כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לברר תוצאות. אפשר לינק?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אישתי עובדת במלון דיוויד אינטרקונטיננטל וכשביל גייטס היה שם השבוע לפחות 10-15 אנשים התקשרו למלון וביקשו את האימייל שלו כי הם רוצים לשלוח לו קורות חיים .
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמו שאתם יודעים צ'רלטון הגנבים גובים סכום מטורף של כ1000 ש"ח על שידורי המונדיאל. דברים כאלה יכולים לקרות רק בישראל, בכל מדינה מתוקנת אחרת הכל מסודר ומתוקתק בצורה נורמלית אבל כאן יש את כל העסקנים וכל שאר ירקות שלא אכפת להם מהציבור.בכל מדינה מתוקנת- 190 מדינות בעולם המונדיאל משודר בחינם אבל בישראל כמו כל דבר כאן-רקוב. אז באמת לא לשלם אגורה ולקוות לטוב כי רק ככה אפשר לשנות. כדי לעשות זאת אנא היכנסו לכאן-http://www.herem.tk/ וחיתמו על העצומה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. How do I install hebrew onto my windows vista 64-bit? (I want the operating system to stay at English, but I just want to have the option of switching betwen the languages if I will to). 2. Do I need any drivers/Other stuff before I can start playing some games? Or I can just buy and play?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו יכול בבקשה לקוון אותי ליבואן של Sonicare Electric Toothbrush המון תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
אחי גר בארה "ב ואמור לבוא לביקור בפסח האם כדאי שיקנה לי חלקי מחשב שם (אני מתכוון לשלם מכס)אם כן אשמח לקבל המלצות על חנויות מקוונות שניתן לרכוש חלפים אלו תודה !
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שאלה בכותרת תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 9 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני מנסה לעלות תמונה בגודל 120X82 ולא מצליח . הוא נותן לי הודעה מוזרה מאוד. אני מעלה לינקים באימגשייק וכלום הוא לא נותן מה עושים ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מה אנשים עושים כשהם בהיי, בקאטלות, בסרטים בשאנטי ובשלל שמות גנאי חוץ מלפתוח אשכול בפורום (אחיייייי אני עףףףףףף)
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
עריכה: לומשנה מצאתי תכנסו לפה:http://www.blogmusik.net/ תרשמו שם של שיר וזה ימצא לכם את השיר ואז תלחצו OK ותשמעו בכיף
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול אם יש פה חבר'ה שמתעסקים בטורנטים? רציתי לפתוח פורטל רציני של טורנט ישראל ובעצם יהיה שם רק הורדת משחקים, רציתי לדעת אם יש פה חבר'ה שגם יודעים לעלות טורנטים בעצמם לאתרים... שבוע מצוין וחופשה מהנה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוףףףף.. עוד 13 ימים וזה היה אמור להגמר.. עכשיו זה 43 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327603,00.html
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם המאמר? לכל הסטודנטים : מדובר על קורס אנגלית מתקדמים 2.. המאמר צריך להכיל ניסוי\מחקר כלשהו... טבלאות,נתונים וכו'. תודה.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כזה דבר וירוס כיום שעדיין אין נגדו שום דבר והוא מביס גם את הפיירוול.. יש את הוירוס החדש של התמונות.. תודה
-
- 11 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כמו שנאמר "לך חפש..." לא יודע מה איתכם אבל אותי זה פשוט קרע מצחוק (כשהפנו את תשומת ליבי) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מאוד הגה למחשב וראיתי באייבי שהמחירים זולים אבל לא שולחים לארץ... (אני מחפש את ההגה logitech MOMO) אם מישהו מכיר חנות מארה"ב שמוכרת הגאים למחשב ושולחת לארץ אשמח אם תיתנו קישור.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
באיזה שעה הבגרות מחר במתמטיקה עבור שאלון 05 ?
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו מושג איפה ניתן למצוא תרשים של סלוט PCI ? הכוונה באילו רגליים הוא מוציא מתחים ואילו רגליים משמשות כאדמה וכו'.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רואה שכולם קונים פה מהאינטרנט אבל אני עדיין בן אדם מיושן שצריך חנות פיזית לפנות אליה ולהביא לשם את המחשב כשיש בעייה. קיצר אני לא יודע באיזה חור נמצא KSP או SKYPC אני מחפש משהו יותר באיזור רמת השרון אם אפשר קיצר אם למישהו יש המלצות - בבקשה תכתבו כאן. לא ידעתי באיזה פורום אחר לשים את זה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-