כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
טוב זה הסיפור, אחותי הקטנה (כיתה ד') מתקשה קצת במתמטיקה ואמא שלי ביקשה שאני אנסה למצוא אתר עם תרגילים או משהו בשבילה על מנת לתרגל, החל מבערך הבסיס של המתמטיקה (חיבור,חיסור וכו') עד דברים שלומדים בכיתה ד'(כלומר שברים) אם אפשר משהו שאפשר להדפיס זה עדיף, למרות שגם אתר שנכנסים אליו ועושים בו את התרגילים יעזור אני רוצה לציין שזה לא שלא חיפשתי, חיפשתי, אבל לא מצאתי כאלה ששווים משהו (ובעברית...) אז אל תתנפלו ישר. אני כמובן אמשיך לחפש גם, אבל בשביל מה יש פורום? בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
Brian Eno - An Ending (Ascent) | Full Length - 4:25 מתוך האלבום Apollo - Atmospheres & SoundTracks שהשתחרר בשנת 1983, אם אינני טועה... פשוט דבר חובה, חובה!
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מנסה כבר שעה להתחבר לאתר של GMAIL ולא מצליח זאת לא הפעם הראשונה
-
- 12 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו מכיר מקור לשידור המשחק ברשת? תבורכו
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
שלום יש לי להכין פרוייקט באנגלית, השאלת מחקר שלי היא: השפעת סמים ואלכוהול על הנהיגה בטווח הארוך [שעתיים ויותר ] והקצר [פחות משעתיים] הבעייה שלי, זה שאין לי חומר [מהאינטרנט כמובן] אני אשמח אם תביאו לי אתרים שעוסקים בנושא הזה באנגלית כמובן, מאמרים, כתבות שנגרמו כתוצאה מזה (שוב באנגלית), תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אייפד 2 עם 3G מאיידיגטל.. אך אני לא מצליח להבין איך בעצם אני קונה את שניהם מהחברה.. אפשר לקנות אייפד 2, אבל איך אחר-כך אני נרשם לאינטרנט? תודה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שיא הקיץ קרב ובא והימים הולכים ומתחממים. בשנה האחרונה כבר המצב בירושלים בלתי נסבל וזה לא אפשרי יותר לחיות ללא מזגן, לכן החלטתי להתקין מזגן. הבעיה היא שאין לי מושג למי כדאי לפנות. לא בא לי טכנאי מזגנים דרג ז' או מישהו שיעשה עליי קומבינה. חיפוש בגוגל מניב המון אתרים גנריים למדי של מדרגי טכנאים - לא אמין. לכן תהיתי, האם יש לכם המלצות לטכנאים? ו\או היכן אוכל למצוא מדרג אמין של טכנאי מזגנים?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
-
אני פונה אליכם היום בעצב רב וביגון כבד על מנת להודיע לכם על פטירתה המצערת (ובטרם עת) של הזולה האדירה שלי (הידועה בשם "הזולה 257")... :grinangel: הזולה, אשר שירתה אותי ואת החברים נאמנה במשך שנתיים ועברה שינויים ושפצורים רבים ומרובים הכוללים: ספות, לונגים, 7 נרגילות (!) בגדלים שונים, כ- 8 צינורות מתוכם 2 צינורות מזגן, 3 קירות שמצופים פוסטרים של כוסיות מהעיתון, שטיחים, מערכת סטריאו משופצרת חלקית, כ- 20 דיסקים של מוזיקה איכותית, ואינספור חבילות טבק וגחלים, נסגרת עקב השתלטות עויינת של חבר שלי על הזולה בשביל המטרה החסרת תועלת בגרוש - הוא שם שם מכשיר כושר... יהי זכרה ברוך, מי יתן ושמה יזכר לעולמים. תמיד נזכור אותך בובל'ה... :-\
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
מהו הסללורי שלכם?? שלי הוא נוקיה 3310 ברשת אורנג' מדוגם עם פנל מקורי תאורה שהוחלפה ל[glow=blue, 2, 300]כחול[/glow] ומקשים מקוריים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום ! יש לי התלבטות די קשה והייתי מבקש לשמוע דעות של חברי הפורום ההתלבטות היא מה לקנות...יש לי כרגע כסף לספק ThermalTake Silent PurePower 420W + Active PFC , עולה 300 ש"ח. בשאר הכסף אני יכול או לקנות WD 80GB 8MB Cache (כרגע אני עם WD20GB מזדקן)... או להזמין את החבילה הבאה מחול (כולל משלוח) - Blue Cold Cathod 12" Red Cold Cathod 12 " UV 2.0 Cold Cathod 12" Cross Bonex Grill 80mm Black Floppy Mitsui 1.44MB Zalman chipset coolers (צהוב וכחול..אולי ראיתם אותם בארץ) 2 כבלים עגולים זוהרים באולטרא (אחד סגול ואחד כתום) ATA133 24" כבל עגול זוהר באולטרא ל-FLOPPY 18" ערכה שעולה 10$ בערך שתאפשר לי לצפות את כל החוטים במארז ב"שרוול" כמו שמצופים פה ה-20PIN בספקי אנרמק…
-
- 8 תגובות
- 723 צפיות
-
-
זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חח מי שמכיר את הדומגנית/שחקנית.. אגם רודברג..או מי שלא מכיר אז אולי הוא ראה פעם אהבה מעבר לפינה..היא משחקת שם כשירלי הילדה הזאתי.. נתחיל מזה שהיא הילדה הכי כוסית שראיתי בחיים שלי, חחח.. היא דגמנה גם בפרסומת של פוקס..עם הילד הזה והילדה שזורקת מים על הילדה השניה אז היא זאתי שזרקה את המים.. אז הינה תמונה חביבה... וכדאי לך להכנס גם לפה..שיש עוד כמה תמונות נחמדות.. http://hydepark.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=1&topic_id=520583 חחח, תהנו.., אפשר גם להגיב D:
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי. טוב. אז עבר זמן רב מאז הפגישה האחרונה שאירגן חבר הפורום Aviko,ום אני לא טועה זה גם היה בפסח. וזמן רב שאני מחכה שאולי אחד יציע ;D, (כמובן שהמפגש של חברי הפורום אודיו לא נחשב),אני מדבר פה על מפגש מלא של הפורום. האם אני זוכה להיענות רבה? אם כן,אז אפשר לקבוע מקום על-פי הרוב באתר,ולעשות משהוא ממש נחמד בחופש. מישהוא מעוניין? MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם שווה לקנות מהם חלקים של מחשב? כי אני רוצה להשקיע 3500 שח על ציוד הקפי .. אז אני צריך חנות אמינה וזולה במרכז... גיבור נראה אחלה לפי מחירים אבל לא יודע אם הם טובים מבחינות אחרות ... בבקשה להגיב רק אלו שקנו משם !!
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-