עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Milford Cubicle,

אוקיי, לפני 10 דקות סיימתי לראות את כל הפרקים מהעונה השישית של באפי (זאת שמשודרת ממש בימים אלו בערוץ ביפ). לא חשבתי שאני אספיק לראות את כל העונה לפני שאני אחזור לצבא מהיציאה הנוכחית (מחר..), אבל מסתבר שהפרקים האחרונים היו כל-כך טובים שהם פשוט החזיקו אותי מול המסך (DA-LITE + X1, קצת פחות מ 75" ביחס 16:9) במשך כל 5 הפרקים האחרונים - ואם לא היה כבר מתחיל להיות מאוחר, הייתי גולש גם לעונה השביעית (שכבר מחכה אצלי במלואה הרבה לפני שסיימתי לראות את העונה השישית, למען האמת..)... אני לא יודע לגבי חמשת העונות הראשונות (שאת חלקן, לפחות, ראיתי בטלוויזיה בצורה דיי מפוזרת, בלי לשים לב ממש לעלילה ה"עונתית"), אבל אני יכול להגיד בהחלט שהעונה השישית פשוט מדהימה ! אם מסתכלים על כל 22 הפרקים …

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by blabla2002,

צריך שומר מסך יפה כמו של המק כלומר צבעים וצורות יפות כאלה אז תתנו לינקים בבקשה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by ScreameR,

קובי פרץ - בלבלי אתו מושיק עפייה ושלומי סרנגה - חלום מתוק תיקו מדהים!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  4. האלן חברה, אני שוקל להזמין מEBAY כמות מסויימת של חולצות חדשות. כרגע מדובר על כמות של 25 חולצות. סה"כ החבילה + המשלוח עולים 380$. המשלוח הוא רגיל ולא UPS ומגיע תוך שבועיים. לבעיה שלי: אני מעוניין לדעת מהו התהליך של המשלוח, דרך איזה גורמים הוא עובר עד שהוא מגיע לידיים שלי? מה הסיכויים שיגבו ממני תשלום במכס? אם כן אז כמה? ואיך אפשר לעקוף את התשלומים האילה (: אני רוצה לדעת כמה שיותר! תודה רבה מראש! סופ"ש נעים 8)

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by Mesatla,

יצא חמוד ביותר לסרט בהפקה עצמאית - זה בHD

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  6. Started by So@tr43,

;D

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by kobi_sion,

אני יודע שזה לא המקום, אבל לא מצאתי איפה יש הדרכה לכך אייך עושים: 1. הדפסה של עמוד אחד ? 2. הדפסה של סטיקי - מס עמודים ברצף ?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  8. Started by ROI-COHEN,

מספר ההורדות שלי יורד...למה? הוא עוד אמור לעלות בכלל...

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by razoli,

למה זה לא ניצחון אלא תיקו (draw) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by mikko,

השנה כולם מצביעים לפינלנד !!! זה השיר שלהם כתבה http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?contrassID=1&subContrassID=5&sbSubContrassID=0&itemNo=709615 כולם להצביע להם!!!! :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by americium,

אהלן, כפי שכתוב בכותרת אני מחפש לוחות מכירה לרכב יד-שנייה ברשת שניתן לפרסם בהם מודעה חינם ושהם גם פעילים ויש להם הרבה קוראים [מניסיונכם כמובן]. בינתיים פרסמתי ב: www.carbay.co.il www.esell.co.il www.carboard.info אם אתם מכירים לוחות נוספים שהם פעילים יותר או אפילו מוצלחים יותר אשמח אם תרשמו את הכתובת שלהם כאן. תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  12. תגובות....

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by IG,

אני זוכר לפני איזה שנה הייה פרומו לאיזה סרט, ובפרומו הראו איזה בחורה גיקית מתעוררת ביומולדת שלה ותוקעת לעצמה דילדו מתחת לשמיכה, ואז כל המשפחה שלה נכנסת לחדר... מה השם של הסרט הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. Started by netanelj,

אפשר הזמנה לאתר (ST(supertorrents

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by DAVIDD,

http://img494.imageshack.us/img494/7063/8911mo.gif

• 10 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by Ac-Boy,

מישהו יודע מתי זה מתחיל? פעם האחרונה שראיתי פרסומת של זה, זה היה לפניי שבועיים ואמרו 'בקרוב' תיארתי לעצמי שזה כבר התקדם ופשוט פיספסתי את הפרסומות של זה..

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  17. Started by azaz,

איך מעלים תמונות מפליקר לפורומים?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by yanushka,

http://s31.yousendit.com/d.aspx?id=2IOXMVJNHLDJD05FNXEL0B1GD6 היום אני פחות נלהב ממשחק, כל הקבוצות השונות ומהלכיהם, למרות שבעבר הייתי בטוח נדהם, עד כדי (כן, ככה הייתי מגיב חח) השיר שמתנגן ברקע Linkin Park - A Place For My Head ממש שיר קליט ומגניב.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. אני רוצה לצפות בקליפ קטן שהקלטתי בנוקיה אשר העברתי אותו למחשב. השאלה שלי היא, עם איזה תוכנה אני יכול לצפות בו במחשב. שוב, לצפות בקליפ שהוקלט ע"י הסלולרי (נוקיה מסוגו), במחשב. ניסתי את המדייה פלייר, ועוד כמה תוכנות מדיה ולא צלח לי. איזה תוכנה כן תומכת בקובץ? והאם יש אפשרות להמיר את הקליפ ל-MPG או AVI? תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מעבד חדש Intel core 2 duo E6400 והבנתי שמצופה לנו ירידת מחירים משמעותית אחריי ה22.4 אז אני רוצה להזמין את זה מחו"ל כי נראה לי ככה זה יעלה לי הרבה יותר זול. השאלה שלי היא מאיפה אני יכול להזמין את המעבד מחו"ל וגם שהמקום יהיה אמין וטוב ושלא ימכרו לי איזה חתול בשק, עם מישהו מכיר אתר כזה אני ישמח לקבל תכתובת. נ.ב לא ידעתי עם לשאול את זה פה או בפורום אחר באתר פשוט פה כולם מבינים במפרטים ואולי חשבתי שמישו מכיר איזה אתר כזה :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  21. עוד מישהו פה הזמין כרטיס מסך מפנדה ת 6800 אולטרה ולא קיבל תכרטסי אחרי שבועיים ועוד אמרו לי שיהיו איתי בקשר וזה עם יגיעו אולטרות חדשות.. אבל כלום נאדה!!!!!! אני כבר לא יכול לחכות!!!!! והזמנתי ת XFX6800U ? אז מישהו עוד הזמין תכרטיס הספציפי הזה ? ?? ?

• 9 תגובות
    • 687 צפיות
  22. Started by Cranchh,

הכותרת לא מספיקה??

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by BigTools,

בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by david32,

אני די בטוח שהמקום של זה פה. כן כן , זה בדיוק מה שעינייכם רואות. גיימר סטלן כולשהו הפך את האקסבוקס 360 שלו לבאנג: (מקור http://xbox.joystiq.com/2009/03/12/achievement-unlocked-youre-a-stoner-with-a-destroyed-xbox/ ) אחת התגובות שם Maybe after the rrod, he decided to let it give him the reod, red eyes of dope

• 1 תגובה
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים