עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יצא לי לבדוק במקרה את מדור הדרושים שיש פה באתר למרות שאני לא זוכר שזה היה קיים שם רק OCDB ומדור מודינג ועוד משהו ועלתה לי שאלה שאני לא מצליח לפתור אותה מלא זמן איך זה שבכל עבודה כתוב "דורש ניסיון", כאילו מה אם נגיד רק עכשיו גמרתי את התואר\קורס, מה אני עושה בדיוק? איך לאדם יהיה ניסיון אם יש כאלה שרק רוצים להתחיל?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by gtabak_37,

שלום לכולם, אני שעות מחפש את הפירוש של המילה hankerchief בכל המילונים באינטרנט ובמילונים בספרייה שלי ואני לא מוצא, אשח אם תעזרו לי למצוא את הפירוש. המשפט: cover carefully with a cotton hankerchief תודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by naoriko,

שלום אני רוצה להכין שרוכים של הצבא כמו של ההדרכה וכאלה אני רוצה לדעת איך הולכת הקשירה יש למישהו מדריך אולי?

• 2 תגובות
    • 12k צפיות
  4. Started by Screw_Master,

היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. Started by My_Name,

תיכננתי השבוע לקנות את האורגן Yamaha PSR-E313, שעולה בארץ כ-1000 ש"ח. אחרי סיבוב קצר באמזון, ראיתי שהוא עולה שם ~ 300 ש"ח פחות. http://www.amazon.com/Yamaha-PSRE313-PSR-E313-Portable-Keyboard/dp/B000Q6JEPU אף פעם לא יצא לי להזמין משהו מחו"ל, אז לא ברור לי עדיין כמה משתלם הדבר - מהי עלות המשלוח, מכס ? מע"מ ? כל אלה יהפכו את זה לעיסקה לא משתלמת ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by lol_minbet,

נרשמתי לחדר הכושר בירקון (ת"א) לחצי שנה אמרו לי שאני יכול להיכנס עם הכרטיס גם למכון של דיזינגוף סנטר זה נכון ? :s05:

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. היי חברה אני צריך תזכורת קלה בקשר למה שאני ישאל עכשיו אז תודה למי שיעזור. 1.מהו RISCK(נראה לי ככה רושמים) 2.ומהו CISK(גם לא בטוח באיך שרושמים את זה) 3.איך המחשב בנוי?(נראה לי שזה אחד מהם) א.היחידה הריטמתית לוגית ב.שפה בינארית ג.שפה עשרונית ואם אפשר עוד כמה תזכורות ממכם למי שעושה תבגרות במחשבים(תקשוב) לא מצאתי בויקיפדיה שום מידע על מה זה RISCK וCISK ובגלל שזה פורום של מחשבים מצאתי לנכון לפתוח את זה פה תודה לעוזרים ואבקש להמנע מתגובות ספאם תודה,יום טוב

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  8. שלום כולם רציתי לדעת אם שיטת המיסוי החדשה הולכת להשפיע על שוק האופנועים? אם כן אז איך? תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

http://www.safenow.org/ תדפיסו ותלו בכל לוח מודעות

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני

• 2 תגובות
    • 865 צפיות
  12. שלום לכולם, לכל אוהבי ההומור של הסדרה המצויירת FAMILY GUY (וגם למי שלא בהכרח מכיר ..) יש מלא קטעים מטורפים וגסים שיצאו רק ב DVD שאין להם קשר לסדרה עצמה ולדמויות שם - http://www.sethcomedy.com/ זה לא חדש אמנם, אבל עדיין יש המון שלא מכירים את זה (כמוני) נסו להשיג את ה DVD בדרך כזו או אחרת.. *חובה לראות את הקטע שם עם מאריו ..

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by 3d7,

אני מחפש נעליים של גאספו דגם Gaspo Light Run Black. למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג את הנעליים האלה בארץ, ובמחיר זול?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by deadwolf,

שלום אני מחפש חברות שמספקות חומרה כמו cd-log וביחוד חברות מימוש כלומר חברות שסמות חומרה בחנות ומקבלות כסף אחרי שהחומרה נמכרה תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  15. Started by Cyanide,

אני מחפש המלצות לפודקאסטים בעברית שעוסקים סביב הנושא של טכנולוגיה, מחשבים, גאדג'טים, סאונד ודומיהם. אפשר להמליץ על פודקאסטים באנגלית רק אם הם ממש ממש טובים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. קניתי לפני שבועיים כרטיס זכרון KINGSTON MICROSDHC 4GB CLASS 4 (בארץ). האם אני באמת צריך לשמור את הקופסה במקרה של תקלה?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by redti,

יש שיר של 50 CENT 21 QUESTIONS רציתי לדעת אם זה סתם השם של השיר או שזה מושג מהעולם המערבי ? במידה וכן מה הכוונה שלו ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by sir f,

היום גיליתי שאומרים פוזמקאות ציפיתי לפוזמקים או פוזמקיים או משהו כזה, אבל בהחלט לא לפוזמקאות!! מטרת הדיון-לוודא זאת ולחלוק עמכם את המידע המרגש הזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. איפה אפשר להשיג אייפון ללא התחייבות ובמחיר הרגיל...

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by גד :),

אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!

• 2 תגובות
    • 6.1k צפיות
  21. Started by smack,

היי לכולם מישהו מכיר אתר שמראה בצורה מסודרת את כל האקודים לפסנתר(בצורת סימון נקודות על הקלידים),ושיהיה אפשר להדפיס את זה משם??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  22. Started by composite,

אני מתעניין בה כיוון שיש להם סניף בכפר סבא וזה מאוד קרוב למקום מגוריי. איך המחירים? ואיך השירות והאמינות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by digitalseeker,

אני יודע שאלה קצת לא במקום. אבל אני מת מת לדעת איפה או יותר נכון מה לקנות ! יש ל012 עסקי מוזיקת המתנה שפשוט מטריפה אותי - שאלתי מספר תומכים שלהם מי היוצר או שם השיר ונעניתי שהם לא יודעים. אותו דבר עם השירות לקוחות. המספר שלהם לצורך העניין הוא 0722001000 באמת שחשוב לי לדעת , שאלתי גם את הנציגות שירות אם יש גורם לפנות אליו שיוכל לעזור לי בנסיוני לדעת מי האומן ונעניתי בשלילה. אשמח לעזרה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by KrustyTheKlown,

היי נושא טיפה מוזר אבל בכל זאת... מישהו מבין בכובעים כאלה ? משהו בסגנון הזה : זה ה 59FIFTY, קראתי בביקורת של מישהו שהוא ממש גדול ונראה מצחיק. העניין הוא שפעם השאלתי כובע של אותה חברה מחבר והוא היה סבבה לגמרי יש למישהו כזה כובע ויכול להגיד לי אם הם בגדלים של כובעי מצחיה פשוטים ?

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. Started by raiman1,

יש לי את המהדורה השניה מישהו יודע אם זה עדין יכול לעזור ליי??

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.