עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Merrymoon,

אבקש לא להגיב, ואם אתם מתעקשים אז לפחות תשקלו מילים, תראו הבנה והיו מאופקים. זה נראה כמו עוד ספאם שקיבלתי מידיד שלי בדואר אבל זה לא בדיוק כך. מה אכפת לכם, קראו, הפנימו, ואם לא קשה אז תפיצו הלאה. המכתב הזה... נכתב ביידי חייל... המכתב הזה הוא מכתב התאבדות שנכתב בידייו.. הוא התאבד בגלל לחץ מהצבא... בגלל דיכאון... הוא ירה לעצמו כדור בראש והתאבד... הבקשה שלו היתה שהמכתב הזה יופץ אני מקווה שתמלאו אחר הבקשה שלו... ותודה !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כל פעם אני מפספס את התופעה הזאת, ונשאר לישון בבית. הבנתי שזה אמור לקרות שוב בשבוע הבא, בין ראשון לשני בלילה, והפעם לא מתכוון לפספס. יש אירוע מיוחד שבונים בשביל זה? מקום מאורגן בטבע, שבו כולם יושבים עם שקי שינה וסתם בוהים בשמיים? לא רוצה סתם כך לצאת לגינה שבבניין, כי יהיה משעמם לבד.

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  3. Started by J0n1,

https://implicit.harvard.edu/implicit/israel/ נחמד - השאלה כמה באמת משקף את האישיות של הנבחן? עשיתי את המבחן של ישראל-ארה"ב והתוצאה הייתה שיש לי העדפה קלה לישראל מארה"ב. שמתי לב לזה שהייתי צריך למיין תמונות ומילים, אז כאשר ישראל ו"רע" היו באותו צד, היו לי הרבה יותר טעויות מאשר ישראל ו"טוב" כלומר הרבה דברים רעים בחרתי כטוב כי הם לא נקשרו לי עם ישראל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by Armageddon1,

ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Kayama,

צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  7. יש לי אופציה לעשות את אחד משני הקורסים (תמונות עם הסילבוס של הקורסים) הבאים: קורס תיכנות ג'אווה. קורס איש סיסטם ואבטחת מידע. הקורסים הם דרך לשכת התעסוקה והם מיועדים להסבת מקצוע לאקדמאים / הנדסאים. (אני הנדסאי תקשורת אינטראקטיבית - עיצוב גרפי ומולטימדיה). אין לי ידע לא בתיכנות ולא באבטחת מידע והתעסקות עם שרתים (יש לי ידע כללי מצויין במחשבים (התעסקות עם תוכנה) וחומרה (בנייה והרכבה וכו...)). לכן יש לי דילמה קשה מה עדיף ללמוד, הן מבחינת קושי לימודי והן מבחינת מציעת מקום עבודה (אם שכר נורמלי) לאחר הקורס. אני לא יודע למה אני יתחבר יותר מכיוון שאין לי ניסיון קודם (חוץ מכתיבת קוד HTML / CSS) בשני סוגי הקורסים. מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Danix60,

MB : Gigabyte GA-EP43-DS3L CPU:Intel E7400 Core2Dou 2.8GHz OCed TO 4.2GHz GPU : nVidia Palit GeForce 9600GT 1GB DDR3 Memory : G.skill 2Gx2 800MHZ CL4 PSU : HEC 600W SuperSilent Case : Gigabyte 3DAurora 570S HDD : Seagate 500G 16MB 7200RPM HDD2: Samsung F1 1TB CPU Cooler: Arctic-Cooling Freezer Xtreme ? תודה. (:

9. שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אז ביקשתי מדודה שלי בארה"ב לקנות לי ספרים על מחשבים והיא ביקשה שאני אהיה יותר ספציפי כי יש המון אבל אני לא ממש מכיר ואני לא רוצה סתם לחפש בגוגל "Computers Books" אז אני פותח דיון פה, מישהו יכול להמליץ לי על ספרי מחשבים טובים? ולא כאלה שמדריכים אותך איך לעבוד עם XP וכאלה, אני רוצה כאלה שמסבירים על החומרה עצמה ואיך להרכיב חלקים, הייתי ממש מעוניין ללמוד יותר בנושא. תודה.

11. Started by xtx,

ביום שישי אני נוסע לחברה שלי,הבטחתי לה שאני הביא בוקסר של "מיקימאוס" מישהו יודע איפה מוכרים כאלה? אני יודע שהיו פעם ב "דלטא" הם עדין מוכרים? ברור לי שזה ת'ראד הזוי

• 31 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by Rammler1983,

מה לדעתכם סרט האקשן הכי טוב שראיתם ולמה? לפני כמה ימים ראיתי שוב את שליחות קטלנית 2 אחרי כמה שנים טובות ולדעתי הוא הכי טוב בגלל זוויות הצילום וגם בגלל האווירה. העלילה היא לא ממש מבריקה אבל הסרט סך הכל טוב

• 46 תגובות
    • 14k צפיות
  13. http://corky.net/~dorimani/how-to.htm :lol: :lol: :lol:

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by JohnnyBravo,

כתבה שנתקלתי בה היום,נראה מעניין: Submerged structure stumps Israeli archaeologists Stone Mystery in Sea of Galilee Mysterious monument found beneath the Sea of Galilee

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  15. חברת Lian-Li הופכת לראשונה שמציעה כבל 24 פינים ראשי ללוח האם עם הארת לד צבעונית - ותג מחיר בשמיים לכתבה

16. Started by pure perfection,

מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה

• 6 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by moskitos,

תודה.

18. Started by rk666,

http://www.mekusharim.co.il/mek/user/news.php?id=31183 כתבה (או יותר נכון סיפור) נחמד. תקראו , תהנו, תפנימו.

19. Started by darkman,

אז ככה זה בעיתון מעריב -גיליון מיוחד למודעות דרושים, דף אחרון "DOnt blink or you"ll mist it" ATI כן כן ATI מחפשת עובדים ישראלים הם מציעים 9 קטגוריות שונות להעסקה כל המודעה היא על עמוד אחד ובאנגלית הם מתכוונים לפתוח מפעל בארץ?! או שפשוט יטיסו את העובדים לחו"ל? אתר מצורף www.ati.com/careers יהיה נחמד אם מישהו יסרוק את הדף

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by x-boy_24,

חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by shuy,

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Lifestyle,

Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אורח voodooman

תורידו ותראו סרט באורך שעה וארבעים בערך!! הסרט לא בשפה האנלגית אז להוריד אם תגרום באנגלית!!! תראו לבד זה סרט פיני http://www-fi3.starwreck.com/

• 2 תגובות
    • 654 צפיות

דיונים חדשים בפורומים