כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לכל נשות הפורום (ואני מקווה שיש כאלה) ברצוני לאחל לכן חג שמח! הרבה בריאות, אושר ואהבה. וכל מה שאשא צריכה. ממני מקס ;D אגב פרחים עלי אני אשלח בהודעה פרטית למי שרוצה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם מישהו יודע על מה אני מדבר...הבן אדם פשוט תותח...היה לי את הסרטון ובטעות מחקתי אני לא מוצא אותו בשום מקום.. :-\
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחרונה אני מתעניין בלעשות לשם מנוי(בכל זאת צריך קצת HD ל24 אינץ החדש שבדרך) וראיתי שעולה 20 דולר לחודש בלי מגבלת טראפיק, זה מחיר די סביר, בכל מקרה רציתי לדעת אם מישהו מהפורום רשום שם או לפחות משתמש שם, איך הזמינות של הקבצים, מהי ניצולת רוחב הפס, לכמה זמן נשמרים הקבצים ואיך בכלל חווית השימוש. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
יש לנו בעיה בתריס בבית... תריס גדול עם מנוע וכו'. רציתי לדעת אם משהו פה מבין בדברים האלה כי הוא עושה לנו בעיות קצת... סידרנו את רובן הבעיה עכשיו שהוא לא מעלה את התריס עד הסוף ומפסיק מתישהו ללא סיבה נראית לעין. אם יש פה משהו שמבין אני אתן פרטים מלאים כמובן, פשוט זה קצת ארוך ואני רוצה לשים גם תמונות תודה מראש!!! יניב
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להזמין כמה דברים מחול . (9 חלקים למחשב). זה יוצא 1200$ בערך . אני יצטרך לשלם על זה במכס ? לפי מה שאני זוכר אמרו שלא צריך לשלם על חלקי מחשב .. -טעות בפורום , להעביר בבקשה..-
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אין לי רישיון ואני צריך עבודה באיזור אשדוד שתתאים לי ללימודים (אחת הספקיות הגדולות או כל חברה פרטית). אני כרגע עובד באבטחה אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום המחשבים. אם מישהו מכיר, יכול לתת לי אימייל ליצור קשר זה יהיה נחמד. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכול משתמשיי הפורום יש לי בעיה אחת יש לי כתובת אייפי וכתובת של אתר שאני רוצה לדעת אליהם את הפרטים אני זוכר שהיה www.fresh.co.il שירות כזה אבל אני לא מוצא אותו שם האם מישהו מוכן לעזור לי בבקשה תודה לכולם על העזרה
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
למה סרט על 25FPS נראה מעולה , אבל משחק מחשב על 25FPS נראה מקוטע מאוד?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לא מצאתי מקום יותר מתאים לשאול את השאלה הזאת כיוון שאין פה פורום בוני אתרים עכשיו השאלה שלי היא הורדתי YABBSE (secend edition( הבעיה שלי היא שאני לא מבין איך להתקין אותו בIIS שלי ואני לא מבין איך להתקין את הPHP ואת הMY SQL אז בבקשה תעזרו לי בתודה מראש NoMiC
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
גם ככה האתר לא עובד הכי מהר ועם כל זה כל פעם שעושים להגיב ומישהו מגיב יש תהודעה שים לב - בזמן שהגבת הנושא התעדכן מעניין לי תתחת שהנושא התעדכן(מילא היה רושם תהודעה שלי וגם את זה )אבל זה לא רושם את התגובה וזה מעצבן תסדרו את זה בקשה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להבין איך מוצר שעולה בחו"ל (64 דולר: http://www.amazon.com/Logitech-Z-2300-THX-Certified-200-Watt-Speaker/dp/B0002SQ2P2/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1214924851&sr=8-1), עולה בארץ, בחנות הכי זולה 1,031 (http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218) ש"ח. עד כמה שידוע לי 64 דולר יוצאים בערך 240 ש"ח, איך המחיר בארץ יקר ביותר מפי 4?? זה לא קצת מוגזם??
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מדמיין, או שיש חדשות בנות 5 שנים באתר משום מה? "QuakeCon - מוצרים חדשים, משחקים חדשים, וגם... Doom III"
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש הרבה תמונות כמו בעיצוב הזה: שיהיו איכותיות. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ראיתי עכשיו גיא פינס והיה שם קטע על התצוגת אופנה של קסטרו מן והם פגשו שם את טייאסטו ואישתו לעתיד... השאלה שלי היא מה הוא עושה בארץ?הכוונה הוא הולך להופיע איפהשהו? ועוד משהו ייש למישהו מושג איפה אפשר "להתקל" בו? איתן *אני יודע שהכותרת נשמעת הזויה.....
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין חלקי מחשב מחו"ל דרך האינטרנט ולהרכיבם בארץ,ברצוני חוות דעת מאנשים שרכשו בדרך זו,המלצות על חנויות וכל פרט שיכול לעזור . תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה באיזה אתר אבל היא לא כל כך קשורה לאינטרנט. אז ככה באתר FLIX.CO.IL יש כמה קטעים שמיועדים לגילאים 18 ומעלה (אני בן 19) עכשיו כשאני לוחץ על צפייה בהם מופיע לי חלון אזהרה שאומר שהקטע מיועד לילדים מגיל 18 ומעלה (מה שאני כן) עכשיו אני אישור ואז כלום לא קורה ואני לא יכול לצפות בקטעים וזה מרגיז ברמות........ יש לכם דרך כדי לפתור את הבעיה עריכה: חוץ מזה רוב המשתמשים פה הם גברים אז אני בטוח שהם יבינו אותי
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם! כתבתי ספר עיון בנושאים של מדעים מדוייקים. הספר כתוב בשפה פשוטה במבנה של מעין מיני-אנציקלופדיה ומיועד להדיוטות. אני לא משתמש בפורום הזה לצורך פרסום הספר, אלא לשם קבלת עזרה ממשתתפי הפורום. מאחר והספר עוסק בנושאים מדעיים (בעיקר פיסיקה), בחרתי לפרסם את ההודעה הזו בפורום מדע וטכנולוגיה, למרות שאני לא יודע אם היא אכן שייכת לפורום זה. תהליך כתיבת הספר (בערך שנה) היה מאוד מעניין ומאתגר ולמעשה גם מאוד כיפי (אני אוהב מדע). הבעיה נוצרה בשלב ההוצאה לאור. מישהו יכול לעזור לי בנושא הזה? חברות הוצאה לאור בארץ לא מסכימות להיפגש איתך אם אתה לא אישיות ידועה. הם אומרים רק שאני יכול לשלוח להם בדואר עותק של הספר והם אולי יחזרו אלי, במידה והם יהיו מעוניינים להוציא אותו לאור (אח…
-
- 7 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
שלום טוב, זה היה יום משעמם, אז החלטתי לדובב את השיר Otherside של RHCP. זה נשמע על הפנים, אבל כשמריצים אותו זה יותר טוב. הצלחתי להחזיק לדקה הראשונה, אתם מוזמנים לצפות: בהצלחה! (אתם צריכים את זה, לא לבעלי לב חלש)
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב זה הולך ככה : a ו b הן זויות חדות המקיימות : a+b=60 3sin a =2sin b מצא את הזויות a ו b . תודה למי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
קנינו שם את המחשב כי זה החנות הכי זולה באילת ואבא שלי קנה לי את המחשב ליום הולדת והוא גר באילת. רק מאוחר יותר למדתי על חומרה ועל חנויות כמו זיגזג, הדובים, ו PCH לינק לסיפור כפי שכתבתי בפורום של הקלאן שלי: http://forums.ueoclan.com/viewtopic.php?t=1877
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-