עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי! http://www.youtube.com/w/Special-Olympics?v=tUMLymDveHw&feature=Featured&page=1&t=t&f=b

2. Started by IG,

והזוכה הוא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3348560,00.html לפחות במקרה הזה לא נצתרך לחפש את ה"פרצוף האמיתי"

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אנשים. יש לנו בית טלוויזיה LCD TV 37 אינץ. אנחנו לא מנויים לא להוט ולא ליס. אנחנו לא צופים בטלוויזיה בשום מצב (מעבר ל 2-3 סדרות שאנחנו מורידים מהאינטרנט) ככה שהטלוויזיה משמשת כצג מחשב ולא כטלוויזיה (אין לה גם טיונר ד"א). מישהו יודע למה לעזאזל אנחנו מתבקשים לשלם אגרה?! איך מבטלים את השטות הזו?! אנא - לא שמועות ולא אני חושב ש.., אשמח לעזרה אך רק ממי שבטוח בדבריו ויכול לגבות אותם

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  4. כמה אחוז מכס (חוץ ממע"מ 16.5%) ייקחו לי על אביזרים של תופים אלקטרונים? (מוח, PADים למיניהם, מצילות...) מדובר בטווח מחירים של סביבות ה120-250 דולר. זה נופל לקטגוריה של כלי נגינה לא? משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל על זה

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  5. Started by DimRah,

היי, תקשיבו, השבוע קניתי מחשב חדש, הרכבתי אותו לבד והמפרט הוא בצד והכי חשוב הס.כוח שלו. פעם ראשונה שחיברתי את המחשב, החשמל נפל. אחרי שעה של חשיבה מה יכול לגרום לדבר מצאתי שבגלל שמחוברים יותר מידי מוצרי חשמל לאותה נק', הנק' פשוט קורסת ומפילה את הפחת. היו מחוברים המחשב, שתי מסכים, רמקולים, ראוטר, ד.קשיח חיצוני, מדפסת, מטען או שתיים וטלוויזיה+ממיר. את הטלוויזיה+ממיר העברתי לנק' אחרת באותו חדר והפחת לא היה נופל. עכשיו חיברתי עוד שני ד.קשיחים והוא עוד פעם קרס. עכשיו ניתקתי את אחד המטענים והוא לא קורס. מה יכולה להיות הבעיה בשקעים? האם זה החיווט? האם זה הפחת? מה שאני יודע זה שהפחת שקופץ זה B10. לצידו ראיתי פחתים של C16. עוד דבר שאני יודע זה שיש 3 סוגים של פחתים בערך: A, B ו-C. A…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Guarding angel,

לילה טוב לכולם אז שוב... הסרטון מבוסס על הפרסומת של מנטוס... בבקשה אני מחפש את הסרטון הזה בנרות מישהו יוכל לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by TM101,

מצאתי 2 כתבות מרתקות בנושא טכנולוגיית החמקן ואני מפרסם אותם למתעניינים: http://www.techno.co.il/article.php?p=7&page=1 http://www.techno.co.il/article.php?p=3&page=1

8. Started by DEMON HUNTER,

אם בא לכם פשוט תיכתבו כאן מאיפה אתם בארץ ( לא לדאוג שום מחבל לא יראה את זה ויבוא לעשות לכם ביקור חולין ). אני אתחיל אני מכרמיאל בגליל המערבי.

• 186 תגובות
    • 17.4k צפיות
  9. מחפש חנות זולה, תנו לינקים בבקשה. תודה!

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. שלום רב... אני מחפש מדבקות יפות לרכב. כמו No Fear Pioneer וכל מיני כאלו ואחרות יפות. האם ניתן לקבל אותן איפשהו נגיד אצל היבואן של פיונייר או משהו כזה, או רק לקנות (כי תאחלס זאת פרסומת). תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Proww,

אהלן HWZONE. אני מחפש מכשיר שבעצם איני יודע איך לקרוא לו. אני יודע לאפיין אותו (לא בטוח אם הוא קיים בכלל). למשל יש לי מחשב שמחובר כמובן לראוטר. בצד השני יש מן מערכת סטריאו (או משהו דומה למשהו שמנגן מוזיקה עם רמקולים. אפשר לשים קלטות וכמובן דיסקים במכשיר..) אני מחפש מכשיר שיוכל לבצע את הדבר הזה: להעביר מהמחשב (על ידי WIFI של הראוטר) למערכת סטיראו את המוזיקה מהמחשב. שיהיה ניתן לשלוט על המוזיקה באמצעות המחשב על מערכת הסטריאו. האם יש מכשיר שיוכל לעשות זאת? לקשר בין המחשב והראוטר לבין המערכת סטריאו? אשמח לעזרה, וסליחה על הפרטים הדלים.

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  12. קיבלתי תכרטיס הזה מסלקום וכמובן שחייבים לנצל.. אף פעם לא הייתי משכיר סרטים ככה שזה דיי חדש בשבילי..אבל זה נחמד כל יום שלישי 2 סרטים חינם מבלוקבסטר. בכל אופן אני צריך המלצות לסרטים טובים..לא איכפת לי איזה סגנון סרטים בסגנון של "ג'רולד וקומר הולכים לטירה הלבנה"[או משו כזה]...זה אחלה סרט וממש מצחיק ככה שסרטים בסגנון יתקבלו בברכה) עדיף סרטים שאפשר לראות עם חברים... תודה, תנצלו תמבצע!

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by shimonshapira,

אחרי בירורים איך אני אמור לשחרר ממכס חבילה שיש בו לייזר, הצלחתי להוציא אישור ממשרד הכלכלה, ואמרו לי להעביר את זה באזור אישי ברשות המיסים במכס. חבילה אחת הצלחתי לשחרר וחבילה שניה לא הצלחתי לשחרר. אשמח אם משהו יוכל להסביר לי איפה הבעיה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by cganir,

אז מה אתם חושבים ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ולצערי הייתי צריך אותה. נמחק לי גם הזיהוי של חוקיות מ"ה אבל זה כנראה לא ממש מתאים לדיבור פה. אמנם תיקנתי את זה אבל זה מוזר כי מדובר בשינויים ברג'יסטרי שמוזר מאוד שהם נמחקו/נעלמו. אהה, ודווקא הקוקיז לא נמחקו. אז מה קורה כשהמחשב מפסיק לקבל חשמל בפתאומיות? האם זה לא משפיע או משפיע לרעה? ועל מה בדיוק (יש רכיב ספציפי)?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ewingum,

17. Started by Xilver,

נגיד ואין לי ראש עכשיו לקרוע את התחת וללכת ליום סיירות מוכן מספיק כדי לקבל את הדברים הרציניים, לא תהיה לי הזדמנות נוספת? נגיד ואצטרף לגדודים, לא אוכל מהגדודים לעבור לסיירות? מישהו יודע איך זה עובד?

• 33 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by bar72,

שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  19. Started by motogt,

תפתחו כל קטע ב youtube (את הסרטון שבחתימה שלי) ותראו...

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  20. שלום רב אני בשלבי הקמת סטארטאפ - פרוייקט בין מספר שלבים לחיזוי קוד תוכנה . האם אני יכול לבקש ממשתמשים כאן להשתתף בפרוייקט ולהריץ אפליקציה במחשבם ? או כל מחשב בבעלותם ? אם כן , אודה על כניסה לאתר www.codepredict.com גישה לפורום הינה אוטומטית , מידע נוסף מופיע באתר , עדכון אחרון לגירסא אחרונה וכן PDF כאן : http://www.codepredict.com/forum/index.php?topic=6.0 בתודה מראש קובי .

21. האלן אנשים.. לי ולחבר שלי היה ממש משעמם יום אחד והיתה לנו גם מצלמה באותו רגע.. אז החלטנו לעשות משהו דיבלי ובאותו זמן גם משעשע ולצלם את זה.. אז קבלו את ה FOGO IN THE ROOM! הסרטון הכי סרוט שראיתם בזמן האחרון ;D ;D דרך אגב אני מרשה לכולם לצחוק עלינו אין לנו שום בעיה בזה 8) תהנהו. את הסרטון מורידים משרת FTP הבא: IP:212.179.207.136 USER: fogo Password: theking כדי להתחבר לשרת מומלץ בחום להשתמש קבתוכנת FTP כלשהי אני ממליץ על flashfxp.. *הודעה חושב למנהלים! -חברה לפני שאתם סוגרים את התרד הזה כמו את התרד שפתחתי פעם שעברה ופירסמתי בו שרת FTP אז כאן השרת הוא READ ONLY!!! והוא נועד אך ורק כדי להכיל קובץ אחד! (FOGO.WMV) חוץ מזה השרת הוא READ ONLY ואין אפשרות לעלות אליו קבצים! אני …

• 60 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. Started by zurkin1232,

סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!

• 0 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים