עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by TOMMYB1,

חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  2. Started by naorai,

אני מזה מאושר כל ההודעות החדשות (או איך שקוראים לזה ??? ) שלי(!!!) אני :D רצח

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by NuKe007,

למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by ronin,

בשעה טובה אני מעוניין להחליף את המחשב נמאס לי מהשידרוגים היכן כדאי לי לרכוש (אם אפשר ברשת) ממקום אמין וזול שנמצאים בעניינים תנו לי כתובות של אתרים כאלו בבקשה בתודה מראש נ.ב אני מכיר את אקסלנט , רכשתי מהם בעבר איך הם?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by MishaK,

http://lincoln.stangnet.com/dualforklift.jpg

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by massinvallus,

אני רוצה לראות כי אני לא מסתפק בלראות אותם באינטרנט. חייבת להיות חנות באיזור פ"ת-רמת גן

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. נו, אתם יודעים... זה מתחברים אליו עם telnet או putty ועוברים שלבים, בכל שלב יש אתגר גדול יותר. אני זוכר שהייתי בכמה אתרים כאלה, אבל, לא זוכר את השם שלהם וכמעט שום דבר. Enlighten me, -Vega.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Yossi1981,

לא הביטחו משהו לגבי סוף החודש הזה? או שרק הזיתי את מה שכתוב באתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by com,

למשהו כאן יש לינקים למאמרים של הבגרות בתנך? או שיכול לסרוק בבקשה את המאמרים ולפרסם פה? תודה. בהצלחה לכולם! אני יודע שאני יזדקק לה... איזה מקצוע מעפן..

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  10. אני רוצה לקנות את המארז החדש של אנרמקס עם המנורת ניאון ומסך של CTX, או מPCH או מזיג זאג, עכשיו השאלה שלי אם ב40 שקל למשלוח אחד אני יכול לקחת את שני הדברים?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט הצילצול באנגלית? למה כי אני רוצה להוריד אותו מאתר מסוים וצריך ליכתוב באנגלית. (אם זה ווארז תינעלו) :-X.

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  12. Started by fire15,

http://www.iceepc.com/index.htm?1975.htm&1 http://www.iceepc.com/index.htm?catalog.htm&1

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. אחי זה כל כך קשה להביא את ה SK7 לארץ? כמה זמן זה לוקח ? בחיאאת אני קונה 2 לבד ומביא עוד 10 חברים.. אני מחכה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  14. אני מחפש אתר שמוכ מאוורירים תאורות גרילים וכו, ששולחים לארץ! מישהו מכיר? מישהו הזמין? ???

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  15. Started by amd,

יש וירוס חדש שמסתובב ברשת הוא מגיע כקובץ POWER POINT שם הוירוס הוא: Life is beautiful.pps אל תפתחו אותו!!!!!!!! אם תפתחו אותו תופיע הודעה: It is too late now, your life is no longer beautiful ואז יימחק כל המידע שעל המחשב שלכם האדם ששלח את הוירוס יקבל את כל המידע כולל סיסמאות וחשבונות ומספרים דבר שעלול לחייב אותכם בכסף רב :AR15:

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by EagleX2,

מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by mrraz,

ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בתודה מראש ;D

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by Decktor,

http://www.ugcs.caltech.edu/~karlh/fun/millenium.html חמוד ביותר

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. יאללה חברה, תתחילו לארגן מפגש, אני בא! 8) ברצינות עכשיו, מתוכנן מפגש בקרוב? אם לא, זה יכול להיות פתיח מצוין לקיץ\לחופש הגדול (לצעירים שבינינו). מה דעתכם? נ.ב. אולי אני אתן איזו הרצאה באודיו?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  23. היי לפני חצי שנה חבר שלי שהידע שלו במחשבים שואף לאפס בערך קנה מחשב (לא מחנות קבר מאותה חנות בה אני קניתי אבל לא משנה). לפני כמה ימים הוא אמר לי שהוא לא יכול לשמוע אז היום באתי לסדר (ac 97). גיליתי שמשום מה נמחקו הדריברים של הכרטיס קול אז שאלתי אותו איזה לוח אם יש לו, הוא כמובן לא ידע, אז ביקשתי ממנו את הקופסא שהוא קיבל ביחד עם המחשב. אז הוא מוציא לי קופסא קטנה שרשום עליה שאטל. לי היה ברור שאין שום קשר בין הקופסא ללוח אם עצמו כי היה לו מארז מידי טאוור ג'נרי. חיפשתי בקופסא ולא מצאתי שום דרייבר ללוח אם חוץ מדיסק של לוח אם של שאטל, אז החלטתי לפתוח את המארז ומה גיליתי שם? לוח אם שאטל קטנטן (יחסית למארז הגדול יחסית) עם שני חריצי pci מסכנים. מה שאני יכול להגיד זה ש100 אחוז הוא …

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  24. Started by nirsul,

שלום לכולם בכוונתי לרכוש בחדשים הקרובים מחשב חדש (למעט מסך) למטרות עבודה גרפית מאומצת (3D) אני חי ונושם בחיפה והייתי מעוניין לרכוש את המחשב בחנות שבה יש קטלוג עשיר של מוצרי איכות ולצערי רובן או כולן נמצאות בגוש דן. (או ברשת) האם חנויות המופיעות ברשימת החנויות באתר זה - ראויות. שוב, מבלי להיכנס לשמות של חנויות - שזה אסור בפורום האם הן אמינות והאם תיווצר בעייה כאשר (אם) אני אזדקק לשירותי מעבדה ? האם ההרכבה של הטכנאים שלהם טובה והאם למישהו כאן היו אילו שהן בעיות ? אודה על כל תשובה, אפילו לדוא"ל שלי ניר חיפה nirsul@actcom.co.il

• 2 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.