עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. התקרה ברכב "הפאר" שלי, פיאט טיפו, גמורה. הרכב היה שנים רבות בידי העובדים של אבא שלי, שעישנו ברכב וגרמו להרס התקנה. צירפתי תמונות להמחשה. חשבתי לרכוש ספריי דבק (קיים כזה דבר?) ולעבור על התקרה לפחות כדי שהיא לא תתפורר עלי בזמן נהיגה. אחר כך אקנה צבע אפור מיוחד ואעשה צביעה. לדעתי יותר גרוע לא יהיה. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by SyndromE,

Terry Tate מטפח יעילות ופרודוקטיביות בבתי עסק ומשרדים... http://www.youtube.com/watch?v=CD0PvlytTNs http://www.youtube.com/watch?v=q2EfBVzYhf4 נוסחא להצלחה ;D

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by parker8,

ניסיתי כמה ראשי דיו חלופיים, אבל הגעתי למסקנה שאין כמו המקורי. מישהו יכול להמליץ על מקום שמוכר מקורי בזול? או איזה מבצע בבאג/אופיס דיפו? תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by shloosh,

אני חווה איטיות מעצבנת באתר בזמן האחרון....שבוע שבועיים אני עם 014 על 2.5.... עוד מישהו מרגיש הבדל???

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by dorviper,

http://www.troodi.com/media/3023/Amazing_car_accident/ מה שאני לא מבין זה למה השוטר מתחיל לשיר

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  6. Started by wooper,

הי אני עשיתי את הבחינה הראשונה על ווינדוס 7 שזה windows 7 configuration mcitp כל הכיתה עשתה את הבחינה במכללה. כנראה שם של מישהו אחר נקלט שעשיתי את הבחינה כולנו נרשמנו על אותו מחשב עכשיו שאני נכנס לאתר של מיקרוסופט יש את ההסמכה רק לא על שמי לא שמתי לב לזה עברו כבר חודשיים מאז מה אפשר לעשות? האימייל והרחוב שמצוין שם נכונים שלחתי להם הודעה לתמיכה מקווה שיהיה בסדר אם לא נעדכן

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  7. מפרסמים שאינפקטד מופיעים בירושלים ב- 17.12 , מישהו יודע איפה אפשר להשיג כרטיסים?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by redead,

אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by חן מ,

מישהו מכאן היה?אולי יש מישהו שמתעסק בנושא טיסנאות כאן בפורום? אני הייתי היום,אחרי שאני אדע אם בכלל היום אנשים נוכל לדבר על זה קצת שבת שלום

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Alexkmr,

???

11. Started by צוות האתר,

לכתבה

12. איך עושים אינטגרל לפונקציה הזאת: x ---- x^+4 x^= איקס בריבוע. במילים - איקס חלקי (איקס בריבוע ועוד4). אז מי שיודע יכול בקשה לכתוב פה את הפתרון ?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  13. האם יש מצב למצוא אתר עולמי או איך שזה לא ניקרא.....לשלחת אס.אם.אס לחו''ל לכמה יעדי מדינות. אני צריכה את זה דחוף :s05:ראיתי בתחילת הפורום שילדה שאלה על אותו נושא. אם גם משלמים על זה או שיש הודעות אס.אם.אס חופשיות לחו''ל. מקווה שתעזרו לי שיהיה לכולם ערב נעים ומהנה......בתודה. מוזי

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by MOFRA,

http://www.planetnana.co.il/snoop69/aline.swf

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by The Dom,

כן כן.. שאלה די אידיוטית (בערך) אבל באמת מה יש בתוך האטומים שיוצר את הריח ואיך הוא נדבק לבגדים?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. שלום לכולם הזמנתי מחשב מחנות כלשהי לפני יומיים...לא משנה מה שם החנות המחשב עלה לי 1680 שקל לפי המפרט שהוצע לי והמחיר שבאתר אני אמור לקבל את המחשב ביום ראשון הקרוב עכשיו היום נכנסתי לאתר במיקרה וראיתי שהמחיר ירד ל 1610... עכשיו רציתי לדעת מה קורה בעיניין זה האם אני צריך לשלם ביום ראשון 1680 במזומן או 1610 ?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by navk2,

אתמול ראיתי מלא ניירות של זה בביצפר וניראה לי דווקא מגניב אבל לפי מה שהבנתי זה מלא סמים סיגריות ואלכוהול, ככה שאין לי הרבה מה לעשות שם... מישהו פה הלך לשם פעם ויוכל להגיד שגם אם אני לא מעשן/שותה אני יהנה שם ? ומה עושים שם בכלל ? ד"א : אין לי חברה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

ליפני איזה חודש היתי בקולנוע ותמיד ליפני שהסרט מתחיל יש את הפירסומות של הסרטים שיהיו בקרוב. עכשיו היה שם סרט אחד מצוייר עם איזה סופר מן שבהתחלה הוא מנסה ליבוש את החוגרה על המיכנסיים שלו איזה חצי שעה.. משהו כזה ולא מצאתי בשום מקום את זה... תודה לעוזרים :-*

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  19. הכוונה, קובץ pdf בעיברית או וורד עם מבנה עצמות של האדם!??? :s05:

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  20. מצאתי משהו ואני רוצה להזמין אותו אבל אני לא יודע איך לשלם וכל זה, איך זה מגיע לארץ... אבא שלי לא יתן לי להזמין משם משהו נראה לי חח וגם לא יתן תאשראי מישהו יכול לעזור לי? באיסיקיו... 159369803

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  21. אורח The_Exorcist

שלום, אחרי הקניה של המחשב החדש נשארו לי מלא חלקים שאין בהם צורך, כי החלפתי כמעט מחשב שלם, אז החלטתי למכור אותם לבחור שאני תמיד מוכר לו. הבעיה היא שהפעם הוא מציע לי מחיר שנראה לי ממש נמוך (2500 ש"ח) וזה באמת נראה לי חתיכת מחיר נמוך. אז הנה רשימת החלקים שיש לי למכור, אני רוצה שתגידו לי אם המחיר שהוא נתן (זה מחיר מזומן) באמת נמוך או שזה ראלי לחלקים האלו. תודה. Pentuim 4E 2.8G 478 + Fan Amd K6-3 500Mhz (as i remmember) + Fan Gigabyte GA-8S655FX-L Gigabyte GA-5AX 1024Mb Samsung (512X2) 128Mb Spektek+64Mb Spektek (133/100 Mhz, as far as i know) Ati Radeon 9500 (non pro) - 128MB Ati Radeon 8500 (without fan) - 128MB Maxtor 40G (ATA) model D740X-6L Thermaltake - 420APD(DUAL…

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  22. שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by MoRtZkInG,

כי ככה זה מופיע באתר איפוקס אירופה לפי האתר שלהם הם גם הבואנים של ציינטק ועוד, כי זה יכול להסביר את המחירים המאוד נמוכים שם

• 1 תגובה
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.