כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שהכנת פרוייקט כלשהו במחשבים עוזר מאוד להתקדמות לקראת יחידת מחשבים בצבא. מישהו מכם יכול לספר על: פרוייקט שהכין/איך הוא התקבל/ מה עזר לו/ כל דבר שיכול לעזור לי פה כדי להתקבל לגאמא או ממרם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חוקים מבית מדרשו של מאיר ניצן: - חוק האוסר על הפעלת מסעדות, פאבים, קיוסקים וכ'ו לאחר השעה 23:00 (בטענה שהרעש מפריע לשכנים - עדיף עיר ללא מקומות בילוי ) נאכף ע"י "החברה לבטחון וסדר ציבורי". הקנס: 660 ש"ח לבעל העסק. בעבר נלקח מס נוסף על הפעילות ממשלמי המיסים בעיר - "מס בטחון" (העירייה הפעילה אנשים בעלי עבר קרבי וחימשה אותם באופניים ובסכינים ) היום הפריטו את זה, וזה שייך לחברה פרטית שבבעלות חכ"ר ראשל"צ. יחד עם החוק כמובן שצריך לבטל מקומות חנייה ולסמנם כחול-לבן על-מנת להזרים עוד כסף שיגבה ע"י החברה לבטחון וכסף ציבורי. - חוק האוסר על האכלת חתולי רחוב. עדיין בשלבי החקיקה, נתקע בירוקראטית אצל משרד הפנים. הקנס למאכיל: 660 ש"ח. - "היכל התרבות ע"ש מאיר ניצן". ככה נקרא ה…
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אבי ביטר ב"גורל שלי", שני החלקים ברצף, המשחק הטוב ביותר שתראו אי-פעם! חובה לראות לפחות פעם בחיים.
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מישהו בא לדיגיטל סיטי ביום חמישי\שישי? גם אתם קיבלתם הזמנה לאירוע בדואר?
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני זוכר שיש משתמש שיש לו בתמונה בצד של תינוק מאד מוזר... וכולם פעם שהוא היה כותב הודעה לא הייתי מסתכל בהודעה אלא רק מסתכל בתמונה ומתפקע מצחוק (;D) אז אם למישהו יש את התמונה, המשתמש עדיין קיים ושינה את שמו או את התמונה שיזדהה... אני רוצה שזה יהיה הרקע שלי... ועם יש לו את הגרסה המוגדלת זה יהיה עוד יותר טוב! !!plz give me my funny pic back מנהלים בבקשה לא לנעול... אני רוצה את התמונה הזאת, ואם תנעלו את הת'ראד זה יראה שהמצב באמת הידרדר... כי הרי לא עברתי על שום חוק של הפורום... אולי זה יעליב אותכם שאני אומר שהמצב לא טוב אבל זה נכון וכדי להשתפר צריך להבדיל בן ספאם טהור להודעה שלא קשורה לחומרה ומחשבים... אני מתאר לעצמי שהייתם נועלים את הת'ראד הזה אם לא הייתי כותב את השורות האלו…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ובכן, המשתמש RROONNII הודח בגלל תוכן לא חוקי לפי מה שהוא אמר לי, וזה לא ייתכן מכיוון ששההודעה האחרונה שלו הייתה לינק לTOMSHARDWARE, אני חושב שמדובר בטעות ואני פונה למנהל בבקשה אם ניתן לבדוק עניין זה, ומדוע הוא הורחק. הסיבה שאני רושם את זה במקומו, זה מכיוון שהוא לא יכול לתקשר עם אף מנהל ולברר את הסיבות להדחתו.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://l33t.razerzone.com/index.php?user_dtl=61b80b3c2e4d6c208f2c634ae5816887 Razer, ענקית הגיימינג שבטח מוכרת לרובכם המכריע פתחה בGiveaway ענק עם 1337 ( ;D) חבילות ציוד המחולקות לזוכים באופן רנדומאלי! ראיתי הרבה GIVEAWAYS והרבה אתרים בסגנון LOCKERZ בזמן האחרון, אבל מתי היה משהו בסדר גודל כזה בפעם האחרונה, שבו היה מדובר בקהל פתוח ומעל 1300 פרסים בשווי 500$?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
נתקלתי באתר הזה: YouSendIt שירות נחמד ולא רע למשך מספר ימים המאפשר שימוש זמני בשרתים שלהם לשליחת קבצים.
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום. כידוע עלויות השילוח של מדיות מארהב הם יקרות וככל שמזמינים כמות מדיות גדולה יותר כך עלויות השילוח משפיעות פחות על המחיר למדיה . ישנה הזדמנות לרכוש לפחות 200 יחידות של חברת PIODATA שהיא חברת בת של פיוניר והמדיות הם של RITEK G05 הטובות בעולם במהירות של *8. המחיר ייצא סביב ה 6.4 ש"ח למדיה כולל שילוח ומע"מ ומכס (אם לא ייעצר במכס אז %17 פחות במחיר כ 5.4 ש"ח) , כאשר מתוך ה 200 אני לוקח 100 . מחפש שותף ל100 הנוספות .
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מת כבר לראות את החבר'ה המאסטולים שמסתובבים פה, ולהכיר אותם, בואו נעשה מפגש?!?!
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
למה לא "לפתוח" את ה"אפשרויות נוספות" תמיד, כך שכל מגיב/כותב יראה שניתן לצרף תמונות/קבצים ישר בפורום במקום להשתמש באתרים אחרים עם פרסומות נוספות, זמן תגובה רע, רישום ועכשיו גם חלק מהם מצונזרים - אלהים יודע למה ומי צנזר. לא יותר הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לכל המובטלים שבינינו ורוצים לקחת חלק באתר הקהילתי הגדול ביותר בעולם מוזמן חבקש להצטרף! http://www.facebook.com/careers/
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
באוגוסט אני משתחרר ומאז שהגעתי לגדוד אני יושב למשקית תש שלי על הראש בנושא של הבגרויות, עכשיו הקורס מתחיל נראה לי ב25 למאי ועכשיו אומרים לי שיש לעבור מבחנים עניינים בשביל להתקבל לזה אז יום שלישי אני נוסע למבחנים האלה ליד פרדס חנה קרקור, עכשיו השאלה שלי היא למה צריך את המיונים האלה? אני צריך להשלים רק אזרחות.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מישהו שגר באיזור מישור החוף הרגיש בשעה האחרונה בוומים - על קוליים ?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
http://media.putfile.com/survive-saigon-short-movie/wide אני לא יודע איך אבל לא היה תאונה אחת מדהים!
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אם אני מחפש סרטי מתח/מיסתורין (באנגלית) של הזמן האחרון 50 סרטים אחרונים לדוגמה... איפה אני יכול למצוא שמות שלהם לפי הסינון הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו שמע על מכללת קולניס ללמוד MCSA אשמח לקבל חוות דעת על מכללה מאנשים שלמדו שם או אולי יש לכם חוות דעת על מכללות אחרות (אנשים שלמדו ) בתודה ilan_imm
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
-
הכוונה מה לקחת איתי ממש ביום שאני מתייצב בו?,יש לי את הרשימה הזאת http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=3747#post17870 עכשיו ברור שלא צריך לקחת כל מה שרשום משמה ליום של הגיוס מן הסתם...אני מתגייס ב30 לינואר שזה יוצא יום שלישי ככה שאני 99% חוזר לשישי-שבת..ולפי מה שאני יודע הצבא מספק גם בגדים וציוד,אבל בכל זאת כל הזמן חברים אומרים לי שחייבים לקחת דברים כי מה שהצבא מביא לא יספיק....קיצר,אנשים שהתגייסו כבר וסגרו גג שבוע..מה לקחתם איתכם ביום שהתגייסתם? ועוד משו קטן,את שאר הקניות שיש ברשימה ההיא...כדאי לקנות עכשיו לפני הגיוס? או עדיף לחכות שאני אשתחרר פעם אחת לשישי-שבת ורק אז לראות מה באמת חסר ולקנות? תודה אנשים ;D
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
טוב אנשים מגיע לי מזל-טוב היום ;D ;D יש לי יום הולדת ;D ;D
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-