כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,559 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר איזה אתר שיש בו כתוביות לסרט הזה?...אני לא מוצא בשום מקום תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מישהו יודע ממתי עד מתי התערוכה של XCite בגני התערוכה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום .. 1- איפה לפי דעתכם אפשר לקנות את משקפי השמש הטובים והיפיים ביותר?? באיזו רשת או חנות ?? 2- מישהו מכיר מטווח בסביבת ראש העין ??? מאיזה גיל אפשר ללכת לשם?? תודההה :D:D
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
של ה-Ramones כמו שיש לבחור בקליפ הזה מתנה לחבר, תודה.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 3 מגה אינטרנט זהב. מאתמול בבוקר כבר יש לי איטיות מטורפת בגלישה בדפדפן. זה מתבטא יותר באתרים בחו"ל. אתרים מהארץ דווקא זזים יותר טוב. עוד מישהו נתקל בבעיה? סרקתי את המחשב מוירוסים ולא מצאתי כלום. יכול להיות שבכל זאת ישנו וירוס שגורם להאטה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
תפתחו כל קטע ב youtube (את הסרטון שבחתימה שלי) ותראו...
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע למה אבל אני לא מצליח לשלוח ה.פ. למשתמשים אחרים אני לא יודע למה מנהלים מישהו יכול לעזור לי .... ובדקתי תעניין בשביל הידע זה לא רק למשתמש אחד ! :-\ מוזר אה ??!!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
-
-
-
-
בחתונות חח...נו משהו כזה "sing hallelujah sing " מקהלת בנות שרה את זה משו כזה...שיר מאוד מפורסם וישן...
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לכתוב: "תודה רבה" אם אתה יודע ויכול לכתוב זה יעזור לי מאוד (בקובץ psd או jpg על רקע לבן, ברזולוציה גבוהה, או בפונט פשוט שיש בכל מערכת xp) תודה
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היייי אני צריך בבקשה תמונה של תלמידים בכניסה לאושוויץ (אתם יודעים בשער הראשי שם...) בכל מיקרה אם מישהו פה היה בפולין או חברים היו בפולין ויש לו תמונה בסגנון זה ממש ממש יעזור תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
חדר עבודה שלי לא כ"כ מאוורר, ויוצא שאחרי כמה שעות הפעלת מחשב החדר חמים (שזה לא כ"כ נעים בקיץ). האם למישהו יש נסיון עם מאוורר USB יעיל?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה רשימת שירים פסיכודלים ואם אפשר לעלות לאיזה אתר שאני יוכל להוריד את זה תביאו קישורים פה או בה"פ תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-