כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש שרת תמונות מהיר גם בארץ וגם בחו"ל. אני צריך אחד שיציג לי רק את התמונה, ללא כל פרסומות או דבר דומה, כדי שאוכל לקשר אתרים לתמונה שהוא מאכסן. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לפלאפון (Motorola E1000) שבעזרתה ניתן לקרוא ולהזין טקסטים ארוכים, יש לי את הטקסטים על המחשב ואני רוצה להעביר אותם כמו שהם לפלאפון ושתהיה אפשרות לקריאה בהם בצורה נוחה כמו קריאת SMS. נ.ב יש לי כבל נתונים שמחבר את הפלאפון למחשב רב תודות! (שמתי את זה בכוונה פה, זה לא ממש קשור לפורום תוכנות כי זה "פלאפוני" וזה דיי OT, אם המודרים רואים לנכון הם מוזמנים להעביר)
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז ככה אני שוקל לעבור ספקית עכשיו הציעו לי הצעה מפתה ב HOT 94 שקל לחודש ל 1.5 מגה ו upstream 128K ב 012. דרך אגב זה ללא התחייבות מה דעתכם על המבצע ? איך לדעתכם 012?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. ראיתי פרק של WWE והיה באמצע חלק משיר שנשמע לי מוכר אז רציתי לדעת אם מישהו יכול לזהות לי אותו, http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=32676E8B35D17CD2 תודה מראש,עידן.
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
מה קורה חבר'ה ? אז היום זה היום הגדול בו כל הגברים הגדולים של כדור הארץ מתמודדים על התואר הנחשק Mr.Olympia 2006, אשר נחשב לתואר היוקרתי ביותר בתחום פיתוח הגוף. השאלה היא האם מישהו יודע מתי ואיפה משדרים את המופע ?? אני מת ליראות את זה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ראיתי רשום על הדנונה כשל"פ קיטניות מזה קיטניות ??אתה ראיתה פעם קיטניה? פעם הלכתי ביער קפצו עליי עדר קיטניות באו עדר של כשל"פים והפרידו.... אפילו בויקיפדיה איןןןןןןן את המושג הזה קיטניות, זה לא יאמן היצרן בעצמו לא יודע מזה...
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בעבר היה לי במועדפים אתר נחמד עם כל מיני בדיחות, שמות של מאכלים מצחיקים, תמונות מבדרות וכ'ו אבל, המחשב הוחלף, לא שוחזר כראוי והמועדפים נעלמו. מאז אני מחפש את האתר בנרות. אחד הדברים שיש באתר זה תמונות מסרטים עם עיוותים לציטוטים, כמו "i see stupid people" מהחוש השישי. אנא עיזרו וקבלו קופסא של איפוד דור 5.5 מתנה * * ללא האיפוד
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ההרשמה לעתודה נסגרת מחר, והייתי רוצה להרשם במקרה ואני לא אתקבל למסלולים שאני רוצה במודיעין. השארתי את זה קצת לרגע האחרון, ככה שאני לא יכול להקדיש את כל המחשבה שהייתי רוצה לבחירת התאר ללימודים. אני מקווה בזמן שנשאר לקבל כמה שיותר חוות דעת, גם מחברי הפורום הזה. אמנם אני לא סגור על יעדי בחיים ועל מה אני רוצה ללמוד\לעבוד, אין לי ספק שזה נוטה יותר לכיוון המדעים המדוייקים - פיזיקה, מתמטיקה, מדעי המחשב, ומקצועות הנדסה שונים. העדיפויות הראשונות שלי הן 1. פסגות (כפול הנדסת חשמל+פיזיקה) 2. מדעי המחשב+מתמטיקה\פיזיקה תואר כפול ודו-חוגי זה אותו דבר? העקרון הוא שאם יש שני מקצועות שיש להם הרבה קורסים משותפים בתואר, ניתן פשוט "לחבר" בינהם? אם אני חושב שאני מסוגל, ומתעניין בשני הנושאים, …
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה בבוכנה של הכיסא, כנראה בורח אויר כשיושבים, וכשמנסים להעלות את הכיסא אז הוא יורד. מישהו יודע איך מפרקים את הבוכנה? כי היא תקוע ממש חזק. האם שווה לנסות לתקן בכלל? נכון יהיו כאלה שיגידו , אבל מה לעשות שאין כסף לכיסא חדש!!!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לאלה שקנו מ www.tomerposters.co.il , מה דעתכם עליהם? קיבלתי אתמול פוסטר ממש יפה מידידה שלי, וחשבתי לקנות עוד כמה פוסטרים ולעצב לי את החדר. היא הביאה לי את האתר הזה, ואני רוצה לדעת אם אנשים הזמינו מהם פוסטרים מהאינטרנט, והאם הם אמינים וטובים (כלומר, לא ישתמשו לי בכרטיס אשראי...) האם אפשר להזמין מהם פוסטרים בטלפון, או אפילו להזמין מהם פוסטרים ולקחת מהחנות את ההזמנה?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום. יש שיר מזרחי שהזמר אומר משהו כזה: אוו סמוליטיס הופוסטאק לה לה רואה אותך בחלום המתוק. אז מה זה סמוליטיס? (זה נשמע כמו מחלה של זקנים)
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בעיקר מאתרים בסגנון frozencpu, אני צריך קצת קצת אביזרים לקירור מים (דיי קלילים). תודה.
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=2002992 אני רוצה לקנות משם את החולצה דבר ראשון אני לא יודע אם היא אמיתית ושתיים אני בכלל לא יודע אם היא חולצה ארוכה כי לפי התמונה היא קצרה והמחיר נראה לא הגיוני (נמוך מידי) למרות שלפי התמונה יש את הפס שמראה שיש גובה שונה של הבד בחולצה וזה אומר שהיא אמיתית תנסו לעזור לי!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי אנשים לפני כמה ימים ראיתי איזה אתר שמאפשר באופן חופשי לצפות בערוץ 2 11 ו 10 בלחיצת כפתור !.. כמו כן היה שם גם FOX NEWS ועוד ערוצים אחרים מעולם !... הייתי רוצה לדעת בבקשה אם אתה יודעים מה הכתובת של אתר זה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפני מספר ימים קיבלתי זימון למבחני התאמה לקראת גיוס לחיל המודיעין לפרוייקט סיגמא, עם הזימון הגיע שובר נסיעה שנראה לי קצת הזוי: מחולק ל-5 חלקים, על ה-2 התחתונים מודבקת מדבקה עם הפרטים שלי, היעד (מעפולה לתל-אביב) וחותמת צה"ל. כתוב גם בקטן "שובר זה יתקבל עם הצגת תעודת מילואים/צו מילואים", מה שאין לי. בעיה נוספת היא היעד (מעפולה לתל-אביב), איך בדיוק אני אמור לחזור לעפולה? אני יודע שחיל המודיעין לא מנסים לרמות אותי, אבל הנהגים האלה של האוטובוסים יכולים לעשות לי בעיות. מישהו כבר היה במבחנים כאלה או אחרים ויכול לומר לי מה קורה עם השובר הזה? תודה..
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה אוטובוסים מגיעים לשם תודה רבה? אני יודע שזאת הכתובות הצפירה 19, תל אביב תודה רבה גיל לדום
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תגידו אני טועה או שיצא אתמול חוק חדש שמחייב !!!! כל באר ,מסעדה לשלם למלצרים ולברמנים משכורת מינימום ואסור לבעל הבית לגעת בטיפים שהם מקבלים מהלקוחות ...? אם כן כל הכבוד
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אני לא טועה הוא היה בשחור לבן.. אני זוכר שהייתה מתיחות בין השחורים והלבנים ויכול להיות שהאשימו איזהשהו שחור באונס (לא green mile צאו מזה, ישן מאוד), יש איזה לבנ/ה שמגן עליהם, בסוף הם בורחים ברכבת, ראיתי אותו כשהייתי קטן. מישהו יודע מה שמו?[br]פורסם בתאריך: 7.07.2008 בשעה 20:21:28 *הקפצה*כיוון שעברו יותר מ-24 שעות, ואף אחד לא ענה, מישהו מכיר את זה? זה יכול גם להיות סתם סרט בסגנון ואני רק הוספתי פרטים שחשבתי עליהם בהמשך שלא באמת היו קיימים בסרט. משהו עולה לכם בראש?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מכירים את השגעון הזה של בנות על HELLO KITTY? אז אני רוצה לתת מתנה כזאת . . . העניין שבישראל אין כמעט שום דבר מזה למחשבים. פה יש 6 דפים של אביזרים . . .: http://www.dreamkitty.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=CTGY&Category_Code=HKDL&Store_Code=DK2000&Offset=0&Previous_Stack_Depth=2 מישהו מכיר איזו חנות פיזית או באינטרנט שמוכרת עכברים,מקלדות,אביזרים או ציוד היקפי של הדמות הזאת כמו בלינק ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי רדיוטייפ בבית עם כונן שמסוגל לנגן גם דיסקים רגילים וגם MP3. לאחרונה, הוא התחיל לעשות בעיות והוא לא קורא את הדיסקים, אני מכניס דיסק והוא ממשיך לנסות לקרוא אותו, אני שומע את הדיסק מסתובב, אבל שום דבר לא קורה. יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך כותבים את השם שלו באנגלית? יש פרקים שהוא מופיע בהם הרבה פעמים?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
זה משהו ממש קטן אבל מציק :-\ כמעט לכל אתר גדול ואפילו לקטנים יש סמלון קטן שמייצג אותו בד"כ זה הלוגו או חלק מהלוגו אבל יותר קטן, ולכם אין.. אתם אתר גדול וזה לא מתאים שלאתר בסדר גודל שלכם לא יהיה.. הינה תמונה של מה שאני מתכוון אליו, למי שלא מבין..(ראו למטה- מסומן בשחור) הסמל הזה מופיעה גם שפותחים את האתרים ה"מועדפים" באינטרנט אקספלורר או את המועדפים של פיירפוקס - הסמניות.. וגם כאשר פותחים סימניה חדשה זה מופיעה( ראו תמונה למטה - מסומן באדום..).. מצטער שרשמתי את זה פה אבל לא מצאתי פורום משוב, וזה נראה לי הפורום הכי פחות "לא מתאים לפרסם" בו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אל תבהלו, זה סרטון אנימציה קורע, "סוף העולם": http://www.vch.co.il/video-3.html תהנו!
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-