עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by american,

מישהו יודע למה יש באזור כ"כ הרבה פועלים זרים ?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. זוכרים את כל השאלונים האנומימיים שהיו מחלקים ב חטיבה? עם הטבלה של 1-בכלל לא, 2-לעיתים רחוקות... כל השאלונים האלה? האמריקאים. מישהו יכול להעלות לכאן תמונה או שניים של איך שהשאלונים הללו בנויים? או בכלל שאלונים אמריקאים שונים... לא חייב במלואם, אפשר גם חלקית.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. עברתי את המיון הראשון לצוות אוויר בלשכת גיוס. מישהו יודע מה עושים בירפ"א א'?איזה סוגי מבחנים יהיו שם ואם יש דרך להתכונן?

4. Started by zoyaniv,

אני חושב לקנות כמה רכיבים והמחירים שם ממש זולים מישהו יכול להגיד לי איך החנות אם הוא ניסה או שמע האם היא אמינה

5. לחבר יש בעיה שמסתמנת כחומרתית, כנראה כ.מסך, וזקוק למעבדה אמינה בבאר-שבע. ידוע לי רק על KSP ופנדס (אם אני לא טועה)... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  6. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

איך מרוויחים כסף ווירטואלי ב-paypal, ובאילו אתרים אוכל לעשות שימוש באותו כסף וירטואלי?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  7. מרוב נוסחאות ודוגמאות יש לי כאן חתיכת בלבול. נגיד ויש לי אינטגרל מסוים , H=0.25 . לכמה צעדים(חלקים) אני מחלק אותו לפי הנוסחה בשיטת סימספון , לכמה בשיטת הטרפזים ולכמה בשיטת המלבנים ? אני חשבתי שN=4 בכולם ובכולם אני מחלק ב4, אבל לפי מה שאני רואה , בנוסחה של סימפסון, יוצא שאני מחלק ל9 חלקים. אפשר הסבר קצר ומתומצת ממי שמכיר ויודע? תודה.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  8. אני כרגע סטודנט שנה ב להנדסת מערכות מידע וכחלק מקורס יזמות אני יוצר פרויקט יזמות כלשהו (יורחב בהמשך) כחלק מהפרויקט אני רוצה לעשות סקר שוק קטן שיעשה בידכם, המשתמשים בפורומים השונים. המוצר אותו אני מעוניין ליצור כחלק מהפרויקט שלי הוא שילוב בין מכשיר סטרימר למחשב מדיה (HTPC) שמבוסס על פלטפורמת הRaspberry Pi https://en.wikipedia.org/wiki/Raspberry_Pi בגדול מדובר בפתרון זול שבמקרה של הפרויקט שלי (שם קוד Pi TV כרגע) נועד להפוך כל מסך טלויזיה (חדש או ישן) לנגן מדיה ומחשב. בניגוד לסטרימר רגיל שאפשר למצוא ולקנות היום הPi TV יוכל לאפשר גלישה באינטרנט ולא רק נגינת קבצי מדיה למרות שיש פתרונות דומים כמו Cotton Candy https://en.wikipedia.org/wiki/Cotton_Candy_%28single-board_comput…

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. כי קניתי מהם מחשב לפני בערך שנה, ולפני שלושה ימים הוא התקלקל, וניסיתי להיתקשר לטלפון והוא מנותק והפלאפון לא זמין. אז מישהו יודע מה איתם? או מה אפשר לעשות? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.spectavic.com/MacVsPC.html

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. טיילתי עם שני אנשים מחו"ל ואני יודע את שמם ושם המשפחה , יש לי דרך למצוא אותם באינטרנט?

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Ac-Boy,

הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה

• 8 תגובות
    • 651 צפיות
  13. Started by FTP,

איך אני יכול לשנות פרוקסי?

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by 00000,

איזו גרפיקה מטורפת

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by etz,

אוקיי אז זה אולי קצת מוזר אבל אני רוצה לדעת אם אחד מחברי הפורום היקרים מבין תורכית? יש איזה פורום תורכי שאני רשום אליו, לא משנה כרגע למה כי כמובן שאני לא מפרסם בו כלום, אבל פשוט שלחו לי ממנו איזה הודעה ואין לי מושג מה היא אומרת... קיצר אם מישהו יודע ויוכל לתרגם לי אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  16. נוו מה אתם רציניים פתחתי שם טונות נושאים ושאלות ונכנסתי רק לפורום הזה, לאן הוא נעלם? מה מחקתם אותו בלי התראה ובלי כלום?!

17. Started by Black_Citadel,

מעבד אינטל פנטיום 4 איכותי במהירות 3000 מגה הרץ, בין המהירים בעולם! לוח אם איכותי ביותר תומך פנטיום 4 זכרון 512 מגה בייט DDR במהירות 400 ! כרטיס מסך 3D FORCE כרטיס קול על הלוח אם רמקולים איכותיים ביותר 400W מארז מהודר מסך LCD של PROVIEW בגודל 17 אינץ', יצרנית המסכים המובילה בעולם מחיר מומלץ : 16000 ש"ח מחיר בערוץ: 12000 ש"ח מבצע רק היום: 8000 ש"ח בשעתיים הקרובות הנחה נוספת של 20 אחוז !!!! מחיר סופי: 6400 ש"ח פשוט מחיר מצוין למחשב הזה, מומלץ לגיימרים הכבדים שביניכם ! וברקע של העסקה מראים איך משחקים סוליטייר אני מת שייסגרו את הערוץ הזה פשוט מת

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  18. Started by getsomefood,

אני טס עוד כמה ימים לשלושה שבועות לאוסטריה עם משלחת מישראל. יש לי בסביבות ה250 יורו ;D... ויום קניות אחד.... ואין לי מושג מה לקנות. יש לי נגן mp3 e250..אז אני לא צריך נגן mp3.. אני אשמח לקל עצות מה לקנות... נ.ב אני בן 16 ואני אוהב גאדג'טים

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  19. מאיפה אני יכול להשיג כבל מאריך VGA (אם יש חיה כזאת)

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

שלום, לאחרונה קניתי לאפטופ והגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי מחשבי DeskTop זהים במפרט והחלטתי למכור אחד. רציתי לדעת מה יהיה כיום ערך של המחשב הבא: מעבד AMD 64 BIT 3000+ A-DATA 512 400MHZ 80 GIGA WD HARD DISK RADEON 9800PRO ולוח אם של ג'יגבייט שכרגע אני לא זוכר את הדגם. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by hanka,

יש לי פלאפון מסוג מוטורולה 853 A milestone עכשיו..הוא התנתק לי מהרשת של סלקום...ואני לא מצליחה להחזיר אותו..בחיפוש רשת רושם לי כל הזמן ששגיאה...מישהו מבין בבקשה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by ac1240,

גם ככה האתר לא עובד הכי מהר ועם כל זה כל פעם שעושים להגיב ומישהו מגיב יש תהודעה שים לב - בזמן שהגבת הנושא התעדכן מעניין לי תתחת שהנושא התעדכן(מילא היה רושם תהודעה שלי וגם את זה )אבל זה לא רושם את התגובה וזה מעצבן תסדרו את זה בקשה

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. עם סיום התמיכה ב-Windows 10 באוקטובר הקרוב, ChromeOS Flex מוצע כחלופה חינמית למחשבים שאינם תואמים ל-Windows 11לכתבה

24. Started by gfox,

שלום אני מנסה כבר שעה לימצוא את מחיר הזהב. חיפשתי בגוגל ועוד כמה מנועי חיפוש ולא מוצא כנ"ל לגבי אתרי בנקים. אני רוצה לרכוש זהב אבל אני לא יודע מאיפה אני יכול לגלות את מחיר הזהב מישהו אולי יכול לעזור לי פה... ??? תודה

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.