כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש סרטון ויראלי שבו רואים מישהו שמצלם מגוף ראשון תקע טעינה של אייפון אם אני זוכר נכון והוא מראה שזה מתחבר לתקע , ולתקע יש כמו מן פרצוף כועס כזה והאיש ברקע עושה כזה רעש משעשע. תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי לכולם ולילה נעים. אני מחפש עבודה משיהוא מכיר מקומות לצעירים שאפשר לעבוד בהם? תודה מראש נ.ב. נאי בן 16 וחצי
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש נואשות עבודה לשעות הבוקר, אני בן 18, מתגייס בגיל 19, ובעל ידע רב בחומרה(ידע על רוב חלקיי החומרה בעיקר לגיימינג וציוד היקפי ויכולת לבנות מחשב) שלחתי לk.sp, zigzag 2000 ואייבורי קורות חיים ואף אחד לא חזר עליי, אני בן אדם גמיש לרוב משרות העבודה העיקר שיהיו משמרות בוקר, אני עובד כשליח פיצה וגם מילצרתי אבל אני מחפש משו יותר קבוע ורציני רצוי בתחום המחשבים, האם קיימת עבודה כזאת בגילי? מה אתם ממליצים לי לעשות?(אני יודע שזה קצת לא קשור אבל אני מתאר לעצמי שהרבה אנשים פה עובדים בעבודות בסגנון של מה שאני מחפש אז אני מבקש קצת הדרכה).
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://vod.walla.co.il/?w=/4/858315 אני צריך עזרה במציאת הקליפ הזה, כבר חיפשתי שעות בכל מקום אפשרי (break.com , גוגל, וכל האתרים שיש בהם קליפים מצחיקים). בבקשה תעזרו לי.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
שכחתי את הססמא של הכרטיס ולאחר מס' נסיונות כושלים המשתמש נחסם, התמונה מופיע תהליך אשר אמור להחזיר את החשבון שיעבוד, כל הפרטים בידי, אך לא ידוע לי פרט אשר מופיע בתמונה, הוא אמור להיות בעל 8 ספרות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מחפש את הפרק שבו קרטמן מחכה מישהו אוסטרלי מדיסקברי צ'אנל שהולך לחיות מסוכנות ותוקע את האצבע שלו בתחת שלהם ואז קרטמן הולך לפרה ותוקע את האצבע בתחת שלה הואי מחרבנת עליו אני זוכר רק את משפט המפתח:I'm gonna stick my thumb up his ass ,תודה למחפשים
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הציטוט הוא משהו בסגנון של: "usually i kill for money, but you my friend i kill for nothing" או משהו בסגנון הזה... למישהו יש מושג באיזה סרט מדובר?
-
- 12 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני בטוח שיש קו ישיר כי נסעתי עליו בעבר הרחוק, אבל אתר אגד מסרב לשתף איתי פעולה וממש רוצה שאני אסע בשני אוטובוסים(אני כמובן לא רוצה...). אשמח אם מישהו יוכל לעזור למצוא את אותו קו נשכח ואת הזמנים שלו מחר.
-
- 6 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שמזעזע כל פעם מחדש יש לציין הקטע המצויין של רמי הויברגר כמובן
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש כבר כמה שעות הת המשפט מהקומדי סטור (יש גם שיר כזה): לקח נושא תמים ועשה אותו פושע תעזרו לי בבקשה, אני משתגע.
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני מחפש רכב קומפקטי בסביבות 60 אלף פלוס מינוס , מנוע עד 1600 הכי חשוב שיהיה רכב אמין ועדיף גם חלפים זולים , לכן אני חושב ללכת רק על יפני (תקנו אותי אם אני טועה) כמו כן , חשובה הסחירות של הרכב , שיהיה קל למכור אותו אחרי זה. עדיפות לידני אבל גם אוטומט תופס.. ובסופו של דבר , נחמד אם הרכב יהיה יפה וחזק... עריכה : החל משנת 2002 תודה רבה על העזרה
-
- 36 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום! אני חן ואני בימים אלו מתכנן ומתכנת יישום מנהלתי למלאי, (בגרות 5 יח"ל, VB) ורציתי לשאול אם מישהו אולי יודע / מכיר אתרים טובים בהם אפשר למצוא רקעים וטקסטורות לטפסים, לחצנים וכדומה... אשמח לקבל גם כל עצה נוספת בעניין. תודה, חן!
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מועד ב' במכניקת המוצקים בקרוב, ואני רוצה למצוא שאלות נוספות כמו השאלה בתמונה שהעלתי. מישהו מזהה מאיזה ספר נלקחה השאלה? או ספר אחר עם שאלות דומות? חיפשתי במספר ספרים שאני מכיר ולא מצאתי משהו דומה... תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היה לפני חמש שנים בערך או יותר באם טי וי שיר טראנס כזה שהוא יכול להיות מיקס של מוסיקה קלאסית או משהו כזה, בקליפ היו מראים עץ ומה שקורה לו במהלך כל ארבע העונות, שהעלים שלו נופלים ממנו ואז העץ בלי עלים ואז הוא מצמיח עלים מחדש ומראים אותם גודלים שוב וככה זה כל השיר עד כמה שאני זוכר... במיקס עצמו היו כינורות מתנגנים, יכול להית שהשיר של willam orbit ושלשיר אולי קוראים four seasons אבל לא ניראה לי כי חיפושים לא הניבו תוצאות :-\
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפש שיר ואמרו לי שאי אפשר להוריד אותו דרך הקאזה והאמיול אח שלי עושה עבוד וצריך את השיר הזה אני לא יודע את השם באנגלית השיר של vivaldi והשם של השיר זה הסירה הקטנה בים ועל תגידול לי לך לקנות כי זה לא חוכמה יוסיפו לו לציון אם הוא יוריד ומה שווה לקנות אם לא צריך את כל הדיסק תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני צריך את השם של שיר הסיום של הסרט CON AIR בקטע שקמרון פוגש את אשתו והילדה בסוף אחרי שכולם מתים ...
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש שיר ראפ שבערך הולך ככה : Ba li li ba li li (בא לילי בא לילי) זה נשמע אולי מפגר אבל זה העיקר ,תודה .
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
בתוכנית של אדיר מילר יש את הערבי ההוא שבסרטים...אז כשהוא נכנס לטרנס יש ברקע שיר טרנס זה שהוא שר על א..א..אחמד טיבי....דוקטור אחמד טיבי... אז רציתי לדעת איזה טרק זה כי זה כבר חודש על קצה הלשון שלי ואני לא מצליח לזהות של מי השיר (שיר=קטע=טרק)
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את הסירטן http://www.youtube.com/watch?v=fkLSF4XSC7w ונורא אהבתי את השיר רקע מישהו אולי יודע מה השם שלו ?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
משהו רוק ניו מטאל כזה.. הולך ככה we build it up for you for the year 2000 we make it up for you for the year 2000 משהו כזה..שיר ממש יפה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-