עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rap_tr,

אני מאתמול מנסה להוריד קובץ מסויים(כולה 20 מ"ב) וכל הזמן רשום לי לנסות בעוד 2 דקות או לקנות משתמש, בשביל 20 מ"ב אני לא אקנה משתמש,אבל אולי מישהו יכול לתת לי ל-2 דקות? תודה מראש

2. Started by ultras5,

אם למישו יש עוד דברים בסגנון שיביא

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. הבא שמפרסם את הזבל הזה פה מקבל אזהרה במקום. multicore

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by Black_eagle,

<p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p><p>שלום,</p><p>יש לי נוקיה 6100 הבעיה אצלו החלה היום הוא נדלק לשניה עד שאפשר להכניס את הקוד ואז נכבה, האם למישהו קרתה את הבעיה הזאת והוא יודע איך לפתור אותה?</p><p>ועוד שאלה איפה אני יכול להוריד תוכנה שיכולה לעשות FLASH למכשיר ומאיפה אני מוריד את גרסאת ב FIRMWARE?</p><p> תודה</p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p></p>

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. תשמעו השאלות נהיות יותר ויותר הזויות כל פעם(לא קשות, הזויות!) גם כשיש את התשובות אני בקושי מצליח להבין מה הייתה הכוונה לא פלא שרק 21 ענו נכון אגב התאריך אחרון לשלוח לא היה היום ב12 בצהריים? כי לפי התאריך הודעה( 16:51 ,09.10.2013) זה נרשם אתמול

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by The Dom,

המורה שלי אמר לי שיש לו גידול בראש. עכשיו חוץ מגידול סרטני יש עוד גידולים שיכולים להופיע בראש?(בבקשה אל תצחקו... אני לא מבין בזה) 2) מה הנזק שגורם גידול סרטני לתווך הקצר? (אני יודע שזה יכול לגרום מוות, אבל מה עוד...)

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by someone,

כל מה שאני יכול להגיד עליו זה שהוא די מזכיר לי את השיר של ALIEN ANT FARM-Smooth Criminal ... צעקות די דומות וקצב מהיר, משמיעים הרבה ברדיו, אני יודע שאלו קצת פרטים אבל אולי למישהו יש רעיון? תודה בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  8. אני השנה טס לארה"ב לניו יורק. ואני מחפש חנויות שמוכרות מארזים. אשמח אם תתנו עצות לאיפה יש. אם אתפש אז אשמח לקטלוג מוצרים שלהם / אתר / כתובת בניו יורק. תודה מראש. כמובן, אני מחפש מארז. אלומיניום. עם 120 ממ מאחורה. ונקי ככל האפשר. אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by SpLiNtEr,

^^^ כותרת, נפלתי ב-6 תורים!!!.............. כמה נפילות יש לכם?

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by 114508534,

מחפש שרתים טובים עם הורדות חוקיות למירק

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by R0ck,

???

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  12. http://www.flickr.com/photos/israel-telaviv/sets/133636/show/ תגובות בבקשה או שלחו לי תמונות ואני יוסיף אותם

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הצלחתי למצוא ממש חומר מתאים אני מתכוון על התביעות של חברות זכויות יוצרים וכו' (דרך אגב, הקבצים הדפוקים בקאזהה זה הם עשו?)

14. שלום, יש איזה כתובת שמסרבת להימחק. יש אפשרות להוריד מרשימת התפוצה באופן ידני דרך האימייל של גוגל?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. איך אני מגדיר בOutLook את הGmail שלי?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by gogi,

התחייבתי לנטויזין לפני כשנה לתקופה של שנתיים וקיבלתי מצלמה דיגיטלית, עכשיו התקשתי לנטויזין כדי לבטל את ההתחייבות תמורת פיצוי כספי, הם אמרו לי שאי אפשר לבטל את ההתחייבות ואני חייב להמשיך אצלם עוד שנה כי אין להם מדיניות של קנסות. בקריאת תנאי השירות שלהם לא רשום שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות. לדוגמא בבזק אם אתה מבטל את ההתחייבות אתה משלם 199 ש"ח. האם זה חוקי שאני לא יכול לבטל את ההתחייבות תמורת קנס כספי?

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by idofr,

היייי כולם אני יורד לאילת עוד 4 ימים עם חבר עכשיו לו יש איפה לישון, אין שום סיכוי בעולם שאני ישן איתו (ניסינו פשוט אי אפשר ) ואני צריך מקום לישון בו ב~150 ש"ח ללילה למישו יש רעיונות (אני ממש צריך רק מיטה ומיקלחת לא יותר...)

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  18. לצערי נמחקו לי הבוקמרקס, והיה איזה פורום אמריקאי מאווווווד מפורסם, שהיה בו תארד של "סביבת עבודה" ענק, הפורום היה בגווני אדום ושחור (בעיקר שחור עד כמה שאני זוכר), אני מאוד אשמח אם מישהו יודע על מה אני מדבר ובכללי גם פורומים אחרים בחו"ל שיש להם תארדים גדולים על סביבות עבודה... תודה רבה (:

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  19. Started by VBMaster,

הכי הרבה יוזרים בקאזה שראיתי איי פעם... 8) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by arik100,

שלום, כל מי שרוצה הזמנה לאתר DROPBOX.COM שירשום פה את האימייל שלו זה שירות שנותן לך לאחסן עד 2GB בשרת שלהם , עם תוכנה ,בחינם פשוט לגרור לתיקיה או לשתף תיקיה וזה שם , אפשרי לשימוש עד מספר מחשבים בו זמנית

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Athlon-WINGS,

שירשום פרטים.

22. Started by tom123,

אני מחפש מישהו שיבוא להרכיב לי את ה- SP94 :\ בבקשהה חברה אני מתחנן! אני ישלם על הנסיעה

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אני לא יודע אם להשקיע את הכסף עכשיו או מאוחר יותר אשמח לקבל חוות דעת.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. נגיד אני רוצה לדעת מה התאריך העברי של 27 באפריל (אם חשוב גם שנה אז 1938) ובכלל איך אני יודע? תודה

דיונים חדשים בפורומים