כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הכל טוב ויפה, אבל ספציפיים יותר מזה הם לא יכלו להיות...
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רק שבמקום שישיר אותו מישהו מאייפל 65, שרה אותו איזה מישהי, והמילים טיפה שונות.. מישהו יודע על מה אני מדבר? move your body and your soul משהו כזה, וזה שיר דאנס כזה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לדעתי יש בפרסומת פלאש בעיה, כי טוחנת לי את המעבד ,וזה קורה רק עם הפרסומת הזאת אני מתכוון לזאת שבצד שמאל. בידקו את זה, אולי יש בעיה בקוד.
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנגן בגיטרה כבר שנתיים בערך, קלאסית חשמלית ואקוסטית (יש בי אהבה לכל אחת מהן), בעיקר לומד לבד מהאינטרנט וקצת מחברים החלטתי שהגיע הזמן להתקדם בעזרת מורה אז אם יש לכם המלצה למורה שנמצא ברחובות או לכזה שמגיע לתלמידים שלו, אנא המליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לא מזמן עברתי תאונה (קלה, לא לידאוג) הסיפור בקצרה הוא: נסעתי בכביש המהיר במהירות המקובלת (כמובן) כשלפתע איזה רכב מסוג מאזדה חתך שני נתיבים בכדי לצאת ביציאה הדרושה לו, ביזמן החיתוך אני פגשתי בו מקרוב מאד בחלק האחורי של הרכב שלו. עכשיו מיסתבר שהאיש רוצה פיצויים על הרכב שלו ועל עצמו, שלא בצדק.. סיפור שני הוא שדוד שלי מעוניין להיתגרש מאישתו מסיבות שונות וצצים כל מיני דברים שדודי אינו יודע איך להיתמודד איתם, חלוקת הבית רכוש וכו" (הם זוג צעיר) ברצוני לעזור לו במה שאוכל לכן אני שואל אתכם: האם מישהו מכיר אתר טלפון או כל דבר אחר שיעזור בנוגע לשני הנושאים הנל? תודה רבה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום שמעתי שיר ברדיו (נסיעה ארוכה ברכב..) ושוב התאהבתי, הפעם הוא שונה מהדברים הרגילים שאני רגיל לשמוע.. אבל הוא היה שונה לטובה, לשם שינוי הוא היה שקט ;D *אלא הם הפרטים שהצלחתי להוציא מכל העסק: בשיר שרה אשה אחד או יותר (אולי שניים או שלושה, או שאולי זה היה הקול שלה ברקע..) השיר הוא שקט ומרגיע וזכור לי שהמשפט "Get out, right now" או "Get up, right now" חזר כמה וכמה פעמים והייתה עצירה קטנה בין ה-Get out ל-right now , כלומר זה לא בה בבת אחת הייתה שנייה או שניים בין לבין ולצערי אני חושב שזה כל המידע שאני זוכר כרגע :-[ *אולי אני מתבלבל אבל אני חושב שהיא שרה על גבר מסויים (חבר או משהו בסיגנון..) מה שאני כן יכול להגיד לכם שזה לא Avril Lavigne (אם מישהו חשב ב…
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1051576 אני יודע שיש הרבה סרטונים של גולשים אבל אם להיות רציניים הרבה גולשים באתר בגלל דברים מסחרים ואני אישית לא יגלוש באתר בלי זה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך לקנות אופנים 24,26 אינץ' יד ראשונה חשוב מחיר זול ויופי חשבתי על אלה http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=3731 איך אני ידע איך נראות האופנים אם רשום התמונה להמחשה בלבד :'( ואם יש מה להמליץ לי אז תגידו :-*
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה נשרף לי כרטיס מסך של המחשב שלי, את המחשב קניתי מאחת מחנויות מחשבים בארץ היותר ידועות ושמומלצות ע"י רבים [ועל מנת להמנע מפגיעה בשמה הטוב אני אמנע מלהגיד אותו] כשהעברתי את המחשב לבדיקה ומימוש אחריות, נמסר לי כי אכן הכרטיס מסך נשרף וכי יוחלף בתוך כשבועיים. כאשר החנות התחייבה בפניי לכך שמדובר בעד שבועיים מרגע תחילת הפרוצדורה. לצערי הרבה אני נכנס כבר לשבוע הרביעי והמחשב עדיין עומד במעבדה שלהם כאבן שאין לה הופכין. עצוב מזה, כל פעם שאני מתקשר לברר מה קורה עם זה, הם אומרים לי "בשבוע הקרוב", "בעוד כמה ימים", "עד יום שישי"... ובכל אופן, תהיתי לעצמי, לדעתכם וע"פ מה שאתם יודעים, האם יש לי דרך לבדוק מה הזמן המקסימלי שמותר לחנות \ יבואנית \ מי שאחראי על השטות הזו, למרוח א…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אתמול הלכתי עם אבא שלי לעבוןדה לעזור לו שם עם כל מיני שטויות... היו לו כמה מחשבים ישנים בצד שהתחלתי לפרק משעמום... מצאתי אוצרות 3 מעבדים PENTIUM MMX הנראים כאן: מעבד אחד בלתי ידוע שמודבק לו בדבק טרמי הצלעות קירור, אני חושד שזה 486 אבל זה מבוסס רק על זה שעל המארז היה כתוב 486... וכמובן האוצר הכי גדול שהיה שם: דיסק קשיח בנפח דמיוני ובלתי יאמן של 255.9 מגה בייט! וגם כמובן לוח אם עם 6 מקומות לזיכרון... 3 מתוכם נראו כמו SDRAM והשלוש השניים לא זיהיתי... אה וכמעט שכחתי... יש שם כמובן בחמשבים את הכוננים המגנטיים הישנים האלה, הדיסקטים הגדולים... באחד מהמחשבים האלה מצאתי "דיסקט" (איך קראו לזה?) שהיה כתוב עליו משהו מסים 1994 זה רק עושה לי חשק לשמור את הדיסק און קי…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או איזה אתר שיתן לי לצפות בהערוץ הספורט הסיני cctv5 אני ממש צריך את זה ליום שישי ועד יום ראשון... ועוד מה שהוא קטן מחפש תוכנה שתקליט את זה למחשב עם זה לא מתאים לפה תעבירו לתוכנות
-
http://www.dumpalink.com/media/1134041030/Scare_Tactics_Bio_ פשוט אדיר!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי באיזה וידיו בעודי משוטט ביו-טוב ונפלתי על וידיו עם שיר טוב (על תיתייחסו לוידיו) מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה השם של השיר המתנגן ? הינה הלינק: *זה לא איזה שיר אחד מאחד המטריקסים ? Help
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר מוזר מאד בלי מילים, אם לדייק יש "מילים" אבל הם ללא משמעות בכלל זה היה ממש מוכר ליפני שנה + אבל אני לא נזכר בשם.. זה היה מתחיל ככה: Shaka rum Shaka rum shakariki rum.... היה שם איזה אחד ששר וזה המשיך ככה לאורך כל השיר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
-
שמעו אני מחפש משקפיים כמו של ניאו , או סמיט ממטריקס.. מישהוא יכול לתת לי דגם של איזה חברה שאני יראה, כי אני קונה אותם מחו"ל. תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שיר דאנס. השיר הוא על סאנן פרנסיסקו, בקליפ יש בחורות חצי ערומות (דאנס ....) בבגדים של היפים באוטובוס של היפים שנוסע לSF כאילו. אני חושב שהשיר הוא של GLOBAL DJ או משהוא כזה. הוא הולך כך: IN THE CITY....IN THE CITY משהו כזה בבקשה, יש לו אחלה קצב ובאס מעולה.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בארץ או בחול זה לא משנה רצוי שיהיה בהם לוח קניה ומכירה. סתם בשביל הנוסטלגיה לאבא שלי יש רדיו משנת 1937 מבין הראשונים בכפר סבא philco http://webpages.charter.net/kk5fe/philco.htm
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השיר שהבנים שרים ומחזירים לנעה...קיצור איך קוראים לו?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
X וקו מעליו זהו הממוצע median זהו החציון תודה לעונים עריכה :פתרתי את התרגיל ....
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-