עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by CyberBot,

DOK=DISK ON KEY

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  2. Started by ORrrr,

היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by Big_White,

האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  4. Started by Tomerico,

יש לי שאלה כמה משתמשים יש באתר?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  5. אוסף קישורים עצום לאתרים ותוכנות השימושיים עבור הגולש הישראלי. זהו אינדקס האתרים הגדול והנפוץ בארץ. http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv חלק מקטגוריות האינדקס: אהבה בעלי מקצוע בית יופי ובריאות כספים לימודים מבצעים מחשבים מנועי חיפוש משפחה נדל"ן נוער נופש קניות רכב שמחות תעסוקה ועוד ... http://kedai.co.il/?aff=shlomiadv

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  6. קיבלתי היום וגם אתמול את המייל הבא, אבל זה נשמע לי ממש מוזר כי אני לא יודע מי השולח וגם זה מפנה לאתר אינטרנט-דבר שבד"כ מעיד על דואר זבל. Just a friendly reminder: aviv shared availability information with you last week. Click this link to see aviv's availability: http://app.timebridge.com/user/availability/NNUW7J1LiBn85T You can even bookmark the link for future use - it will save you time when you schedule with aviv. This is your last reminder. Please don't send me reminders

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  7. סוף סוף משתחרר מצה"ל... לצערי רק לחצי שנה (פרופיל 24) אבל זו התחלה טובה אמרו לי להתייצב מחר בבקו"ם עד 9 בבוקר... למישהו יש מושג במקרה אם אני באמת צריך להיות שם ב9 בבוקר או שאני גם ככה אצטרך לחכות כמה שעות? איך אני משלם על דברים שאיבדתי? (דווקא היום איבדתי כומתה, ועוד חסר לי זוג של מכנס+חולצה צבאיים...) עוד משהו מיוחד שכדאי שאני אדע? ... ואיך לעזאזל אני מגיע למקום הזה? אני בן אדם דיי מעופף, ולמרות שהייתי פעמיים במיט"ב בחצי שנה האחרונה, כל מה שאני יודע זה שזה איפהשהו באיזור ת"א, מקום שנקרא "תל השומר"? למישהו יש מושג במקרה איזה קווים אני יכול לתפוס מתחנות הרכבת בת"א לשם? (רק לא מהמרכזית שליד ת"א הגנה... לא סובל את המקום הזה) תודה רבה וברוך שפטרנו...

8. Started by shloosh,

סתם מעניין אותי אם יש איזה אתר של מערכות סאונד לרכב אבל לא רגילות אלא הממש ממש מפציצות האלה שיש בתערוכות מכוניות. אני מדבר על סאבים עצבניים ומגברים רצחניים. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Toxin II,

אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.

10. http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by matteo,

חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  12. Started by B0necrack3R,

עוד שבוע אני מתגייס: טירונות,קורס,גוב.. סבא וסבתא נותנים עד 400-500 שקל לקנות שעון.. אני כבר שנים לא מסתובב עם שעון ובאופן רפלקסיונלי בודק את הזמן בסלולארי כמו רובנו אני מאמין.. וחבל לי להשקיע סכום כזה שעון שישמש אותי כחודש בטירונות (אני מבין שלטירונות אני פשוט חייב שעון עם סטופר). השאלה בין היתר זה אם בשירות הסדיר אני יוכל להוציא לי את הסלולארי שלי בכייף כשאני ארצה לבדוק שעה? או שאסור להסתובב עם פלאפון בצבא? איך זה הולך? בכל מקרה אם אתם אומרים שאני חייב שעון למשך כל השירות וזה כדאי, אז תמליצו בקשה על איזה דגם עמיד,לא כל כך יקר,לא בומבסטי ואלגנטי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  13. לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html

14. Started by SMAZ,

שלום קודם כול אם הנושא לא קשור לפה תעבירו כותרת אין לי ממש כותרות טובות בראש אז לנושא: איזה שלבים יש לכתיבת משחקים חוץ מפיתוח המנוע? אם אפשר להעביר מכונית נגיד מMAX או משהו לSANDBOX2? יש עוד כמה שאלות אבל עכשיו אני לא מתכוון להתחיל כי לחץ חזק יש לי של מבחני בגרות ומתכונות והסיבה שאני שואל זה כי אני בן דוד שלי וחבר שלי אולי עוד חבר נראה כבר מתכוונים לשכתב את השלבים מהתחלה אם הכול וזמן בלתי מוגדר ממש אם יש מישהו שמוכן ליתרום{בחינם כה כולנו לא עברנו את ה18 ואין לנו מימון של אינטל או משהו אז מישה רוצה לתרום מזמנו החופשי יוכל לעזור} טוב אין זמן חייב ללמוד מטמטיקה ארר...

15. Started by RGod,

קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  16. Started by MaStRiX,

שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים,עבדתי שבוע בערך.. אספתי קצת כסף..(700¤) ואני מתלבט יום יום מה לקנות או מערכת קירור מיים(ביגוואטר),ולעשות מודינג קטן למארז ..יעני לקחת חתיכת פלסטיק שקוף ,פרסקט(איך שלא קוראים לזה) להשים בצד איפה שהברזל בצד שמאל,שייראו את כל הדברים וכו' וכו' ולקנות ביחד עם זה 2-3 קתודות כחולות,ואולי כמה מאווררי לדים .. או 2-3 "חתיכות" של זיכרונות,512MB של KINGSTON.. של 400MHTZ...(כרגע יש לי אחד..) או ספק איכותי,ולהחליף סוף סוף את הג'ינרי שיש לי ,עם משהו טוב כמו למשל משהו של אנמראקס 425P דגם משהו כזה,420W נקי וגם ביחד עם זה,XP120 עם מאוורר איכותי,שקט,וטוב של 120 מ''מ של TT עם לדים.... (ובבקשה לא רוצה לשמוע את התלונות על ביגוואטר וזה..) מה אתם…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  17. שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  18. מה זה?

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by nice,

אני בטוח שהתשובה היא פשוטה וקלה אבל אני פשוט לא יודע איפה שמים את הקישור לתמונה/חתימה שיצרתי. איפה שמים את זה?. והאם יש הגבלה לגודל החתימה (גודל במקום וגודל במגה בייטים).

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  21. Started by QQQ,

הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

כמה פרסומות שנויות במחלוקת http://www.adage.com/news.cms?newsId=39422

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  23. מוקדש לשמאל הישראלי הנאיבי, שחושב שאנחנו חיים בשווייץ, ומסביבנו איטליה, צרפת וכו'... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275224,00.html

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by psycho59,

http://video.google.com/videoplay?docid=6262189285614825346

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  25. Started by liav12,

מה יש לאתר הזה הוא לא מתחדש? או שהוא פשוט עוד לא חזר לפעולה? ???

• 7 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים