עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כותרת, ואם אפשר את השם (או מינוח של המכונות האלו) בעברית ובאנגלית.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. סתם דיון מתוך סקרנות, זה טרנד של השנים האחרונות לתת שמות מצחיקים \ מעניינים \ מתנקמים בשכנים וכיוב'. אז איך קראתם אתם לרשת האלחוטית שלכם? (אלה שמסתירים את ה SSID נא לא להתפלצף בעניין הזה, כבר הוכח שזה פחות מאובטח ועדיף שם גלוי, ארוך ולא שגרתי או דיפולטי)

• 42 תגובות
    • 5.8k צפיות
  3. Started by rbu99fm,

מישהוא קנה פעם משהוא מחו"ל במשלוח??? יש איזה חנות מומלצת? תוך כמה זמן זה מגיע? האם יש איזה מס מיוחד שצריך לשלם בנוסף למחיר המוצר+המשלוח??? תנו עצות+ אתרים מולמצים לקניית חומרה???

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by J0n1,

אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  5. Started by avivlyaviv,

:s05: די דחוף

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  6. לכל האימלים של המשתמשים בבזק נט, זה הולך ככה nick@בזק נט.net איך רושמים את הבזק נט הזה באנגלית, שכחתי?

• 8 תגובות
    • 19.1k צפיות
  7. Started by TheHungryOne,

עוד שאלה של ניובי איך רושמים את מפרט המחשב שיופיע מתחת לתמונת הפרופיל כקישור, שכשלוחצים עליו נפתח חלון עם המפרט? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. איך רושמים באנגלית "תלמידים שמתקשים בלימודים " בשפה גבוה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. משו כמו (אפרושיאייט)

• 6 תגובות
    • 4k צפיות
  10. Started by musari,

איך רושמים באנגליתתתתתתתתתתתתתתתת דרבוקה / דרבוקות???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. ומה הפירוש המדויק של המילה ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by iyc,

מישהו יודע אולי איך אוכל לשלוח SMS לארה"ב בחינם? ה-ICQ לא מאפשר, ואם אפשר תוכנה בסיגנון של ICQ שיוכלו לענות. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by alon7,

אני מצטער, אני יודע שזה לא המקום אבל חיפשתי בכל מקום ולא הבנתי איך שולחים הודעה פרטית?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. Started by nVIDIA70,

זה דיי מבייש אותי לשאול אבל האמת המרה היא שאין לי מושג איך שולחים לינק. למשל לינק לכרטיס מסך מחנות מסוימת וכו. מישהוא יכול ללמד אותי

• 5 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by 114508534,

יש אפשרות כזאתי בכלל? תודה

• 13 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. https://en.bitcoin.it/wiki/How_to_set_up_a_secure_offline_savings_wallet

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי נגן ג'נרי אני צריך להוסיף את המילים של השיר לשיר, מישהו יודע איך עושים זאת?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

חבר'ה איך שמים תמונה בתור חתימה פה בפורום? תודה

• 11 תגובות
    • 942 צפיות
  20. שלום מבקש הדרכה: איך שמים תמונה מוקטנת שגדלה ומתכווצת בלחיצת עכבר ?? זה מאד נפוץ בפורום. בברכה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני פשוט לא מוצא אפשרות כזו באייטונס! איפה זה נמצא ??

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. שלום, התחדשתי בשעון אנלוגי של דיזל לכבוד יום ההולדת. http://farm4.static.flickr.com/3095/3129675415_b673ffff12.jpg השעון מגיע עם תאריכון של יום בלבד. רציתי לשאול בשעונים מסוג זה איך השעון יודע אם החודש כולל 31,30 או אף 28 יום? יש צורך לכוון משהו או שישנו מנגנון בפנים השעון? תודה!

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. יש לי מספר פוסטרים שאני תולה עם לייסטים, הבעיה היא שכשמלבישים את הלייסטים על פוסטר הוא נראה ישר ובלי בטן על הרצפה, אבל על הקיר מראה קמטים/ בטן. מדובר על לייסטים מעפנים מפלסטיק כמו שיש בתומר/ גלמיר אבל אם אלו בין החנויות הגדולות בעניין בארץ, בטוח יש פה מישהו שהצליח לתלות פוסטר כמו שצריך. טיפים? מישהו?

• 3 תגובות
    • 6.1k צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

???

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Spiderpaz,

אני ילד בן 13 גודל גיל ואורך לא משנה ושמו אותי בביהס של מטומטמים הבעיה 130 IQ! (בסדר 127) ברמה של ערסים שאתה מסתכל עליהם והם אומרים בערך את כול הקללות בעולם בגלל זה! :screwy:X10 וכן כתבנו והתלוננו לעירייה המזדיי*נת בתחת ויש לי בעיה של AHDH או איך שלא קוראים לזה בקיצר אני משתעמם במהירות ואני היפראקטיבי אתם מבינים והסיבה היא: (ולא אני לא הילד כאפות שלהם) שהחומר שהם אומרים שזה לכיתה ח כבר למדת|חרשתי עליו בכיתה ג.ד.ה.ו וגם מאימיים עלי שאם אני לא לבית משוגעים הזה (מקללים את המורה חופשי זורקים אבנים והכי גרועCRYING MUSIC שזה מזרחית) אני לא יכול כבר איך שמים אותי שיש שכל יש נימןסים חברותי ( אני נשמע כמו מכתב המלצה!) בכזה בלאגן?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים