כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני לא מבין איך עוד לא פתחו את התראד הזה! איזה שירים הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את UKRANE, כך גם רוב ישראל והעולם אני חושב שהם יזכו
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם אתה מתכוון לצום ביום כיפור, אם כן אז זה כרוך בכל השיט האחר (אי הדלקת חשמל וכו' וכו') ? מילא לצום, אבל יומיים בלי מחשב זה טירוף... בקשר אליי, עוד לא סגור על זה. נ.ב אם אני אראה פה תחילה של מריבה או רמיזות לכיוונים מסויימים I'll kick your virtual asses !
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
לפני שבועיים החליטו ראשי הקבוצות הגדולות בכדורגל המקומי לקחת מאיתנו כסף על דבר שהורגלנו מאז ומתמיד לקבל ב"חינם": את הכדורגל של שבת. בשביל להיות בטוחים שאנחנו, הצרכנים הכפייתיים נהיה חייבים לשלם הם גם גרמו לביטול התוכנית שירים ושערים בשביל שאפילו את תוצאות המשחקים לא נדע בלי לשלם להם. כמובן שיש להזכיר שאנחנו משלמים גם על החיבור לכבלים וערוץ 5, גם משלמים לערוצים 5+ וערוץ הקבוצות, ולא להזכיר את המענקים שמקבלות קבוצות הכדורגל מהמדינה כלומר מאיתנו, הציבור. כל זה לא שינה במאום לסחטנים שפשוט ראו הזדמנות פז לחלוב עוד כסף. בתגובה פתחנו בחרם צרכנים. לא התחברנו, התאפקנו, כססנו ציפורניים וראינו כדורגל אירופאי בערוץ 5+ - המפלט למכורים האמיתיים. אתמול החליטו ראשי הקבוצות להתחיל בנ…
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
-
כפי שכתוב בכותרת.. לא משנה לי אם יש משלוחים לארץ, אבל אם בחנות אין משלוחים לארץ -חשוב לי שיהיה משלוחים לארה"ב -כדי שאוכל להשתמש בשירות של MUSTOP. תודה רבה לעוזרים, עמית
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש קשר לערנב המפורסם שמסתובב כאן באתר? http://news.walla.co.il/?w=/8/888160
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות משחקים לxbox360 (שיגיע אליי בקרוב) עכשיו ראיתי בEBAY משחקים ב30-40 דולר.. השאלה שלי היא האם יכולה להיות בעיית גרסאות יענו אם אני קונה משחק מארה"ב והמכשיר שלי אירופי??? עוד שאלה אם אני קונה משחק בפחות מ50 דולר אין מס כל שהוא נכון<? ואם כבר על איזה אתרים אתם ממליצים ששולחים משחקים לארץ?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
3 חודשים לקח לי לבנות את מערכת הפורומים שלי תוכנת ב ASP קלסי http://www.melonportal.co.il/Default.asp מבקש ממכם ביקורת על המערכת תודה.
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
המשחק היה כבר אבל הוידאו נשאר מאותו פתיח של המשחק הבאמת נחמד שהיה בין שתי הקבוצות בלי להתייחס לתוצאות. הייתי בשער 11/12 ככה שהצילום היה בהחלט טוב ,וההתרגשות באותו יציע זה משהו מדהים! קישור ל-YouTube: זה לא ספאם אז בבקשה לא למחוק/לנעול את הנושא. תודה ותהנו חברים, תפרסמו לכל מי שאתם מכירים. *אני עברתי על אחד החוקים אני מצטער מראש*
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע זה אמור לפעול באמצעות BlueTooth, למערכת באוטו יש כמובן אופציה של PHONE.. מישהו במקרה יודע איך הולך החיבור של זה , איפה עושים את זה וכמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רציתי להמליץ על תגובה בקישור הבא: http://hwzone.co.il/news/135600 וקיבלתי את השגיאות הבאות שלחצתי על הקישור: Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/talkBackHighLight.php on line 5 47 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2572 Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in/home/hwzone/domains/hwzone.co.il/public_html/ezadmin3/infra/functions.php on line 2573 Warning: mysql_query(): supplied argument is not a valid MySQL-Lin…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הרוב מחפשים ידע ב-Active Directory ואני טכנאי פשוט. מה זה הדבר הזה? אפשר ללמוד את זה בבית? למה אין משרות בלי זה? חייב?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי, אני עושה קורס באונ' הפתוחה בליניארית ויש שאלה בממ"ן שאני תקוע בה. "תהי מטריצה ריבועית A מסדר n, המקיימת A^4=0 א. הראה כי (I - A) הפיכה, ו- = 1-^(I - A) I+A+A^2+A^3 ב. הוכח או הפרך: 1. קיים x שונה מאפס כך ש- Ax=0 2. קיים x שונה מאפס כך ש- Ax =x נמק..." אני אודה מאוד לכל עוזר עוד הבהרה: בחלק ב' של השאלה המטרצה A היא אוצה מטריצה מסעיף א' או לא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, מצאתי אתר שמאפשר להכין סרטון פלאש על מסלול של טיול שביצעתי. www.netgallery.co.uk הבעיה היא שאני לא מצליח להרשם אליו. ניסיתי מס' פעמים והוא פשוט נתקע במהלך הניסיון. למייל אני מקבל "אישור הרשמה" בגיבריש ולכן לא מצליח לסיים את תהליך ההרשמה מישהו יכול לייעץ מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טלפון להזמנות : 046100786 טלפון שירות לקוחות : 046260797 זה מה שכתוב באתר שלהם, אבל הוא לא מחובר, עם אני לא טועה 04 זה עכשיו 08 לא? וגם עם אני מחייג דרך 08 עונה לי משיבון צחוקים כזה של משפחה ולא של חנות... אז... מישהוא יודע איך אני יוצר איתם קשר טלפוני?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך שתעזרו לי למצוא חנויות מחשבים, מודינג ואביזרים בבוסטון ובאיזור בוסטון... בבקשה תתנו לינק או שתכתבו כתובת! זה דיי דחוף! בתודה Anas-Nanas
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-