כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,686 דיונים בפורום זה
-
-
ולצערי הייתי צריך אותה. נמחק לי גם הזיהוי של חוקיות מ"ה אבל זה כנראה לא ממש מתאים לדיבור פה. אמנם תיקנתי את זה אבל זה מוזר כי מדובר בשינויים ברג'יסטרי שמוזר מאוד שהם נמחקו/נעלמו. אהה, ודווקא הקוקיז לא נמחקו. אז מה קורה כשהמחשב מפסיק לקבל חשמל בפתאומיות? האם זה לא משפיע או משפיע לרעה? ועל מה בדיוק (יש רכיב ספציפי)?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
תפתחו כל קטע ב youtube (את הסרטון שבחתימה שלי) ותראו...
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב אני בשלבי הקמת סטארטאפ - פרוייקט בין מספר שלבים לחיזוי קוד תוכנה . האם אני יכול לבקש ממשתמשים כאן להשתתף בפרוייקט ולהריץ אפליקציה במחשבם ? או כל מחשב בבעלותם ? אם כן , אודה על כניסה לאתר www.codepredict.com גישה לפורום הינה אוטומטית , מידע נוסף מופיע באתר , עדכון אחרון לגירסא אחרונה וכן PDF כאן : http://www.codepredict.com/forum/index.php?topic=6.0 בתודה מראש קובי .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האלן אנשים.. לי ולחבר שלי היה ממש משעמם יום אחד והיתה לנו גם מצלמה באותו רגע.. אז החלטנו לעשות משהו דיבלי ובאותו זמן גם משעשע ולצלם את זה.. אז קבלו את ה FOGO IN THE ROOM! הסרטון הכי סרוט שראיתם בזמן האחרון ;D ;D דרך אגב אני מרשה לכולם לצחוק עלינו אין לנו שום בעיה בזה 8) תהנהו. את הסרטון מורידים משרת FTP הבא: IP:212.179.207.136 USER: fogo Password: theking כדי להתחבר לשרת מומלץ בחום להשתמש קבתוכנת FTP כלשהי אני ממליץ על flashfxp.. *הודעה חושב למנהלים! -חברה לפני שאתם סוגרים את התרד הזה כמו את התרד שפתחתי פעם שעברה ופירסמתי בו שרת FTP אז כאן השרת הוא READ ONLY!!! והוא נועד אך ורק כדי להכיל קובץ אחד! (FOGO.WMV) חוץ מזה השרת הוא READ ONLY ואין אפשרות לעלות אליו קבצים! אני …
-
- 60 תגובות
- 5k צפיות
-
-
-
סרטון ממש מצחיק על משחקים ל-Wii שמשום מה לא התקבלו והנה עוד אחד דומה (אבל פחות מצחיק) ואחרון חביב - סרטון שצוחק על Wii Fit (יותר נכון מחווה דעה כנה) תהנו!
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
-
-
תיכנסו ללינק הזה ותסמנו את כל הטקסט(שיהיה כזה כחול על הטקסט) תסתכלו בשורות הלבנות שבין מטרות זיגזג, איפה ממוקמים לקוחותיהם, והיכן הם נמצאים........ אם תסמנו את השורות תראו טקסט שאחד השרוטים שם כתב או שסתם מישהו פרץ לאתר ושינה........ עריכה: הם גם מטומטמים! איך הם לא שמים לב לזה? ועוד בעמוד הכי חשוב באתר?
-
- 34 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
חידה מאד חמודה, שניתנה לי בידי המורה שלי. נראה מי יצליח לפתור: יש בידכם את המחשב הביתי הפשוט ביותר - מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מיקרופון, בורד וכל תכולת המארז. נכנס לחדר אדם, שלא משמיע רעש ולא נוגע במחשב. איך נדע שהאדם נמצא בחדר, בעזרת המחשב הפשוט שבידנו? * שימו לב: אין אפשרות להוסיף תחכומים למחשב כמו חיישנים למינהם וכו'. רמז: יש קשר כלשהו לתכונות של חיות מחמד.
-
- 47 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
מפתחי משחקים באירוע Gamescom 2024 מרמזים על השקה קרובה של קונסולת ה-PS5 Pro המשודרגת של סונילכתבה
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
- 1 follower
-
-
חברת Augmental הציגה בתערוכת CES 2025 את ה-MouthPad - התקן חדשני המאפשר שליטה במחשב ובטלפון באמצעות הלשון ותנועות ראש, ללא שימוש בידייםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן שג'ימי ויילס הקליד את המילים הראשונות במה שתהפוך לאנציקלופדיה של העולם, גם כאן בישראל נכתבו שורות הקוד הראשונות של HWzone. רבע מאה אחרי, ויקיפדיה היא כבר לא רק אתר אינטרנט, אלא תשתית קריטית שבלעדיה מהפכת הבינה המלאכותית הייתה קורסת לתוך עצמה לכתבה
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
- 3 followers
-
-
-
הנה שאלה שלא הצלחתי לפתור [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שמעתי אנשים מדברים עכשיו הרבה על אומנות הפיתוי. חשבתי לקחת את זה וקראתי על זה בבלוג של סניה - http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=167524&blogcode=9732082. הוא גם אמר שם שלא צריך לקחת את הקורס הזה אצל איזו חברה מפורסמת. מישהו כאן לקח ויכול לעזור לי? אני חושב שאני רוצה את זה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התחרות רובוטיקה התחילה היום! אני בקבוצה #1943 יש עוד מישהו שמשתתף בתחרות?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
חג שמח לקהילת HWzone ! חג שמח וכשר אל תאכלו יותר מידי מצות זה שובר את הבטן ~!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
-
קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-