עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Access Denied,

אחי רוצה לקנות נעלי ריצה חדשות לצבא ולא יודע מה עדיף. מדובר בסאוקוני כנראה (הוא מדד את רוב הדגמים ואין לו העדפה ממש) האופציות כרגע הם: Saucony Omni 8 Saucony ProGrid Ride 2 וה-ProGrid Hurricane 11 יש לו היום triumph 3 של סוקוני, אבל ה-7 פשוט יקרות מדי. מה אתם ממליצים לו לקנות?

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by kinggil,

היום הסתכלתי בחלון חדרי, וראיתי משהו ממש מוזר בים. לכל הרוחות מה זה??, אין שם ספינה או משהו בדקתי בעזרת משקפת, אז מה זה? http://img481.imageshack.us/img481/4067/dscf08080qk.jpg גם לא נראה לי ממש שזה גל.

• 40 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. שלום לכולם הקיץ הגיע , ואיתו כל הבני נוער שתויים או לא... יושבים על חומת בטון ליד בניין המגורים שלי עד היום, הם לא היו סרבני גיוס והתפנו מרצון אחרי בקשה. אך אני יודע שזה עניין של זמן עד שאני יתקל בנערים שיכורים שיסרבו להתפנות, אז לפני שאני עובר להשתמש בכלים הכבדים ( שברי זכוכית , גדר טיל , קן צרעות וכו) מרחתי גריז בסיסי על החומת בטון, לצערי תוך יממה הגריז התייבש ואפשר להגיד כמעט ונעלם האם אתם מכירים גריז שעמיד מספיק ברוח ובשמש ? או פיתרונות קלים אחרים תודה מראש.. ושיהיה לילה שקט

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by Gil28,

שלום לכולם... אני מתוכנן לסוע לארה"ב בקיץ (בסביבות סוף מאי) דרך הסוכנות היהודית, בשביל להיות קב"ט באחד מן המחנות של הקהילה הרפורמית. מישהו היה במחנה כזה ויכול לספר על התפקיד\חוויות\המלצות? אני אשמח מאוד. נ.ב יש לציין שאני מחזיק בדרכון אמריקאי (נולדתי שם ועליתי בגיל 7)

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by the king2006,

שלום .. מישהו שפתח תיק במס הכנסה אצל רואה חשבון .. הוא יכול לסגור אותו בלי ללכת לשם לרואה חשבון יעני ?? תודהה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. אני מתכנן בקרוב לקנות מחשב. בשיטוט בחנויות ראיתי מחשבים קטנים מאד, בגודל של קופסה קטנה. משיחה עם המוכרים הבנתי כי אין להם שום חסרונות יחסית למחשבים הגדולים אבל מאחר ואני קצת חשדן אני מעדיף לשאול גם כאן. נושא הגודל חשוב לי אבל הוא אינו עומד בעדיפות עליונה. אם אבין כי אין להם חסרונות משמעותיים, אלך על אחד כזה. אם זה רלוונטי, השימוש העיקרי של מחשב כזה יהיה לעריכת תמונות. הערה למודרים: ראיתי כי אני חייב לשים תקציב בכותרת אבל זה פשוט לא אפשרי. אני עדיין לא קונה אלא רק בשלב הברורים. אנא הבינו. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אז רגע לפני שההתייחסות לסדרה האפית הזאת משתנה מלשון הווה לעבר, אני פותח כאן דיון בעברית, למען המעריצים של הסדרה. אין ספק שזו הייתה סדרה שנוייה במחלוקת, ואני מבקש שהת'רד לא ידרדר לכיוון של 'לא אהבתי את הסדרה, ראיתי שני פרקים והפסקתי', אלא יישאר במתכונת של דיון על הסדרה, מסקנותיה, והעלילה הכוללת, כעת שאנו יודעים את כל הסיפור. למי שעדיין לא הבין הת'רד צפוי לכלול ספויילרים רבים, ולכן אם עדיין לא צפיתם בכל פרקי הסדרה - כדאי לכם להתעלם מהכתוב כאן. הודעות ילדותיות ולא מתאימות ימחקו, אני מזהיר מראש כדי למנוע מצבים לא נעימים. אני אעלה קצת שאלות שעדיין מטרידות אותי בהמשך, נראה מה דיון משותף יכול להניב. בינתיים אשמח לראות תגובות מעוד אנשים שסיימו לצפות בסדרה.

• 42 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. לאחרונה התחלתי לשפץ את החדר והגיע הזמן לצבוע קירות יש לי רעיון נהדר של לצבוע בצד אחד בצבע שקיעה ולהוסיף גוון סגול\כחול ככול שאני מתקדם לכיוון המנוגד כדי ליצור אפקט של שקיעה. (מעבר מאור לחושך) בצד של הבהיר אני הולך להדביק DECAL של NEW YORK אכשיו בצד החשוך אני רוצה להוסיף נסורת זכוכית כדי ליצור אפקט של כוכבים ראיתי קירות עם נסורת זכוכית באולמות אירועים ולמגע היא ממש לו חותכת אלא "מגרדת" לכן היא לא מסוכנת ולשים אותה ממש קל או שמערבבים עם דבק שקוף ומתפרעים או שעם הצבע, אך הבעיה היחידה שלי איפה אני משיג אותה בסביבות אשקלון?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. אני מחפש תמדים של הצנחנים אני מתכון רק לחולצה שלהם שהיא מחוץ למכנס וששמים תחגורה עליה קוראים לה חולצה ירכית מישהו יודע אוליאיפה אפשר להשיג...? יכול לעזור? או אפילו לקנות...?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  10. Started by ExTaZi,

למי שמזהה את הכינוי ולמי שלא, אני הבחורצ'יק האומלל מהאשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=374042.120 האמת? לא ממש התקדמתי מאז..אני די מוגבל מבחינת הכרויות בעולם האמיתי, חשבתי..אולי אפשר להכיר וירטואלית? אבל לא רק פייסבוק וכאלה..אלא אתרים שיכולים לקרב בין אנשים ע"י אותם תחומי עניין או אפילו פעילות משותפת וכו'..מקווה שהבנתם אותי, ותודה לעוזרים.. אחחח החיים בזבל

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. תנו לי כמה שיותר,או אם יש לכם המלצות לאוספים זה גם טוב. תודה.

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by The Terminator,

אני אישית נקרעתי

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by DAN,

זה עובר כל גבול: http://www.pitum.com/ דן

• 25 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. זה נכון שאם יש הפרש הגדול מ-30 בין ציון ההגשה לציון הבגרות הציון הסופי נקבע ע"י ציון הבגרות? לדוגמא: נגיד מגישים אותך על 60 בהסטוריה והוצאת בבגרות 95 זה אומר שהסופי הוא 95? ואם זה נכון זה תקף לגבי כל המקצועות? תודה

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Gil28,

הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. הסקר הזה נועד בשביל לדעת את הגיל של האנשים שכותבים פה בפורומים, כי כפי שנראה לי כולם פה מבוגרים ומאוד מבינים...ואל תגידו שזה לא בפורום המתאים כי זה פורום כללי...

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by yot,

(אמנם היה יותר מתאים לפתוח את הדיון בתחילת השנה לפי לוח השנה העברי, אבל למי אכפת) שכל אחד יירשום 2-3 דברים שהוא מצפה להשיג או מקווה שייקרו לו בשנה החדשה ואני לא מתכוון לדברים כמו כרטיס מסך חדש או דברים קטנים אחרים... יאללה, שפכו

• 49 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. ת'רד המלצות לשירים ישראלים לתפארת מדינת ישראל! היי חבר'ה שמתי לב בזמן האחרון שיש לי דיי בורות במוזיקה ישראלית, ואחרי הכול זה לא שאני לא אוהב שירים בעברית ואפילו נהנה מהם מאוד ברדיו או במסיבות ושאר אירועים ... (נותן מעיין אווירה שונה משירים לועזיים...) אז רציתי לקבל ממכם המלצות לשירים ישראלים מהתקופה האחרונה כולמר עד 3 שנים פחות או יותר (את הקלסיקות אני כבר מכיר) יותר בכיוון של שירים רגועים אבל גם קצביים יתקבלו בברכה. נ.ב לא מוזיקה מזרחית-דיכאונית (אלה אם זה ממש מצחיק ;D) תודה

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. מתמשים חדשים, עם ניבולי פה, שאלות של FXP, והקפצות של פוסטים מלפני שנתיים... מתי מתחילה שנת הלימודים הבאה?

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. איזה שטויות כל ה"מאמרים" שלו- "המרכז לאומנות הפיתוי".כל יום אני מקבל 10 מיילים כאלה שמפוצצים לי את התיבה .הוא/הם לא מבקשים שום כסף אז אני לא יודע אם אפשר להכניס את זה לחוק הספאם. משהו בכלל שמע על ה"מכללה" שלו.מאיפה הוא/הם בכלל השיגו את המייל שלי??

21. still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. שלום רב לכל חברי הפורום. אז ככה, אני הולך לתקלט מחר במסיבה של כ-50 איש שהגיעו מהמשלחת לגרמניה. ובנוסף לכל המאגר שיש לי של כל השירים הרגילים שבד"כ מושמעים במסיבות, הייתי מעוניין בהמלצות לשירים בגרמנית. אולי איזה שירים שנחשבים ללהיטים בגרמניה, או שירים מקפיצים בגרמנית. אני חושב שהם ישמחו אם אני אשים להם איזה שיר בגרמנית במסיבה אני יודע שיש פה מס' לא קטן של משתמשים שדיי מבינים בנושא הזה(כל מני שירים בגרמנית), לכן פתחתי את הת'רד הזה בתקווה לקבל עזרה. תודה.

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. חברים יקרים, בקשה קטנה, 5-10 דקות מזמנכם למילוי שאלון עבור פרויקט הגמר שלי. http://goo.gl/mGfGs

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html

• 18 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים