עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ben_amitai,

ככה: בסידרה הנדסית נתון A2=-40, A5= -2560, חשב את S7 אני יודע שקודם צריך למצוא את Q וA1 פשוט לא יודע איך למצוא את הQ הזה ומחר יש לי מבחן (חחח)

2. אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by omershelef,

משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****

4. Started by ice2k,

HI everyone !! http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/barakri/album?.tok=ph5c0WBBzRFZ7eti&.dir=/1302&.src=ph i am right now in bolivia in the big city la paz - 3.6 km above sea level 8) , i published a new photo album in yahoo , all from bolivia and some pantanal in brazil , as usuall yahoo album is low resolution and highly compressed - but its still good - i hope you will enjoy it - this time many pictures from tghe jungels and swamps of the amazonas bolivian side - many nice macro photos if not so frandly animals insects and plants, well i survived that week in the jungels , i played with anacondas mistackly walk in a swamp with huge water cobra (all in the pictu…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. קיצור קיבלתי את ההרדיסק הזה ואני מנסה לעבוד לפי ההוראות שכתובות על המדבקה אבל הכבל IDE של ה-40 פינים פשוט לא נכנס, וגם החיבור מולקס סתם תלוי באויר נסיתי עם המון כוח וזה פשוט לא נכנס לא מבין את זה ;D

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  6. פסיכולוג שעשה ניסוי על הבן שלו ובכיתה ח הוא הוציא תואר שני (הבן שלו) במחשבים או מתמטיקה לא זוכר, משהו מסובח ועשו לו מבחני IQ והכל והוא הוציא 180 אבל בסוף הוא הפך לקבצן והתאבד מישהו מכיר תסיפור? חבר סיפר לי ואני לא מוצא מידע על זה בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. את א' הצלחתי לפתור. לגבי ב', הפכתי את כל ספר הלימוד בניסיון למצוא הסברים, ולא מצאתי דבר בנושא הזה. לכן, אני שואל כאן. מישהו במקרה זוכר ויכול לכתוב לי איך פותרים את ב'? או להפנות אותי לאיזה אתר שמסביר כיצד פותרים דברים מהסוג של של שאלה '2-ב'. תודה [attachment deleted by admin]

8. מתי ביולי-אוגוסט?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by taimor,

הבנתי שיש כמה בתי קולנוע דיגטלים שמקרינים באיכות HD. איזה בתי קולנוע הם ? ויש באמת בהבדל באיכות ההקרנה ? תודה =]

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. זהו לי בבקשה את הקטע הנ"ל של השיר. http://www.youtube.com/watch?v=eyXC52SxKuw רב תודות לעוזרים

11. שכחתי את הססמא של הכרטיס ולאחר מס' נסיונות כושלים המשתמש נחסם, התמונה מופיע תהליך אשר אמור להחזיר את החשבון שיעבוד, כל הפרטים בידי, אך לא ידוע לי פרט אשר מופיע בתמונה, הוא אמור להיות בעל 8 ספרות. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  12. כל מילה מיותרת

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by maoros,

שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by JottaGaming,

קחו את זה תעבדו על הרושם הראשוני שלכם מקווה שאהבתם אור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוני :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by pure perfection,

מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים

16. נגיד שפתחתי ת'רד כלשהו ושאלתי שאלה......ללא ענו לי, אז לאחר 24 שעות הקפצתי. גם אז לא ענו........האם מותר להקפיץ עוד ועוד כמה שבא לי לאחר ההקפצה הראשונה? - או לחקות עוד 24 שעות ואז להקפיץ שוב, ואם שוב לא עונים אז עוד 24 שעות וחוזר חלילה......... אני שואל בגלל שאני על אזהרה ראשונה מלפני איזה חודשיים נראה לי בגלל שהקפצתי אחרי 24 שעות ואז שוב אחרי כמה שעות כי עדיין לא היתה תשובה... . בכל אופן, חרשתי ת"חוקי פורום" ללא תשובה ברורה לשאלה הספציפית הזו, זה למה אני בטוח שהמנהלים כאן ידעו לענות מה נכון בוודאות, אני גם מציע להכניס תתשובה לפורום, כדי שיהיה מובן יותר............ תודה מראש.......

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Dark_Phantom,

http://mirrored.flabber.nl/gollumrap/

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by DXT,

שלום רב. לאחרונה עלה רעיון למוחי - להכין חולצה עם עיצוב מקורי. ההשראה - deviantART Clothing Contest - יש שם דברים ממש יפים. מה שאני רוצה לעשות זה להביא את העיצוב, על גבי דף, קובץ או לא יודע מה (ולמי) ולקבל חולצה כזו מוכנה. השאלה שלי היא איפה מבצעים דברים כאלה? בטוח שלא בחנויות בגדים רגילות. ראיתי כל מיני חנויות כאלה (כשקניתי ביוון חולצה מותאמת אישית למזכרת) אבל שם בוחרים עיצוב מהקיים, ואני בספק אם יתנו גם להכין משהו אישי לחלוטין. אשמח לדעת אם יש למישהו פרטים בנוגע לאפשרות לעשות דבר שכזה, ואיפה, וגם מחירים אם יש מושג

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Tomerico,

מישהוא הוריד את הטריילר של שר הטבעות 2? למישהו יש אתר של טריילרים שאפשר להוריד ולא רק לראות LIVE?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. שלום אנשים, מצטער על הכותרת העליגת אבל היה לי קשה לנסח את זה. אז המקרה הוא שעקב סכסכוך (מיותר להכנס לפרטים) עם מספר חברים, הם חשבו שיהיה מצחיק לזרוק ענפי דקל על האוטו שלי, קיצר טמטום מוחלט. כשהורדתי את הענפים, ואני מדבר על הענפים הארוכים האלה של מטר וחצי משהו כזה, ראיתי סדק בשמשת האוטו. עכשיו, החברים טוענים שהם לא ידעו על הסדק ולא התכוונו לגרום לכזה דבר, נגיד שאני יאמין לזה. ההסתברות שדבר כזה יקרה באותו יום היא ממש נמוכה, וצאו מנקודת הנחה שאין לי אינטרס לשקר פה, כי בסך הכל אני רוצה את טובתי, ולא ראיתי את הסדק הזה לפני זה, או במילים אחרות הוא לא היה! עכשיו לשאלה שלי, חשבתי על כל העניין, והמסקנה שהסקתי שכל מה שאני מקבל זה ז-י-ן אחד גדול לפנים, כי אין לי אף דרך להוכיח שזה קר…

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  21. שלום לכולם,אני דיי חדש פה בפורום אני בעיקר פעיל בפורום חומרה כאן,אבל הדבר שאני בעיקר מתעסק בוא זה יצירת מוסיקה,כבר 5 שנים. (וכן אני עשיתי את השיר הדבילי הזה לא נורמלי מלי מלי מלי בשביל הצחוק חחחח..) הייתי שמח אם תשמעו דוגמית ממה שאני עושה ותתנו את דעתכם http://www.mytempdir.com/1360514

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  22. Started by Cereal Killer,

מהו הסללורי שלכם?? שלי הוא נוקיה 3310 ברשת אורנג' מדוגם עם פנל מקורי תאורה שהוחלפה ל[glow=blue, 2, 300]כחול[/glow] ומקשים מקוריים

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  23. Started by yambtz,

תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by Oranl,

היי למישהו יש מושג מתי FOXPC מתכוונים לפתוח סניף בראשון? הם כל הזמן אומרים שבוע הבא ולא נראה שמשהו זז שם. הסניף היחידי הוא במגדל העמק... טוב שלא... דווקא יש להם מחירים טובים, חבל.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים