כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאש…
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש שיר מוזר מאד בלי מילים, אם לדייק יש "מילים" אבל הם ללא משמעות בכלל זה היה ממש מוכר ליפני שנה + אבל אני לא נזכר בשם.. זה היה מתחיל ככה: Shaka rum Shaka rum shakariki rum.... היה שם איזה אחד ששר וזה המשיך ככה לאורך כל השיר.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, קיוויתי שאולי מישהו פה ידע במקרה, באיזה מוסד כדאי ללמוד כיום עיצוב פנים? יש מסלול של עיצוב פנים באוניברסיטה הפתוחה, האם היא עדיפה על המכללות השונות? או שהשם "אוניברסיטה" פה לא ממש משנה הרבה..? תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אם יש לכם כח , כנסו בבקשה לפה: http://www.facebook.com/#!/pages/gyymr-Gamercoil/361954158628?ref=mf ותעשו לייק לפוסט של Yaron Shamgar הוא כרגע מוביל והוא צריך את העזרה שלכם עד מחר (שלישי) ב17:00
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אחד הסרטים היותר טובים שראיתי לאחרונה, אמור להגיע לארץ בעוד איזה קצת ימים ככה... עם ברוס וויליס, ג'סיקה אלבה ועוד חבר'ה טובים. ממש נהנתי, מומלץ. אני שוקל אפילו ללכת לראות אותו שוב בקולנוע.
-
-
לא יאומן לפעמים על הפרש המחירים בין כמה אתרי אינטרנט אז הנה דוגמא קטנה http://zap.co.il/model.asp?model_id=13033&gsid=10-4
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
הייי : ) ידידה שלי רוצה לעשות יום הולדת בפלמחים בשעות הלילה ביום שישי. עכשיו שמעתי שמועה שמסתובבים שם בני מיעוטים שונים שעלולים להיות מסוכנים מאוד [ברמה של גניבה, מכות ולעיתים אף רציחות]. האם הדבר הוא מבוסס או שהוא שקר גס? אני בטוח שאין לאנשים פה מקורות בטוחים, אבל עדיף משהו מאשר כלום, יש למישהו מושג?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המצב אנשים? יש את השיר הזה שהולך "או מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י" מישהו מכיר ויכול לכתוב לי את השם שלו? תודה על העזרה נ.ב. השיר לא ממש חדש
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
ראיתי רמקולים במחיר מאוד זול יחסית לאיכות לפי הנתונים http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3304945&Sku=L23-6335 ואני מעוניין לרכוש אותם השאלה אם הם בכלל מוכרים לישראלים ואיפה עושים הזמנות ? לא מבין בזה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
I know the artist name - ROXETTE (The biggest ! ) but i dont know the name of the song.. it goes like this... "I dont know who you are but you are seems very nice..." I think the name of the song is "Everything ***" I dont really know ! Please help me.. thnx !
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תגובות בונות יתקבלו בברכה המיקרופון שלי לא כל כך טוב, המבטא והגיל (הקול) גם משפיעים. אז אני נשמע מוזר אבל אני מעדיף לעשות את זה באנגלית כי אז אני פונה לקהל יעד הרבה יותר רחב. How to create 3D text layers in after effects CS5 (not a 3D software) without any third party tools
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שקנה מק דרך החנות הנ"ל ויכול להגיד לי אם כדאי לקנות דרכם?
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ללימוד אנגלית החל מרמת 0 . או תוכנה או בצורת שמע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודה להגשה לבצפר ואני בחרתי לעשות על השוואה בין תומקאר לרכב רגיל,ואני מכניס לעבודה גם סקר מה צעירים מעדיפים יותר. הייתי מאוד רוצה שתעזרו לי בענק ותענו על הסקר,בנוסף היה ממש נחמד עם תגיבו למה ומדוע. ממש תודה למי שעונה ועוזר.
-
- 4 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום! מאחר והמעבד הישן מת (Q6600) וקניתי P2X4 955 בו התושבת שונה אני זקוק לחלק שמאפשר להרכיב את הקירור שמצויין בכותרת על תושבת AM3/2+ לצערי כשקניתי את הקירור (יחד עם המחשב שהורכב בחנות) לא קיבלתי את הקיט עם החלקים שמתאימים אותו לכל תושבת והחנות שקניתי בה פשטה רגל (FOX PC ...) לכן אין לי על מי לצעוק בשביל שזכויותי יתקיימו. המודעה שפירסמתי בטרייד זון עוד מעט תגיע ל30 ימים ועדיין אין שום תגובה. אולי יש איזו חנות באזור המרכז שמוכנה למכור לי את מה שאני צריך? חבל לי לבזבז 150 ש"ח נוספים כשיש לי קירור נורמאלי בידיים. תודה מראש ויום עצמאות שמח
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.
-
- 6 תגובות
- 692 צפיות
-