כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,556 דיונים בפורום זה
-
שמתם לב שיש תנועת מטוסים ומסוקים בצורה מטורפת ביומים האחורנים..? לדעתכם זה בגלל התרגיל הזה עם הרמטכ"ל...? או ש..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
שלום אני יושב הרבה על המחשב ויש לי בעיות בגב וכסא די גרוע. אני מחפש כסא טוב שלא יהיה ממש יקר, מקסימום 800 שקל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
חבל שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה! http://lazyme.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=225232
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי , יש לי מתכונת מחר (5 יחידות כיתה י') , אשמח אם תוכלו לתת לפתור/לעזור לפתור את התרגיל: לפי מה שאני שעשיתי AOB דומה לDOC , לכן השטח של AOB הוא 9S , כי יחס הדימיון בין המשולשים הוא 1:3 , אבל אני לא מצליח למצוא את שטח של המשולשים ADC וDBC. תודה!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
תפתחו את מעריב עסקים של היום בעמוד 6. הכותרת: "ערוץ אגו ישדרו קרבות UFC" oh yeah!
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מכשיר DVD שמקליט ורוצה לדעת שזה יהיה כדאי. האם קיימת האופציה הזו בממיר? האם לא, האם אפשר להתגבר על המגבלה הזו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני יכול להגדיר באווטלוק מצב שבו ההודעות שאני מקבל בgmail הודעות אז הם יגיעו לאאוטלוק?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עריכה: לומשנה מצאתי תכנסו לפה:http://www.blogmusik.net/ תרשמו שם של שיר וזה ימצא לכם את השיר ואז תלחצו OK ותשמעו בכיף
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום, אני מתגייס ב7 לנובמבר ויש לי כמה שאלות לגבי היום הראשון והצבא בכללי 1.על איזה תפקיד אתם ממליצים לשתי הפרופילים האלו: 64/45 2.יש לי כרגע פרופיל 64 וחלק אומרים לי שמאוד כדאי לי להוריד ל45 ולנסות לקבל לתפקיד גו'בניק טוב, כי אומרים לי ש64 זה גובניק שסוגר שבתות, וחלק אומרים לי שכדאי לעלות ל72כי אומרים לי שפחת מ72 זה סתם 3 שנים של בזבוז,כי ב72 יש תפקידים הרבה יותר טובים שאני יוכל להמשיך בהם אחרי השרות, ואם זה נכון אז אני לא רוצה לבזבז 3 שנים מהחיים שלי בתפקידים כמו לקחת טביעות אצבע /פקיד בצו הראשון וכאלה שטויות. 3.מאיזה פרופיל מינימום אפשר לחתום קבע, כי אם יהייה לי תפקיד נחמד אין לי בעיה להישאר בצבא כי התעודת בגרות שלי גם ככה לא משהו. אני מבקש לענות ברצינות כ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חב' אורנג' החליטה שהשירות לתקלות מכשירי הסלולר יהיו עד השעה 21.00 ואחר מכן אין שירות לתקלות.
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אבא של חבר שלי ביקש ממני לעזור לו עם מכשיר Psion 3a. מדובר במעין organizer-מילון ישן מאוד (מ-1993!), אבל גם משוכלל מאוד. למכשיר 2mb של RAM והוא כולל מספר יישומים כמו מעבד תמלילים, יומן וכו'. יש לו אפשרות חיבור למחשב להעברת וגיבוי הנתונים. הבעיה היא שיום בהיר אחד, נעלמה התצוגה. פותחים את המכשיר ומדליקים אותו, אבל לא רואים כלום. צלילים הוא עדיין עושה כך שהוא עוד עובד (וכנראה גם מכיל את הנתונים שהיו עליו). הנתונים האלה חשובים לו מאוד. פנייתי היא קודם למי שיש לו מכשיר כזה וכבל חיבור למחשב - אם יש מישהו כזה והוא מוכן לעזור במשימה של העברת הנתונים למחשב, זה יהיה מצויין. אם לא, האם אתם מכירים מעבדות אלקטרוניקה טובות ואמינות שאפשר למסור להן את המכשיר ע"מ שיחליפו לו את התצוגה? למכ…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
מזל טוב ושתזכה למצוות ושתחייה עוד כמה שחייתה עד עכשיו ! ;D
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני באתי מגיימר וזה פורום חרא שם. אז אני מקווה להשתלב פה יפה D: אני אוהב מעבדים לוחות אם זכרונות וכ. מסך [בגלל זה אני גם פה] יש לי עכשיו 4mx440 ואני קונה עוד מעט r8. של gigacube. שאלה: spiritknight זה ההוא מגיימר ? מה הוא מנהל גם פה ?
-
אני רוצה לעשות מנוי, אבל אני לא יודע כמה גבוהה תהיה איכות התמונה בהשוואה למנוי החינמי, אני לא יודע אם זה שווה, יש למישהו כאן מנוי על זה, שיוכל לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אחרי תמונה גדולה של הסמל של צה"ל באינטרנט, וחיפוש מעמיק בגוגל לא הניב תוצאות. אם מישהו יוכל למצוא לי גירסה גדולה של הסמל (בערך 700X400) , אני אודה לו מאוד. דוד
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
זה באמת מטרה חשובה תיכנסו לאתר הבא, אומרי ילד ישראלי בן 3 צריך תרומה למלחמה בסרטן. 10 שניות לוקח לך לשליחת אס אמ אס מכל מכשיר פלאפון ותרמת לאומרי 5 שקלים לפחות. תקישו את גודל התרומה במספר בתוכן ההודעה, מ 5 ועד כמה שתרצו ותשלחו למספר 4242. http://www.omri.org.il/ * תעשו מצווה לעצמכם ותשלחו אס אם אס. * אחרי שאתם שולחים אס אם אס אתם תקבלו אישור שתרמתם. * אם אתם יכולים תעבירו ברשימת איי סי קיו.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=pPNgzz870F4&feature=Views&page=1&t=t&f=b
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-