כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...&Page=1&cid=163 סרטון ענק שלי ושל שני חברים(ארז שגם הוא גולש פה בפורום) ואיתי.. ממש..אבל ממש שווה צפיה חחח ושוב,בבקשה תדרגו,זה ממש יעזור לנו!! ותפיצו..ממש חשוב לדרג ולהפיץ רב תודות לכולם
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת שני דברים 1.איזה פרק אנחנו היום בערוץ 2 בניפ טאק ואיזה עונה זו? 2.כמה פרקים יש בעונה השניה של נמלטים בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
למישהוא מכם יש דרמל (גם דרמלים לא מקורים, של ולףוכאלה) האם אתם יכולים להלוות לי כדי לעשות מודינג וחורים במארז כאילו, תבואו אלי הביתה ונעשה מודינג ביחד באיזור חיפה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יודע למה אי אפשר להזמין מהאתר שלה וריך אפשר להזמין מישמה כי כשאני בא בא להזמין ניפתח לי דף כזה שאונר שיש איזו שהיא שגיאה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
זהו האתר הכי אהוב עלי. מאדם שלא מבין כלום אני מתחיל לקבל תמונה. אין לי שמץ של ספק שאתם עושים עבודה נפלאה עם מסירות נפש. אך לדעתי יש נקודה שיש להקפיד עליה יותר בפרומים והיא נקיון הפה של השואלים, מילךים כמו חרא קקה וזבל רק מורידות ויש לנזוף יותר במי שמשתמש בהן. אם הודעה זו אינה חוקית כולי סליחה. בהצלחה ותודה!
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ידידה שלי ראתה את הסרט "חתונה במהירות מופרזת "ונידלקה על השיר ורוצה שאני אוריד לה אותו איפה אני יכול למצא את השיר שנימצא בסרט הזה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, זמן רב לא כתבתי כאן,טוב לראות את המחשב קצת. אני התגייסתי לצה"ל לפני כחודש גיוסתי ליחידה קרבית אף על פי שאין לי אופי של לוחם, אני בן אדם די מפונק, ולא בדיוק זה שנותן בראש ורץ קדימה. בנוסף אני סובל מבעיות גב במאמץ כלומר כאשר אני סוחב משקל כבד על הגב לאורך זמן. לא הצלחתי לצאת מן היחידה הקרבית ולעבור למשהו יותר "נוח". כרגע אני משרת בחילותץ והצלה ואני בעל פורופיל 72. ראיתי חופלת מספר פעמים וגם רופא לגבי הגב והציעו לי רק כדורים נגד הכאב בנתיים ניסיתי גם קצת אימונים לחיזוק הגב שלא עזרו לי. לא הצלחתי לסחוב משקל לארוך של כמה שעות וקשה לעמוד זמן רב (מעל שעה וחצי) למשל בשמירות שלא עושים פטרולים. רציתי להדריך/ללמד עולים חודשים ובקשתי נידחתה למישהו יש עצות מה אני יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי פרונטמן אבל אמרו לי שהוא גרוע. אז יש המלצות למגברים טובים בתקציב? אם אפשר אז מהתרים האלה: www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
מישהו יודע איזה שיר זה? http://www.youtube.com/watch?v=V3c_om0qBOQ
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שני כדורים זהים ונייחים בעלי מסה M מחוברים ע"י מוט קל שאורכו L.כדור נוסף בעל מסה m מגיע בניצב למוט במהירות u ומתנגש התנגשות אלסטית וחזיתית עם אחד הכדורים הנייחים. א) מהי מהירות הכדור m אחרי ההתנגשות? ב) מהי מהירות מרכז המסה של המוט ושני הכדורים??? ד) מהי המהירות הזוויתית של המוט סביב מרכז המסה שלו? ממשואות שימור התנע והתנע הזוויתי מצאתי כי מהירות המסה M שלא התנגשה בה המסה m היא 0. משם רשמתי את חוק שימור הנארגיה ומצאתי כי מהירות המסה m לאחר ההתנגשות היא u'=[(m-M)/(m+M)]u בנוסף מצאתי כי מהירות המסה M שהתנגשה בה המסה m היא: v=[2m/(m+M)]u ומכאן מהירות מרכז המסה של המוט היא: v=[m/(m+M)]u הבעיה שלי היא בסעיף ד', ע"פ התוצאות שמצאתי המוט לא מסתובב סביב מרכז המסה שלו אלא סביב …
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני יודע שביום ראשון שני הייתה שביתה במכס ( http://news.walla.co.il/?w=//1249825 ) השביתה הספיקה? או שהיא ממשיכה? הזמנתי משהו מחול והוא תקוע שם!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מה שרואים בסרטון זה מעבר רק לאוטובוסים שנהגים חושבים שיוכלו לעקוף אם יצמדו לאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אתמול חזרתי מטיול שנתי של כיתה י"ב לאזור הרי אילת של חמישה ימים . מה אני יגיד לכם זה היה מדהים נוף יפיפה חברה טובה סטלבט וחוויות פשוט מושלם ובסוף גם הלכנו לחוף האלמוגים לשנרקל. לא יודע מה אתכם בבתי הספר בגוש דן אבל אצלנו בגמנסיה העיברית בירושליים מבשלים לבד ישנים באוהלים ולא אכסניות ובקיצו טיול כמו שרק טיול אמיתי יכול להיות. בקיצור אני ממליץ כחו את האוטו וסעו עם כמה חברים לטיול באזור ותהנו.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-
-
העונה השלישית של אבודים יוצאת ב4.10 מה אתם חושבים שיהיה בעונה השלישית של אבודים? - אני אישית לא יודע מה יהיה וגם אין לי אפילו כיוון אבל בטח הם יגלו את כל הסוד של האי - מה דעתכם יקרה?
-
- 9 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היום נודע לי שיצא מתישהו סרט לרומח הדרקון! לא אכפת לי אם הוא טוב או לא טוב אני חייב את השם של הסרט!!! בבקשה!! נ.ב שאלת כן\לא תיהייה עונה שלישית ל24?
-
- 7 תגובות
- 717 צפיות
-