הדעה שלי על הקלפים האלו השתנתה בהיפוך של 180 מעלות. התחלתי ללמוד את הקריאה בהם (סתם כזה חפיפי, לא קורסים והכל) והם עזרו לי המון עם בעיות כלשהן עד היום. ואני חייב לומר שלקלפים האלו יש דיוק שבחלק מהמקרים גבוהה יותר משלי בנוגע לעצמי\לעבר שלי\הו…

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by hichkock,

היי מה קורה? הכל טוב? וואלה... בכל מקרה... אני נוסע בקרוב לאמריקה וצריך טלפון שיעבוד גם בארץ וגם באמריקה. כרגע יש לי סמסונג 824 שעובד רק בארץ ובאירופה! חשבתי לקנות אחד בארה"ב, אחד שיכול לעבוד גם בארץ... אם אני קונה שם אחד עם סים קארד ואני מכניס בו סים קארד מהארץ, זה יעבוד בו? ואיפה אני יכול לראות רשימת טלפונים סלולריים חדישים ואיפה לקנות? תודה מראש.

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by DimaX,

אז היום קיבלתי את ההודעה ה300 שלי... חחח מעניין כמה יש לכם הודעות... השתתפו ופתחו דיון נחמד לגבי טיב ההודעות ותוכנן.... הערת שוליים: סקר זה נכתב בהפסקה מהתכוננות למתכונת בהיסטוריה. המתכונת עוד שלושה ימים והתחלתי ללמוד את כל החומר אתמול. עד אתמול ידעתי 10% מהחומר וזה גם מחלק מצומצם מאוד של שיעורים שהייתי נוכח בהם ומתוכם רק כ10% מהזמן הוקדשו להקשבה למורה החופר.

• 57 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by redti,

אני עם רכב רוצה להגיע מירושלים לבסיס תל השומר..אני לא מספיק חכם להבין את ה2 מיליון מפות שיש באינטרנט (ברצינות..) אם מישהו יכול להכין לי כמו תרשים זרימה כזה אני אשמח תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים