עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Green,

היי שני דברים בבקשה 1.באיזה שלב בא הסרט ? 2.איך הסידרה מומלצת (שווה להתחיל לראות)? תודה..

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. http://www.subhi.com/public/bushwhacked2.mov

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by SandLegion,

;D

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

אימאלה אתמול והיום שודרה בערוץ 1 מיני סידרה על מהלך חייו של היטלר מילדותו ועד למתי שהוא עולה לשילטון (בדרך דמוקרטית) בתור קנצלר גרמניה. זה היה מזעזע. מעין שחזור. לראות אותו עומד באמצע הפגנה ואומר את מה שהוא אומר ואנשים מריעים לו. מפחיד. צריך לשים סדרות דוקומנטריות שיעבירו את הרגשות האלו כחלק מהתוכנית לימודים בהיסטוריה. (לדעתי התוכנית של היסטוריה כרגע היא שינון חומר והקאה במיבחן - לי אישית יש 94, אבל זה ממש לא מלמד היסטוריה...) התוכנית נותנת התייחסות אחרת לגמרי לנושא התקופה הזאת. מפחיד.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by RTTW,

היי אנשים קיבלתי פלאפון חדש... מדובר בחברה לא מוכרת בארץ מסין... מדובר בפלאפון בעל מערכת הפעלה וינדוז XP מוביל... רק לא ידוע לי מה הגירסה... וזאת גירסה מסורסת של מערכת ההפעלה קיצר המכשיר של חברת LEADY דגם GT6107 המכשיר בעל מצלמה 2 מגה פיקסל, שני מקומות לשני סים קארדים, מסך גדול QVGA, חריץ הרכבה, מסך מגע, רמקולים שפשוט אין חזקים בטירוף, המכשיר שקיבלתי תומך בשלוש שפות סינית-אנגלית-ערבית אגב תגידו שכחתי להוסיף את השאלות חח מה אפשר להתקין על פלאפון שכזה? תוכנות-משחקים וכו... מאיפה? איך אפשר לדעת מה המפרט שלו כי אין אליו כלום באנגלית... ואני לא מכיר אתר שמתרגם סינית לאנגלית

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  6. השיר הוא בסגנון של EVANESENCE ו-LINKING PARK. אני זוכר ממנו רק מילה אחת: revolution לפי מה שאני זוכר שם הלהקה הוא SYSTEM OF THE UNDERGROUND אני יודע שזה מעט מאוד מידע, ואני מבין שרוב הסיכויים שאתם תמצאו את השם המדוייק של השיר הזה שואפים ל-0. אבל אני מאוד מאוד אהבתי את השיר הזה, ונהגתי לשמוע אותו כל הזמן באופן קבוע. אז חשבתי לנסות. תודה לכל מי שיעזרו.

• 9 תגובות
    • 675 צפיות
  7. http://forum.bgu.co.il/index.php?showforum=26 או ישירות ל http://www.tomshardware.com/news/virus-trojan-spyware-malware-worm,7129.html

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by MOFRA,

http://img.photobucket.com/albums/v88/shurik/Zooloo_New_Zionisim.gif

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by davidreznic,

הי לכולם. אני ו-2 חברים שלי משתתפים בתחרות בה צריך לבנות זוג נעליים, שיהיה אפשר ללכת איתן על המים. (צריך לעבור 10 מטרים) הכללים: אורך נעלים מקסימלי 2 מ' רוחב נעלים מקסימלי 80 ס"מ עומק הבריכה 45 ס"מ אסור שהנעליים או כל חלק בהן יגע בקרקעית אסור שהנעליים יהיו מחוברות ביניהן אסור להשתמש במנוע מכל סוג שהוא, כולל דוושות אסורה תמיכה אל מעבר לקרסול ההנעה תתבצעה באמצעות הרגליים בלבד, אסור להשתמש במוטות (כמו בסקי) מצורפות תמונות של מה שהתחלנו. יש הצעות? (אגב, לאורך המירבי כבר הגענו) התמונה האחרונה זה השלב בו הפסקנו. למתעניינים בכל נעל יש 48 בקבוקי נביעות של 1.5 ליטר, ו 20 בקבוקי עין גדי של 2 ליטר המבחינת עילוי-משקל, חישבנו, והעילוי של הנעל יספיק בהחלט. אנחנו נוסיף שני לוחות עץ באמצ…

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  10. יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  11. התרגיל הוא כזה - הפתרונות הם; א. m>4 ב. m<2 ניסיתי כמעט בכל דרך אפשרית, אני פשוט לא מצליח. הסבירו לי לעשות בדרך עם דלתא, ניסיתי, תראו מה יצא - http://img119.imageshack.us/img119/8277/38604202rs3.jpg אשמח אם תסבירו לי איך לפתור את זה, תודה רבה מראש.

12. Started by davidreznic,

אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. Started by gollum,

הוביטים שמנים ומטומטמים !

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  14. שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  15. Started by LinKinG,

זה רק אני או שהמון דגמים של רכיבים נעלמו מהבילדר של PCHARDWARE כמו ה P4 2.4C והATI Radeon 9800 C3 ב1600 שקל שתמיד היה.... מוזר לי קצת למישו יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by NightWing,

מוזר. פתאום זה לא הצליח לשלוח הודעה (תוך כדי שיחה) ומאז אני לא מצליח שהתוכנה תתחבר או להכנס לאתר שלהם... זה רק אצלי ? (עכשיו 2:30, זה התחיל לפני חצי שעה ככה...) *עידכון: 2:44 - זה מצליח להכנס לאתר, התוכנה עדיין לא מתחברת. :'(

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  17. Started by The Ripper,

מחפש פורום להתייעץ בו על כמה דגמים של 29" ואני לא מוצא כלום חוץ מהביקורות של זאפ... מישהו מכיר משהו???

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  18. Started by dj_horse,

שלום, אני סרקתי מסמך לקובץ PDF ואני מעוניין לערוך אותו. רציתי לשאול אם ניתן לערוך בדרך הזאת,ואם לא איך כן?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  19. Started by ChrisBrown,

תפרסמו תמונות שלכם שנראה אחד את השני אני פירסמתי את שלי כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1938219 מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. היי אני עומד להרשם לאוניברסיטה אבל איני בטוח לאיזה פקולטה אני יודע שאני אוהב דברים כמו ביולוגיה כימיה םפיזיקה תכנות ורובוטיקה יעני תוכנה וחומרה הנטיות שלי הם לביוטכנולוגיה ואם יש לננוטכנולוגיה ?? מה אתם מציעים ואלי תכלו להסביר לי יותר על ננוטכנולוגיה ובמיוחד על ביוטכנולוגיה אני אדם יותר מעשי האם יוצרים דברים מכאניים בביוטכנולוגיה??.

21. Started by kfirbep,

ניסיתי לחפש במנוע חיפוש של האתר משתמש ואני לא מצליח יש איזושהי דרך אחרת לחפש משתמשים?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by ברק,

אני מחפש את כל המילים של השיר " תרקוד כמו שאף אחד לא רואה אותך תאהב כמו שלא אהבת מעולם"..... אשמח לקישורים או לקבצים. תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. ניסיתי למצוא בלוח דרושים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  24. Started by system_x,

כרגע נרשמתי (אני מכיר את האתר דיי מזמן...) יש לי ידע לא רע בחומרה ובכללי ואני אנסה להשתלב פה... קוראים לי: רמי גיל: 16 עם למישהו יש שאלות אז בכיף... רמי

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים