עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, Flashoo השיקה פינת מבחני ידע. בפינה זו ימוקמו מבחני ידע בנושא פלאש ו ActionScript. המערכת שבניתי אשר מריצה את המבחנים מבוססת פלאש. המבחן הראשון בסדרה הוא ActionScript האתגר. המבחן מורכב מ 20 שאלות ללא הגבלת זמן. בסוף המבחן ניתן להוריד מסמך וורד בן 18 עמודים אשר פורס יחד עם הסברים מפורטים את פתרון המבחן. אל המבחן :smoke: שבת שלום, גיל כהן, מנהל Flashoo.co.il :: קמפוס הפלאש הישראלי

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. אמנם קשור לאוברקלוקינג, אך המגזין מיועד לקהל הרחב. תהנו http://sproogmedia.cmail2.com/t/y/l/kieiy/tjidvmd/r

3. Started by Shasoosh,

שלום לכולם ניסיתי בכל דרך אפשרית לשמור את הסרטון שיש בקישור הזה: http://video.walla.co.il/?w=//1730289 אין סוף תוכנות, אין סוף פלאגנים וכו וכו בעבר היה אפשר לחפש בתוך ה source של העמוד קובץ apx או משהו בסגנון שבתוכו היה קישור ל mms המקורי אבל הם כנראה עשו שם איזה שהו שינוי. יש למישהו מושג איך אני יכול לשמור את הסרטון הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by DaTHE,

שלום, מה אתם אומרים על RSM, SKYPC? ובמיוחד על RSM? תודה..

5. אני שוקל לקנו מחשב יד שניה, ורציתי לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע? אם זה לא שייך לפה אז נא להעביר. תודה מראש ערן.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. אני לא כול כך זוכר את הסרט. איזה סיני אילם הופרד מחברה שלו שהם היו קטנים כי אימצו אותו מבית יתומים הם שיחקו בגן והוא שבר את השן שלו והוא שם אותה בחוט והפך את זה לשרשרת לצוואר ונתן לה את השרשרת, אחרי זה הוא בחיפוש אחרייה ועם השנים הוא שכח אותה, והוא הכיר מישהו שכיר חרב, הוא לימד אותו את אומנויות הלחימה ואיך להחזיק סקין והוא נחשב בסרט Pro, אחרי זה הוא ניפגש עם מישהי והיא מתחילה איתו וכוליי, והוא מלמד אותה לבשל וביגלל שהוא טוב בסכינים הוא למד בישול והוא שף, קיצר בערך בסוף הסרט הוא רואה את אותה השן תלוייה על הצוואר שלה מיתחת לחולצה, והוא ניזכר שזואתי החברה שלו. קיצר את החבר שלו הרגו והוא והוא נישבע נקמה, אז האילם הזה נקם בזה שרצח את החבר שלו ובסוף עם אני לא טועה הוא מת. יש למ…

7. השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  8. שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מכשיר כושר ביתי לאימון במטרה להרזות קצת. אני מבקש מאוד לא להציע לי ללכת לחדר כושר, או להתאמן ולרוץ בחוץ - מסיבות אישיות זה בלתי אפשרי בשבילי. האם יש למישהו הצעה/המלצה אישית למכשיר כושר איכותי (כזה שלא יישבר אחרי כמה ימים של שימוש) שיוכל לעזור לי במאמץ לרזות ? תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by intel suck,

SINCE I HAV FOUND THAT NOTE IN MY MAILBOX YESTERDAY, I WASNT STOP THINKING ABOUT IT. מה לא הגיוני במשפט הזה?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  10. רוב הזמן היה ברד אבל שעתיים כבר יורד רק שלג! רציף, רך נעים ומכסה. שמיכת לובן עוטה את רחובות ירושלים הדרומית כרגע! שימו תמונות מי שיכול! הברד(שימו לב לכדורים): מבט לשמיים:

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב ב-KSP, אבל ראיתי שכמה חלקים אצלם יקרים משמעותית מלמשל IQPC. רציתי לדעת אם מישהו התנסה עם ההתחייבות שלהם למחיר הזול ביותר? כלומר: אם אני יראה להם שהמחיר זול יותר ב-IQPC הם יורידו לי מחיר במקום? כמו כן, כיצד זה עובד עם מפרטי מחשב? אם מראים להם מפרט דומה, אך לא זהה לחלוטין יש מצב שהם יורידו את המחיר של המפרטים שלהם?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. שאני יילך רק לפי מה שרשום בו

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  13. אני צריך את המנגינה לא חובה את השיר אבל שתיהיה באיכות נורמאלית תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by Aviv Bromberg,

זיפזפתי ומצאתי http://www.funny.co.il/index.php?selected_page=19&selected_sub_page=0&file_id=MTM2NjA=

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  15. שלום, אני שוב פעם צריך אותכם שתתנו לי רשימה של שירים איכותיים לריקודים ולסלואו שמבוגרים יאהבו, אודה לכם אם תתנו שמות של כמה שיותר שירים, ואני מבטיח להקשיב לכל השירים שיפורסמו בת'ראד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. אוקיי אז ככה,תראו קניתי מהחנות KSP זכרון של סמסונג,לא חשוב איזה למה וכמה..אני לא מרוצה ורוצה להחזיר (קניתי אותו לפניי יומיים) הזכרון נרכש ב KSP ראשון לציון (שאגב היה שם הנחה על הזכרון,260 ש"ח במקום 290 לסטיק של 512 מ"ב) השאלה שלי היא האם אני יוכל להחזיר אותו לסניף ת"א של הרשת ולקבל חזרה את כספי. תודה!

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by 00000,

עכשיו אני מדבר בשיא הרצינות, הם משתלטים על כל הענפים בעולם ובינתיים הם הכי טובים בשירותים שלהם. http://www.google.com/mars/ אסור לתת להם להיות מונופול!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Omerole,

http://www.smashmyipod.com/ וידאו ממולץ לכל "חובבי" המכשיר.

19. Started by mega1234,

http://www.mtv.com/onair/andy_milonakis/video.jhtml יש עוד מישהו שרואה את התוכנית ההזויה הזו חוץ ממני ?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by mostwanted,

בגלל שנתפתח תרד "למה אני שונא את החורף" פתחתי את הסקר הזה לדעת מה אתם מעדיפים? נ.ב רק קיץ וחורף אסור להגיד סתיו או אביב

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  21. אהלן חברה! אני מתגייס שבוע הבא למוד"ש (19/11) ורציתי לדעת איזה ציוד עלי להביא איתי מהבית, כל מיני טיפים שצריך לדעת בקשר לצבא. אני הולך לעבור טירונות בחורף אז יהיה קר. אגב, מישהו יכול לשפוך לי קצת אור על התפקיד, על הטירונות שאני יעבור? הפרופיל שלי הוא 72. תודה!

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  22. שלום לכולם , אני רוצה היום (חמישי ) לקנות מחשב חדש. איזה חנויות מומלצות יש בחיפה? (לא KSP!!!) ? כמובן שהשירות חשוב והמחירים מאד חשובים. תודה על התשובות שלכם.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. היי, נתקעתי עם התרגיל הזה ואין לי מושג כיצד לפתור אותו. מישהו יכול לעזור לי? תודה ??? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  24. הגיוס שלי עוד 5 חודשים ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לעשות קורס של מחשבים בצבא ולשרת בזה ואם אפשר שזה יתפוס בחוץ

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.