עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יבאדהבדבדו בני השרון נצחה עוד הפעם את מכבי ופעם שנייה בנוקיה :beerchug:

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by Milk-Inc,

מה זה אומר?????

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by תינוק22,

שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה

4. Started by Shiker,

שלום חברים, רכשתי עכבר logitech mx518 לפני כשנה בחברת מחשבים האחריות עומדת להיגמר לי בעוד שבוע וחצי והעכבר עושה רעשים מוזרים כאשר לוחצים על הכפתור השמאלי, ולפעמים (פעם בשבוע שבועיים) החיבור למחשב נעלם והסמן לא זז...כך גם בריסטרט של המחשב. עכשיו, אם אני אתקשר אליהם ואומר להם את זה אני יוכל לבוא ולקבל עכבר חדש בתמורה שלי עקב האחריות שיש לי ? מה באמת התנאים לקבלת עכבר חדש תחת אחריות ? אפילו גם אם הוא סתם שרוט או יוצא רעשים מוזרים בעת לחיצות על לחצן כלשהו ?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  5. סליחה על הנושא הלא קשור.. אבל ראיתי בעיתון ולא יכול להיות שפלאפון כל כך יקר יהיה במחיר כזה...

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  6. Started by dj_horse,

שלום! אני מעוניין לדעת מה השם של השיר שנישמע בערך כך ohhh we living on...ohhh we living on...take my hand we make it i swear'ohhhh.... בנוסף רציתי למי שיודע איך קוראים לשיר של רובי וויליאמס שהוא שיר עם מישהי שבקליפ הם הולכים על מדרגות כאלה,למי שמבין. ושם אחרון של שיר its geeting hot in here..so..so take off all your clothes תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. חבר שלי רוצה לקחת את הכלב שלו מהארץ לארה"ב. למישהו יש מושג מה הפרוצדורה? הבנתי שצריך אישור רשמי של השירותים הוטרינריים של משרד החקלאות. השאלה היא איזה אישורים צריך להביא להם. בנוסף לכך, אני אשמח לקבל המלצה לחברת תעופה מומלצת מהבחינה של הטסת כלבים בקבינה (לא בתא מטען). הכלב הוא קוקר ספאנייל אמריקאי במשקל 9 ק"ג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by Armageddon1,

ובכלל מקום בו אין קליטה טובה או בכלל ,יש דרך להגביר את הקליטה ככה שכן תהיה ? או שזה מקרה אבוד :'(

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Kayama,

צוללן מזהה דג השוחה לקראתו, ואת השתקפותו של הדג בפני המים. פני הים שקטים ומקדם השבירה שלהם הוא 1.33 -מדוע המרחק בין הדג לבין עיני הצוללן צריך להיות גדול מערך מזערי מסוים כדי שהצוללן יוכל לראות את הדג, וחשב מרחק מזערי זה אם העומק (של הצוללן והדג) הוא 2 מטר מתחת לפני הים~ btw אני חדש, תומר. נעים מאוד ^^"

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. אז ביקשתי מדודה שלי בארה"ב לקנות לי ספרים על מחשבים והיא ביקשה שאני אהיה יותר ספציפי כי יש המון אבל אני לא ממש מכיר ואני לא רוצה סתם לחפש בגוגל "Computers Books" אז אני פותח דיון פה, מישהו יכול להמליץ לי על ספרי מחשבים טובים? ולא כאלה שמדריכים אותך איך לעבוד עם XP וכאלה, אני רוצה כאלה שמסבירים על החומרה עצמה ואיך להרכיב חלקים, הייתי ממש מעוניין ללמוד יותר בנושא. תודה.

11. שלום לכולם! כמו שחלק מכם יודעים, בסוף החודש הזה תתקיים הבגרות במחשבים מדעי המחשב ב', בנושאי ג'אווה ומודלים חישוביים וכעיקרון זאת שנת הלימודים האחרונה שלנו עם המורה שלנו ואנחנו בכיתה רוצים לקנות לו שי מכובד. את התקציב שלנו נתאים לרעיון הטוב ביותר. אשמח לרעיונות שלכם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אורח voodooman

תורידו ותראו סרט באורך שעה וארבעים בערך!! הסרט לא בשפה האנלגית אז להוריד אם תגרום באנגלית!!! תראו לבד זה סרט פיני http://www-fi3.starwreck.com/

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  13. Started by taimor,

התקשרתי לנזק בין לאומי לשואל מה פשר האי יציבות בחיבור אינטרנט =\ אז ענה לי ת'אמת אחד דיי מפגר שלא מבין כלום שכמו רובוט שאל אותי ניסית לנתק את המודם ועשית ריסט ? אמרתי לו כן, תעשה, עשיתי אמר אצלנו נראה הכל תקין תתקשר לHOT, ככה בדיוק. אחרי חצי שעה שחיכיתי בטלפון ענה לי ואחרי שדיברתי איתו הוא אמר לי שהוא שם את המודם במעקב ולא לנתק ת'מודם במשך 24 שעות ואם יש תקלה ככה נדע יותר ברור מאיפה באה. בגלל שאני יודע שחבר'ה כאן עבדו במוקד תמיכה אז מה זה אומר שהמודם במעקב ? מה הם עושים בעצם ?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Alexkmr,

הסרט שודר כמה פעמים בהוט. מדובר בסרט פעולה\פשע\דרמה דרום אמריקאי\מקסיקני לפי מה שאני זוכר, מתחוללות מלחמות בין אירגוני פשע, ויש צלם חובב שהתחיל לצלם אותם, ונהיה סוג של חבר שלהם. הוא זכה לעבוד בעיתון ושם התחיל לפרסם את התמונות. משהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by 125,

יש משפט ששחכתי איך הוא הולך... משהו כמו " כשמבינים אז כבר מאוחר מידי "

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by T_C,

שלום, כמה בירורים לגבי משלוח מ-NEWEGG לישראל. קראתי כמה הודעות פה באתר לגבי המדיניות שלהם על כרטיסי אשראי. לא מצאתי בשום מקום באתר שלהם חובת קניה עם כרטיס אשראי שהונפק בארה"ב. אם מישהו הבחין בתנאי הזה באתר שלהם, אני אשמח להפניה. במידה וכן אפשרי לבצע קניה, האם אתרים כמו MUSTOP או EZBUYUS נתמכים על ידם? תודה.

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

תוך כמה זמן מותר להקפיץ אשכול? 24 שעות?

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  19. עלמנת לבדוק את העבודות שעלי להגיש במסגרת הקורס מערכות ספרתיות שאני לוקח בפתוחה. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. אני כבר מחפש המון זמן פתרון לזה . יש לי חשבון פרימיום ב- uploaded.net לצורך העניין,ושאני מחפש משהו להורדה ישירה כל העמוד הראשון בחיפוש בגוגל מראה לי ברובו רק אופציות של טורנטים ! אפילו אם אני מצרף להורדה בחיפוש את uploaded.net אני שואל אם יש אפשרות לחפש להוריד משהו מסויים ושהמנוע חיפוש לא יראה לי תוצאות של טורנטים, בקיצורלחסום את המילה טורנט מהחיפוש...האם יש דבר כזה,משהו מכיר??? תודה לעונים !!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אם אני כותב חתימה כזאת , זה אומר שאני חסין לתביעות על הוצאת דיבה לשון הרע וכולי ? למשל אם אני משמיץ חנות מחשבים זה אומר שלא יכולים לתבוע אותי על ההשמצה ?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by sto00,

אשמח אם מישהו יעזור למצוא פרטים על המהממת הזאת [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by composite,

אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ;D http://www.dumpalink.com/media/1124442863 :lol:

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  25. Started by Component,

יש לי חבר אחד קצת מפגר, היום בבית הספר הוא בא אלי ואמר לי כך: "שמעת על הכרטיסים החדשים של נוואדה?" (כן, המדבר הזה). אני כמעט התפקעתי מצחוק מול הפרצוף שלו!!

• 2 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.