כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
סניף הבית שלי, סניף הסניפים!!!! :pissed: קפצתי לשם עם חבר, במטרה לבלוס עוד ארוחת דאבל אך אבוי - "נגמר הבשר של הדאבל!" :eek2: איך דבר כזה קורה?!?!?!?! FFS!!!!!!! :pissed: בעש בעש בעש!!! בעוד הקופאית נכחדת מצחוק ואני מעולף על הריצפה, החבר הלך לקרוא לשומר... אךךך אבוי, גם שומר אין! כנראה שלקוחות מעוצבנים לפנינו העלימו אותו או משו... אחרי שחזרתי להכרה מלאה, לקחנו ת'רגליים ורצנו לסניף רב-חן בכיכר דיזנגוף. הגענו לשם בדיוק בשעת הסגירה, 22:00. מנהל הסניף לוחש ברעד "אנחנו סגורים, חבר'ה". שנינו בסרט "תקשיב ותקשיב טוב, עשינו את כללללללל הדרך מהסניף בטיילת עד לכאן, אנחנו רוצים דאבל!" "טוב נו, אמר מנהל הסניף הממושקף, שיהיה..." בעוד כל עובדי הסניף נועצים בנו מבטים זועפ…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני בבית כי יש לי איזה טקס ללכת אליו! ניום יפתח אולם (באמת אין לי מושג מה יהיה בתוכו) ע"ש קרוב משפחה שלי (ז"ל) שיחד עם רבין הציל מאות עצורים. אז אני והמשפחה הולכים לחנוך את העולם ;D מפסיד בצפר!
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני בזמן האחרון הפסקתי ליראות פרקים של האבקות היתי רואה תתוכניות של WWE אבל אחרי שכניראה הקברן פרש או החליף אירגון או משהו ולפני הקברן עזבו מיתאבקים שיודעים מה זה בידור בהאבקות בידורית כמו STONE COLD\הרוק\YTJ \ועוד ועוד NWO מישהו? הפסקתי ליראות ואני מיסתפק בסירטונים באתר של WWE בזמן האחרון דיברו על ECW ואני אף פעם לא צפיתי בפרק מלא של ECW אני חושב שראיתי קרב של RVD פעם בECW באיזה ערוץ ערבי או משהו אבל חוץ מיזה כלום אבל לפני כמה ימים היה ECW-ONS ורציתי ליראות על מה היתלהבות אז הביקורת שלי על ONS הקהל מצוין מאוד אהבתי תברבריות של הקהל ואיך הם זרקו לסינה תחולצה בחזרה קראו לאורטון פוסי וכו וכו ממש מרענן ליראות קהל כזה מגניב וסך הכל היה נחמד אבל לא יותר מיזה פשוט חסר גם ל…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.ahmadinejad.ir/ מרוב מבקרים ,הוא קרס. חכו קצת וכתבה אחרת על הבלוג שלו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3290732,00.html#n
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
-
שלום! אני מעוניין להזמין מחשב מארה"ב. אני רוצה להרכיב מפרט ולראות כמה זה יצא לי.. אבל לא מצאתי אתר שמאפשר לבנות מפרט... מישהו יכול לתת איזשהו אתר שבו אני יכול להרכיב מפרט או דרך אחרת לדעת את המחיר הסופי עבור המפרט שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לדעתי זה פשוט גדול אין על אייל קיציס וטל פרידמן וזה שהוסיפו את אלמנט "מפגשים מהסוג השלישי" זה פשוט שילוב מנצח....
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/87379431/monkey_kissing_prank.wmv מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... רציתי לדעת אם יש דרכים להתכונן לצו הראשון, הבנתי שהשאלות שקבעות לך את הקב"א זה בצו ראשון והייתי מעוניין לעבור על על שאלות דומות... אמרו לי שאני צריך לדעת אחוזים גם, סליחה על הבורות אבל לא נגעתי בזה מכיתה ז+- ... תקנו אותי אם אני טועה 20% של 500 זה: 500/100 *20 עוד דוגמא לצורך העניין.. 30% של 200 זה 200/100 *30 תודה למגיבים
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא מזמן ניסיתי להשתמש בRSS של Gmail, ומשום מה העדכון האחרון הוא היה להודעה לפני 3 חודשים (באותו הזמן), עזבתי את זה. עכשיו באתי לGMAIL ולחצתי על כפתור הRSS בFF ועלתה השגיאה הבאה: Unauthorized Error 401 מה הולך פה ?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמה צריך לעלות כל הסיפור (רשיון נהיגה + רשיון רכב + קטנוע + ביטוח)?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה שהולך למניעה וטיפול במחלות זה רואו פ]וד או תזונת 80 10 10 או תזונה מקרוביוטית בעיקר
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שאלה רצינית ואולי יכולה לעזור פה לדי הרבה לחסוך.. כולם מבקשים / מציעים מפרטים במחירים גבוהים מאוד ללא ציוד היקפי.. אז חשבתי לדעת כמה באמת יעלה מפרט מחשב בימינו שיהייה מיועד למשחקים..??? למשל אני רציתי מפרט ב-5500 ש"ח אבל האם באמת צריך את כל הכסף הזה או שצריך פחות או יותר?! אז אני חוזר על השאלה, כמה יהייה מחיר של מפרט לגיימרים שכל המשחקים של היום ירוצו עליו חלק כולל קרייסיס וכולל שידרוגים עתידיים?? או שיותר נכון לשאול כמה צריך להשקיע על מחשב? (ואין צורך להגיב "תלוי בתקציב" - אני מדבר בכלליות)
-
- 10 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבעייה בכותרת, בעיקרון אם אני םותח דף עם איזה 6 סירטונים להורדה הוא יוריד כל פעם רק 2 במקביל וכל השאר יצתרכו לחכות... אני זוכר שהיה תבעייה הזאת באקספלורר 6 גם ושזה איזה שהוא צ'ק בוקס שצריך לסמן אבל לא מצאתי אותו... המון המון המון תודה לכל העוזרים, אור.
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-