עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שמתי לב מאתמול שלא שומעים את הצפצוף הזה כשאני נועל את האוטו, היום בדקתי לבדוק בכלל אם האזעקה עובדת, וראיתי שאכן היא נכנסת לפעולה בזמן המתאים, האורות מהבהבים רק שלא שומעים כלום, רק שמקרבים את הראש ליד הצופר של העזאקה שומעים את הצלצול ממש ממש חלש. מכאן אני מסיק שזה או הצופר הלך או סוללת הגיבוי. איך אפשר לבדוק זאת? וכמה עולה כל אחד מהחלקים הנ"ל? אני פשוט שונא מוסכניקים כי יש להם נטייה להגזים ולגנוב כסף, לכן אני רוצה לדעת בעצמי כמה שיותר ואז ללכת.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by x-dude,

היזמנתי מוצר וכבר 16 יום אני מחכה לו,אם אני ארצה לבטל איך אני עושה זאת? כבר מוגזם,בסך הכל חתיכת תוכנה....כבר מאמאזון בארצות הברית אני מקבל יותר מהר!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by shimon956,

אז ככה זה של הצפרדע הכחולה הזו שעושה בימ בים בים בההההההההה יש את זה בפלאפונים ועשיו יצא לזה טראק יפה של הסרט השוטר מברלי הילס עכשיו רציתי לדעת אם תוכלי לעזור בלאתר את שם שיר תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  4. Started by kukuriku,

עשיתי מנויי בתמימותי ל3 שנים, חודשיים לפני שהם הפסיקו את ההפצה למנויים. שילמתי הרבה כסף. מישהו יודע אם יש איזו התארגנות מצד בעלי המנויים לתביעה יצוגית או משהו כזה. למה החברה נרכשה ע"י חברה אחרת והם אומרים שהם כבר לא קשורים לזה. או אם מישהו שמע על איזה פרסום חדש לגבי זה. והאם אתם מציעים לי להגיש תביעה אישית או משהו כזה. אני צריך יעוץ, תודה. :-)

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  5. אשמח לשמוע התנסויות לטובה ולרעה שהיו לכם עם החנות הנ"ל

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by ChrisBrown,

שבוע הבא אני מתחיל שיעורי נהיגה לקטנוע 125 סמ"ק למדתי תאוריה אבל עדין לא ניגשתי למבחן .. רציתי לדעת אם מומלץ להתחיל שיעורי נהיגה כשעדין לא ניגשתי למבחן התאוריה?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  7. זה שכאילו איזה אחת רודפת אחרי מישהו עם לפטופ ורוצה להביא לו תמודם נייד הזה.. קיצור, מה שם השיר ?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  8. עשיתי השוואה בזאפ והיונדאי Q17 יוצא הכי זול פה http://memory.co.il/product_info.php?cPath=30_33&products_id=163 מישהו הזמין מהאתר הזה? בטוח להזמין משם? תודה, אורון.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  9. חברה צריך עזרה אני צריך להכניס עוד מחשב לחדר וזה אומר עוד מסך אבל הבעיה זה שהוא CRT וזה די ענק התרגלתי לLCD אין לי ממש רצון להשקיע בנוסף אז אני מצרף כמה תמונות תנסו לעזור לי החדר שלי הוא 220 ס"מ על 300 ס"מ די קטן זה הממד יש לי שולחן גדול אם הLCD , המחשב עצמו ועוד מסך CRT שאני זורק אותו עוד מעט לבני דודים שישרפו להם העניים קצת מהקרינה חשבתי אולי לשים את המחשב מתחת לשולחן ואולי בכלל לחבר אותו לשולחן עצמו מלמטה כיחידה אחת ולעשות איזה מחשב שולחני חח חשבתי להוסיף שולחן מאחורי אבל אז יהיה לי מרווח של מטר +- מהשולחן השני לכיסא זה מספיק אבל אז החדר סגור לגמרי יש לי אפשרות להוסיף אולי מדף שיתחבר לשולחן מצד ימין אבל אני לא יודע אם הוא יחזיק את הCRT ובכלל איפה אני ישים את המקלדת …

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. איך אני מגדיר בפייסבוק שלא ישלח לי למייל כל פיפס שאני עושה בפייסבוק?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by sir f,

מה לומדים בתואר הנדסת מחשבים? באיזה תחום זה? כמה שנים התואר לוקח? ומה הקשר בין התואר להנדסת וניהול רשתות? נתקלתי בו לא מזמן והופתעתי לגלות שאין לי מידע ממשי עליו(יחסית לתוארים האחרים בנושא הקרוב שעליהם אני יודע הרבה יותר) תודה.

• 2 תגובות
    • 4k צפיות
  12. שלום.. אני מעונייין לרכוש מכשיר דרך אתר האינטרנט שלהם.. ודי מפחד.. (למרות שהמחיר מאוד מפתה) מה אתם אומרים ? http://www.video.org.il/Product.aspx?productid=1230 תודה לעזרים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעונין בקורס לבורסה וניירות ערך. מישהו יודע איפה ניתן למצוא קורסים אלה? מוטב לציין כי אין לי בגרות ולא תארים כאלה או אחרים. תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Dear Lucky Winner, We are delighted to inform you of your prize release on Saturday January 13th 2007 from the United Kingdom International Lottery programme. Which is fully based on an electronic selection of winners using their e-mail addresses. Your name was attached to ticket number; ******* serial number ****/** This batch draws the lucky numbers as follows *-**-**-**-** bonus number **, which consequently won you the lottery in the second category. You hereby have been approved a lump sum pay of 1.5,000,000GBP.(I.5 MILLION GREAT BRITAIN POUNDS) in cash credit file ref: ILP/HW *****/** from the total cash prize of 1.5,000,000.00GBP All participant were selected thr…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  15. קודם כל, נתקלתי במספר בעיות בהמשך החישוב, ולכן העלתי את את הבעיה לפניכם. מקווה שתוכלו לעזור לי. ידוע שניתן להכניס כל סרט שיצא עד היום לתוך 1 ג'יגה של זיכרון. 1 GB = 2^10 MB = 2^10*2^10 KB = 2^10*2^10*2^10 B = 8*2^30 bit כל מדיה אלקטרונית, בסופו של דבר היא רצף בינארי של אפסים ואחדות. לכן, מקומבינטוריקה, אנחנו מגיעים לעובדה שישנם 2^ (8*2^30) סידורים אפשריים של אפסים ואחדות על מנת לייצר 1GB של זיכרון. ( 2 אפשרויות לכל ביט : אפס או אחד , למשך 1GB של זיכרון). אבל, פה מתחילה הבעיה. רצף סתמי של אחדות ואפסים לא בהכרח יתקמפל ( או מה שלא יהיה המונח הנכון במקרה זה) לכדי תמונה וסאונד. השאלה היא 1 לכמה סידורים אפשריים יניבו קימפול הגיוני (כלומר, שהמחשב יוכל להריץ מבלי לקרוס). בנקודה…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  16. Started by NetSpider,

ניראה סרט מאוד מבטיח ;D Click Here !

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  18. http://www.csectioncomics.com/2012/05/first-rule-of-buying-electronics.html (מהנסיון האישי שלי לפחות )

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  19. איזה טכניקות קיימות? יש לי תמונה של מישהו בחושך אבל לא רואים כלום. צולם דרך הפלאפון שלי.

20. Started by Screw_Master,

היי, בוקר טוב, שבוע טוב לכולם, צורב NEC כנראה דפוק של דוד שלי, וצריך חדש. היחיד שמגיע גם בלבן (עם פאנלים להחלפה) וגם מומלץ בסטיקי הצורבים הוא ה-ASUS DRW-2014L1T. ניסיתי את יגאל פקירי (שלקח עליו מחיר מאוד מופרז, ואני לא בטוח שדיברנו על אותו צורב), PC Mental ו-LogicPC. יש עוד איזה חנות שקרובה לקריית אונו (שקרובה בעצמה לאור יהודה, גני תקווה, יהוד, פתח תקווה...) ששווה לבדוק האם יש להם את הצורב במלאי? בינתיים הדוד משתמש בצורב שלי, אז אשמח אם תענו מהר תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  21. "בית המשפט זיכה את שי דרומי מהריגה" http://news.walla.co.il/?w=/1/1520138 האם באמת קרה משהו לבתי המשפט בארץ ? דרורי זכאי ,העבריין ההוא שדקר ילד במסיבה נשלח ל25 שנה בפנים ומתלבשים עכשיו על כל משפחות הפשע בארץ !!! סוף סוף מתחילים להרגיש שבתי המשפט מתחילים לעשות צדק במשפטים ולא הבדיחות שהיו עד עתה ! כל הכבוד !!! ועכשיו נותר רק להוציא מחוץ לחוק את כל יפי הנפש שמונעים עשיית דין עם פושעים ועבריינים כמו הנ"ל : http://news.walla.co.il/?w=/1/1520260

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  22. http://eliad.org/viewer.php?id=1251490129.bmp בקישור עצמו מופיעים שני תרגילים שמישום מה לא יוצא בהם פתרון מודה מראש לכל מי שמנסה או שיפתור את התרגילים.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by TeaTime,

: אני מחפש אתר שמראה כמויות של משקעים בארץ/בעולם (רצוי אירופה) נסיתי בגוגל וקיבלתי רק אתרי מזג אויר עם תחזית ולא מידע על העבר

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by LOL,

יש לנו בתרגיל השבוע שאלה רשת שלא הצלחתי לפתור אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה נחמד ראובן, שמעון ולוי נמצאים במסיבה. הם מתבקשים להשתתף במשימה הבאה: לכל אחד מהם ישימו כובע על הראש בצבע אדום או ירוק כאשר ההסתברות לכל צבע שווה. כל אחד מהם יראה את צבע הכובע שעל ראשי שני חבריו, אך לא יראה את הצבע של הכובע שעל ראשו. לפחות אחד מהם צריך לנחש את צבע הכובע שעל ראשו. אם יותר מעוניינים לנחש את צבע הכובע על ראשם מותר להם אולם שלושתם יזכו בפרס אם אף אחד מהם לא טעה. החוקים הם: מהרגע ששמים עליהם את הכובעים, אסור להם להעביר מידע ביניהם בדרך כלשהי. עם זאת, לפני קבלת הכובעים, מותר להם להחליט על אסטרטגית ניחוש. (למשל: הם יכולים להחליט מראש שרק ראובן ינחש, והוא ינחש "אדום". דוגמה נוספת: הם יכול…

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  25. שלום קיבלתי מנילה קרבית בהתאם לפרופיל שלי(97) ות'אמת אני לא מעוניין ללכת לקרבי, אני מודע לזה שלא הכל לפי מה שאני בוחר אבל בכל זאת יש סעיף במנילה ששואל לגבי שירות במקצוע למי שלמד בבית ספר מקצועי או מגמה מקצועית שזה המקרה שלי. השאלה כמה הם מתייחסים לזה ? היה לי כבר מיונים למודיעין ונכשלתי בראיון אישי(שאגב אני מנסה לערער על זה כי אני באמת חושב שיכולתי להוציא יותר) נניח אני ימלא את התפקידים הקרביים למיניהם 1-2 ואת המקצוע 5 זה יעזור במשהו ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.