עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי, אני מחפש חנות לסולולארים, מקצועית, שיש לה הרבה דברים מיובאים אישית, כי את מה שאני מחפש לא מיבאים רישמית. חשוב שתיהיה באיזור המרכז... הייתי בהנדי בדיזינגוף סנטר, אין להם את מה שאני מחפש... יותר ספציפית, אני מחפש את זה: http://www.mobilefun.co.uk/product/4627.htm אם מישהוא יכול להמליץ על חנות... תודה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  2. Started by RGod,

קיצר ככה הוא לא מצליח להתחבר ל ICQ שלו הוא גם לא זוכר את המייל שהוא רשם כאשר נרשם .. הוא רצה להחליף סיסמא הוא נכנס וזה רשם הכל מחדש ואז פתאום זה התנתק לו כאילו יצא כנראה שזה לא החליף סיסמא ...כי לפי הסיסמא הישנה הוא לא רושם INCORECT PASSWARD ובסיסמא החדשה כן . תגידו מה קורה כאשר מישהו אחר מחובר ל ICQ של אותו בנאדם שבדיוק אחשב רוצה להחבר ?זה מתנתק או מה ? קיצר צריך עזרה כדי שהוא יוכל לחזור להשתמש ב ICQ שלו תודה

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by ORrrr,

זה בכוונה או שסתם משעממם : ;D

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by sherlock1212,

האתר http://tvlinks.50webs.com/ פועל לכם? אני לא מצליח להכנס.

5. Started by DXM,

אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  6. אהלן אני פתחתי פה דיון לא מזמן עם שאלה דומה, אך עדיין אני מוצא את עצמי מתלבט בכל פעם שאני נכנס לאתרי הטורנט. אף פעם אני לא יודע איזה גרסא מתאימה לי ועל איזה אפשר לוותר. הנתונים שלי הם - מסך 42" בעל רזו' 1920X1080 , מרחק צפיה של מטר וחצי , אין לי כרגע מערכת , כלומר הסאונד מושמע מהרמקולים המובנים של המסך , ומהסך בכל אופן לא יודע לקרוא קבצי DTS כך שאם אני בוחר במקודד הזה אני צריך להמיר אותו ל-AC3. בעת בחירת סרט חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מיטבית , ועם זאת לא להוריד "סתם" קובץ שיתפוס מהקשיח עשרות gb לשווא. אולי הוא שווה ומתאים למי שרוצה להנות מסאונד משובח במערכת ה-7.1 שלו , אבל אצלי זה לא המצב גם ככה. יש כ"כ הרבה אפשרויות, ואני ממש לא מבין מה ההבדל בניהם. ואי…

7. ההטלבטות שלי בין Xbox ו creative zen NX ו imp550 iriver מה אתם אומרים הכי כדאי? ( אני עכשיו כזה בקטע של האקס בוקס...האם אולי לקחת משהו אחר?) לא משהו מעל 200 דולר!

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by noambaum,

אז איפה ?

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. Started by yot,

http://www.youtube.com/watch?v=WQ-Q3vy0MoA

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  10. מה זה?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. Started by SamurAchzar,

שקט, ופריקת עול וירטואלית. זה רק אני, והDVD של BF2 שמונח לי על השולחן. התפטרתי מהעבודה ביום ראשון, עכשיו רק נשאר לי להנות מ30 יום עם רכב חברה ומשכורת (בלי לעבוד אפילו יום אחד, כמובן). לא יודע אם אני מקבל את ה30 יום האלו בתנאים הנוכחיים כי הם אהבו אותי או שפשוט ככה זה (פעם ראשונה שאני מתפטר.. טוב, עבודה מסודרת ראשונה שלי). אבל תארו לעצמכם, חלום של כל ילד (גם כאלו בני 21, כן כן...). חודש עם מימון נכבד ואוטו צמוד, בלי אף אחד שיגיד לך מה לעשות, ולמעשה, שום דבר מהותי לדאוג לו מלבד לעבוד על הפרוייקטים הפרטיים שלך ולשחק... וכך עד שאין לך כוח יותר ואתה הולך לנמנם. שימו לב, לא לישון כי אם לנמנם. שינה היא דבר הכרחי; נמנום הוא מותרות, שיטה להתנתק מהמציאות בשטף נעים של עייפות. הפועל…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  12. יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  13. Started by shohami,

למישהו יש נסיון בהזמנת חומרה מ-אטיב ? www.ativ.co.il תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by dani9998,

עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  15. מוקדש לשמאל הישראלי הנאיבי, שחושב שאנחנו חיים בשווייץ, ומסביבנו איטליה, צרפת וכו'... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3275224,00.html

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by michaelr,

הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. היי... אני מחפש מנוע חיפוש כמו www.nzbsrus.com , מישהו מכיר עוד בסגנון ? תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  18. מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by taimor,

אוקי משחק הגוגל הולך ככה, אני רשום מה לחפש עכשיו אתם עושים חיפוש בGoogle Images ומביאים את התמונה הראשונה שאתם מוצאים. ואחרי זה זה שמצא ראשון מפרסם את התמונה ומרושם גם הוא מה לחפש דוגמה: - " קוף מעשן " - " חפשו: משהו =\ " וככה זה הולך...מומלץ לרשום דברים באנגלית כי אז יש הרבה יותר תוצאות ומצחיקות ורישמו שטויות חח.. זה נראה משחק נחמד אז יאלללללללללללה =] LET's PLAY THE GOOGLE GAME אז אני אומר, חפשו : WTF????

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  20. שלום , ראיתי לפני כמה ימים פורום שמתעסק בעיקר במכשירים סלולאריים ... לא זוכר יותר מידי רק זוכר שיש תתי פורום של כל החברות הסלולאריות כגול סלקום , אורנג' , פלאפון וכו' ... תודה רבה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. הוא רוצה לרשום שיש לו שליטה באנגלית אבל לא שפת אם אלא דרגה מתחת לזה (או איך שלא קוראים לזה - אולי שוטף ?). איך רושמים את זה באנגלית ?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

הגיעו לנו לביניין, דלת ממול שכנים עם עבר של גניבה, ויש להם פשוט אפשרות לדלג מרפסת והם פה. לכן אנחנו רוצים לשים בבית אזעקה המינימום שתעשה רעש חזק (יהיה נחמד אם תהיה אפשרות שהיא גם תסמס), ו2 מצלמות אבטחה. מצלמה אחת גלויה, והשנייה מוסתרת. אשמח להמלצות לאנשים שיש לנם כבר ניסיון עם כל התהליך הזה. (אין בעיה לעשות הזמנות באיביי)

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by R0ck,

סניף הבית שלי, סניף הסניפים!!!! :pissed: קפצתי לשם עם חבר, במטרה לבלוס עוד ארוחת דאבל אך אבוי - "נגמר הבשר של הדאבל!" :eek2: איך דבר כזה קורה?!?!?!?! FFS!!!!!!! :pissed: בעש בעש בעש!!! בעוד הקופאית נכחדת מצחוק ואני מעולף על הריצפה, החבר הלך לקרוא לשומר... אךךך אבוי, גם שומר אין! כנראה שלקוחות מעוצבנים לפנינו העלימו אותו או משו... אחרי שחזרתי להכרה מלאה, לקחנו ת'רגליים ורצנו לסניף רב-חן בכיכר דיזנגוף. הגענו לשם בדיוק בשעת הסגירה, 22:00. מנהל הסניף לוחש ברעד "אנחנו סגורים, חבר'ה". שנינו בסרט "תקשיב ותקשיב טוב, עשינו את כללללללל הדרך מהסניף בטיילת עד לכאן, אנחנו רוצים דאבל!" "טוב נו, אמר מנהל הסניף הממושקף, שיהיה..." בעוד כל עובדי הסניף נועצים בנו מבטים זועפ…

• 9 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by Spirit Crusher,

אני רוצה ללכת עם כמה חברים לעשות צניחה חופשית..חיפשתי פה בפורום וראיתי שיש 2 מקומות.. http://www.paradive.co.il/ http://www.skykef.co.il אני יודע שכמה מפה כבר עשו, או שמעו איפה עדיף לעשות? גם מבחינת מחיר וגם מבחינת נוף והנאה... תודה

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by redead,

חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים