כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
http://corky.net/~dorimani/how-to.htm :lol: :lol: :lol:
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כתבה שנתקלתי בה היום,נראה מעניין: Submerged structure stumps Israeli archaeologists Stone Mystery in Sea of Galilee Mysterious monument found beneath the Sea of Galilee
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
חברת Lian-Li הופכת לראשונה שמציעה כבל 24 פינים ראשי ללוח האם עם הארת לד צבעונית - ותג מחיר בשמיים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
מה קורה ? רציתי לברר לגבי הרשמה לגרין קארד , איך אני יכול להירשם ?? ראיתי כמה אתרים שעוזרים עם ההרשמה אבל איך אפשר לדעת אם זה זיוף או לא ... תודה
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
http://www.mekusharim.co.il/mek/user/news.php?id=31183 כתבה (או יותר נכון סיפור) נחמד. תקראו , תהנו, תפנימו.
-
- 34 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה זה בעיתון מעריב -גיליון מיוחד למודעות דרושים, דף אחרון "DOnt blink or you"ll mist it" ATI כן כן ATI מחפשת עובדים ישראלים הם מציעים 9 קטגוריות שונות להעסקה כל המודעה היא על עמוד אחד ובאנגלית הם מתכוונים לפתוח מפעל בארץ?! או שפשוט יטיסו את העובדים לחו"ל? אתר מצורף www.ati.com/careers יהיה נחמד אם מישהו יסרוק את הדף
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חברה מה הקטע של המפלצת מלוך נס יש למישהו כתבות או מישהו יודע משהו ומה משארים אם זה אמיתי או לא תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי עכשיו את אחד התרדים שמתחתי ועלתה לי שאלה מה הם צירי ההתפחות שיש לי באזרחות, כמובן שיש לי את הפן הניהולי יותר (שמתחיל מראש צוות , ראש מחלקה וכו'..), אבל מה שאר האופציות שיש לי ועד לאן אני יכול להגיע איתם.? עריכה: הכוונת היתה ציר התפתחות של תוכניתן באזרחות
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Hello Mr. ***** ****** How are you?I hope you are feeling great I have just finishd reading your new book and I must say,It is an amazing book One of the best books I have ever read,I enjoyed reading your book very much,actually I enjoy reading all of your books My favorite of your books is "********",very educated book Your writing is interesting,The characters were awsome and I was very impressed I Also visited your website,it is very nice and designed in high region. I learned alot about you,You are an amazing and very talented man. Keep writing great books. Your fan,***** ******
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תורידו ותראו סרט באורך שעה וארבעים בערך!! הסרט לא בשפה האנלגית אז להוריד אם תגרום באנגלית!!! תראו לבד זה סרט פיני http://www-fi3.starwreck.com/
-
יצרנית קירור יוקרתית נוספת חוזרת אל חיינו עם מוצר מעודכן המיועד לספק תחרות גם עבור קירורי המים המשוכללים ביותר לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי רציתי לקנות נגן MP3 או מיני דיסק השאלה שלי מה יותר כדאי הכוונה שלי לקנות מחו"ל ולהביא את זה במשלוח מאיפה כדאי לקנות (חנויות)?????? מכשירים מומלצים????? יש מכס ואיך זה בדיוק הולך כל הקטע הזה???? ראיתי נגן MP3 מסדרת HEEP של סמסונג ב 70$ באמזון אבל לא מיראה לי שיש להם משלוחים.....
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי ביקוש שני בשירותים היום, והתייעצות עם חבר שלי, הגעתי למסכנה שצריך להקים חברת סטארטאפ שתמציא מתקן, או משהוא, שיחתם את האסלה המזדיינת, לפני שבאים אליהה.!! כל מי שיפתח חברה כזאת יהיה מליונר!!!
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://forums.ort.org.il/files/30/2062149/1905378.mp3 חולני ומשובח.
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היום להפתעתי גיליתי שהיו מיוניים לחייל המודיעין ואני להפתעתי הגדולה לא קיבלתי זימון ולא ד.צ ולא כלום כאשר בצו הראשון אמרתי בפרוש לחיילת ברעיון האישי שאני מעוניין לשרת במודיעים , ידידה שלי שהייתה היום במיוניים סיפרה לי מה בדקו אותה שם וזה בידיוק מה שאני טוב בו ! מה אני יכל לעשות בכדי לגשת למיוניים , אני חושב שאני מתאים יותר להיות במוידעין מאשר להיות ש.ג או אפסנאי מסריח . הציעו לי להתקשר ללשכת גיוס ולדבר איתם אבל אני לא יודע מה זה יתן וכמה זה יתרום לי . בבקשה תעזרו לי כי זה ממש ממש חשוב בישבילי להתקבל למוידעין .
-
- 69 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
טוב, אחרי הקטע עם באג2000 וכל הסיפור עם חשבונית וקבלה, אני תוהה אם בכלל יש לי טעם ללכת לבאג בשביל לנסות לממש אחריות. על המסמך שיש לי כתוב 'חשבונית מס', כתוב דיי בברור 'אחריות לשנה לחומרה בלבד בצרוף חשבונית קניה', אבל אני דיי בטוח שזה המסמך היחיד שנתנו לי (לבאג יש שיטה מוזרה של להדפיס את הכל ולתת מסמכים ענקיים, ואני זוכר כמעט בוודאות שקיבלתי רק את הדף הזה.) כרטיס האשראי ששילמתי איתו מצויין למטה, וכך גם מספר התשלומים (1), העובדה שהתשלום הראשון הוא כל המחיר ו'סה"כ שובר' שאני לא יודע מה הוא אומר (גם אחריו כתוב המחיר המלא). לדעתי זה דיי הוכחה לזה ששילמתי, אבל עוד פעם, במסמך כתוב בפירוש שאני צריך להציג קבלה. השאלה היא אם בכלל יש טעם ללכת לבאג (האחריות פגה בעוד כחודשיים). הבעיה …
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
-
מה עדיף מהשניים : שניהם במצב מצוין חדשים (היו בשימוש אני קונה מאנשים..המכשיר שלי דפוק) נוקיה 3650 ב 500 ש"ח או Motoroala E1000 חדש באריזה עם כל הציוד שלו,לא היה בשימוש ב 850 ש"ח ??
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
הפרויקט מביא לארץ קבוצות של בני נוער בגילאים 18-26 ,יהודים ולא יהודים במטרה לחזק את תחושת השייכות למדינת ישראל וכולל ביקורים באתרים נבחרים, סיורים רגליים וביקור באתרים באילת ים המלח וכו'. הפרויקט נערך במסגרת הצבאית ונערכים מיונים שונים על מנת להתקבל אליו. האם מישהו השתתף בעבר בפרויקט ויכול לספר על המיונים?
-
- 1 תגובה
- 7.6k צפיות
-
-
שלום! כיום אני גר במרכז, אך החוזה שלי עומד להסתיים ואני צריך למצוא דירה חדשה. מאוד קשה למצוא דירות בתל-אביב\רמת גן שניתן לקרוא להן "דירה", ושיש להן דוד שמש (אלמנט הכרחי בשל מזג האוויר הישראלי - לדעתי). ולכן חשבתי לעבור לפתח תקווה. אך אינני מכיר את העיר ומעולם לא יצא לי לגור שם. אשמח לדעת מאלה שגרים\גרו שם, על איזה שכונות מומלץ, איזה שכונות עדיף להימנע וכדומה. חשוב לי גישה נוחה לצירי תנוע מרכזיים עם אפשרות לצאת למרכז במהלך השבוע, כמו כן בסוף שבוע בלי לקחת רכב. [עריכה] תקחו בחשבון שאני שוכר לבד, ולכן תקציב מוגבל. התקציב המשואר הוא 3K כמובן עדיפות לכולל חשבונות. [עריכה2] כיום אני עובד בפתח תקווה - קרית אריה. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
אני רוצה תדעה שלכם על נעלי כדורסל שמיודעות בעיקר לשימוש באולם.... ואחרי כמה חודשים גם בחוץ.... עם מישהו יכול להמליץ לי על נעליים טובות אני ישמח... ולמישהו יש מושג עם אפשר להשיג ת DADA בארץ?.. עם אתם מכירים בכלל...
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי samsung sgh-s410i i-mode ואני רוצה משחקים לפלאפון הזה מאיפה אפשר להוריד בחינם..... (אני מעביר דרך הבלוטוט')
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-