כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/9365 כאן מראים איך זה עובד http://www.hadash-hot.co.il/story/9366 כאן כבר מראים הדגמה חיה של ניגון
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה הרזולוציה הטבעית של מסך 1.8 אינץ mp4 תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לא היה לי לאיזה קטגוריה לשייך זאת אז הכנסתי לפה.. יש לי קובץ PDF מאובטח שניתן רק לשמור אותו במחשב אבל לא ניתן להדפיס. איך ניתן לפרוץ את האבטחה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
זה ב-1:30. ד.א, למי שתוהה, ככה זה באמת נשמע ב-DVD המקורי.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
או קי ...אם למשהו יש להמליץ לי על טראנסים/טראקים טובים רוק או מטאל כבד ותשטדלו בבקשה מלהקות לא ידועות...אבל בכל יתקבל בשמחה..
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם כשאני הולך לישון אני שם את הפלאפון ליידי ושומע משהו מהפלאפון אם הקרינה של הסלולר מזיקה? ואם קיימת מערכת סטריאו ללא דיסקים שאפשר להוסיף מוסיקה דרך הusb ויהיה אפשר לשמוע דרכה. תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מי שהיה פעם אחד ממלכי הקומדיה של הוליווד והיום נראה כמו צל של עצמו ינסה לבצע קאמבק במסגרת שיתוף הפעולה עם ספקית שירותי התוכן המקוון המובילה לכתבה: http://hwzone.co.il/צפו-באדם-סנדלר-מנסה-לחזור-לעצמו-בסרטו-ה/
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש איזה אוסף!אם אתם מכירים כמובן של מנגינות ספרדיות בגיטרה! (אם אפשר לא של אל דימיאולה) אז אם מישהו מכיר אשמח להמלצה!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עונים על סקרים ומרוויחים כסף!!! כנסו לאתר תירשמו תענו על סקרים וכך תרוויחו כסף!!! http://www.ipanel.co.il/default.php?page=join1&referrer_id=X
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לאלה שקנו מ www.tomerposters.co.il , מה דעתכם עליהם? קיבלתי אתמול פוסטר ממש יפה מידידה שלי, וחשבתי לקנות עוד כמה פוסטרים ולעצב לי את החדר. היא הביאה לי את האתר הזה, ואני רוצה לדעת אם אנשים הזמינו מהם פוסטרים מהאינטרנט, והאם הם אמינים וטובים (כלומר, לא ישתמשו לי בכרטיס אשראי...) האם אפשר להזמין מהם פוסטרים בטלפון, או אפילו להזמין מהם פוסטרים ולקחת מהחנות את ההזמנה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי אני לפעמים מוריד קבצים מרפידשר (אין לי מנוי) ולפמים ההורדה די קטועה- באמצע התהליך כל כמה שניות ההורדה נעצרת לגמרי ל 0KB\S ואז זה ממשיך אחרי כמה שניות מאותו מקום.. יש למישהו מושג למה זה קורה? או אם זה קורה לעוד אנשים?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ASUS P4S533-E INTEL 2.0A GHZ Codegen 300W Samsung PC2700/333MHZ 256MB Micron PC2700/333MHZ 256MB Geforce 2MX 400 64MB/64bit WD 30GB 7200RPM 2MB CACHE
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני טס לשם עוד שבועיים שלוש בערך... מישו מפה היה שם? איך חיי הלילה לצעירים שם? אני טס לשם עם עוד חבר לטיול גלישה אבל אני רוצה שגם בלילה יהיה מה לעשות יש שם מועדנים וזה? יש הרבה תיירות?
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
פשוט תענוג. אני אהבתי את הערוץ הזה מאז ומעולם, סדרות איכותיות, קצת יותר מדי פרסומות אבל... בקטנה. צפיה מהנה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שאלה לאלה שעבדו בחברה אירופאית באירופה (בלי קשר לישראל) או מכירים את הנושא- איך מתייחסים לאנשים שאומרים שהם היו בצה"ל? הבנתי שהתדמית שלנו לא משהו בעינייהם ובקנדה אפילו שואלים שאלות כמו האם הרגתה פעם מישהו חח ושלא תבינו לא נכון אני מאוד בעד גיוס, כי תאכלס בלי צבא אין לנו מדינה
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני ממש רוצה משתמש בtorrentleech ראיתי שאתה מבין בעיניין ואתה משתמש באתר.. אני ממש ישמח עם תוכל להביא לי הזמנה ..תמורת 5 מספרי 7 + Xyza 1 ! תודה... ! תראו קראתי את המריבה שלכם והכל ואני ממש אבל ממש נגד צ'יטרים תמיד ישראלים מוצאים איפה לתחמן ומה לעשות חבל זה הורס ! אני אישית לא מרמה ואני שונא את זה ! אבל בעיקרון אני חושב שמי שמוריד מאתר כזה צריך לקחת את זה בחשבון ולא לשחק אותה צ'יטר . המחשב שלי נשאר דלוק כל הלילה ואני משתף כל הזמן ומעלה לפחות 80 ג'יגה בחודש. התמורה להזמנה היא בגלל שאני ממש צריך את זה מקווה לקבלת תשובה באי-מייל : ortub2005@nana.co.il אייסי : 228402939
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הפרק השביעי של סדרת מלחמת הכוכבים מתחיל לשבור שיאים קולנועיים, למרות שיוקרן באולמות הקולנוע לראשונה רק ב-14 בדצמבר לכתבה: http://hwzone.co.il/חסר-תקדים-star-wars-החדש-הכניס-50-מיליון-דולר-למ/
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך מורידים את האזהרה החיבור שלך אינו פרטי האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלחתי קונסולה לתיקון בשירות דואר אקספרס,כלומר עם שליח,את זה עשיתי ביום שני,היום בדקתי באתר של רשות הדואר החבילה הגיע למוקד השליחים בראשון לציון ,ששמה נמצאת החנות,חנות נתפתחת בשעה 10,מה קורה עם השליח מגיע מוקדם יותר וזה סגור? הוא יתן בדואר את הפתק של דואר רשום כאילו? אשמח לדעת איך זה עובד במצב כזה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חבר שלי שהוא חבר כאן בפורום CHENRP קיבל באן לצמיתות כי הוא פתח כפילות יוזרים או משהו כזה. העניין הוא שהוא לא פתח 2 יוזרים אלא אני נכנסתי ליוזר לי דרך המחשב שלו כמה פעמים(למרות שהוא הזהיר אותי שHWZONE יכולים להעיף את שתינו). בקיצור הוא לע עשה כלום. והיה כתוב גם שהוא התחצף לאחד המנהלים והוא לא עשה דבר כזה. אני חבר שלו ואני בטוח שהוא לא יעשה דבר כזה. יש לו כמעט 1400 הודעות בפורום ועכשיו הוא יהרוג אותי אם הוא יגלה שזה בגללי. האמת הוא אמר שזה הכל בגללי. בקיצור, אני חייב שיחזירו לו גישה לפורום אחרת הוא ואני אבודים. CHENRP תרם מאוד ואהב לעזור לאנשים ועכשיו הוא קיבל BAN. בבקשה מנהלים, שלחתי לכולכם הודעה פרטית. קרתה פה טעות. תחזירו לו את היוזר!! :s05:
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מחפש אתר ישראלי שנותן free hosting ה geocities הישראלי בקיצור
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
צריך שומר מסך יפה כמו של המק כלומר צבעים וצורות יפות כאלה אז תתנו לינקים בבקשה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-