עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לדעת את השם המדויק של השיר שמשמיעים אותו בפיספוסים בעלילות פאזיט! מי שעוזר מלך!!!!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אלוויס,

זה השיר http://rapidshare.com/files/19710726/__1490___1497___1497___1500___1500___1497___1500___1500_.wav.html האיכות לא משהו כי זה מוקלט מהאוטו, ובבקשה בבקשה עזרו אני מחפש את השיר הזה המון המון זמן ולא מוצא! תודה ;D

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by dj_horse,

שלום! יש שיר שהתוכן שלו הולך כך: dj he takes me to the party...... משהו כזה,וזה מן סוג של טראנס כזה. למישהו יש מושג על מה מדובר?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by אמיר יצחקי,

שלום רב למשתמשי HWZONE היקרים! יש שיר ישן נדמה לי של Bon Jovi ורואים כזה מעבורת של nasa ובשיר הוא אומר Ican see in your eyes you ....משהו כזה שיר מאוד מאוד מוכר. והינא שיר נוסף שאני מחפש קרוב לשנה ובמקרה שמעתי אותו בסופר והקלטתי בפלאפון http://rapidshare.com/files/24341431/Record000.mp3.html בבקשה תעזרו לי אתם לא יודעים כמה זה חשוב לי(תגבירו את הרמקולים די גבוה כי זה חלש נשמע.) תודה ולילה טוב[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 22:02:21 אני מקווה שתצליחו לשמוע את זה באיכות סבירה.אני מקווה שלא מקפיץ הודעה נוספת אני פשוט חדש ולא ממש שולט בהכול פה עוד. אז אני מצטער אם אני מפריע

5. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by J0HNiE,

אני מחפש תמונה של תותחנים שבה רואים תומת יורה במלחמת לבנון השנייה ולמעלה כתוב בצבע תכלת "בדרך לעוד לקוח מרוצה" חבר הביא לי את התמונה והוא אמר לי שהוא מצא אותה פה וחיפשתי אבל לא מצאתי אולי מישהו זוכר שפורסמה התמונה הזאת או כל דבר שיעזזור לי למצוא את התמונה יהיה מצויין. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  8. מבקש עזרה בחיפושים אחר בובת בובספוג למכירה!!! או פוסטר גדול של בובספוג (ממש גדול לא כמו של העיתונים "מעריב לנוער" וכאלו) תודה...

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  9. Started by Holography,

זהו הביטוי: צריך לחשב את הגבול שלו (Wolfram alpha נתן את המספר אבל לא את הדרך) קורס חדוו"א 1מ אם זה משנה... רב תודות..! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  10. לאחר מספר נסיונות ומאבקים מעגליים עם זהויות טריגונומטריות אני דיי תקוע בשאלה המצורפת. אפילו טיפ לאיזה כיוון כדאי לקחת במניפולציה של הפונקציה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אהלן אני קצת הסתבכתי - מקווה שתוכלו לעזור לי . אז ככה אני מתגורר ביחידת דיור , יש לי שעון חשמל נפרד בדירה ולבעל הבית יש שעון מים נפרד . ביום שנכנסתי לדירה בדקתי על כמה השעונים ורשמתי את זה , עכשיו הגיעו חשבונות ואני צריך לחשב את ההפרש בכדי לשלם לבעל הבית . תעזרו לי פה, יש צריכה כללית לתקופה של החשבון ויש מחיר לכל ק"טש קוב מים, איך אני מחשב את כל העניין הזה . תודה

• 2 תגובות
    • 23.7k צפיות
  12. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, איך אפשר לחשב את המשכורת שמגיעה לי לפי שעות עבודה חודשיות? חשבתי על אקסל או על אתר כלשהו אבל אני צריך את עזרתכם, תודה

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. בקרוב אני הולך לקבל משכורת ובין היתר אני עובד בשבתות והשכר שלי הוא מינימום ועומד על- 16.70 ורציתי לדעת כמה מגיע לי בשבת "בשעות נוספות", מכיוון שבשבת מקבלים 150% ועוד 150 אחוז של שעות נוספות? משהו היסתבך לי בחישוב ולא הבנתי כמה מגיע לי בסופו של דבר בשעות נוספות (אחרי 8 שעות עבודה). אני יודע שבמהלך השבת מגיע לי 25 לשעה בערך אבל אני רוצה לדעת כמה זה יוצא לאחר שעות נוספות.. הרבה תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by J0n1,

התחלנו עכשיו חשמל ומגנטיות אבל אני לא זוכר איך עושים שקול וקטורי. יש לי 2 מטענים חשמליים על ציר הX ואני צריך לדעת מה הכוח שהם מפעילים על נקודה 0,4 שני המטענים שווי גודל (3UC) ונמצאים במרחקים שווים (3 ו-3 ס"מ) מצאתי את הכוח שאחד מהם מפעיל את הנקודה, והוא יצא לי 1.08*10^3 אבל עכשיו אני לא יודע איך אני מחשב את הכוח השקול. העלתי תמונה להמחשה הנקודה הירוקה זה ראשית הצירים, הנקודות האדומות זה המטענים החשמליים. הנקודה הכחולה זה הנקודה שאני צריך לבדוק כמה כוח מופעל עליה. תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  16. Started by dovik,

מחילה אם הנושא לא במקום הנכון.. איני יודע איפה לשים את זה, מבקש להעביר לאן שצריך.. יש כל מיני תוספות לתוכנות העוזרות לעבוד עם יוטיוב ודומיו. האם קיימת תוכנה או תוספת או סקריפט שבעזרתם ניתן להוריד ערוץ שלם במלואו, ללא רכישת חבילת פרמיום? אם יותר פרטני, אני רוצה להוריד ערוץ באיכות הכי נמוכה, ולהפוך את כל התוכן לקבצי אודיו בפורמט amr.*

17. Started by galz,

שמעתי שיר ראפ שהפזמון היה בחורה ששרה משהו כמו where d'you go i miss you so it's been so long since you'v been gone משהו כזה... מישהו יודע איזה שיר זה?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  18. Started by Funkyzord,

ראיתי שיר בmtv2 ואני לא זוכר את השם שלו או של הלהקה אני זוכר שללהקה קוראו משהו שמתחיל ב"... eight matches" שם די ארוך. בקליפ יש קטעים שכתוב להכין את משקפי ה תלת מימד ואז רואים כאילו שמים משקפים, הקליפ התחיל עם תמונה של שלד עם גיטרה מצוייר על פנקס ואז מריצים את הדפים של הפנקס וראוים כאילו שזה זז, יש גם קטע שהם במוכנית על להבות אליה. זהו זה כול מה שאני זוכר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. ברוב טיפשותי חשבתי שאני "טכנאי אופניים" כי לא היה לי כח לקחת לתיקון את האופניים שלי וכניראה ודפקתי שם משהו בכיוונון ההילוכים הבעיה מהתחלה הייתה מין "טיק" קטן כזה שמורגש רק בזמן הרכיבה עצמה (מורגש כשכניראה השרשרת נוגעת במשהו מסוים) וזה עצבן אותי אז כשחזרתי מהרכיבה ניסיתי לסדר את הבעיה רק שעכשיו הפכתי את הבעיה ליותר גדולה. בהילון הראשון על הראשון כשמפדלים נשמע רעש של "טררררררר" כאילו שהרשרשת נוגעת במשהו, המקום היחיד שבו נגעתי (ומזה נובעת הבעיה) הוא החלק של מערכת ההילוכים שיושבת על הגלגל האחורי. להלן תמונות: כאן ניתן ליראות (בסימון האדום) את הברגים בהם נגעתי: תמונות נוספות שאולי יעזרו בניתוח הבעיה:

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by OR007,

כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by CyberBot,

אני מעוניין להתפטר מהעבודה בגלל סיבות כאלו ואחרות מה אני כותב במכתב? מבלי להיות פלצני זה סה"כ חנות מכירות

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  22. אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…

• 3 תגובות
    • 954 צפיות
  23. Started by razoli,

אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by pringles,

אני מתעניין בתחום האינטרנט ורשתות דיי הרבה זמן בתחום המחשבים כ10 שנים או קצת יותר אני רוצה להתקדם בתחום ולהעשיר את הידע ואולי גם בעתיד לעבוד בתחום אני בן 22 מה אתם ממליצים ללמוד ואיפה

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by Knopix,

היי התקנתי Debian 10 gnome על המחשב הנייד ו- touchpad לא עובד שאני מריץ: cat /proc/bus/input/devices הוא בכלל לא מופיעה אם אני מעלה ubuntu 18.04LTS LIVE עובד בסדר גמור אני מניח שמדובר על דריבר קניני השאלה איך אני מאתר אותו ומתקין? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.