כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,584 דיונים בפורום זה
-
http://archive.gulfnews.com/articles/07/03/08/10109447.html
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הזמנתי טלויזיה מאתר P1000. הספק של הטלויזיה זה ניופאן. ההתחייבות לספק את המוצר היא כעבור 21 יום, לא כולל שישי שבת. נכון לרגע זה עברו כבר 16 יום ולא נראה לי שהמוצר יגיע בזמן.. כל יומיים אני מתקשר לניופאן ואומרים לי שהמוצר בדרכו לארץ ועדיין לא במחסנים בכלל. מה אני יכול לעשות? :nixweiss: אני לא מעוניין לבטל את ההזמנה אך אני רוצה את המוצר בזמן ושלא ימשכו אותו סתם בבקשה תגיבו , אני לא ממש יודע מה לעשות בעניין חוץ מלצעוק בטלפון :s05:
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום וברכה אני באתר הזה כמה שנים עדיין לא הבנתי איך עושים חיפוש לפי משתמש?? אני כותב את השם שלי בחיפוש לפי משתמש והוא לא מוצא לי שום הודעה שלי הוא רק כותב לי Did you forget to put something to search for?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מישהו יודע מה השם של השחקנית הזאת ? אני כבר שעות מחפש :-\ מי שעוזר לי מלך !!! אם זה עוזר, התמונה מפה: http://peb.pl/horror-thriller/112724-rapidshare-grindhouse-death-proof-planet-terror.html תודה רבה מראש ! :]
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
-
התרגיל הוא כזה - הפתרונות הם; א. m>4 ב. m<2 ניסיתי כמעט בכל דרך אפשרית, אני פשוט לא מצליח. הסבירו לי לעשות בדרך עם דלתא, ניסיתי, תראו מה יצא - http://img119.imageshack.us/img119/8277/38604202rs3.jpg אשמח אם תסבירו לי איך לפתור את זה, תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מתי הפרק הבא של פריסון ברייק זה לא אמור להיות היום!!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי חבר בכיתה י"א כרגע. הוא יודע C# ברמה די טובה יחסית למישהו שיודע שפה אחת במשך זמן זה שהוא יודע אותה.(מספר) עכשיו כמובן שהוא רוצה לעשות 5 יח'(ואולי גם טכ"ם). הוא עשה שנה שעברה 3 יח'(פסקל בלי פרויקט מאגר מידע) אבל... בתיכון שהוא לומד בו אין בבסיסו מגמת מחשבים, יש הצעה להקים אחת, אבל זה יהיה כרוך בתשלום נוסף. אם הוא ינסה ללכת למגמה, זה יצור על משפחתו עומס כספי נוסף ולא נעים, שאולי הוא מיותר. אז השאלה היא, האם הוא צריך ללכת לשיעורים ב5 יח' כדי להצליח בבגרות(הצלחה=שואף למאה). אני לא מדבר מבחינה חוקית אלא האם הוא ידע מספיק כדי להצליח?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב מחנות נורמלית (לא Ivory ובעדיפות גם לא KSP). אני מאזור חדרה, לכן החנות יכולה להיות לכל הרחוק בצפון עד חיפה ולכל הרחוק בדרום עד גוש דן. אשמח להמלצה על חנויות מקצועיות וזולות בתחום אזור זה.
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי, נגמר לו החוזה אתמול, יש לו חנות + מעבדה בבת ים רוטשילד 60, הוא מחפש דחוף מקום אחר וגם שותפים / משקיעים. אני מנסה לעזור לו פה. שחר - 0544795245 תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
A Matter of Life and Death אחלה אלבום לאלו שאוהבים את מיידן (ויש פה כמה כאלו) ומטאל בכלל, ממש מומלץ! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
WWW.heavy.com אתר גדול! מלא בשטויות ודברים מצחיקים. יש גם מוזיקה טובה ברקע (תלחצו על POP UP RADIO בפינה למעלה) לא היה יפה מצדי לשמור אותו לעצמי. תחפשו את הקטעים על בוש יש שם שיר שנקרא GAY BAR, גדול! תהנו... אם יש לכם אתרים אחרים מצחיקים יותר שתפו אותי.
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני ניסיתי להקטין אותה בפוטו שופ אבל לא הצלחתי. אני בעצם רוצה לשים אותה כסמל אישי, זה שנמצא מצד ימין. אם מישהו יודע איך מקטינים אז בבקשה תקטינו אותה כך שהיא תתאים לסמל האישי, איכפת לי רק מהתינוקות שבתמונה.
-
- 9 תגובות
- 643 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
http://www.zefrank.com/gyro.html משחק נחמד, עם מלא פונקציות של דברים. לחצו למעלה על הCONTROL FANEL וSTART תהנו!
-
לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אבא שלי נוסע לסין בעוד חודש מעכשיו האם לפי דעתכם עדיף לקנות משם חלקים למחשב כגון כרטיס מסך, זכרון ועוד או שהמחירים בעולם הם כמעט אותו הדבר הארץ ?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אני עושה לפחות 10 מתח הפוך (= הכוונה עם העורף אני עולה למעלה ) ורציתי לדעת מה זה בדיוק עושה\מחזק בגוף... ועשו טובה, מי שלא רוצה לתת תגובה נורמלית שלא יגיב
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי יכול להיות שאני אגש לעשות שוב את הבחינות הפסיכומטריות של הצבא בלשכת הגיוס בעיר. מה שאני צריך זה להביא איזשה מכתב מהיועצת+מכתב מההורים+האיבחון,ואת כל שלושת הדברים הללו לשלוח ללשכת הגיוס השאלה שלי היא כזו:מישהו יודע איזה הקלות אני מקבל בבחינה הפסיכומטרית הזו?חוץ מכמובן תוספת זמן שבטוח אני אקבל,יש סיכוי שיורידו חלק\חלקים מסויימים מהבחינה? ושאלה נוספת:בטוח שבגלל האיבחון שלי הצבא יאפשר לי שוב לגשת לבחינות האלה? כי בפעם הראשונה עשיתי את זה ממש לא טוב,מיהרתי ואז כל הזמן לחצתי ENTER לא יודע למה ובגלל זה לא יצא לי טוב
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך אני משיג את מה שהוא אמר על המדינה? איזה מכתב חזק
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-