עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Elite_Sniper,

יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. תודה (:

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by Guy King,

בהקשר של אונברסיטאות. הבנתי שהציון מורכב מציוני הבגרויות ומציון הפסיכמוטרי, אבל איך הוא בדיוק נקבע?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. ירוקים קטנים כאלה... תודה.

• 30 תגובות
    • 22.9k צפיות
  5. קניתי נעליים של טימברלנד מדגם 18128 בארהב. איך אמורים לטפל בהם? עם משחת נעליים רגילה? קראתי שאפשר עם שמן זית, האם מישהו ניסה את זה?

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  6. Started by GiZmo,

זה סרטון דיי ישן, אבל בשביל כל מי שלא מכיר: http://www.x-lan.org/Counter-StrikeCheater.avi העלתי את זה על השרת שלי...כך שתוכלו להוריד כל עוד לא כולם בבת אחת P: מה אתם אומרים ? אני אומר: הלוואי בארץ , יש לנו בעית צ'יטרים חמורה והיה יכול להיות נחמד אם היו עושים את זה לצ'יטר ישראלי

• 9 תגובות
    • 889 צפיות
  7. Started by Electric Boom,

היום מצאתי בכניסה לבית ציפור פצועה. אין לי מושג איך בידיוק היא נפצעה, אבל היא בקושי מזיזה רגל אחת,עושה רושם שכנף אחת שבורה והראש שלה כל הזמן הפוך ביחס לבסיס(בטן). ניסיתי ממש בעדינות לתת לראש תנוחה נכונה,זה מה שמצאתי נורמלי-מקביל לבטן(אני מקווה שתבינו למה אני מתכוון). מתוך חשש לשבר\שברים עטפתי אותה בתנוחה "עוברית" רגליים מקופלות וצמודות לבטן כנפיים צמודות לצדדים כך שלא תוכל לזוז, ובצורה הזאת הנחתי אותה בקופסא מרופדת בצמר גפן. נתתי לה בהתחלה הרבה נוזלים(אני לא יודע איזו כמות צריך,אני אלך לקופת מרקחת ואקנה את המזרק הכי קטן או טפטפה ואז אוכל לתת כמויות מדוייקות),עכשיו אני נותן כמות קצת יותר מתונה כל 35-45 דקות, ואני נותן לה קצת אוכל(חרקים קטנטנים וסומסום). האם אני עושה משהו ל…

• 13 תגובות
    • 13.6k צפיות
  8. Started by nehmia,

סתם חבר שלי משתר בסבבה שלו איך מטפלים בו ? ונגיד הוא מאבד תהכרה איך מעירים אותו?

• 87 תגובות
    • 10.5k צפיות
  9. Started by kfirbep,

איך אני מטשטש תמונה?אני צריך תוכנה כלשהי או שאפשר בצייר?אם אני צריך תוכנה איזו(הכי פשוטה)? אם אפשר להסביר לי אני מטשטש את התמונה בתוכנה שאמרתם. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by AdamS,

שלום, היה אצלי היום טכנאי ולפני שהוא הלך הוא כיוון לי את השלט הכחול של הוט שישלוט גם על ה-TV. הוא עשה משהו מוזר והצמיד את שתי העייניות של השלטים אחד לשנים וכיוון הכל חוץ מדבר אחד ה-Mute. אני רוצה לדעת האם אוכל לכייל את זה לבד באותה דרך... איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by asafgolan,

חשקה נפשי באייס קפה אך נגמרה לי האבקה. איך בכל זאת אפשר להכין אייס קפה מקפה נמס רגיל?

• 29 תגובות
    • 7.5k צפיות
  13. מה עוד אפשר עוד לעשות עם מחשב, גאוני לא??? Take a look: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1012270 תגיבו....

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by yuraxp,

אהלן חבר'ה,שאלה: איך מכינים פופקורן ביתי? בסיר? כמה שמן לשים לערבב? תודה לעונים....

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by kfirlion,

שלום, אני רוצה להכין פופקורן בסיר אך אחי חושב שאם אני אכין זה לא יצא טוב, אז הוא רוצה לדעת בוודאות מהתנסות פה כנראה איך מכינים פופקורן בסיר כי אין לי מיקרוגל... אז איך מכינים?

• 17 תגובות
    • 18.2k צפיות
  16. אני רוצה לעשות משהו "מדליק" ואני מפחד מאוד לעמוד לידו ולהדליק.... רציתי לדעת אם יש איזו אפשרות לעשות פתיל הדלקה שיבער כל הדרך עד שיגיע למקום שבו הכל אמור להידלק?

• 45 תגובות
    • 24.6k צפיות
  17. Started by tom123,

חחח אני רוצה להכין תפוח אדמה יענו שיהיה חם ורך,קיצר שיהיה אפשר לאכול אותו. אני צריך פשוט למלא סיר עם מים ולשים אותו בפנים? כמה זמן? אפשר לעשות את זה בדרך אחרת?

• 31 תגובות
    • 6.2k צפיות
  18. Started by Lirany21,

שלום לכולם, הורדתי סרט קצה התבל ששמו: ALPHA DOG DVD של רפליקה הורדתי כתוביות לגירסת ה DVD אך אינני יודע כיצד לצרף כתוביות אלו בבקשה צריך עזרה דחוף כי אני ממש רוצה לראות את הסרט כרגע

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לא הצלחתי, יש הכנס תמונה אבל הוא פותח BROWSER רק כותה IMG שאני לא יודע מה לעשות עם זה...

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  20. Started by maverick,

ישנה בעיה מסויימת להכניס קישורים לת'רדים במיוחד אם הם קישורים שיש בהם ",". כאשר מכניסים קישור בצורת copy & paste מבלי להשתמש בכפתור היאאב פשוט חותך אותו אחרי ה-"," (או כל סימן מוזר אחר) ולא מציג אותו כראוי כך שבמקום לראות את זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html אנו רואים רק קישור חלקי כמו זה: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-8,FF.html. אנא הקפידו לרשום קישורים כראוי בכדי לחסוך את המאמץ לפענח אותם אח"כ. אלו היו 60 מילים על: "איך מכניסים קישור לת'רד".

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by kobibo,

בבקשה עזרה מה צריך לעשות כידי להוסיף תמונות לתרדים ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by *NightMare,

אני אשמח לקבל מדריך להלבשת כתוביות על סרט...

23. איך המלון הוא עולה לי 1600 שקל מראשון עד רביעי חצי פנסיון(חול המועד) מישהו היה במלון?איך הוא?

• 9 תגובות
    • 841 צפיות
  24. מישהו יכול להסביר לי בצורה הכי פשוטה ?

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by kisin,

יש לי כתוביות מסוג sub/idx (הכתוביות האלה שלוקחות כמה מגה ומכילים כמה שפות) ואני רוצה להמיר אותם לכתוביות טקסט srt או sub. איך אני עושה את זה?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות

דיונים חדשים בפורומים