כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,557 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בארץ או בחול. אם מחול אז שלא יהיה מחיר שחיטה. באתר הרישמי אאפשר, כי הם לא שולחים לארץ.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, אהבתי מאוד את השיר Rap Des Armas: http://www.youtube.com/watch?v=BpnN13We14s שמתנגן עכשיו ברדיו. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עוד שירים "מקפיצים" בסגנון. תודה רבה, אביעד
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זה רק אני או שהיועצת המשפטית לראש הממשלה (משמאל) הייתה בקלות לוקחת את התפקיד הראשי בTHE DARK KNIGHT בגירסאה הפמיניסטית שלו?!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אורנג' פשוט גנבים, אני סגרתי קו , וכשסגרתי שאלתי כמה בינתיים יש לי ,אמרו לי 16 ש"ח. עכשיו אני נכנס לחשבונית באינטרנט הוא מראה לי 493 ש"ח =SSS וכותב שדיברתי 45 דקות ליעדים בחו"ל .איך??!?!?! התקשרתי אליהם, הם אמרו שהם לא יכולים לראות, ואני צריך להתקשר אליהם ב9/8 . מה זה השטויות האלה?? עכשיו גם בסלקום היו לי סיפורים דומים...חשבתי שבאורנג' זה יהיה שונה.... קיצר לא יודע, צריך לנתק את הפלאפון וזהו... איך החברה "פלאפון" ?? למישהו יש ניסיון איתה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
ב"טוב" אני מתכוון הכי פופולארי עם כמה שיותר מענה לתשובות (ולא איזה אתר זנוח שאף אחד לא נכנס לשם) answers.com או YAHOO ANSWERS או שיש יותר טוב מהם?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הציעו לחבר שלי להיות דובר צה"ל והוא שאל אותי אם כדאי אבל אני לא מכיר את התפקיד הזה רק שמעתי עליו אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה נשמע? למי שלא יודע, אני מתכנת PHP אתרי אינטרנט ותוכנות, הפורטפוליו שלי נמצא בכתובת הבאה: www.losnir.net לאחרונה הרגשתי שהפורטפוליו שלי צריך שיפוץ פנים כולל, החלטתי לקחת את הנושא בידיים וחיפשתי עיצוב טיפה יותר מרענן.. וכמובן חינמי. לא מצאתי משהו ייחודי שיתפוס את העין, משהו מקצועי, סולידי ונעים לעין. בסוף החלטתי לראות מה יש לי במאגר עיצובים שלי (שרובם לא אני הכנתי), ולפתע נזכרתי בעיצוב שעשיתי לפני בערך חצי שנה על מנת לתרגל את הכישורים של בפוטושופ (שאישית, לא בשמיים..), העיצוב היה בדיוק מה שאני צריך, סולידי, נעים ומקצועי. החלטתי להשתמש בו, אך כמובן, זהו עיצוב PSD בפוטושופ, שאין בו שום תועלת, החלטתי לבקש ממישהי שאני מכיר שכבר חתכה לי עיצוב פוטושופ לאתר, ועשתה א…
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אני רוצה MANUAL של השעון. באנגלית או בעברית או בכל שפה... רק שיהיה.. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
הי לכולם. אני ו-2 חברים שלי משתתפים בתחרות בה צריך לבנות זוג נעליים, שיהיה אפשר ללכת איתן על המים. (צריך לעבור 10 מטרים) הכללים: אורך נעלים מקסימלי 2 מ' רוחב נעלים מקסימלי 80 ס"מ עומק הבריכה 45 ס"מ אסור שהנעליים או כל חלק בהן יגע בקרקעית אסור שהנעליים יהיו מחוברות ביניהן אסור להשתמש במנוע מכל סוג שהוא, כולל דוושות אסורה תמיכה אל מעבר לקרסול ההנעה תתבצעה באמצעות הרגליים בלבד, אסור להשתמש במוטות (כמו בסקי) מצורפות תמונות של מה שהתחלנו. יש הצעות? (אגב, לאורך המירבי כבר הגענו) התמונה האחרונה זה השלב בו הפסקנו. למתעניינים בכל נעל יש 48 בקבוקי נביעות של 1.5 ליטר, ו 20 בקבוקי עין גדי של 2 ליטר המבחינת עילוי-משקל, חישבנו, והעילוי של הנעל יספיק בהחלט. אנחנו נוסיף שני לוחות עץ באמצ…
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, שמעתי על האתר הזה: http://www.designer777.com/ מחבר, אני רוצה להזמין משם דברים,אבל חושש כי ראיתי שהם משתמשים בווסטרן יוניון להעברת כספים ולפי מה שהבנתי עושים בעזרתם הרבה הונאות.אם יש כאן מישהו שיותר מנוסה בקנייה דרך האינטרנט יוכל לעזור לי להבין מה הולך עם האתר הזה,אודה לו מאוד. תודה מראש,עומר
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא PS3 במחיר מציאה מצרפת השאלה היא, האם שיטת השידור שם היא PAL כמו בארץ ובכל אירופה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
תפרסמו תמונות שלכם שנראה אחד את השני אני פירסמתי את שלי כאן: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=1938219 מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אמא שלי מאוד אוהבת מחזור, אבל אני זה שצריך לזרוק את הנייר והבקבוקים למקומות המיועדים...
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
-
מישהו מכיר אתרים כמו http://www.adserver.co.il (שהוא www.imedia.co.il) ? הקישורים לא עובדים שם... ???
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
במה מתעסקת כל יחידה? פלס"ר בערך היבנתי שהיא מסיירת מה עוד פלנ"ט שזה נגד טנקים בערך מגלן אין לי מושג במה היא מתעסקת
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
בא לי אחד אני רוצה להתמצא אבל אין לי מושג איך להתחיל מישהו מבין, יכול להביא לי מידע או להמליץ ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רק חישוב... בבקשה... תודה מראש אם זה אפשרי בזמן הקרוב (דקות) תודה.. אם לא אז...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-