עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם , יש לי את פרק 24 ו 25 מחוברים , לקובץ קוראים : Lost - 1x24 & 1x25 - Exodus (2 & 3).avi אני משתגע כבר בנסיונות לחפש תרגום שמתאים לגרסא הזאת... כל התרגומים שמצאתי לא מסונכרנים לגרסא הזו... יש מישהו שיכול לעזור לי עם זה? בבקשה , תודה!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by עמיר שחר,

שלום, אני מחפש בנרות תמונה של טום קרוז. התמונה צולמה במהלך צילומי הסרט השלישי בסידרת משימה בלתי אפשרית. התמונה צולמה בנהר שחוצה את פראג, אני זוכר שהבחורה (השחקניתMaggie Q אם אני לא טועה) שהיתה איתו בסירה לבשה מעיל אור אדום. חיפשתי את התמונה הזו בגוגל ובIMDB ולא הצלחתי למצאו. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. התמונה חשובה מאוד לצורך עבודה במסגרת הלימודים. תודה עמיר

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by joniar,

ידידה שלי ראתה את הסרט "חתונה במהירות מופרזת "ונידלקה על השיר ורוצה שאני אוריד לה אותו איפה אני יכול למצא את השיר שנימצא בסרט הזה

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by IlanF,

אין לי מושג איך עשיתי את זה... שנייה אחת, לחצתי "שלח תגובה" ושנייה אחרי אני קולט את עצמי לוחץ על קישור בחדשות ומיד לוחץ "חזור". התוצאה בתמונה למטה [attachment deleted by admin]

5. Started by sagim194,

כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by harel72,

אהלן כולם... אני חדש פה! דרך אגב, קוראים לי הראל.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by DrecK,

חיפשתי ולא מצאתי.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger? נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד. דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/ זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באוויר מכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפה בלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם היד אשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^ תודה איל.

9. Started by UrielZ,

אהלן, ביום ראשון הזה, ה19 לחודש, אני מתגייס לשייטת 7, צוללות. אני מתרגש מאוד מהגיוס אבל למרות זאת כבר מת להתגייס כי כל החברה שלי התגייסו... אשמח אם מישהו שהיה ביחידה/מכיר חבר/מכיר איכשהו את היחידה, ישפוך לי עוד אור על היחידה הלא מוכרת הזאת. איך התנאי שירות שאחרי הקורס?(הבנתי כבר שאני לא הולך להיות הרבה בבית בקורס ובלי פלאפון וכאלה...) על מה לשים דגש, איך היחס שם, וכאלה... כמה שיותר מידע יהיה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by Iko89,

אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  11. Started by Jonnyboy,

תגובות בונות יתקבלו בברכה המיקרופון שלי לא כל כך טוב, המבטא והגיל (הקול) גם משפיעים. אז אני נשמע מוזר אבל אני מעדיף לעשות את זה באנגלית כי אז אני פונה לקהל יעד הרבה יותר רחב. How to create 3D text layers in after effects CS5 (not a 3D software) without any third party tools

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. מחפש קצת מידע על סוג המטאל הזה.... +המלצות ללהקות יהיה נחמד... בכל מקרה תודה למגיבים!!

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  13. אורח kobi3290
    Started by אורח kobi3290,

בלה בלה בלה לא נראה לי

14. הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר

16. Started by ariebel,

חשבתי שזה הליך די פשוט, מסתבר שלא כ"כ. רציתי לדעת האם יש למישהו מושג מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות בשביל להגיש בקשה מסודרת לשגרירות בארץ. בנוסף, רציתי לדעת האם סוכנויות הנסיעות דואגות לזה בתוספת תשלום וגם האם חברה כמו easyvista זה לא איזו רמאות. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  18. מוקדש לשמאל הישראלי הנאיבי, שחושב שאנחנו חיים בשווייץ, ומסביבנו איטליה, צרפת וכו'... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275224,00.html

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  19. Started by Raziel Elmaliach,

שלום מישהו פה יכול להביא לי אולי מדריך איך להשתמש בטוויטר כי לא ממש הבנתי איך זה עובד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Zeev86,

אני מנסה לשחזר משתמש באתר dreamspark.com התבקשתי על ידי תמיכת האתר לצלם את המידע הבא: A scanned copy of your current transcript or course list מה הכוונה כשהם רושמים transcript? (השתמשתי במילון אבל זה לא כל כך עזר לי)

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. Started by A-10,

https://www.calcalist.co.il/calcalistech/article/hytdczlta אפילו כאן באתר לא חסרים גולשים שראו את הנולד ...

22. שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by urich,

אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by frenzy,

פרנזי וחבריו גאים להציג: [glow=blue, 2, 300]DJ Saddam @ Live[/glow] :lol:

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by ofir123,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2347674,00.html

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.