עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by y_a_n_i_k,

עדיף לקיבולת בלתי מוגבלת ועם ממשק קליל.... תודה! יאן.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by Shortboarder,

פעם היה אתר בשם Haloo או משהו כזה. שהיית מכניס מ"ס טלפון והוא היה נותן לך כתובת( בארץ) יש למישהו מושג איך מגיעים אליו,או אתר דומה לזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  3. Started by HellBoY,

תגידו מאיפה אני יכול להשיג את כל הפוסטרים היפים האלה של משחקי מחשב,מחשבים,חומרה וכאלה? אני ממשש מת להשיג כאלה אפילו לקנות כמובן... ;D

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  4. [move] GOOD ENGLISH[/move] [move]עברית רע[/move] תהפכו את התזוזה של הכתב, מן הסתם הפורום הוא עברי וצריך שזה יזוז משמאל לימין.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by IlanF,

היפנים פשוט מטומטמים עד כדי כך שזה מצחיק http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Japanese_Tetris_Game_Show/ ועוד אחד http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Human_Tetris_AGAIN/ :lol:

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by DisCus,

נתון כי המתח על הנגד R1 הוא 38V והמתח על R2 הוא 91.2V. כמה יצא לכם R5, UT והזרמים בכל הנגדים במעגל? לתשומת לבכם: לפי התגובות בדיון הקודם, אני מצהיר בזאת שאיני מהנדס חשמל אלא התחלתי ללמוד את החומר הזה לפני כשבוע. תבינו אותי ותתייחסו בהתאם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ShoX,

כמעט בטוח שלוקחים אותי לממר"מ ואני רוצה לדעת על השאלון שצריך לעשות. האם הוא קשה? איך הוא בנוי? כמה זמן? על מה הוא יהיה ובעיקר איך אפשר להתכונן אליו... *ואם אפשר קצת מידע לגבי היחידה תודה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by עוף קפוא,

חסר לכם אדיוט? http://i.imgur.com/szVWuLG.jpg

9. Started by 123456789,

מה הגיל שלכם

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by Second Edition,

פואד הולך ומסתבך . הוא הרוויח בצדק ובעמל רב : טופיק מעקב אחרי פואד - שתי כתבות מהיום : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634462,00.html http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634571,00.html?dcRef=ynet דעות ? עצות לפואד ? נא לשמור על דיון ענייני .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by HaimTS,

מספר טלפון יכול לעזור תודה, HaimTS

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by DXT,

טוב אני לא יודע כמה ישן הדבר הזה, פעם ראשונה שאני רואה (שומע ליתר דיוק) את זה, בכל מקרה קבלו: http://www.big-boys.com/articles/vibratorprank.html ;D (נדמה לי שזה דורש QuickTime, ולא עבד לי בשועל)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
    • 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Overkiller,

שלום לכולם; כאמור כמו שהכותרת מרמזת אני בחיפושים נואשים אחר תמונה לפרויקט בביולוגיה; בתמונה אני צריך שיהיה חוף סלעי, עם אצות (בגוון חום/אדום). תודה לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Andrey22,

אז ככה השתחררתי ואין לי ממש נסיון בתחום שאלמד באוניברסיטה באוקטובר (מדעי המחשב) ואני לומד כרגע לפסיכומטרי לכן אני פנוי ל-5 שעות ביום,בלשכת התעסוקה אמרו לי שלא יכולים למצוא לי עבודה כזאת עם שעות מצומצמות,חשבתי לחפש עבודה בתחום המחשבים או אלקטרוניקה,איפה לחפש והאם עליי ללמוד קורס כלשהו ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  15. שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. שלום לכולם, חברה שלי קיבלה היום את הפירוט של הכרטיס אשראי שלה ובפירוט אנחנו רואים חיוב בשם: PAYPAL *NEXONEUROPE על סך 268 שקלים (66$). חברה שלי מעולם לא רכשה שום דבר מהחברה הזאת ומיותר לציין שלא ביקשה את זה.. ועכשיו לקטע המוזר: אמנם יש לה חשבון פייפאל, אבל הכרטיס אשראי שממנו ירד הסכום בכלל לא מקושר לחשבון הזה. אם נכנסים לפייפאל הזה רואים שאין בתקופה האחרונה רכישות בכלל (היה מקושר לחשבון הזה כרטיס אחר ולא פעיל). מחיפוש בגוגל עלה שnexon europe היא החברה שמתפעלת את המשחק האינטרנטי combat arms וmaple story, מיותר לציין שהיא לא משחקת בהם. מהאתר של כרטיס האשראי לא קיבלנו עוד מידע. חברת האשראי לא עוזרת עד יום ראשון, וכך גם פייפאל. מישהו מכיר כזאת הונאה? יכול לספק איזשהו הסבר מתק…

17. אני מריץ סריקה אוטומטית וידנית, זה מוצא את כל הערוצים שיש חוץ מערוץ 1 מדובר בממיר עידן פלוס פנימי בטלויזית LG מישהו יודע מה הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by rap_tr,

אהלן, אני רוצה לברר מחירים של מוצרי אלקטרוניקה(לפטופ,PS,פלאפונים) ובגדים בארה"ב אייביי כאמור זה לא מחיר "אמיתי" ואני אשמח לקבל אתרים שיתנו לי פחות או יותר טווח מחירים של מוצרים שונים בארה"ב (נניח כמו זאפ) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mikko,

יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. אני חייל וברצוני לבקר אדם קרוב מחר, שמשרת בבסיס. מהי הדרך הקצרה ביותר? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  21. השאלה שלי היא כזאת: מה השורש של השם שלמה וכיצד אפשר להסביר את שמו (באופן אירוני או באופן אחר) עם הביטוי "ולא היה לבבו שלם עם ה' אלוהיו.." תודה ענקית מראש

22. Started by Ben in Black,

אני רוצה להעלות לאנטרנט כמה תמונות מישהו יכול לעזור לי עם זה ???

• 2 תגובות
    • 484 צפיות
  23. הוא רוצה לרשום שיש לו שליטה באנגלית אבל לא שפת אם אלא דרגה מתחת לזה (או איך שלא קוראים לזה - אולי שוטף ?). איך רושמים את זה באנגלית ?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by J0HNiE,

היה לי עכשיו ויכוח עם כמה חבר'ה על הימורים מסוג ווינר, לוטו, טוטו והימורי ספורט. אני הייתי נגד כל העסק הזה והנה הטענות שלי: א', בספורט הכל יכול לקרות. במשחקי ספורט כמו כדורגל יש המון המון משחקים מכורים, ראינו מה קרה בליגה הישראלית, ראינו מה קרב בליגה האיטלקית. וזה רק שאלה של זמן עד שיגלו עוד תרמיות כאלו. משחקים מכורים יש בכל ספורט, היו, יש וימשיכו להיות. אחוז המהמרים שבאמת זוכים בפרס רציני לא גדול (האמת שאין לי מושג כמה אבל אני בטוח שזה פחות מ20%). ולא שווה פשוט לקחת תא הסכום כסף שאתם מזקיעים כל חודש\שנה על הימורים כאלו, לא עדיף לשים את הכסף בבנק או להשאיר בצד, אני כמעט בטוח שהסכום שיצתבר יהיה יותר מאשר כל הסכום שהשקעתם בהימורים האלו?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.