עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. Started by Dr. Evil,

אז ככה, מחר המבחן ומשום מה שכחתי איך לפתור דיפרנציאלי הנה תרגיל פשוט שאני מסתבך איתו: נתונה הפונציה y=x^3+ax-1. בנקודה x=-1 מעבירים משיק לגרף הפונקציה. א. הבע את השיפוע בעזרת a. ב. נתון ששיפוע המשיק הנ"ל הוא 1. מצא את a ואת נקודת ההשקה. ג. מצא את משוואת המשיק. שכחתי איך פותרים ולכן אשמח אם תפתרו (כלומר, דרך) ואני אלמד בדרך זו. תודה!

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  3. מפתחת מבחני הביצועים המפורסמת ביותר עומדת להרחיב את המגוון שלה עם Cyan Room לכתבה

4. שלום את המחשב שיש לי עכשו קניתי לפני שנה וחודשים בערך עכשו לפני כמה זמן סתם הורדתי CPU-Z לבדוק כמה דברים גילתי שהזכרונות הם 400MHZ רק :s05: עכשו הוצאתי את הדף קניה מהמגירה ואני רואה שלפני שקניתי כתוב שם במפורש 800MHZ ! אפילו הוא הדגיש את זה. עכשו חשבתי אולי הוא אמר 400+400?? או שאני לא בסדר או שאני לא יודע מה חח עכשו אחרי שנה וחודשים כדי ללכת להכנס בו? ד"א 2GB RAM 2 זכרונות של 1GB

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by radioactive,

מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by yoav9,

הכל התחיל עוד בימים העליזים של pcpro כאשר בוריס וכולם היו, אז אני עוד בקושי נכנסתי אבל omer 8 וido 9 שרצו שם לרוב, ואז הפורומים הדרדרו ועברנו לכאן (חוץ מido שפשוט לא הצליח לעשות את המעבר יצא בכלל מהקהילות) אז עומר התחיל לזבל לכולם את השכל על המחשב ואני לכולם על שיר... בקיצור, בסופו של דבר עומר קנה את המחשב, אבל מה, יש לו בעיות שמע (כנראה הaudiogy) וגם אין לו אפשרות לעשות oc, למרות שהוא קנה mushkin וabit רק בשביל זה... אחרי שהוא קנה את המחשב פשוט נמאס לו.. אז הוא יצא מהקהילות, האתר עדיין עמוד הבית שלו אבל הוא כבר לא משוטט לו בנבחי הקהילות. לגבי... היה את כל הסיפור עם שיר , ממנו אפשר להגיעה למסקנה אחת לא כל מה שרוצים מקבלים, בטח ובטח אם מה שאתה רוצה זה נשים שיש להן מש…

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by CrossFire,

?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  9. Started by Mingi,

חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  10. Started by Tomerico,

אני מעונין לראות סרט שכרגע במצע הורדה בקאזה... מישהו יודע איך אוכל לראות אותו?

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  11. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  12. Started by masterb,

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html מי יודע איך זה תמיד מצליח

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by redead,

קצת קשה לי עם GOOGLE CHINA..

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by miaoo673,

http://www.youtube.com/watch?v=Oym9Cb-TNdk

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. Started by uzi_sch,

download rip: BRM- The One (Original Mix) [Mondo] i ripped it from DJ PEDRO DEL MAR's show. download link: http://rapidshare.com/files/60743723/BRM_-_The_One__Original_Mix__Mondo.mp3

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

:s05: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by GiZmo,

נהרס לי אתמול הסלולרי והחלפתי אותו לנוקיה 3510i (נדמה לי), דיפדפתי ב WAP באתר של Orange בשביל להוריד משחקים, אך כל משחק עולה שם 8ש"ח... האם ישנם אתרים עם משחקים בחינם ? והאם זה בכלל חוקי ? אם לא תרגישו חופשי לנעול... תודה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  18. פסיכולוג שעשה ניסוי על הבן שלו ובכיתה ח הוא הוציא תואר שני (הבן שלו) במחשבים או מתמטיקה לא זוכר, משהו מסובח ועשו לו מבחני IQ והכל והוא הוציא 180 אבל בסוף הוא הפך לקבצן והתאבד מישהו מכיר תסיפור? חבר סיפר לי ואני לא מוצא מידע על זה בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by Eden 6600,

לא מבייש אפילו את המומחים של HW ;D

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן יש הרבה בלוגים משעשעים באינטרנט תביאו... http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=100641&blogcode=1439581 עריכה: מצאתי חיקוי של הערנב http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=65299

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  21. אם יש לכם את הטבלה של הריבית התשלומים (לכל מס' אפשרי 1-12 או יותר) או איזשהו אתר שיש שם בבקשה תגידו לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by x^fighter^x,

קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות

23. Started by coolmeen,

שלום לכולם, אני לומד במגמת מחשבים בבית ספר בעיקף של 10 יח"ל הכוללות 5 יח"ל עיוניות ו5 יח"ל פרוייקט. השאלה היא האם על כל אחד מהמקצועות של ה5 יחידות יש לי בונוס או יש לי רק על אחד מהם.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים