עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xTz,

או במילים אחרות - איפה העיריה יכולה לזמבר לי ת'צורה? מותר על תחנות אוטובוסים נכון? מה עם ארונות חשמל? תחנות דלק? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 15.6k צפיות
  2. אני מחפש ליקנות נורת E-LED למארז טרמלטק שיש לי http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/1st/features/fireball.gif http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/1st/features/fireball2.gif מישהו יודע מאיפה אפשר ליקנות/להזמין? עוד לינקים... http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/ELskull/a1987.htm http://www.thermaltake.com/accessories/perfectLight/ELskull/a1984.htm יש את הדברים האלה באי ביי אבל אין לי מושג איך אני רוכש משם דברים

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by The Terminator,

נשמע אידיוטי הא? כנסו לכאן עכשיו השם של המשחק הוא "איפה אפי" מופיע לכם בהתחלה איש כזה... לחצו על START המטרה היא למצוא אותו! תשאירו את הרמקולים פתוחים כי יתנו לכם רמזים שאתם חייבים לדעת... מי שיודע איפה אפי נמצא בבקשה לא להגיד! תהנו...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by moonbone,

לאנשים עם לב חזק בלבד..... איפה אפי ?? מכירים האיש המפוספס הקטן יש כאן את התמונת איפה אפי הכי קשה שראיתי בחיים שלי מי שמוצא אותו שיכתוב....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. איפה אפשר (אם בכלל) לקנות את הצמיד של ארמסטרונג בארץ?

• 61 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by naoriko,

יש לי כמה אנשים שרוצים לקנות מחשב נייח איפה אפשר לקנות במקום הכי זול עם מפרט טוב...?

• 38 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  8. יש לי אתר שאני ועוד מישהו עובדים עליו וזה יותר נוח לעדכן און ליין שכל אחד יראה איך זה מתקדם .............. אז אני צריך להעלות את זה לאנשהו

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  9. Started by [NOS],

:xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  10. Started by gfox,

שלום אני מנסה כבר שעה לימצוא את מחיר הזהב. חיפשתי בגוגל ועוד כמה מנועי חיפוש ולא מוצא כנ"ל לגבי אתרי בנקים. אני רוצה לרכוש זהב אבל אני לא יודע מאיפה אני יכול לגלות את מחיר הזהב מישהו אולי יכול לעזור לי פה... ??? תודה

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  11. עיצבתי מדבקות למקלדת - לתוכנה מסויימת. (המדבקות על כל מקשי האותיות, וחלק מהמספרים והFים) אני מחפש מקום להדפסה, לא נייר רגיל שיתקלף אחרי שעתיים, אלא כמו למינציה כזאת. (אני לא יודע איך קוראים לזה). אם אפשר גם שיהיה חיתוך מסביב לכל מדבקה (שלא אצטרך לחתוך) - עדיף. מישהו מכיר משהו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by PsyGuy,

אני מחפש חנות דפוס באיזור דיזינגוף תל אביב המטרה היא להדפיס כמה תמונות שיש לי במחשב ולעשות מהם פוסטר כמה זה אמור לעלות ואיפה יש חנות כזאת?!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  14. Started by psychuil,

הדרישות שלי הן: באיזור ת"א-ר"ג איכות מחיר נמוך עד סביר אפשרות להדפיס גודל של חצי גליון (50*35 ס"מ) שהחתיכות פאזל לא יהיו גדולות מ25*25 מ"מ כל המקומות שאני מכיר נפלו באחת משני הדרישות האחרונות \:

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  15. אז ככה.. אני מחפש את צליל השריקה שהמבוגרים לא שומעים... פשוט בא לי קצת לשגע את המורים שלי עם הפלאפון... תודה לעוזרים..

• 50 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by abstract,

שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי את הטלפון הזה ואני רוצה לדעת איך\איפה אפשר שם להוריד RINGTONES וגם שומרי מסך, הטלפון של רשת ORANGE. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אוקי קודם כול,יש לי ידידה מאוד יפה שרוצה להירשם לדוגמנות עכשיו עשיתי חיפוש בגוגל ומצא רק זבל! היא בת 15 וחצי והיתי רוצה מאוד אתר שאפשר לקבל שם פרטים כמו דרישות,טלפון וכאלה!

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

חוץ מהמורה להנהיגה?

• 23 תגובות
    • 971 צפיות
  20. איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  21. ראיתי בקולנוע את הטרילר שלו (דקה ומשהו בערך) מישהו יודע איפו אפשר להשיג את הטרילר גם למחשב באיכות טובה?

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  22. אני מחפש את זה: http://www.microbarn.com/details.aspx?rid=102067 מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ? זה היחידי שמצאתי שמתחבר ישירות ללוח אם, מתאים לסלוט של הפלופי וזול. תודה, אריאל

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  23. Started by roeesnir,

אני מחפש גוף חימום / מזלג חשמלי, לחימום בריכת מים של 2 קוב. מישהו יודע איפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. אני נמצא בתל אביב, אחי בחיפה וצריך גישה למחשב, איך משיגים? לא מצאתי פה בתי קפה אינטרנט

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים