כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
תראו אותם עפים בניסיון לירות עם ה T-Rex http://www.thehumorarchives.com/joke/Quite_a_kick
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המצב אנשים? יש את השיר הזה שהולך "או מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י מ?ר?ס?י" מישהו מכיר ויכול לכתוב לי את השם שלו? תודה על העזרה נ.ב. השיר לא ממש חדש
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...&Page=1&cid=163 סרטון ענק שלי ושל שני חברים(ארז שגם הוא גולש פה בפורום) ואיתי.. ממש..אבל ממש שווה צפיה חחח ושוב,בבקשה תדרגו,זה ממש יעזור לנו!! ותפיצו..ממש חשוב לדרג ולהפיץ רב תודות לכולם
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
צצה לי הודעה שהןינדוס שלי לא מקורי איך אני נפטר מההודעה הזאת?
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
האם זה שווה ? היום באו אלינו לביצפר, זה שווה כדאי ? ומישהו יודע מה המחיר בערך....
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
החברה שפיתחה את רשת שיתוף הקבצים eDonkey2000 סוגרת את שעריה לאחר שנתבעה ע"י ה-RIAA.
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
-
שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכל אוהדי מנצ'סטר יונייטד. לאחר תלאות רבות וזמן לא קצר, אנו גאים לפתוח עבורכם את אתר האוהדים הישראלי של קבוצת השדים האדומים. כפי שאתם יודעים, לפני שנה וחצי החל הפרוייקט ובגלל הרבה בלאגן, לימודים, עבודה, ויכוחים אינסופיים וכו', אנו שמחים להציג לכם את האתר החדש שנבנה לאחר השקעה לא קטנה ולא מעט בעיות. מלאכתנו עוד רבה רבה אבל אנו עושים זאת במטרה לקשר את כל האוהדים באמצעות הפורום שנפתח לפני שנה בערך, באמצעות כתבות, טורים והמון חומר על הקבוצה. אני מאוד מקווה שתהנו, ותמיד אשמח לקבל חומר חדש ועזרה מכל מי שרק ירצה במטרה להרים את האתר כי כידוע, אנו השדים האדומים לא מסתפקים בפחות מהטוב ביותר. תהנו, מנהל אתר תיאטרון החלומות, פז לזר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מילים: "...אנשים תמיד מתחבאים עד שזה כואב והם מתפרצים הם נחשפים ומשתנים וגם אני בניתי סביבי חומות הגנה ולא הייתי אני עד שכאב לי והסתכלתי לעצמי בעיניים ועכשיו אני מרגיש עכשיו אני מרגיש...." לדעתי זה אחד השירים שהכי התחברתי אליהם אי פעם, וגם הלחן הוא אחד החזקים. פשוט אין לי מושג מה השם של הפאקינג שיר הזה. ניסיתי הכל!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בואו נעשה משהו דומה ל"מכירים את זה ש" כל אחד כותב ונושא וכותב מה טוב ומה לא טוב טוב: שמישהו עושה ביטוח אצל חברת ביטוח לא טוב: שחברת הביטוח צריכה לשלם לאותו אחד שעשה ביטוח כי קרה לו משהו
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הגיעו לנו לביניין, דלת ממול שכנים עם עבר של גניבה, ויש להם פשוט אפשרות לדלג מרפסת והם פה. לכן אנחנו רוצים לשים בבית אזעקה המינימום שתעשה רעש חזק (יהיה נחמד אם תהיה אפשרות שהיא גם תסמס), ו2 מצלמות אבטחה. מצלמה אחת גלויה, והשנייה מוסתרת. אשמח להמלצות לאנשים שיש לנם כבר ניסיון עם כל התהליך הזה. (אין בעיה לעשות הזמנות באיביי)
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ההורדה צריכה להיות למחשב שבו אני משחק ? או שאני יכול להוריד למחשב אחד ואח"כ להעביר ?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם יש לכם כח , כנסו בבקשה לפה: http://www.facebook.com/#!/pages/gyymr-Gamercoil/361954158628?ref=mf ותעשו לייק לפוסט של Yaron Shamgar הוא כרגע מוביל והוא צריך את העזרה שלכם עד מחר (שלישי) ב17:00
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מחפש כבר 3 שנים את השיר... summer jam בספרדית , אני משלם למי שמוצא את זה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-