כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה להבין איך מוצר שעולה בחו"ל (64 דולר: http://www.amazon.com/Logitech-Z-2300-THX-Certified-200-Watt-Speaker/dp/B0002SQ2P2/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214924851&sr=8-1), עולה בארץ, בחנות הכי זולה 1,031 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218) ש"ח. עד כמה שידוע לי 64 דולר יוצאים בערך 240 ש"ח, איך המחיר בארץ יקר ביותר מפי 4?? זה לא קצת מוגזם??
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
התחלנו השנה ללמוד אסמבלר במסגרת בית הספר , יש לי יחידה בבגרות שאני צריך להכין פרויקט ממה שלמדנו .. יש לי המון חומר להשלים כי החסרתי המון שיעורים בהתחלת השנה וממש אשמח אם יש לכם אתרים שאוכל ללמוד מהם .. בנתיים כל מה שלמדתי זה שיטות ספירה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם יש פה כללים שאפשר קצת לגמש אותם? לדוגמה נושא שטח החתימה.. כי אומרים שאם זה תמונה אז זה חייב להיות עד 300X100 ועד איזשהו נפח כל שמה KB לא זוכר כמה.. האם ניתן לעבור את זה קצת? למשל יש לי חתימה של 350X150 ואני שואל את זה כי ראיתי אצל כמה משתמשים חתימות די גדולות ואצל אחד אפילו ראית חתימה שהרוחב שלה זה יותר מ600 פיקסלים.. תודה
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
אם מישהו כבר שם לב לזה וכתב בפורומים על זה אז סורי. הרצתי לפני יומיים חיפוש למילה FAILURE ונחשו מה האתר מספר 1 ברשימה איך לא "Biography of President George W. Bush" הייתי בשוק שזה קרה לא שאני לא מסכים עם גוגל אבל זה פשוט הדהים אותי. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רציתי לברר מהם התנאים שנותנים לי אישור עבודה ? חלק אומרים שזה אם להורים יש מינוס גדול בבנק...אבל אני חושב שהתרוץ הזה לא הגיוני הרי לרוב המדינה יש מינוס גדול בבנק.. מישהו יודע?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למה אין באתר מערכת בדומה לזו וואלה ביי
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן נייד אמפי3 , 512 מגה .. השאלה היא האם יש אפשרות לשפר לזיכרון בנפח ג'יגה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
למישהו יש את האתר שמנגן כל פעם צליל התדר שונה ואז אתה בודק עד כמה אתה יכול לשמוע
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
עכשיו שהתחלתי לעשות את השיעורים, נזכרתי שאין לי מושג איך עושים את זה כבר (בעצם יש לי מושג, אבל אני צריך שמישהו ירענן לי את הדרך). אז... התרגיל: א. הישר y=3 חותך את הפרבולה y=19-x^2 בשתי נקודות. מצא את משוואות המשיקים לפרבולה בנקודות החיתוך עם הישר. ב. הראה ששני המשיקים נפגשים בנקודה (0;35) לגבי א', הבנתי שצריך להציב y=3 במשוואה של הפרבולה ואז יוצאות שתי נקודות. אבל אני לא זוכר איך מוצאים אח"כ שיפוע מהנקודות כדי שיהיה אפשר למצוא משוואת ישר (באמצעות m, x1;y1). זכור לי גם משהו לגבי לגזור, אבל אני לא זוכר מתי ואיפה צריך לגזור, אז אם מישהו יוכל להזכיר לי, אני אשמח תודה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם כניראה שבקרוב אני קונה את המחשב הבא שלי [מהלך השבוע הקרוב] כניראה שהמחשב יהיה מIQPC. רציתי אולי שאנשים יכתבו ביקורת \ חוויות קניה עליהם? אני לא רוצה שיצצו כאלה שטויות כמו דחיות של שבועות וכו'... נגיד בפנדה דחו את המחשב של בן דוד שלי בשבוע אבל הגדילו לו את המעבד במקום 4600 נתנו לו 4800 [AMD] ללא תוספת כפיצוי.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אהלן אנשים!!! אני מחפש תוכנה שתסייע לי בפתיחת קבצי RU. תודה מראש לעוזרים.. דרך אגב זה קובץ של תמונה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אם יש לי קובץ במחשב ,אני מעלה אותו לאתר WAP ואני מוריד אותו דרך האינטרנט שבפלאפון,האם זה עולה לי כסף? תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה קורה? בקיצור, נשרף לי הלוח, שלחתי לאחריות בדואר רשום לפני שבועיים, אני רואה שזה לא מגיע ובאינטרנט במעקב חבילות רשום שזה רק נמסר פה לשליחה.. (כמו ביום הראשון שאתה שולח) וזה לא השתנה אמרו לי למלא טופס חקירה וכל השטויות האלה מישהו יודע כמה זמן זה לוקח העניין של החקירה? בוא נגיד שמחר אני הולך למלות טופס כזה, לשלוח אותו לדוורית פה בעיר מה היא עושה עם זה? יתנו לי פיצויים? הכי חשוב, כמה זמן כל העסק לוקח.. מי שמבין תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איך עובד ה paypal ? איך אני מעביר כסף ל paypal ? האם הם אמינים ואיך חשש לגניבות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בקיצור רוצה להביא את האוטו הזה.. יש אנשים אמרו לי אוטו טוב ויש כאלה אמרו לי יש לו בעיה די שכיחה עם הראש מנוע. עכשיו אני שואל אתכם אולי לכם היה או יש את הרכב הנל. מה אתם אומרים. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בגלל המחירים המטורפים בארץ אני מניח שכן . אבל הייתי רוצה להיות בטוח, הרי זה נחשב כרכיב של מחשב וזה לא כמו רמקולים שאפשר להשתמש בהם "בדרך האחרת"... 10x.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כבר כמה פעמים שאני מנסה ליצור קשר במייל עם מוכר ולא עובד. מכמה מחשבים ודפדפנים. מישהו חווה את זה?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני יוצא 8) אני הולך ליהיות מד"צ, מד"ח סתם גרוע.. למי שלא מכיר : זה קורס הדרכה שמלמד אותך איך להדריך ( ), אורכו 10 ימים ונמצאים בקבוצות מעורבבות עם נערים מכיתות ט' מכל הארץ. הקורס של התנועה של בני המושבים, זה כמו הצופים כזה...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? לדעתי זה מאוד מאוד שימושי, הייתי רוצה אחד כזה [להכנס לשירותים, להדפיס ולקרוא קצת חדשות (מה שאני לא עושה בד"כ במחשב), ולבסוף לנגב].
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
LOL קבלו http://www.newpc.co.il/ מיקרוסופט מלמדת איך לקנות מחשב חדש וטוב
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרוויח כמה ג'ובות על המחשב הישן ישן שלי... זה המפרט: מעבד INTEL Celeron 2.66 GHz (ליבה אחת) + המאוורר המקורי זיכרונות: 1x DDR400 512MB 1x DDR400 256MB CL 2.5 כונן קשיח: 80GB 7200 RPM (כונן חדש של WESTERN DIGITAL WD800JD עלה לי 200 שקל) כרטיס מסך: Nvidia Geforce MSI 5200FX 128MB ללא מאוורר - רק גוף קירור [ככה הוא הגיע) לוח אם: Gigabyte 8VM800M 775 http://www.tfdn.net/Upload/2006910122027947.jpg מארז: מארז של אייבורי שעבר התעללות כונן דיסקים: SAMSUNG RW 52-24-52 ספק כוח: MONO MODE ATX 400 כמה לדעתכם אני אמור לדרוש על מחשב כזה? הוא עובד כמו סוס רק לידיעתכם, והוא בן 3 או 4... כבר הפסקתי לספור. מכיוון שאין לי עוד מסך בשבילו, התקנתי עליו WINDOWS SERVER 2003 ו…
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ghost in the shell stand alone complex היא סדרת המשך לסרט המצוין לדעתי ghost in the shell (אחד מסרטי הANIME הטובים בכל הזמנים) אך הבעיה שלי היא שהדיבוב של הסרט הוא ביפנית, עם כתוביות אנגליות. השאלה שלי היא האם אפשר להשיג במקום כל שהוא דיבוב אנגלית פרקים הללו?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-