עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נמאס לי. אין מקום נורמלי אחד במדינה בו ניתן להסתפר כמו בן אדם. אני הולך להסתפר ותמיד מנסים להתאים לי איזה תספרות קוצנית לא מובנת. מה קרה לספרים של פעם שידעו לעשות תספורות של גברים. (כמו בשנות ה-50, למשל) כן, אני מדבר על אותן תספורות רציניות ומסודרות, ללא קוצים או כל החרא הזה. איפה אפשר למצוא אותם?

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by Asafalfa,

טוב אני וחבר שלי דברנו על כל מיניי תוכניות טלויזיה שהיו ואז פתאום נזכרתי שפעם היה מ.ק 22 .... עכשיו מישהו יכול לומר לי לאיפה לעזאזל התוכנית הטובה הזו נעלמה ???!

• 23 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. הם נקראים אחריהם ! באמת ! Ezra Samual 1 Samual 2

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by F430,

יצא לי לראות כמה וכמצה מקינטות שנראות ממש רע אחרי כמה שימושים, על מה הייתה ממליצים? ראיתי מקינטה ממש משוגעת של Bellman CX25 אבל אין למצאו אותה בארץ...

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Bit,

רציתי לשתף בסיפור קצרמר, כזה שאולי ומעלה תהייה בהקשר לכותרת האשכול, ומחד גיסא גם לא נופל לצרכנות או אקטואליה ותרבות. על כל פנים, המעשה הוא כזה. חלק מזמני החופשי ברשת, מורכב גם מהצעות מפרטים - ברמת מעש כזאת או אחרת - בפורמים השונים, בדר"כ אופן העבודה האישי שלי הוא בדיקה מול מספר חנויות והגעה לחבילת מחשב המציגה יחס עלות\תועלת משתלם, היום, יצא דווקא שחבילה מסוימת נמצאה משתלמת מ-KSP, קורה. בדרך כלל, כשאני רוצה (מן הסתם) להציע את הצעת המפרט מ-KSP, אני עושה שימוש בלחצן ה-"העתק לפורום" שלהם, מה שמאפשר את השימוש בהצעה מופשטת\HTML על מנת להציגה ולהדביקה בפורמים השונים. מערכת בניית המפרטים של KSP לא מרהיבה בנוחותה או בנכונותה לסייע למשתמשים, ולמה אני מוסיף זאת? כשחיפשתי את אותו לחצ…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by אנטי-פסטו,

אני מדבר כמובן על הפרסומות של מפעל הפיס. איך מרשים לשדר דבר כזה? פרסומות המפוצצות בתכנים סאבלימינלים בוטים כדי לשכנע את הציבור לזרוק את כספם. הפרסומת האחרונה, בכותרת רפי טרפת, מראה גבר ג'ינג'י מכוער בארוחת שישי אצל ההורים של החברה הכוסית שלו. אמה הפולניה עוקצת ויורדת עליו, " מה את מביאה כישלון מכוער כזה", "אחותך הביאה טייס". השוט הבא כבר בחתונה של הזוג טרפת ומראים את אמא פולניה צוהלת משמחה, שרה "לא צריכה טייס כדי לעוף איתו למעלה" - כי רפי טרפת, מכוער, נכשל, הביא מיליונים בפייס. וכמו כל הפרסומות של מפעל הפייס נגמרות - "תנו למספרים לסדר לכם את החיים". למה ללמוד? למה להשקיע? תמלאו לוטו וגם אתם תנצחו את כולם. http://mizbala.com/?p=88245

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו זה חוקי להשחיר חלונות ברכב ?? לפי מה שאני יודע מאחור זה חוקי מקדימה לא , נכון ?? אני רק רוצה לוודא לפני שאני עושה את זה תודה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. טוב, עד כמה שהדיון נשמע טיפשי שכזה, עדיין אני מסוקרן לדעת אם אתם חושבים שהמחשב שלו ישרף בזמן הקרוב בגלל העומסס חוםםם שנכנס עכשיו לאזור שלנו. אישית המחשב שלי כבר התחיל "לבעור" והוא כבר ב 55 מעלות :-\ לפי דעתי עד השבוע הבא הוא כבר יהיה צלוי על הגריל

• 48 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by peacebringer7,

כל מי שרוצה להצטרף נא להיכנס ללינק הבא-עיין שם מה לעשות-לא לפרסם פה תגובות בבקשה-בתומ"ר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461629.msg3940986#msg3940986 וזו הרשימה: 1.Peacebringer7 2.yossi_s1 3.agentZ 4.moonmage 5.moonmage 6.NJMAN 7.alex-K 8.alex-K 9.alex-K 10.moonmage 11.nico 12.limer 13.dimer 14.reza 15.twinsen 16.dima67 17. 18. 19. 20.

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. תכננתי לטוס עם עוד חבר לארה"ב אבל בגלל שכנראה יהיו לי בעיות עם הויזה כנראה שאנחנו נטוס לאנשהו באירופה. אז עכשיו צריך לחפש איזה מקום נחמד לטוס אליו לנוח קצת לפני הצבא.. יש המלצות? אני לא ממש מכיר את כל המקומות האלה שאפשר לטוס אליהם לנופש וזה, אז כל המלצה תבוא בטוב.. תודה.

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Jules Winnfield,

שלום, נרשמתי ללימודי הנדסה בתוכנית של ספיר שנה הבאה, שבשנה הראשונה כל הפקולטה להנדסה מתחלקת לשתי מחלקות כמו שהבנתי, הייטק ולואו טק. לכן אני מבקש את עזרתכם שתמיינו לי מה זה מה כי אני לא מצליח למצוא ברשת ויש מקצועות שאין לי מושג לאן הם משתייכים, מאחר ואני לא סגור עדיין מה אני רוצה ללמוד: תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  13. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש חנויות מחשבים טובות לקנות בהן את המחשב הבא שלי. עדיפות למרכז אבל לא קריטי. יש את skypc, iqpc, tms, panda, logicpc מישהו יכול לתת המלצות/הערות עליהן?

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. still firmly entrenched in the thug aesthetic Tupac glorified לא מצליח לתרגם את זה נכון..

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Meir787,

כותרת.

• 14 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by Zvuv,

Go solve this if you're really bored ;D http://www.datacraft.co.jp/takagism/index_e.html

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. רציתי לשאול מה קב"א 53 ודפ"ר 74 יכול למנוע ממני לעשות בצבא ומה הוא מאפשר לי? אני לא יודע מה בעצם יכול להתאפשרא לי (פרופיל זמני 24 כנראה יהיה 64 או 73 יותר סביר 64...). מה שאני מחפש זה משהו שיוכל להועיל לי בחיים האזרחיים. אני חושב יותר בכוון המחשבים ובעיקר בתכום החומרה או כל דבר אשר דורש חשיבה ואיתגור מוחי (אפילו פיענוח צפנים מצידי ) כי זה מה שאני אוהב ואני יכול להעביר את רוב שעות היום בנושאים הנ"ל. כמו כן לדעתי האישית אני גם דיי טוב בהם (בין השאר חידות, חומרה, חשיבה וכו'...). אם אפשר לפרט כמה שיותר. ועוד שאלה, מישהו מכיר את זה שאפשר לגשת לראיון חוזר (כמו שהיה בצו 1) בכדי להעלות בנקודה את הקב"א? האם זה עובד לפעמים? תשובות מלאות ורציניות ככל האפשר יתקבלו בברכה. …

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. Started by MishaK,

אז ככה, לפני כמה ימים חיברתי את המאוורר 120 שאון נתן לי במפגש(שוב, תודה רבה), חיברתי אותו בדרך מאוד יצירתית, ואחד החוטים היה קצת חשוף, וכששמתי את המאוורר מעל המעבד, כנראה החלק החשוף נגע בוודו וחישמל לו ת'חיים!!! :lol: סוף סוף אני נפתר מהמשאית הזאת!!!! אני עכשיו על וודו3000 ישן של שכן שלי(Ivgi) אני מחפש איפה שהוא עכשיו קיירו2, בנתיים לא מוצא, אם מישהו מוכר יד שניה ובמחיר הגיוני, שיפנה אלי באימייל/איסיקיו

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אז החלטתי לעשות פינת מתכונים מכיוון שלנהל את פורום אוברקלוקינג זה קשה מידי כל שבוע יתווסף למאגר המתכונים מתכון יחיד ומיוחד. כל המתכונים הינם בלעדיים ולא ניתנים לפירסום! אז, בואו ניגש לעבודה. חומרים - - קופסאת שימורים של חומוס - כורכום,כמון,פפריקה מתוקה,זעתר - מלח ופלפל שחור כמובן - שמן זית - מיץ מחצי לימון - חצי שן שום - מעבד\קוצץ מזון כלשהוא. - טחינה גולמית אופן ההכנה. נפתח את קופסאת השימורים ונרוקן את תוכן הקופסא כולל את המים שבתוכה לתוך סיר קטן. לסיר נוסיף עוד מעט מים(משהו כמו חצי כוס עד כוס) נוסיף כפית מלח וכף שמן זית. נרכך את החומוס על אש קטנה(זה נקרא ריכוך מכיוון שהחומוס בקופסאת השימורים הוא כבר מבושל והמטרה כאן היא לגרום לו להיות רך כך שלאחר הטח…

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. כמו שנאמר בכותרת אם מישהו מכיר מקומות ויש מספרים שאפשר להתקשר אני ישמח לדעת עדיף באיזור הצפון עד המרכז הכוונה לקנות כמות דיי רצינית ... במחיר יותר זול מהחנות...

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. אני לא מאמין איזה פורום יבש.. אין שום דיון על השנה החדשה אז שנה טובה לכולם מה אתם רוצים שיקרה ב2007?

• 47 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין להזמין טלפון חדש מחו"ל (HTC One). כרגע יש שמועות על בעיות בייצור שלו וכמות גבוהה של חלקים פגומים, אז אני מכין את עצמי לאפשרות שאצתרך לעשות לו RMA (רוב הסיכויים שזה לא יקרה אבל עדיין עדיף להיות מוכן). אם אצתרך לשלוח אותו בחזרה, מה אני צריך לעשות כדי שלא אצתרך לשלם מכס על הטלפון אחרי שהוא יחזור מתיקון \ החלפה? האם יש טופס כלשהו שעליי להדביק על החבילה, או שאני צריך לבקש מהחנות לעשות את זה? תודה.

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

שלום תגידו מישהו פה רוצה לארגן איזה קניה גדולה מאתר בחול כמו ה jab tech שיש מישלוח לארץ? מישהו שיש לו כסף ניפגש כמה חברה של ה פורום נביא לו את ה כסף... ואם הוא יכול שיבקש ממהורים שלו שיזמינו את החלקים כל אחד רוצה....(שיכניסו את הכסף לבנק או משהו ואז יזמינו , לא יודע איך..) וככה גם נתחלק כולנו ב דמי מישלוח שיצא פחות.... מישהו בעד הפרוייקט?

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. אני מחפש תמדים של הצנחנים אני מתכון רק לחולצה שלהם שהיא מחוץ למכנס וששמים תחגורה עליה קוראים לה חולצה ירכית מישהו יודע אוליאיפה אפשר להשיג...? יכול לעזור? או אפילו לקנות...?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  25. אני עדין בהלם, אבל ערוץ 11 אשכרה משדרים את זה בחינם לכל האנשים שיהיו תקועים בעבודה http://www.iba.org.il/mondial/

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים