עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אנשים תעזרו לי אני חייב חתימה אני המון זמן בפורום ואין לי חתימה אפילו חח אני מודה מאוד לאנשים שיעזרו

2. אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל לאפשר גלישה באינטרנט ולא רק נגינת קבצי מדיה למרות שיש פתרונות דומים כמו Cotton Candy https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_Candy_%28single-board_comput…

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  3. חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי, מישהו יודע? לפני שאתם רושמים או לא רושמים את האימייל אולי תוכלו לענות לי על שאלה אחרת, אם אני משדרג את האימייל HOTMAIL.CO.IL לאימייל של .COM או של LIVE האם רשימת אנשי הקשר שלי במסנג'ר צריכה לאשר אותי מחדש? האם ניתו להחליף אימייל של מסנג'ר בלי שכל הרשימה תצתרך לאשר אותי מחדש?

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by ronle,

רציתי לומר תודה למור ולכל צוות HWZONE שנותנים לנו סיקור מתערוכת CeBIT 07 :yelclap:

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  5. יש לי נוקיה 6131 אם זה משנה..תודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by huber,

http://www.spectavic.com/MacVsPC.html

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. Started by stingeR-,

וכמובן ש2 בלילה זה לא ממש הגיוני להתחיל לאן פרטי , אז הגידו בבקשה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by gal555,

אני יכול להישתמש בו רק אם אני קונה מחשב שלם או גם חומרה ?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. הרימייק הראשון שיצרתי, עבור G-Pal - Ocean Of Blue. גם כאן נעשה שימוש ב Reason 2.5, ווקאלז שנלקחו מהמקור, כל השאר, על-ידי. דגמתי באיכות ירודה, קרוב ל 4 דקות מתחילת הקטע (אורך מלא - 10:22 דקות). http://www.r0ckf0rd.shyper.com/Downloads%20-%20Public/G-Pal%20-%20Ocean%20Of%20Blue%20(R.F%20Brake%20Rmx%20-%20Sample).mp3 כמו תמיד, חוות דעתכם חשובה. 8)

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by benor,

הייתי רוצה לנסות להתחיל עם זה. מה אתם אומרים על קורסים לגלישה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  11. ברצוני להזמין מחשב על פי מפרט - החנות היא SKYPC. האם אני יכול ללא היסוס לבצע זאת באמצעות האינטרנט עם שליח הביתה או שאתם לא ממליצים? האם יש חשש כלשהו (לא מבחינה כספית) אלא מבחינת כשירות הרכיבים ? האם יש נקודות מיוחדות שעלי לשים לב אליהן ? האם מישהו בכלל עשה זאת? תודה מראש להמלצתכם.

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. היי נתנו בבי"ס להכין עבודה והגעתי לשלב הסופי והוא למצוא מפה של כל כדור הארץ אבל שכל יבשת תיהיה בצבע אחר, חיפשתי הרבה מאוד שמן ו אני לא מוצא, מצאתי מפה קטנה של כדור-הארץ אבל כאשר מנסים להגדיל אותו כולה מתושתש ואי אפשר לצבוע אותה צריך די דחוף מפה כזאת תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  13. האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  14. אני לומד באוניברסיטת ת"א משפטים ועושה בזה 5 יחידות. הבעיה היא שיחידה אחת מתוך החמש היא על עבודת הגשה שאני צריך להגיש בעוד כחצי שנה. זה עוד הרבה זמן אבל היא מאוד קשה [ובשביל זה האוניברסיטה הצמידה לכל אחד מהעושים את העבודה הזו סטודנט [לי סטודנטית :-) ] כדי לקבל ממנו סיוע בהכנת העבודה. הבעיה שלי היא שהחסרתי את ההרצאה על הנושאים של העבודה [הייתה לי בגרות בכימיה] וכרגע נתקעתי ללא נושא לעבודה בזמן שלכל השאר כבר יש. אני חייב למצוא נושא לעבודה בדחיפות וכאן בעצם העזרה שלכם נזדקקת!!! ניסיתי לחפש נושאים אבל כולם תפוסים בידי אחרים שעושים את העבודה. אשמח לקבל מספר עצות משום שרוב הסיכויים הם שמישהו אחר כבר לקח אותם. תודה מראש, זה מאוד חשוב ודחוף לי. נ.ב. העבודה עוסקת במשפט העברי ובמשפ…

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  15. אני לא יודע את השם זה משהו עם משיח ויש אותו כל הזמן בגלגל"צ

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. מה לדעתכם על האליפות של מכבי חיפה בכדורגל ..!!!??

• 13 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by Kak,

בעודי מדפדף במבצעי הקיץ של סטים שמתי לב שאחד הסלוטים שמציגים את המשחקים מכיל את ההודעה: "We're sorry. This game is not available in your region." מה הקטע?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. למה פיסי העלו את המחירים?? הרי היציאה של הכרטיסים החדשים בפתח זה אמור להיות להיפך לא??

• 8 תגובות
    • 689 צפיות
  19. לתשומת הגולשים בעקבות הודעה שקראתי בפורום אחר ,נתקלתי בבעיה הזו ואכן בדקתי אצלי ושני הישומים האלו מסתובבים להם בנחת במחשבי גיליתי שתי פעולות חשודות ב TASK MAMAGER 1. csrrs.exe 2. lssas.exe שתי היישומים האלה מתחזים ליישומים נחוצים אחרים עם שמות דומים. מהמידע באינטרנט גיליתי שאלה וירוסים. באינטרנט יש הרבה מידע על שני האלה, אבל אין הסבר איך לגרש אותם מהמחשב אני כעת מנסה באמצעות תוכנות אנטי ספייר להסיר אותם באם אצליח אשאיר פירוט כאן

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by 104952,

שלום לכם גאוני לשון אני מתכונן למבחן בלשון ( למדתי בסוף שבוע את כל החומר שלא למדתי בחצי שנה האחרונה ) ונתקלתי בתופעה מפגרת שקוראים לה הטעמה . מכיוון שהחוקיות בשיטה הזאת אינה ברורה ובגלל שאני לא מבטא מילים נכון אז יש לי בעיה קשה ואני לא מצחיל לפתח שיטה נורמאלית לדעת איפה ההטעמה במילה. הנה מילה לדוגמא שאני לא מצחיל למצוא לה הטעמה- 1) מישהו יודע איך לפתור את זה? 2) יש איזושהי שיטה נורמאלית להבחין בין מלעיל למלרע? תודה לכם :

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  21. לא בוידאו - כבר מזמן אין לי מכשיר וידאו עובד כדי לנגן אותו. רצינו לעשות ערב נוסטלגיה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by dbx22,

siemens s45 vs. samsung 624

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by SixKiller,

http://home.netvision.net.il/Article/?ArticleID=77239&sid=50 היכנסו וקראו... זה קשור לאיזה וירוס ששולחים לכל משתמש בעולם ושלחו לי אולי 300 כאלה רק בשבוע.... בטוח שלך כן.. ולך ולך שלחו את זה.... עריכה: ובבקשה כולם תיכנסו ותבדקו עם הטלאי אפילו אם זה וזה וזה וזה..... תבדקו בשבילכם...

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. הי, נגמר לו החוזה אתמול, יש לו חנות + מעבדה בבת ים רוטשילד 60, הוא מחפש דחוף מקום אחר וגם שותפים / משקיעים. אני מנסה לעזור לו פה. שחר - 0544795245 תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים