עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רואה שהוא ממש מוזנח , בפעם האחרונה שהוסיפו משהו חדש זה היה דריוור של ATI באפריל

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by SOLIDUS SNAKE,

עד היו ראיתי בכל שבת וויג'ר בערוץ יס פלוס אך הסידרה נפסקה ולא שודר פרק משבת שעברה. אני יודע שהסדרה לא נגמרה אלא אני שואל למה לא משדרים יותר פרקים שלה. אם מישהו יודע מתי היא תחזור למרקע זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by MiniMizer,

http://wow.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=program&p_id=14 צפו בסרטון 'על שיבוט ויהדות' בצד שמאל, אחד הדברים המצחיקים ביותר שראיתי בזמן האחרון

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. http://www.ananova.com/business/story/sm_857316.html פשוט אין מילים, מלבד שהפעם הם כבר שברו את כל השיאים בחולניות. :-X

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by davidz,

מישהו יודע מה קרה לחנות המחשבים למיר lamir.co.il ???

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  6. ראו כותרת.. אממ, הדיסק הוא "בעטיפה של ממתק", ופשוט כמעט שאף פעם לא ניגנתי אותו מאז כיתה ה' (חוץ מלפני כמה דקות)... בקיצור, רציתי לדעת אם לדיסק יש ערך אספני כלשהו, והאם ניתן להשיג אותו כיום בחנויות.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by shnord,

שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד. 1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה) 2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro? 3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד? 4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי? 5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם? תודה מראש למי שעונה

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by Gnome,

ערב/לילה טוב בן דוד שלי, לא התייעץ איתי לפני שקנה את המחשב שלו, לפני כמה חודשים, וקנה אחד ממחשבי הקבר של שמיר מחשבים. עכשיו זו לא הבעיה, לפחות לא זו שמדובר בה עכשיו, אלא הבעיה היא שהמדפסת שקנה עם המחשב שהיא גם כן די לא משהו, התקלקלה, ויש לה אחריות. הוא ניסה ליצור קשר עם החנות אבל לא עונים, וכך גם האתר אינו עולה. כמו כן, הוא שמע כמה שמועות על כך שהם פשוט רגל או משהו כזה. השאלה שלי היא, האם נכון הדבר? ואם כן, מה אתם חושבים שהוא יכול לעשות בקשר לאחריות ולמדפסת? (כמובן שהעניין יכול להוות בעיה בעתיד גם לשאר החלקים במחשב...)

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Cranchh,

הכותרת לא מספיקה??

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by marking,

אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. LOL=Laughing Out Loud למי שלא הבין זוהי פרודיה על שלושת סרטי המטריקס, לכל סרט פרודיה של דקה וחצי שתיים ככה משלו. זה לא יצא עדיין אבל יש פרסומת טיסר אז תורידו לכם. http://mushiko.tripod.com 8) שימו לב!!! אפשר לשמור לעצמכם את התמונות מהאתר הם איכותיות מאוד ברזולוציה 1280*1024 אז תשמרו ותשתמשו כרקע, וגם תגיבו בבקשה ותרשמו לי ציון או מה שתרצו על הפרסומת! ;D

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Spring_K,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס קול במחיר של 200$ ורציתי לשאול כמה שאלות במקרה ומישהו ידע לענות לי אני אשמח... עם איזה מוצרים המכס עושים בעיות ואם זה תלוי בסכום מסויים? תודה מראש אביב

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  13. כמו בכותרת אני מחפש שירי גאז' ובלוז. ושירי פאנק משהו בסיגנון של ג'יימס בראון. תודה מראש!!

14. שלום לכולם, רציתי לדעת האם המפרט הבא מאוזן, ואם לא איזה רכיב לא מאוזן, מהווה צוואר בקבוק, ובאיזו צורה (הוא חזק/חלש מידי?) אני מדבר על מיצוי יכולת המערכת בעבודה עם הרכיבים שיש לה, כלומר האם הרכיבים ישיגו את היכולת המקסימלית שלהם בעבודה אחד אם השני ולכן לא רלוונטי המטרה של המערכת. 1) לוח אם GIGABYTE GAEP45DS3R 2) מעבד Intel core 2 quad Q9550 Box 3) קירור למעבד OCZ Vendetta2 4) משחה טרמית OCZ Freeze Extreme Thermal Conductivity Compound 5) זכרונות G.Skill F2-8500CL5D-4GBPI 2X2GB 1066MHz CL5 6) מארז COOLERMASTER HAF 932 7) כרטיס מסך SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB (קירור שחור) 8) ספק OCZ600SXS 600W 9) תודה.

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by babu,

אם מישהו קנה שיגיד פה אני ידבר איתו באישי זה בקשר למשלוח בקשה זה חשוב ממש

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  16. שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  17. Started by razoli,

מה מספר הפרק או שמו (ואם אפשר איזה עונה) שבו פלנדרז (השכן הדתי) מקבל את הכוח לראות איך אנשים ימותו. יש בו ציטוטים מפורסמים של הומר שהוא אומר: "i alwas wonder if i could blow up haven" וגם שנוא אומר לאלוהים:"you are not the boss of me" תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. קראתי היום ברפרוף בעיתון בצבא על העניין,ולצערי לא לקחתי את העיתון הביתה. היתה כתובת שמתחיל ב-TinyUrl וכו' ככה שאני לא זוכר אותה בע"פ. מישהו ראה גם? היה רשום ב"מגזין" של ידיעות אחרונות שהאתר העלה מדריכים לגבי כושר שמחולק לקבוצות שרירים שונות. מי שיש לו ידיעות בבית אשמח אם יעלה לפה את הכתובת

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3585919,00.html אף פעם לא חשבתי על זה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

Before all great storms, an eerie calm overtakes the land. All things take pause from their normal course to reflect on the terror to come, because no matter how strong you are, you cannot stop the storm. The Calm is an all-new EP from the masters of the underground rap scene, Insane Clown Posse. The Calm is 100% written and produced by ICP themselves, drawing on their 13+ years of music knowledge and experience to make a modern masterpiece. The first EP from ICP in nearly a decade, The Calm promises to live up to the reputation of other classic ICP EP's such as Tunnel of Love and Terror Wheel, and is sure to be an instant classic. With the close of the epic Jokers Card s…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by raz007,

שלום אני מאוד רוצה לקנות מאייבי כמה דברים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים שקנו מאייביי ויכולים להסביר איך הולך ההעברה של התשלומים מהארץ , מה צריך בשביל זה ואם זה בכלל אפשרי?? תודה

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תמיד היתה לי את המחשבה מדוע שמעבד של מחשב מתחמם יותר לדוגמא 53 מעלות בעומס זה לא טוב, וכרטיס מסך בעומס באותה הטמפ' זה בסדר. אף לא הבנתי מה בדיוק ההגיון פה,ו דרגת החומרה פה, כי זה אמור להיות ההפך. מידת הנזק לא תהייה שווה? תודה לעוזרים, ואני לא בטוח שזה המקום לשאלה.

• 7 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by lion03,

אני מחפש שירים של פאנק אירי מישהו יכול להגיד לי שמות של להקות?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259786,00.html חבל....היה סבבה.... חשוב לדעת ...מאותו רגע שהפסיקו את המילקי בבוקר ידעתי שמשהו חשוד פה ....

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.