כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
השיר שהבנים שרים ומחזירים לנעה...קיצור איך קוראים לו?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
-
http://www.metacafe.co.il/watch/437391/cars_show/
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
אהלן איך קוראים לשיר שהולך ככה איי פינד יו ורי אטראקטיב ווד יו גו טו בד וית' מי? אין פורום מוזיקה אז שמתי פה... אין דביק לזיהוי שירים אז שמתי פה....
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
כנסו ללניק:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59#player רדו קצת למטה יש שם סרטון בשם "רואה כוכבים" בסרטון מושמע שיר... מישהו יודע איך קוראים לו??? ותצביעו לאלירן עטר....
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ועוד פעם שמעתי שיר בגלגל"צ ;) הפעם הפזמון היה משהו כמו יחוג יחוג יום וליל יחוג יחוג יום וליל מישהו יודע??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
התוכנית שהייתה יום שישי 1 בטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
השתחררתי באגוסט ויש לי התייצוות במאי WTF ואיפה זה בא"פ אליקים למען השם ???מה זה בכלל איזה חיל ,הייתי בנ"מ אבל תומך לחימה מכונאי נגמ"ש ?????????
-
- 23 תגובות
- 4k צפיות
-
-
כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)
-
- 42 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
מישהוא קנה פעם משהוא מחו"ל במשלוח??? יש איזה חנות מומלצת? תוך כמה זמן זה מגיע? האם יש איזה מס מיוחד שצריך לשלם בנוסף למחיר המוצר+המשלוח??? תנו עצות+ אתרים מולמצים לקניית חומרה???
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
לכל האימלים של המשתמשים בבזק נט, זה הולך ככה nick@בזק נט.net איך רושמים את הבזק נט הזה באנגלית, שכחתי?
-
- 8 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך רושמים באנגלית "תלמידים שמתקשים בלימודים " בשפה גבוה?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
איך רושמים באנגליתתתתתתתתתתתתתתתת דרבוקה / דרבוקות???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ומה הפירוש המדויק של המילה ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אוכל לשלוח SMS לארה"ב בחינם? ה-ICQ לא מאפשר, ואם אפשר תוכנה בסיגנון של ICQ שיוכלו לענות. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי
-
- 5 תגובות
- 4.8k צפיות
-