כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריך להגיע מחר לטכני חיל האוויר איך אני מגיע לשם מלב המפרץ?
-
- 2 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין להגיע לכפר הירוק בימי שישי (אונ' פתוחה) אך הבנתי שזה קצת בעייתי להגיע לשם בתחבורה ציבורית. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגיע לשם מהתחנה המרכזית של ת"א? או אולי מהרכבת? אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי ראיון עבודה למימדיון יום ראשון...איזה קווים מגיעים קרוב לשם 92/66..? בשבת יש דרך נוחה כלשהיא להגיע ? מוניות כלשהם ? 51/66 ? תודה מראש וסליחה על ההטרדה P:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לצריפין, שער ירושלים, בה"ד 20. אמרו לי יש אוטובוס מתחנה מרכזית שמגיע ממש קרוב לזה, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
איבדתי את עצמי מחפש קווים (אני צריך לחפש בדן, אגד או מטרופולין? ) ודרך הגעה לקניון איילון, אני צריך להגיע ליס פלאנט באיילון. האתרים של חברות האוטובוסים עילגים ( ) ולא עוזרים, אשמח לעזרה מהמקומיים או ממי שיודע איך אני מגיע לשם בתחבורה ציבורית? קווים וכד'.... איזה קו אני תופס באלוזרוב אחריי שאני מגיע לתחנת רכבת סובידור מכיוון צפון? (או שעדיף לרדת עם הרכבת בתחנה אחרת?) תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
היי אנשים, אני צריך להגיע מחר לרחוב בן יהודה 1 בתל אביב, באוטובוס, מתחנה מרכזית או מרכבת מרכז (ארלוזרוב). איזה קו כדאי לקחת וכמה זמן בערך לוקח לו להגיע? תודה...
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מרוב החשיבה על תפקידי, שכחתי לשאול איך מגיעים לבסיס. אז מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך ללכת למיונים ואין לי מושג איך אני מגיע לשם.. אני לוקח רכבת עד ת"א השלום ומשם מה אני עושה? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי מחר מיון לסטילים, ואני אמור להגיע ב-8 לתל השומר. מישהו יודע איך בדיוק אני מגיע לשם מחדרה? ממה שהבנתי השוברים לנסיעה ששלחו לי תקפים גם לרכבת, נכון? אם כן, אני אסע ברכבת לתל-אביב. השאלה היא, איפה לרדת בתל-אביב, ואיך אני מגיע משם לתל-השומר? תודה, Anatoli.
-
- 24 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום, יש בימי שישי בבוקר-צהריים אוטובוסים/מוניות שנוסעות מהכפר הירוק לכיוון נתניה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
יש לי רכב אין לי מושג איך להגיע למיקום של החנות "שדרות ההסתדרות 240, חיפה (צומת קרית אתא)." אני גר בעתלית.. נגיד אני נכנס לכביש האוטרוסטדה ממשיך יוצא לכיוון מרכזית חוף הכרמל איפה שקניון חיפה לאן ממשיכים משם
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה יש אצלנו מלא הפסקות חשמל , בפורום מדברים על זה שהמחשב יכול להתקלקל מזה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את הנזק למחשב מההפסקות. במיוחד בחורף כשיש סערות וברקים.
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חברים יש לי בעיה באקספלורר לא מראה תמונות ואייקונים ואני מנסה להדביק צילום מסך בפורום תוכנה איך שמים צילום מסך בפורום שלנו?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אמור להדפיס 80 עמודים.. הקטע שהצד שהימני של הדף קרוב מדי לשוליים.. וכשנאי מנסה להדפיס את הדפים, חסר לי כל פעם מילה בצד ימין.. איך אני מסדר את זה ועושה שהמדפסת תדפיס לי גם ביחד עם מה שרשום בשוליים של הדף?
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, הסתבכתי. יש לי בערך 400-500 מיילים שאני צריך להדפיס. הבנתי שיש איזשהי אפשרות לסמן את כולם ובפעולה אחת לשגר את הכל למדפסת. האם ידוע לכם על איזשהי דרך שתוכל להקל על התהליך ולמנוע ממני להיכנס למייל-מייל וללחוץ על פעולת ההדפסה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום,רציתי לקבל רעיונות איך למחוק את הסמל של אורנג' מהפלאפון שלי,איך אפשר למחוק את זה בלי לשרוט\לגרום נזק לפלאפון?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשורת חיפוש (איתור חברים) ז"א כשכותבים א מופיע השם שחיפשו עשיתי ביומן פעילות-חיפוש-מחק ולא עזר
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לא ראיתי אופציה כזאת,אנשים מתקשרים והחומרה נמכרה כבר.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
ברצוני למחוק סאונד מסרטון לא רשום (רק מי שיש לו את הקישור יכול לצפות) שהעליתי לאחרונה ליוטיוב, באמצעות עורך הסירטונים של יוטיוב (Youtube Video Editor), מאחר ופס הקול שלו, מכיל רעשים שאינני רוצה שיהיו בסרטון. אינני יודע מה אני צריך לעשות. אם אין אפשרות, אז האם יש אפשרות לבצע זאת באמצעות Avidemux ואז להעלות מחדש ליוטיוב?
-
- 1 תגובה
- 6.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד דרך למכור מחשב משומש חוץ מ-yad2 והלוח של האתר? יש חנויות שקונות משומשים? מסכי crt?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בPRIVACY SETTINGS זה על FRIENDS אבל עדיין מישהו שלא נמצא ברשימה שלי מצליח להכנס ולראות את כל הפרטים
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-