עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Amir c,

http://radiownz.hopto.org:8000/listen.pls זה הכתובת.. אם אתם יכולים לתמוך בנו במירק בשרת של Qnet #RadiOwnz תנו תגובות על השידור ! ;D ;D ;D ;D

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by etz,

אוקיי אז זה אולי קצת מוזר אבל אני רוצה לדעת אם אחד מחברי הפורום היקרים מבין תורכית? יש איזה פורום תורכי שאני רשום אליו, לא משנה כרגע למה כי כמובן שאני לא מפרסם בו כלום, אבל פשוט שלחו לי ממנו איזה הודעה ואין לי מושג מה היא אומרת... קיצר אם מישהו יודע ויוכל לתרגם לי אני אשמח מאוד!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by ilstockman,

רציתי לשאול כל אלה שקונים מסך בחו"ל הבנתי שמשלמים משהו בסביבות 15% מע"מ וזהו? אם אני רוצה לקנות מסך DELL 24 שעולה 800$ (ואף פחות תלוי אם יש מבצע) אז אני אשלם 120$ מע"מ. וסה"כ 920$=כ-4000 ש"ח עדיף מ 5500 שעולה בארץ. האם זה כדי? כי לא תיהיה אחריות בארץ... ומה קורה אם המסך מתקלקל :s05:

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

אם אני מוגש על 60 ובבגרות אני מקבל 90 - שיש הפרש של 30 נקודות אז מתחשבים יותר ב-90 (יותר אחוזים לציון 90)? יצא חוק כזה לא?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

עד היו ראיתי בכל שבת וויג'ר בערוץ יס פלוס אך הסידרה נפסקה ולא שודר פרק משבת שעברה. אני יודע שהסדרה לא נגמרה אלא אני שואל למה לא משדרים יותר פרקים שלה. אם מישהו יודע מתי היא תחזור למרקע זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by Kak,

שמתי לב שאתרים שונים מציגים את הטקסטים בגדלים שונים בפיירפוקס ובכרום (אצלי בדרך כלל בכרום הכתב קטן יותר). כשנגשים להגדיל את הפונט בכרום בהגדרות משתנה הפונט של הדפדפן עצמו (המילים בסרגל הכלים לדוגמא) אבל הטקסט בדף עצמו נשאר באותו הגודל. איך משנים את הגודל של הטקסט מבלי לשחק עם הזום של הדף (ctrl + - )?

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by XpHunTeR,

קניתי נייד ממישהו ב Ebay..בקיצור אחרי כמה ימים הוא אמר ש PAYPAL חסמו אותו אז ביטלנו עיסקה, הוא עשה לי REFUND לכסף ששלחתי לו, והסכמנו להשאיר פידבק חיובי (מעניין אם זה באמת מה שקרה או שככה הוא עושה להרבה אנשים..) בחשבון שלי ב PAYPAL הסתכלתי על התשלום שלי וה STATUS הפך ל REFUND. (ראיתי בטבלה שזה חזר לכרטיס אשראי) עכשיו, בעיקרון אני אמור לראות את הכסף מתווסף ל BALANCE שלי בחשבון ב PAYPAL, כי הרי בגלל שאנחנו גרים בישראל הכסף לא יכול לחזור לכרטיס אשראי. האם הכסף אכן חזר לכרטיס אשראי?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by Life.exe,

עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  9. Started by Lupin,

אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  10. נניח בבגרות באנגלית יש בוחן שנותן להעתיק - לכל אלה שנבחנו פחות או יותר באותה כיתה יש 100 באנסין ויש להם תשובות זהות/דומות - יש סיכוי שיפסלו להם לנבחנים את הציון והם יצטרכו להיבחן שוב? שואל לידע כללי, ד"א..

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by Nahum2,

המגבלות הן קריית שמונה בצפון באר שבע בדרום משהו מעניין. איזה אטרקציה משעשעת או משהו?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  12. הם רשמו באףאייקיו שזה מוצרים שאנשים החזירו... WTF למה שאני אקנה מוצר מקולקל,ואם לא למה שמישהו יחזיר מוצר תקין?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

http://www.safenow.org/ תדפיסו ותלו בכל לוח מודעות

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by coolspot,

אני מחפש שם של סרט ישן בסיגנון :היום שאחרי מחר ,הסרט יצא בשנות ה90 המאוחרות לא זוכר שנה בדיוק . בסרט איזה מתאור פוגע בכדור הארץ ,ומהפגיעה נוצר גל ענקי ,משהו כזה . תודה לכולם.

15. Started by [NOS],

אני ניסיתי לעשות להרבה קבצים leech וזה פשוט לא מעלה ... מה עושים? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by ThaPhoeniX,

שלום רב אני מחפש את השם של השיר הזה: http://myfiles.co.il/file/9707/shir-mp3.html היש צדיק/ צדיקה סדום שיודע/יודעת איך קוראים לשיר? תודה!

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום, מה אתם אומרים על RSM, SKYPC? ובמיוחד על RSM? תודה..

18. Started by PayneBack3251,

אהלן אנשים...יש לי בעיה רצינית של חוסר שינה... אני המון פעמים יוצא עם חברים עד שעות מאוחרות אבל אני בניגוד אליהם מתעורר מוקדם...לדוגמה היום חזרתי הביתה ב 4 לפנות בוקר והלכתי לישון התעוררתי בשעה תשע בבוקר ורובם התעוררו בשעות של 12 עד סביבות 2 זה תמיד ככה אצלי...זאת בעיה רצינית בשבילי איך אפשר לסדר את זה ?! תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by sevenX,

שלום חברים. אני משלים כרגע חומר שהפסדתי ויש לי בעיה קטנה בטריגו. סינוס קוסינוס טנגנס. לפי מה שהבנתי משפט הסינוסים אמור להיות דרך ב' לפתירת תרגיל כלומר במקום להישתמש באחד מהם(^) אני יכול פשוט להשתמש במשפט הסינוסים במקום, זה נכון? ואפשר קצת הסבר\דוגמאות עליו? תודה.

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  21. Started by Aviad6,

http://www.abductionlamp.com/ רעיון ממש יפה ויהיה להיט נראה לי בארץ נלקח מוואלה מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by yacovmateo,

זה הלינק http://www.gogoedhardy.net אין מידע בגוגל על האתר הנ'ל,שאלתי בפורום הEBAY הישראלי אבל אף אחד לא ידע אם להגיד לי שזה אמין. המחירים שמה ממש זולים לפולואים של אברקרומי,ממש מחיר זנות,ומה שעוד יותר מחשיד בסיפור זה שהם גם מקבלים פייפל. ומישהו יכול להסביר לי כאילו שאני אוטיסט איך הולך המשלוח שמה?,הבנתי שזה תלוי במשקל אבל איך אני אמור לדעת כמה שוקלים 5 פולואים של AF לדוגמא? http://www.gogoedhardy.net/Abercrombie-Men-Polo_41.html

• 0 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים