כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
מתנה לחבר, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
של ה-Ramones כמו שיש לבחור בקליפ הזה מתנה לחבר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי, אני עורך איזו עבודה על התפתחות מחירי מוצרים במהלך זמן מסוים, אני צריך מלא מלא מלא מחירונים חדשים וישנים, עדיף של אותן חברות, עדיף שיש בהם את אותו סוג מוצר, לאו דווקא אותו מותג מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מחירונים כאלו? תודה
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו נתקל בסופגניה בלי אקמול עם סוכר מומס וצבע מאכל ? נא לדווח. נ.ב למי שלא יודע, ריבה עושים מפירות.
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את מכירים אולי מקומות כאלה שמוכרים המון סיכות יחידה כאלה למינהם... ריקושט ניסיתי אין להם...
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי ראיתי פה באתר אוסף של שבלונות יפות אבל אין מבחר רחב אם יש למישהו או יודע איפה אפשר להשיג אשמח לקבל תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
¸ . - ~.---,.¸ .¸´ ;;;;;;;;;·. ,';; `.;;;;;;· '; ;;·´ __ ¨¨¨¨ ¸; .' ;´;;;;;`; ,';;'. ,´¸¸,,.'--···~~`··--..'¸;;;`, `~~··--·,' ·.:',·--··~~´ .' .·::'. .·´ .·:::`:. ·~~··²³´´¨¨¨¨‾‾‾‾‾‾¨¨¨¨¨``³²··~~· ¸·' ¸.'·¸'· ' ·'' ¸·'¸.·'¸·'¸·'; '' '' '' ;-, '; ¸.·' ¸ . · ·'·'' '' '' ¸; ', ¸.' ';.·'- '' ,' ', ¸.·''' ; ¸ · ''‾ ¸ ·''‾ ‾'' ·, ', ''; '; ¸'' ,·'' ¸ ¸·' …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
חבר שלי קנה הארד דיסק דפוק באיזה חנות. הלכתי עם החבר לחנות עם ההאר דיסק וגיליתי להפתעתי חנות של טכנאי קבר משהו רצח (סטייל 5200 FX שולט). בכל אופן על מנת להוכיח לו שהארד דיסק בסדר הם חיברו אותו במחשב עם עוד הארד דיסק , הם התקינו על הדיסק הקשיח שלהם XP (דיסק צרוב אגב) ואמרו שהתקינו על הדיסק של החבר (בדקתי את הארד דיסק במחשב שלי ואין שם כלום). יש איזה אגודת צרכנים או משהו לפנות אליה? חשבתי להתקשר למיקרוסופט ולספר שהם מתקינים חלונות לא חוקים (דבר שהוא אמת לחלוטין) ועוד שמתי לב שכל הדיסקים במעבדה שלהם צרובים (תוכנות משחקים הכל) אולי טלפון של הBSA יעזור? הם מסרבים להחליף לו את הדיסק למרות שיש לו אחראיות עוד שנתיים מWD
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייב עזרה של כל חובבי מילאן שיש להם מידע איפה ניתן להשיג בחנויות חולצה של מילאן באיטליה חולצה מקורית לא חארטה זיוף הורי באיטליה ולא מצליחים למצוא בשום מקום.... רק ביום האחרון הם יהיהו במילאנו ואני לא יודע בכלל כמה זמן הם יהיו שם הם אמרו ממש קצת וזה אז מי שהיה בעבר ויכול לספק מידע אז בבקשה!!! הם כרגע בורונה... תודה אלכס.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעוד כחודש וחצי אני וחברים שלי מתכננים ליסוע לאילת ברכבים הפרטיים שלנו [כ-5 רכבים, תודה על החוק של ה2 נוסעים, זונות], עכשיו אנחנו קצת דלי תקציב אז חשבנו על לישון באוהלים. עכשיו השאלה כעיקרון היא איפה אפשר להחנות את הרכבים קרוב לאוהלים ואיפה יש מקום מיוחד ומאורגן לאוהלים?
-
- 5 תגובות
- 18.3k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שסיימתי את מסלול התיכון-צבא ואני עוד שניה מגיע לשלב האוניברסיטה התחלתי לתהות מה כדאי לי ללמוד והגעתי למסקנה שיש שני מסלולים שאני צריך: 1. ידע תאורטי בניהול עסק- הכוונה היא היכן ניתן לרכוש את הידע וההבנה הטובה ביותר באיך לנהל עסקים ולא בהכרח לתואר הנחשב ביותר כי אין לי מה לעשות עם התואר, אני רק צריך לדעת איך להיות מנהל טוב. 2. ידע מקצועי בתחום העיסוק שאליו אני מכוון. בקיצור השאלה שלי בפשטות גמורה היא : תואר במנהל עסקים זה נחמד אבל זה לא מה שאני צריך - אני צריך לדעת איך להיות מנהל מצויין. איפה לומדים את זה?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
באזור השרון. אני רוצה להתחיל, עד שאוכל לצרף את זה לפרוייקטים של מוזיקה שאני עושה. עריכה: אם מישהו יכול לכוון אותי טיפה אני אשמח, אני רוצה להגיע לצלילים מאוד נמוכים, אוכל לעשות זאת גם בצ'לו? כי לא מתחשק לי קונטרבס.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אנשים אני רוצה ללמוד רוסית וכאילו יש לי ידידות רוסיות שיכולות לעזור לי אבל אני מעדיף שלא אתם מכירים איזה אתר שאפשר ללמוד בו??
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
לספרים באנגלית ספר מועדף The runaway jury אבל כל ספר יהיה טוב ;D בבקשה אל תגידו לי תעשה בעצמך
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב להודות שחיפשתי קצת, אבל מכיוון שגוגל מסרב לעלות לי כרגע והאינטרנט שלי בכלל מתנהג כמו חילזון על איזה וודקה לא הצלחתי למצוא בגרויות של שנים קודמות באזרחות עוד שבוע (ב17) יש לי את הבגרות ואני מעוניין להתכונן קצת על הבגרויות הקודמות ולפתור שאלות משם, אז אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שיש בו את הבגרויות של השנים הקודמות אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
פעם ראיתי בשוק הכרמל כובע של פרארי ולא קניתי, אני אמשיך להסתכל שם, אני אראה אם יש שם של עוד חברות. האם אתם מכירים איזהשהו מקום או חנות שאני שיש שם ביגוד של חברות מכוניות וכאלה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מידע על הביצועים העסקיים של חברת Rosewood Hotels and Resorts מאז שנת 2000 בערך. אני לא ממש בטוח אם היא נסחרת בבורסה וחיפוש בגוגל עדיין לא עזר לי למצוא מידע על זה. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
רצוי להורדה והדפסה.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
-
אני יודע שאפשר להתקשר למוקד ולשאול אבל אני מחפש את כל הקודים לכל הייצרנים תודה
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, לידידה שלי יש יום הולדת אז רציתי להביא לה כמתנה חולצה עם ההדפס של פלייבויי. איפה אפשר למצוא את זה?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתחיל להעלות סרטונים ל-Youtube בשביל העסק, ואני צריך מוזיקת רקע. סתם מוזיקת מעליות/סרטי פורנו סבירה. משהו חינמי שאין בעיה של הפרת זכויות יוצרים.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מסך LCD של PS1? נו המסך של play stion 1 אתם יודעים זה שפעם מכרו אותו כמו מין אביזר לPS1 בשביל לשחק בו שאין טלויזיה בסביבה :-[ ;D
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-