עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by GUNZ,

מכירים תוכנה או אתר לחיפוש DVD BOX COVERS?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by BONO,

אני יודע שזה בקשה גדולה וזה מאוד קשה אבל אין לי מושג איך להכין לבד... אני רוצה חתימה לשם SenSaTioN ואם אפשר שתהיה קשורה לקאונטר סטרייק אם אף אחד לא יכן אז אני יבין זה עבודה קשה... תודה בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי איך להכין זה גם יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  3. האם יש לזה סיבה מיוחדת? ההתייחסויות הן לכל השאר מלבד קולנוע ביתי. מאד מקווה שנקודת המוצא היא לא צפיה בסלון בלבד.

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  4. ראו כותרת.. אממ, הדיסק הוא "בעטיפה של ממתק", ופשוט כמעט שאף פעם לא ניגנתי אותו מאז כיתה ה' (חוץ מלפני כמה דקות)... בקיצור, רציתי לדעת אם לדיסק יש ערך אספני כלשהו, והאם ניתן להשיג אותו כיום בחנויות.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by yanushka,

מדוע נקרא כך החג? כל מה שאני יודע זה, שהחג הוא אחד מבין שלושת הרגלים (סוכות, פסח ושבועות) ושאוכלים בו דברים חלביים. מה ההיגיון בלאכול דברים חלביים לאחר קצירת התבואה (=עבודה פיזית)? קיים איסור על אכילת בשר? בתודה למשיבים, יניב.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  6. חבר'ה שאלה כזאת. מה הנקודת שיא והנקודה מפנה ברומן האינפנטילי "גיאו אוני" ? נ.ב אפילו גוגל לא יודע. מה הסיכוי שאתם תדעו?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. ????

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by -LosNir-,

אהלן, רציתי לשתף אותכם במבצע מטורף ש DreamHost יצאו איתו אכסון לשנה שלמה כולל דומיין (COM/NET/INFO/ORG) ב $9.24 במקום ב $119! הקופון הוא 777, תכניסו אותו בסוף ההזמנה. ניתן לשלם בכרטיס אשראי בינלאומי, PayPal, GoogleCehckout ועוד אפשרויות תשלום שלא תקפות פה בארץ.. signup.dreamhost.com

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  9. שלומות חברי הפורום, אני זקוק לעזרה, מחר מתכונת ב007. הנושא הוא וקטורים אלגברים. השאלה היא כללית, אך אני אתן דם דוגמא ממשית. השאלה היא "איך מוצאים ישר חיתוך בין שני מישורים?" והנה דוגמא "ממשית": נתונים המישורים(הנחתכים) הבאים: 11x-6y+z+10 = 0 2x+3y-4z+5 = 0 מצא הצגה פרמטרית לישר החיתוך של שני המישורים. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  10. Started by DAVIDD,

יעני מצד ימין קטלנית אה?

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Respect,

היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by SOLIDUS SNAKE,

עד היו ראיתי בכל שבת וויג'ר בערוץ יס פלוס אך הסידרה נפסקה ולא שודר פרק משבת שעברה. אני יודע שהסדרה לא נגמרה אלא אני שואל למה לא משדרים יותר פרקים שלה. אם מישהו יודע מתי היא תחזור למרקע זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by benor,

הייתי רוצה לנסות להתחיל עם זה. מה אתם אומרים על קורסים לגלישה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. - נערך - 1212 לכו חפשו אולי אתם תזכו במחשב הנייד של HP - נערך -

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  15. ולפני שהמנהלים נועלים את האשכול על זה שפתחתי אשכול קניה\מכירה, אז זה בחינם קיצר, הייתי מנוי 3 שנים לירחון נשיונל ג'יאוגרפיק(בעברית), ויש לי 33 גליונות. קראתי מזמן את כולם, ואני לא מתכוון לקרוא אותם שוב. אנחנו עוברים דירה עוד מעט, ואני לא מתכוון להעביר אותם לדירה החדשה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתעניין, אז לפני שאני זורק אותם(וזה חבל כזה לזרוק, כי כל גליון עולה 40 שקל), החלטתי לפרסם כאן, ומי שרוצה יכול לקחת אותם ממני... אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או(עדיף) הודעה לאייסיקיו 162949876. אני רק מבקש, לא לבזבז את הזמן שלי סתם... מי שבאמת מעוניין לקחת אותם ממני(כמובן שצריך לבוא אלי ולקחת, כל הרעיון שזה יהיה אותו דבר בשבילי כמו לזרוק אותם, כי אני לא מתכוון לבזבז עליהם מאמצים ;D),…

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  16. האם יש לה שם בישראל או בשאר העולם? או שאני מתבלבל בינה לבין MIT? הרשת הזו מוערכת בכלל? מישהוא מכיר? שמע?

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  17. לפני שנה בערך (ליתר דיוק 8 חודשים) נפתחה קבוצה של HWzone ב-UD. UD (שהם ראשי התיבות של United Devices) זהו פרוייקט של מיחשוב מבוזר (Distributed Computing) שמטרתו ללהשתמש במחשבים בייתים על מנת לבדוק רעיונות לתרופות נגד סרטן. הרעיון הוא להשתמש בכוח החישוב הלא מנוצל של המחשב כדי בצע פעולות שהיו לוקחות המון זמן והמון תקציב בעזרת Supercomputers. הנה הקישור לעמוד הקבוצה: http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C ומי שרוצה להוריד את התוכנה ניתן להוריד אותה מפה: http://www.grid.org/download/gold/download.htm עוד אינפורמציה ניתן למצוא פה: http://www.grid.org/projects/cancer/about.htm

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. היום ניסו להתנקש ברב עובדיה יוסף, למקורות הכתבה: YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3073828,00.html NANA http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=181905&sid=16 WALLA http://news.walla.co.il/?w=//702412 יש עוד מקורות כמו nrg .

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. מה לדעתכם על האליפות של מכבי חיפה בכדורגל ..!!!??

• 13 תגובות
    • 658 צפיות
  21. מותר להוריד סדרות כמו לוסט מהאינטרנט? כי לא כתוב בהתחלה זכויות יוצרים כמו בסרטים רגילים.. וגם כבר שידרו את זה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by BeNDeR,

מאז ש HW עשו את השיונוי של השרתים, המנוע של האתר קיצר כל השידרוגים ! העשק לא זז חברים !! זה רק אני או יש עוד שחושבים כמוני ?

23. אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  24. רציתי להזמין DVD מעולה מחו"ל (כזה שיכול לקרוא AVI ו-Divx), אך אף חנות לא עושה משלוחים לארץ. האם הם אנטישמים? למה לא עושים משלוחים לארץ? ויש חנויות שכן עושות?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. מי הייתם מעדיפים לגיימינג: E5200 2.5GHZ 3GB RAM 9500GT 512MB DDR2 או E6400 2.1GHZ 2GB RAM 9600GSO 512MB DDR2 מה עדיף לגיימינג?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.