עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by RGod,

שלום לכולם אני לא מצליח לפתוח קובץ DVR ,איך ניתן לפתוח כזה קובץ ?זה קובץ של סרטוון מסוים תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום חברים, ידידה שלי מעוניינת לפתוח תיק ברבנות בכדי לצאת מהצבא כי לא בא לה בכלל על כל פנים, השאלה היא ,במידה והיא תפתח תיק ברבנות כאילו היא הולכת להתחתן רק מבלי להתחתן באמת, ישחררו אותה אוטומטית? זה יספיק רק להציג תיק רבנות? מישהו מכיר את החוק/יכול להביא קישור או משהו שיראה לי קצת פרטים? תודה מראש.

• 53 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by xs2heaven,

שלום לכולם אני צריך עזרה בפתירת מטריציה, ובנוסף גם את הדרך לפיתרון ... תודה רבה 3X+2Y+4Z-7W=31 X+3Y-9Z+10W=1 -X-6Y-Z+3W=-29 -4X-Y+6Z-6W=-13 X=? , Y=? , Z=? , W=?

4. Started by ward,

אם אפשר אם יש למישהו אתר או משהו להציע לגבי פתרון בגרויות מתמטיקה שאלון 006 משנת 1995 עד 2005 אני אודה לכל העוזרים תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. הנה הפתרון ל 3 , 4, 5 יח"ל: פתרון בחינת הבגרות

• 25 תגובות
    • 4.3k צפיות
  6. אולי מישהו יודע במקרה איפה אפשר למצוא את פתרון בחינת הבגרות בערבית? פשוט הפכתי שני עיתונים ואת כל הרשת מיום הבחינה ועדין לא מצאתי! תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by wooper,

הי אני חושב על לימודי כלכלה, ניהול הבעיה העיקרית שאני לא אוהב לשאול אם אני נתקל בבעיה, וזה קרה לי הרבה פעמים שנתקעתי האם היום יש תוכנה שיכולה לעזור בפתרון בעיות ? או שזה שעדיין צריך למצוא מי שיש לו כשרון שיכול לסייע אני לא יודע מה כולל מיקרו כלכלה אבל הבנתי שיש בזה למטמטיקה וחישובים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by אנדי,

שלום לכולם, מזה מספר ימים, בעת שאני מבצע חיפוש בפייסבוק (על בסיס שם), תוצאות החיפוש מוגבלים רק למה שמופיע ברשימת החברים שלי. אם, נניח, רשמתי את השם 'עמית' בשורת החיפוש וברשימת החברים שלי אין אדם בשם הזה, מנוע החיפוש מדווח על-0 תוצאות. האם מדובר בכשל טכני כלשהו, בשינוי מדיניות של פייסבוק, או בשינוי כלשהו שבוצע בהגדרת החשבון? כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו (חיפוש במערכת העזרה של 'פייס' ובגוגל לא מצא לי תשובה כלשהי)? תודה מראש לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  9. ולינק מעניין איך אף אחד לא ניסה את זה מקודם :-\ , הרי כורים גרעיניים נמכרים בארץ בכמויות מסחריות 8)

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. שלום יש לי שאלה לגבי צפייה בסרטים, בחדר שינה. לפני כמה שנים קניתי מיטה מתכווננת לחדר, מיקמתי אותה בדיוק מול המסך של המחשב, וכך כשאני רוצה לראות סרטים, אני מרים אותה למצב ישיבה. אחרי התנסות עם מיטה מתכווננת, אני חייב לציין שזה לא הפתרון האידאלי, משתי סיבות: 1) זה לא מאפשר ישיבה הכי נוחה לאורך זמן 2) המנגנון החשמלי של המיטה, שנמצא מתחת למיטה, מקשה מאד על ניקוי מתחת למיטה. (במיטה רגילה אין את הבעיה הזו, כי הכל מתחת למיטה ריק) בקיצור, אני הייתי שמח להפטר מהמיטה המתכווננת הזו, לשמור רק את המזרון שלה(שהוא ממש נוח), ואז לקנות מסגרת מיטה חדשה - לא מתכווננת. אבל אז נשארה לי בעיה אחת לא פתורה: מה אעשה עבור צפייה בסרטים? ההגיון שלי אומר דבר כזה: יש הרבה מאד אנשים שלא קנו מיטה …

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. Started by Black_eagle,

שלום לכולם.. OK אז ככה ביום חמישי הייתה בגרות בחשמל 2 יח"ל השלמה ל5, עכשיו אם מישהו יודע איפה יש פתרון מלא לבגרות הזאת? אני אודה לכל מי שימצא משהו.. כי אני לא מוצא כלום בנושא..

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Cha0stAlker,

השפתיים שלי יבשות. מאוד. תמיד. אני צריך לנגב את השפתון לפני כל ארוחה / שתיה, ולשים שוב. כבר במשך לפחות חודשיים היובש פשוט לא חולף. השפתון מקל על ההרגשה, אבל לא פותר את הבעיה. אני מקפיד לשתות הרבה מים כך שזה לא סימפטום להתייבשות קלה. אני גם לא נותן לרוק לגעת בהן. מה הלאה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Shadowman,

משהוא מכיר אולי פתרון בעברית או באנגלית עדיף עברית לקוביה ההונגרית?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by R0ck,

;D [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 792 צפיות
  15. המדבקות הן פתרון לא טוב מנסיון כי הדבק נחלש והן מתחילות לזוז והדבק נמרח על הידיים... חבר שלך לי את האתר הזה ורציתי לשתף, אולי זה יהיה שימושי למישהו. כל המידע נמצא בלינק. http://pcgraph.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ronte,

בעידן של הסמארטפונים והטאבלטים עדיין קיים פתרון של מכשיר יעודי לGPS? אני שוקל לרכוש מכשיר יעודיי רק לGPS שיריץ iGO offline. איזה מכשירים טובים קיימים (ללא הגבלת תקציב) ואיזה מערכות הפעלה הם מריצים? אשמח להמלצתכם. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום יש לי כיתה שיש בה 22 עמדות מחשב אני רוצה לשפץ את הכיתה הזאת (חידוש צבע, התקנת שולחנות חדשים, ומחשבים חדשים) ובסיום לתלות את המחשבים והמסכים על הקיר בצורה היקפית מסביב לכיתה על הקירות חשבתי על איזה פיתרון לתליה של המסך בגובה של 80-90 ס"מ ומתחת לשולחן בגובה של 10-60 ס"מ יהיה המחשב ובין לבין יהיה השולחן עליו התלמיד עובד אני מחפש מישהו שיכול להביא את הרעיון לכדי ביצוע, זאת אומרת חברה שמתמחה בפתרונות מהסוג הזה אם מישהו מכיר אשמח לקבל מספרים ואנשי קשר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  18. זה נראה לי המקום הכי רלוונטי לרשום את זה. אני חושב על מערכת קירור מים ידנית למעבד, היא נראית כמו כל מערכת קירור רק שהמשאבת מים היא ידנית אולי דוושה לרגל שבעזרתה אפשר לשאוב את המים זה יעבוד מצוין ויחסוך חשמל אבל הבעייה מתחילה כשמתעיפים :-[

• 41 תגובות
    • 3k צפיות
  19. איפה אני יכול להשיג פתרונות לבגרות באלקטרוניקה? <חלק א'> מכל השנים.. יש דבר כזה בכלל? תודה!

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  20. Started by idofr,

אז ככה אנשים אני עכשיו ממש אבל ממש מצונן ואני כבר מיואש טוטל זה כבר ברמה שאני לא יכול לקנח ת'אף כי הוא כואב לי מרוב קינוחים!!!! אז אני צריך העצות מה לעשות וובקשה כמה שיותר יצירתיות כי אני כבר מזה מיואש :'(

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by benor,

שאלה: ראיתי שהרב התיר להוריד שירים מהאינטרנט גם כשהיוצר לא פירסם אותם אלא סתם אדם. מה דעתו של הרב: האם מותר גם במצב שאין לי את הדיסק, וכשללא ההורדה הייתי קונה את הדיסק? תשובה: הסיבה שאני רואה להתיר הורדת שירים מהאינטרנט היא בגלל שהאינטרנט פרוץ לכל, וכמו שאדם שהולך לנהר שוצף ורואה שם אבידה מותר לו לקחתה משום שברגע שהמאבד ראה שהנהר סחף את החפץ שלו הוא התייאש מהחפץ והחפץ מופקר לכל וכל הרוצה ליטול יכול לבא וליטול, כך האינטרנט משול לנהר שוצף שברגע שבעלי השיר ראו שהשיר שלהם נסחף לאינטרנט הם יודעים שזה מופקר שם וכל מי שרוצה יכול ללכת ולקחת את השירים. ולכן אין הבדל אם היית קונה את הדיסק או לא.

• 66 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by darkman,

שלום. בזמן האחרון התמכרתי למשקה. הבעיה שאני לא מוצא מאיפה אפשר לקנות את האבקה. לצערי מצאתי רק באתרים מחו"ל כולל EBAY אשר מוכרים את האבקה ובהרבה כסף! האם מישהו נתקל במקום שמוכר בארץ? בתודה

• 7 תגובות
    • 6.6k צפיות
  23. לפני כמה חודשים ואן-דאם הראה את יכולותיו..... http://youtu.be/M7FIvfx5J10 אבל מה זה לצאק נוריס ? קטן עליו, אז הוא עונה, עם קריצה לחג מולד. http://youtu.be/T-D1KVIuvjA

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by yossi21,

מכיוון שהצ'אטים של נענע, תפוז, וואלה, וכו' מאוסים עליי ונותנים הרגשה שזה שייך לילדים בלבד אני מעוניין לעבור לשפה האנגלית. מישהו מכיר צ'ט אמריקאי טוב? ניסיתי את Yahoo Messenger אבל יש שם יותר bots מאשר אנשים, אז ככה שזה לא רלוונטי. תודה.

• 22 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.