כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע כמה ממכם מכירים את http://www.deviantart.com אבל זה בהחלט אתר מומלץ אומנות דיגיטלית ורקעים מדהימים מכל מיני אומנים בעולם שלי מצורף [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בשביל 6.95$ ל25 שקיות אני חושב שאני אשיג לעצמי. הבטחתי לעדכן אתכם לגבי המכירה של השקיות האלו (לחצו על התגובה בשביל לראות את הדיון המקורי), וקיימתי קיבלתי היום מייל שמודיע שהתחילו למכור את השקיות: במייל הראשון שקיבלתי (בציטוט בתחילת ההודעה) כתוב 6.95$ ל25 שקיות, המחיר קצת עלה, זה 8$ ל25 שקיות ו5% ילכו לתרומה (לא נכלל ב8$) ככה שסה"כ זה 25 שקיות ל10$, אכן לא זול אך גימיק מגניב לגמרי. באתר שלהם יש עוד כמה גימיקים נחמדים מאוד (תזהרו מהמחירים) http://www.thinkofthe.com/
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה כמה פרקים יש בעונה הראשונה וכמה בשניה ?
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
עכשיו פתחתי את העיתון וראיתי LCD של טושיבה באולסייל ב2190. עכשיו המחיר הזה נמוך מאוד לעומת שאר הדגמים של טושיבה. המחיר הגיוני? או שיש פה קאצ רציני?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז החופשות מתקרבות (פסח,סוף שנה, קיץ...) והאשכול הזה מחולק ל2 אני גר באזור המרכז, ואני רוצה עבודה שמכניסה יותר מהמינימום, חשבתי בינתיים על מלצרות, ואולי שיעורים פרטיים ללימוד מחשבים לילדים כתוספת. יש לכם רעיון יותר טוב לעבודה? חופש שעבר עבדתי בסקרים, המשכורת טובה אבל העבודה על הפנים, כל סוף יום יצאתי משם מחורפן. בנוסף, חשבתי לעשות פסיכומטרי בקיץ, משום שקיץ הבא לא בטוח שיהיה לי זמן (אני יליד אפריל, אז בטח יגייסו אותי מוקדם) מישהו עשה בגיל כזה? איך עושים? מה המחירים? איך התוצאה? (ביחס לאנשים שעשו לאחר צבא) אני בכלל לא בטוח שאני ארצה עתודה בצבא (רוצה לעשות עוד משהו חוץ מללמוד כל החיים) אז אני לוקח את הרעיון של הפסיכומטרי בערבון מוגבל בינתיי. אפשר בכלל לעבוד בזמן שלומדים לזה?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש ברשותי מזגן תדירן שכאשר מפעילים אותו על קור (לא בדקתי על חום ) הוא מקרר טוב מאוד למשך חצי שעה לאחר חצי שעה היחידה החיצונית פשוט מפסיקה לעבוד והיחידה הפנימית מוציאה פשוט אוויר אם מישהו יודע מהי הבעיה וא היתה לו בעיה דומה אני ישמח לתשובות
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, בכל ביקור שלי בפורום אני בודק למעלה בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" אם יש חדש בנושאים בהם השתתפתי. יש נושא אחד שהגבתי בו פעם והוא כבר לא רלוונטי עבורי ומכיוון שמשתמשים נוספים ממשיכים להגיב בו, הוא מופיע כל פעם שאני לוחץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". ניסיתי לחפש היכן להסיר זאת (כך שיפסיק להופיע, למרות שיש בו הודעות חדשות מאז הביקור האחרון שלי) אך ללא הצלחה. האם קיימת דרך? תודה רבה, אורן.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
האתר המון פעמים ואפשר להגיד אפילו בקביעות לא עולה בשעות (בערך) 4:00-6:30 לפנות בוקר ! למי שזה קרה שירים יד !
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/310592/
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
סתם מסקרן אותי... עריכה: למנהלים - נראה לי שהייתי צריך לשים את הדיון הזה ב"אקטואליה ותרבות" אם אתם יכולים בבקשה להעביר לשם, תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ביום שישי הזמנתי משם כמה דברים. איך אני יכול לדעת אם החבילה כבר נשלחה לארץ?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות אובר קלוק oc למעבד שלי.. אינלי מושג איך עושים את זה אשמח לקבל עזרה.. ושמעתי שברגע שאני אעושה אובר קלוק אז המעבד מתחמם יותר..אז בכמה מעלות המעבד יתחמם? יש לי מעבד core2duo e7400
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לא משנה מאיזה סיבה יש מקרר קטן כזה.. שאני חייב לעשות לו קצר ככה שישרף משהו בפנים ויהיה יותר מדי יקר לתקן או לא משנה רק שלא יעבוד לדי הרבה זמן אבל הקטע שאני רוצה שהקצר יגרם עם הזמן (תקופה של כמה ימים) ולא שאני מגיע מכניס איזה סיכה לכבל חשמל ואז מחזיר לחשמל ובום משהו שיראה כאילו נגרם פיתום בלי גורם צד ג'
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
חדש חדש
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כולנו מצטרפים אל מחאת הרופאים החריפה כנגד צעדי הכפייה! המחאה תתקיים ביום חמישי 31.12.2020 בשעה 19:30, רחבת תיאטרון הבימה, תל אביב. על פי תקנות הסגר - מותר וחוקי להפגין בכל מרחק מהבית. האירוע בתאום עם המשטרה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום מצטער שאני שואל פה לא מצאתי בגוגל.. רציתי לדעת כמה עולה מנוי למגזין המחשבים Pc Plus (אם עדיין מוציאים אותו). וגם מחיר של גיליון בודד. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי Guys.. אבא שלי היה בחופשה בחו"ל ונהנה לראשונה מ-GPS ברכב.. הוא התלהב והוא רוצה לקנות אחד שיוכל לקחת לכל הטיולים שלו. מבחינת ניווט הכוונה שהמכשיר יוכל לעבוד ברחבי אירופה וארה"ב.. אני מניח שגם מפות של הארץ יהיה נחמד (אם כי כמה כבר אפשר ללכת כאן לאיבוד). אם יש משהו עם תמיכה בפקודות קוליות גם יהיה מגניב. קלות תפעול היא מאוד חשובה, הוא לא טיפוס טכנולוגי במיוחד. אז אם יש כאן מישהו שמבין בתחום, ויש לו המלצות מה כדאי לחפש, חברה עדיפה שמומלץ להתמקד עליה, אשמח לשמוע ולקבל לינקים לעוד מידע. מחיר לא ממש משנה (אין צורך להגזים כמובן), רק שיהיה טוב. תודה (ושנה טובה לכל כל כל כולם)
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
תערכות צרכני אלקטרוניקה 2006 נפתחה אתמול בעיר הנאון, ומהווה את יריית הפתיחה לכל החידושים שצפויים בחודשים הקרובים ובכלל מגמות בעתיד, בכל התחומים האלטרונים. כמובן שכל האתרים המרכזיים בתחומים השונים מסקרים את התערוכה (ואף באתר פה התפרסמה הכתבה על ה BLU-RAY): http://www.cnet.com/4520-11405_1-6398208-1.html?tag=cnetfd.ld1 http://dapreview.net/news.php (וכל אתר אחר שמכבד את עצמו) אתם מוזמנים לרשום כל מני דברים מגניבים וחדשים ו/או סתם מעניינים אותכם מהתערוכה. אותי למשל, מעניין הדגם המשך שהיה ידוע בשם RIO AVALON וכעת ש SIGMATEL קנו את הטכנולוגיה של RIO שהפסיקה את הפעילות, נראה מבטיח.. כמו ה RIO CARBON שלי רק עם 8 גיגה הארד דיסק, מסך צבע, וכל התכונות של ה RIO KARMA האגדי
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-