עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בשלב זה, זה לא כל כך רלוונטי אבל נניח שבנוסף למשכורת שאני מקבל מהמשרה המלאה שאני עובד בה בתור שכיר אני מרוויח מהאפלקציה שלי באחת מחנויות ה APP STORE? מה קורה מבחינת תיאום מס? בגדול בעבודה נתנו לי תופס, לא זוכר איזה שבו אני מצהיר שאין לי מקור הכנסה נוספת. הבנתי שאם יש מקור הכנסה נוספת אז צריך להודיע עד שבועיים. בנוסף אני מבין שאם יש לי מקור הכנסה נוספת שהוא איננו שכר ממשרה שניה אלא יותר כמו סכומים חד פעמיים ולא דיווחתי אז פשוט יורידו לי מס מקסימלי של 48%. שתי שאלות, יש אפשרות לדווח על מקור הכנסה נוספת מבלי לידע את המעסיק הנוכחי שלי? לא רוצה שיעשו לי פרצופים בעבודה. דבר שני, ניתן לתאם מס רטרו אקטיבי לשנה האחרונה ולקבל החזרים על ה48% שייקחו ממני? בגדול יש מישהו פה שעובד משרה…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום,יש לי משפחה שגרה בניו יורק ועוד חודש הם מגיעים לארץ והם יכולים לקנות לי מחשב נייד. ברצוני ללמוד תיכנות ככה שהמחשב נייד הוא למטרת תיכנות ב c# חשוב שהמסך היה גדול וברור וגם המקלדת והעכבר בגלל שאני רוצה לעבוד עליו זמן רב . אני קונה את המחשב לתיכנות בלבד ולא איכפת לי שלא היה עליו שום דבר חוץ מזה והתקציב הוא כזה שיוכל לספק את הצורך הזה בלבד באופן עקרוני אני לא מבין במחשבים ובכול מה שמסביב והייתי רוצה את חוות דעתכם בנושאים כמו: מאיזה חנות לקנות, איזה מחשב מתאים, אחריות וכ'ו... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by 1,

כמה עולה משלוח, והאם אני יכול ללכת לקחת בצעמי תחלקים, אם כן איפה החנות נמצאת? איזה עיר איזה כתובת.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. שלום, אני מחפש מלון\אחסניה\פונדק זול ככל האפשר באילת, לימי חול המועד (אני יודע שזה באיחור...) ממש מקום רק בשביל לשון בו. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שמתי לב מאתמול שלא שומעים את הצפצוף הזה כשאני נועל את האוטו, היום בדקתי לבדוק בכלל אם האזעקה עובדת, וראיתי שאכן היא נכנסת לפעולה בזמן המתאים, האורות מהבהבים רק שלא שומעים כלום, רק שמקרבים את הראש ליד הצופר של העזאקה שומעים את הצלצול ממש ממש חלש. מכאן אני מסיק שזה או הצופר הלך או סוללת הגיבוי. איך אפשר לבדוק זאת? וכמה עולה כל אחד מהחלקים הנ"ל? אני פשוט שונא מוסכניקים כי יש להם נטייה להגזים ולגנוב כסף, לכן אני רוצה לדעת בעצמי כמה שיותר ואז ללכת.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by x-dude,

היזמנתי מוצר וכבר 16 יום אני מחכה לו,אם אני ארצה לבטל איך אני עושה זאת? כבר מוגזם,בסך הכל חתיכת תוכנה....כבר מאמאזון בארצות הברית אני מקבל יותר מהר!

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by shimon956,

אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  8. Started by kukuriku,

עשיתי מנויי בתמימותי ל3 שנים, חודשיים לפני שהם הפסיקו את ההפצה למנויים. שילמתי הרבה כסף. מישהו יודע אם יש איזו התארגנות מצד בעלי המנויים לתביעה יצוגית או משהו כזה. למה החברה נרכשה ע"י חברה אחרת והם אומרים שהם כבר לא קשורים לזה. או אם מישהו שמע על איזה פרסום חדש לגבי זה. והאם אתם מציעים לי להגיש תביעה אישית או משהו כזה. אני צריך יעוץ, תודה. :-)

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  9. אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by ChrisBrown,

שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. זה שכאילו איזה אחת רודפת אחרי מישהו עם לפטופ ורוצה להביא לו תמודם נייד הזה.. קיצור, מה שם השיר ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  12. עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. איך אני מגדיר בפייסבוק שלא ישלח לי למייל כל פיפס שאני עושה בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sir f,

מה לומדים בתואר הנדסת מחשבים? באיזה תחום זה? כמה שנים התואר לוקח? ומה הקשר בין התואר להנדסת וניהול רשתות? נתקלתי בו לא מזמן והופתעתי לגלות שאין לי מידע ממשי עליו(יחסית לתוארים האחרים בנושא הקרוב שעליהם אני יודע הרבה יותר) תודה.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  16. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  19. קודם כל, נתקלתי במספר בעיות בהמשך החישוב, ולכן העלתי את את הבעיה לפניכם. מקווה שתוכלו לעזור לי. ידוע שניתן להכניס כל סרט שיצא עד היום לתוך 1 ג'יגה של זיכרון. 1 GB = 2^10 MB = 2^10*2^10 KB = 2^10*2^10*2^10 B = 8*2^30 bit כל מדיה אלקטרונית, בסופו של דבר היא רצף בינארי של אפסים ואחדות. לכן, מקומבינטוריקה, אנחנו מגיעים לעובדה שישנם 2^ (8*2^30) סידורים אפשריים של אפסים ואחדות על מנת לייצר 1GB של זיכרון. ( 2 אפשרויות לכל ביט : אפס או אחד , למשך 1GB של זיכרון). אבל, פה מתחילה הבעיה. רצף סתמי של אחדות ואפסים לא בהכרח יתקמפל ( או מה שלא יהיה המונח הנכון במקרה זה) לכדי תמונה וסאונד. השאלה היא 1 לכמה סידורים אפשריים יניבו קימפול הגיוני (כלומר, שהמחשב יוכל להריץ מבלי לקרוס). בנקודה…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by NetSpider,

ניראה סרט מאוד מבטיח ;D Click Here !

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  22. http://www.csectioncomics.com/2012/05/first-rule-of-buying-electronics.html (מהנסיון האישי שלי לפחות )

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  23. איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.

24. Started by Screw_Master,

היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  25. "בית המשפט זיכה את שי דרומי מהריגה" http://news.walla.co.il/?w=/1/1520138 האם באמת קרה משהו לבתי המשפט בארץ ? דרורי זכאי ,העבריין ההוא שדקר ילד במסיבה נשלח ל25 שנה בפנים ומתלבשים עכשיו על כל משפחות הפשע בארץ !!! סוף סוף מתחילים להרגיש שבתי המשפט מתחילים לעשות צדק במשפטים ולא הבדיחות שהיו עד עתה ! כל הכבוד !!! ועכשיו נותר רק להוציא מחוץ לחוק את כל יפי הנפש שמונעים עשיית דין עם פושעים ועבריינים כמו הנ"ל : http://news.walla.co.il/?w=/1/1520260

• 2 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים