כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך 3 סוללות AAA בשביל פנס ראש רציתי לקנות סוללות נטענות מאיביי יש מישהו שיודע מה כדאי לקנות משם ושלא יהיה יותר יקר מהארץ.. אחרת לא שווה... http://opticat2410.blogspot.com/
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בינתיים יש לי: Dj Billy D - Beats 4 My Van (לא בדיוק מה שאני מחפש אבל אם מישהו רצה אי פעם לדעת איזה שיר הם משעימים ב- Pimp My Ride עם הבאסים, אז זה זה). T.I. - Top Back (בינתיים השיר המועדף עליי, אני שומע אותו דיי הרבה כבר דיי הרבה זמן). Lil Jon - Bia Bia Dem Franchize Boyz - Lean Wit it, Rock Wit it Dead Prez - Hip Hop היו לי יותר, כנראה שמחקתי אותם או משהו, אני מחפש עוד, אני מחפש שירים בעקרון רגילים ולא כאלה שיש בהם רק באסים, המלצות?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יומולדת שמח רן ! שיהיה בכיף ותהנה מכל רגע 25 שנה שמח 8) :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה - :auto: :biggthumpup:
-
שלום, אני סטודנטית בפתוחה, התחלתי ללמוד לתואר במדעים בהדגשת מדעי המחשב אך לא עברתי קורס אחד, לא בטוחה שיש לי כח לעשות אותו שוב וגם מתעניינת בתחומי עניין נוספים שקיימים להם קורסים בפתוחה, רציתי לשאול אם מישהו יודע עד כמה זה משמעותי לעבודה אם התואר שאני עושה הוא במדעים בהדגשת מדעי המחשב או במדעים כללי (כאשר אני לוקחת רוב קורסים של מדעי המחשב ומתמטיקה), רק רציתי לציין שאני כבר עובדת (כרגע באוטומציה אבל שואפת לפיתוח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
הסתכלו על התמונה הבאה - האם היא עירומה? הסתכלו שוב...
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני פתחתי את שנת 2008 עם שלילה ל30 אחרי שלקחתי 2 נוסעים יותר מהמותר... ואתם..!?
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אצלי זה כבר במצב דיי חמור. גם כשכל הכיתה מדברת בבת אחת, כשמישהו שיושב בצד השני של הכיתה אומר בשקט את המילה "מחשב", הארד דיסק" או כל דבר אחר שקשור לחומרה, הראש שלי מסתובב אינסטינקטיבית לכיוונו. כבר עבדו עלי כמה פעמים ככה... גם לכם זה קורה?
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שגיא גם השנה משחקים ברדוף אחר החוטא באיילון?
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
סיכום הגעתי לתפקיד הניהול כאן בתקופה מעניינת. העברנו יחד כמה ארועים כגון הישרדות בחודשיים של החופש הגדול, הבסת הפלישה של יצורי FXP, מלחמה ברוח FXP שדבקה פה בכמה חבר'ה ש(חזרו מאז למוטב או שעדיין מתאמנים לשם כך במקומות אחרים לשם שלחנו אותם), צחוקים, שטויות והרבה הנאה. השקעתי שעות דיבור בפרטי עם גולשים רבים, נתתי תשובות למאות שאלות ותרמתי המון שעות מהזמן הפנוי ומשעות ההפסקה בעבודה רק בשביל להוכיח לגולשים שיש שינוי גישה כולל, נוכחות ניהולית וסמכות מקצועית לענות לרוב השאלות בנושאים טכניים וכלליים כאחד. הפרטי שלי נכון להיות מלא ב1,120 הודעות של התכתבויות אתכם, ביניהן הודעות תמיכה, זימה ( ) וצחוקים עם הרבה חבר'ה טובים. עקב חילוקי דעות מקצועיים אני מעביר את המקל לידידי Ben…
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
-
חוץ מהחנויות המפורטות בדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=395089.0 , אילו עוד חנויות זולות (לא רק בענייני מחשבים) ללא דמי משלוח או עם דמי משלוח מינימליים אתם מכירים? למשל כמו http://www.mymemory.co.uk שמוכרת מוצרי אלקטרוניקה שונים, או http://www.bookdepository.co.uk שמוכרת ספרים.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
גוף הכתבה במקור: מחקרים קליניים (ניסוי בבני אדם) חייבים לקבל את אישור הוועדה, וכמובן, מהאנשים שעליהם מתבצע הניסוי תוך מתן זכות הסירוב להיות חלק מניסוי המשמעות הפרקטית היא שתקבע כי הניסוי בבני אדם שפייזר מבצעת בימים אלו בישראל - אינו חוקי. המכתב הצפוי של ועדת הלסינקי הוא בעל משמעות מרחיקת לכת. ראשית, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. ת, הוועדה יכולה לקבוע כי על ממשלת ישראל להפסיק להעביר מידע לפייזר - דבר שעלול לגרום לישראל להפר חוזה. אם הממשלה תחליט להתעלם מהוראת הועדה - כל אזרח ישראלי יוכל להגיש בג"ץ בנידון. …
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
במידה ויש לי עכשיו מייל של וואלה, ואני רוצה לפתוח מייל בגוגל, אפשר לעשות כמו "עקוב אחריי" כזה? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי שKSP מוכרים כיסאות של שרקון במחיר די אטרקטיבי. הבעיה היא שהם לא נותנים לשבת על הכיסא ולנסות אותו. האם יש למישהו את אחד הכיסאות שלהם כדי שאוכל לנסות אותם? הכיסאות: Sharkoon SHARK ZONE GS10 Sharkoon SKILLER SGS3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מתחיל להעלות סרטונים ל-Youtube בשביל העסק, ואני צריך מוזיקת רקע. סתם מוזיקת מעליות/סרטי פורנו סבירה. משהו חינמי שאין בעיה של הפרת זכויות יוצרים.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי האם הייתם סורקים ומגבים בגוגל דרייב / תמונות? מדובר בעיקר במסמכים כמו דוחות של מניות, חשבוניות וכאלה. לא מסמכים רפואיים וכו. מה דעתכם? או איך אתם מתמודדים עם זה? בעיקרון, פניתי לרוב החברות שאני קשור אליהן וביקשתי לשלוח מיילים אם ניתן ולא דואר רגיל. מדובר בעיקר במסמכים ישנים. תודה
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ביל גייטס חוגג את יום הולדתו ה-55. בואו לבחור אם לאחל לו מזל טוב, או שיסבול כמו שסבלנו עם חלק ממוצריו http://tech.walla.co.il/?w=/4007/1749445
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על מכללת practicu ? זה יכול להווה תחליף למכללה ? איך הרמה ? משתלם ?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
" יש לדרג בכל אשכול מספר יחידות בהן אתה מעוניין לשרת באופ יחסי יותר מאחרות" באופן יחסי למה? לכל היחידות שנמצאות בשאלון או באופן יחסי רק לאותם 2-3 יחידות באשכול הזה?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש תמונות של נשים... ואתם נותנים ציונים כנסו לכאן
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
You can take the test here.You can find more detailed and accurate profiles for your type here (see this page for stats ). Edit: Alternative tests : 1 and 2. Remember, there are no good and bad types! Note you can change your vote later.
-
- 42 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-