עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הם שלחו מייל ללקוחות שהייתה להם טעות במערכת ולא נגבה סכום של שמונה שקלים. בהתחלה חשבתי שזה לחודש אחד אבל שלחו לי שוב החודש.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by Alexkmr,

הסרט שודר כמה פעמים בהוט. מדובר בסרט פעולה\פשע\דרמה דרום אמריקאי\מקסיקני לפי מה שאני זוכר, מתחוללות מלחמות בין אירגוני פשע, ויש צלם חובב שהתחיל לצלם אותם, ונהיה סוג של חבר שלהם. הוא זכה לעבוד בעיתון ושם התחיל לפרסם את התמונות. משהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by liloo,

ארדואן נעלב מתשובת ספנסר טוניק לצלם בטורקיה | מצחיק

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by dean,

I NEED HELP I WANT TO BUY THE LOGITECH MX1000 CAN SOMEONE GIVE ME A WEB OR A PLACE TO BUY IT IN THE LOWEST PRICE!?!? THENK YOU VERY MUCH ±± DEAN HURWITZ MY EMAIL IS hurwitz1@netvision.net.il

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by RoyShefy,

מה זה בעצם? ממה שאני מבין זה מוצרים שקונים מחו"ל וMUSTOP דואגים שזה יגיע אלי. כמו CHECKPOINT

7. טוב קודם כל ערכתי חיפוש אז על תתנפלו עלי! עכשיו ככה אני מחפש חנויות מחשבים בתל אביב אשר ניתן לקנות בהם ציוד היקפי(כל מה שלא קשור לחומרה שנמצאת בתוך המארז, רמקולים,עכברים, מקלדות) ונכון לעכשיו ראוטר. עכשיו יש לידי את אייבורי אבל לפי מה שהבנתי פה לא אוהבים אותם.. האם זה מתייחס גם לציוד היקפי? או שאין בעיה לקנות אצלהם? תודה רבה מראש, ושוב ערכתי חיפוש ולא מצאתי תרד דומה, יש מצב שפספתי תרד דומה.

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  8. Started by 00000,

y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  9. אלה הזולים ביותר מתוך זאפ.. מישהו מכיר ויכול להמליץ? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. כיצד אני מחייג למספר הבא בארהב??? 888-212-6686 ניסיתי 014 ואת השאר אבל נאמר לי בעיברית שהמספר שגוי אגב זה בניו יורק אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by ForresT,

דחוף מאד..תודה מראש l_zaydel@walla.com

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. אני מוריד דברים פתאום על 2-15 קיי, בלילה אולי זה יקפוץ ל200.. (במקום 500 כל הזמן) האם זה רק אצלי ?

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  13. אני יודע שזה לא ממש קשור... אבל חפיף... כנסו לכאן שנייה: ותבקשו שישמיעו את הספירה לאחור... תודה...

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. מה זה החתול הזה מה הם רוצים?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  15. היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by pure perfection,

שלום לכם , האם כל דבר שאני מזמין מחול אני צריך לשלם עליו מע"מ או מס מסוים ?? כי אני מזמין מחול מכשיר שהוא נחשב מכשיר רפואי קטן אני צריך לשלם עליו משהו פה? תודה

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by elad the master,

http://www.hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=3713 כ.מסך- asus gforce 5200fx 256mb 128bit כרטיס מסך מאוד נדיר ומאוד חזק- כל משחק עובד לי על גרפיקה גבוהה וחלק!! :'( :'( :'( :'(

18. Started by michaelr,

הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by raiman1,

כנסו ללניק:http://www.sport5.co.il/lobbyvideo.aspx?FolderID=59#player רדו קצת למטה יש שם סרטון בשם "רואה כוכבים" בסרטון מושמע שיר... מישהו יודע איך קוראים לו??? ותצביעו לאלירן עטר....

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by taimor,

אוקי משחק הגוגל הולך ככה, אני רשום מה לחפש עכשיו אתם עושים חיפוש בGoogle Images ומביאים את התמונה הראשונה שאתם מוצאים. ואחרי זה זה שמצא ראשון מפרסם את התמונה ומרושם גם הוא מה לחפש דוגמה: - " קוף מעשן " - " חפשו: משהו =\ " וככה זה הולך...מומלץ לרשום דברים באנגלית כי אז יש הרבה יותר תוצאות ומצחיקות ורישמו שטויות חח.. זה נראה משחק נחמד אז יאלללללללללללה =] LET's PLAY THE GOOGLE GAME אז אני אומר, חפשו : WTF????

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by yadin,

PROM אפילו היצרן לא יכול למחוק EPROM ניתן למחיקה על ידי קרן יובי EEPROM נתן למחיקה על ידי חשמל זה נכון אני צודק?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  22. מישהו שלומד איתי טוען שגופן מודגש נקלט יותר במהירות בעין ולכן מלבד קלות הקריאה, גם קל יותר למוח לנחש מה יהיה המשך האותיות. זה דומה למחקר שהוכיח שאם תקחו מילה ארוכה ותשנו את סדר האותיות (חוץ מהקיצוניות) עדיין נוכל לקרוא ולא נשים לב בכלל שהסדר שונה

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by chris_u16,

רק לפני כמה ימים נפתח וכבר נפרץ

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...." People feel the music.... No No, No No, No No No.... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.