כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במצאת אתר אינטרנט האתר של איזה משהו של הטכנולוגיה שהיה בקרוב שולחן דיגיטלי ועוד האתר הוא שהוא כזה www.dor- היה לנו ארצה מסלקום תודה לעוזרים..!! נמרוד
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, צריך עזרתכם במציאת אפליקציית רשת לעשות עליה עבודת הגשה למכללה. הקורס הוא ממשק מחשב, ואני צריך לנתח את האפליקציה שאבחר מבחינת שימושיות (עיצוב, קלות שימוש, הבנה ולמידה וכו'...). דוגמאות לאפליקציות (שאותם לא אוכל לבחור, אך הן דוגמא מצויינת): facebook, gmail, hotmail וכו'. אשמח להכיר אפליקציות פחות מוכרות וטרוויאליות, אך שיתנו מענה טוב "ובשר" לעבודה. תודה, ג'קי
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני שאתם שולחים אותי לגוגל- ניסיתי... כבר כמה שעות אני מחפש שם בלי הצלחה לעניין: אני רוצה להזמין טיסה לאירופה באוגוסט, ואני רוצה לדעת איזה טיסות יש, מתי, וכמה עולה כרטיס. ניסיתי את כל האתרים של וואלה וכו', ואפילו הגעתי לאתר שמציג את לוח הטיסות בבן- גוריון.... אבל יש עם זה בעייה: לפי הלו"ז, יש טיסה של ישראייר בתאריך מסויים וזמן מסויים שמתאימים לי, אבל כשאני מחפש את הטיסה באתר של ישראייר- היא לא מופיעה! מה שאומר שאני לא יכול להזמין כרטיס... אשמח לעזרה
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי היום (יום שני) בחדשות של ערוץ 1 אם אני לא טועה. אתר שיש בו קישורים למצלמות ברחבי הכבישים בארץ בחדשות הם הראו מצלמה של נתיבי איילון ניסיתי לחפש ולא מצאתי יש למישהו את הכתובת ?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להזמין נופש בטורקיה (לרגל יום הולדתי), מכיוון שיש הרבה בעיות עם הדרך שבה מציגים לנו מלונות בסוכנויות הנסיעות, אני מעוניין למצוא חוות דעת או ביקורות של אנשים שביקרו במלונות שם, בחיפוש בגוגל כמעט ולא מצאתי כלום, מישהו מכיר אתר עם ביקורות או לחלופין יכול להמליץ על מלונות עם תנאים טובים. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את הגירסה המהירה והקיצבית ששמים במסיבות מה השם שלה?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אתחיל לספר מה שקרה ואבקש ממכם עזרה קטנה בסוף, תודה מראש. אז זה הסיפור שבוע שעבר ביום חמישי הייתי צריך לקבל את הטלוויזיה שכל כך ציפיתי לקבל אותה (TOSHIBA 29AZ8) וזאתי הטלוויזיה: http://www.newpan.co.il/newpan/product.asp?pf%5Fid=new29AZ8&category%5Fid=100745 לקחת יום חופש מהביצפר וחיכית מ- 13:00 עד 17:00 אבל, הטלוויזיה לא הגיעה ואחרי כמה בירורים הבנו שאין את הטלוויזיה הזאת במלאי והפסיקו בכלל לייבא אותה. ;[ אז שקם אלקטריק/ניופאן הציעו לנו כזאת הצעה: הם יביאו לי את הדגם המחליף של הטלוויזיה 29AZ8 באותו מחיר ואותם תשלומים ואפילו בנתיים יביאו לי טלוויזיה זמנית חינם ואני משלם כאילו לא קרה כלום, למרות שהמחיר הרגיל שלה אמור לעלות לדעתם של המוכרים +/- 10%. שאלתי…
-
- 11 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אההה אמא שלי רוצה מאד את הדיסק מוזיקה בשם מלחמת הכוכבים אני חושב (לא של הסרט) ואני רוצה לקנות לה אותו ליום הולדת ,,, משהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היום התעוררתי בבוקר מהרדיו בבית, השיר ברדיו הזכיר לי איזה שיר מתוכנית בני נוער כזאת מצויירת שהייתה פעם משהו מלפני 8 שנים ככה, היה שם מן גיבור על כזה שהיה לו אם אני לא טועה מכנסיים וחולדה אדומים ומכנסיים שחורים, אני לא זוכר במדוייק,יכול ליהות שהתבלבלתי בצבעים אבל מה שאני זוכר זה שהיה לו שיער שחור עם קוצים כאלה, וזה היה מן פרודיה על גיבורי על ,אם אני לא טועה, אפילו אם אתם חושבים שאתם יודעים על מי אני מדבר תרשמו תשם, אפילו אם הוא לא עונה על כל הדברים שרשמתי למעלה...
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש ברשותי את הנ"ל ואני ממש לא מצליח למצוא משהו ברשת. אבקש למי שיש את דיסק ההתקנה המקורי במקרה או את הקובץ על המחשב לשלוח לי. בכל מקרה, לפני שאתם שולחים לינקים כאלו ואחרים לאתרים - אנא תבדקו אם זה אמיתי או לא. יש הרבה אתרים שמפנים ואז דורשים הרשמה או תשלום וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://img9.imageshack.us/img9/3845/image3tm.jpg האם זו התשובה הנכונה? לפי ספח התשובות, התשובה היא 1/6- תודה.
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך את המנגינה לא חובה את השיר אבל שתיהיה באיכות נורמאלית תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא יודע איך היא נקראית בשמה המלא אבל מה שאני כן יודע זה.. F C זה מאוד מאוד חשוב לי תודה.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
שלום. לא הלכתי לבית הספר כחודשיים, וחסר לי את רב החומר שצריך לדעת למבחן המגן \ מתכונת. אני פונה אליכם בבקשה לעזרה במציאת חומר לימודי שצריך לדעת כדי להתכונן מחר למבחן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שלום. אני עושה עבודה על יהודי בודפשט במלה"ע השנייה. אני חיפשתי וללא הצלחה חומר על יהודי הונגריה לפני מלה"ע השנייה עם דגש על חיי היום יום שלהם כמו עיסוקים עקריים, תנועות נוער, בתי ספר וכ'ו אולי תוכלו לעזור לי למצוא חומר כי אני כרגע עובד עצות :'( אני אדבר עם יד ושם בקרוב אך רציתי להתחיל ולעבוד אז אם תוכלו לעזור לי למצוא כצת חומר לפני תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
טוב אם מישהו מכיר חניות למכירת כרטיסי מסך למקום קוראים : גן זו (סין) או בסינגפור אם מישהו מכיר חנויות. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני צריך תעזרה שלכם, אני צריך חנות בארצות הברית, שיש לה את המוצרים הבאים: STEELPAD S4-פאד לעכבר CHAINTECH AV-710-כרטיס קול וסנהייסר (אין לי כח לכתוב את זה באנגלית) pc150 החנות לא חייבת לשלוח לארץ, אני שולח את הדברים לניו יורק, אבל היא כן חייבת לקבל כרטיס אשראי ישראלי (מה שNEWEGG לא מקבלת) אם יש חנות שיש לה רק את הSTEELPAD ואת הכרטיס קול גם טוב, האוזניות זה פחות חשוב
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
או קי אני לא יודע איך להגדיר בדיוק אבל יש טראנס הולך חזק במיוחד במסיבות היום מתחיעל כזה עם תקיעת שופר נשמע סגנון אייל ברקן תודה על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שמעתי היום כמה טראנסים ברוסית שאהבתי, אני רק לא יודע איך קוראים להם. אני יודע שהראשון מוכר וישן ויש בו את המילה פסוואצ'ה(דוגי סטייל ) ועוד טראנס נחמד שהזמר אומר כזה שחלב זה בריא, אבל וודקה יותר. אז.. אם מישהו יוכל לרשום לי את השם של הטראנסים הנ"ל בעזרת הקצת מידע שנתתי למעלה(מה לעשות, זה רק מה שאני זוכר), אז אחלה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , השאלה היא איפה אפשר למצוא כובע לגוונים בשיער ? תודה. (מי שלא יודע למה אני מתכוון , זה כובע שקוף עם חורים.)
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך כתוביות לסרטים הבאים: עדיין קוראים לי טריניטי השיירה הפרפר EASY RIDER הם ישנים אני יודע.... אפילו לכמה מהם תודה!
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-