עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי לשאול שאלה קטנה על ההגדרות של אי מיול ואיך לשפר את הביצועים שלו זה חוקי לשאול את זה כאן בפורום של HW? קראתי כמעט את כל ההזהרות ולא נתקלתי בזה שאסור לשאול על אי מיול או קאזה או ביטורנט מה שמצחיק/עצוב היה שביום הראשון שנכנסתי לאתר הזה קרה שהיתי כל כך מתוסכל כי הווינדוס נפל לי וכל המחשב היה מת ואיבדתי 40 גיגה מוזיקה בערך בכל מקרה שאלתי בפורום את השאלה הכי מטופשת: איך צורבים XP על דיסק? לא משנה כעסו עלי ושלחו לי מייל הזהרה אז אני לא רוצה לעשות שוב טעות בקשר לווינדוס אז קניתי חוקי (במיליון תשלומים) בכל מקרה מותר לשאול שאלות על ההגדרות של אי מיול? תודה

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by Axel Foley,

מתי חוזרת העונה ה-3? נמאס לי כבר לחכות...

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  3. יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  4. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3445210,00.html עוד כתבה על המוכניות שמוצעות עם ESP : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3398194,00.html הגיע הזמן! מה שזה אומר צריך להתכונן למכוניות חדשות למי שאין כמובן ולא מצויד בטכנולוגיה הזאת. הולך להיות טוב מאוד בישראל וכל הכבוד לשאול מופז הכריש! על היוזמה סוף סוף נוכל לקנות מכוניות במחיר משתלם. הגיע הזמן באמת! ואנחנו מתקדמים. מעניין מה יעשו עם המכוניות ללא ESP יורידו מהכביש? או שיתאפשר אם זה אפשרי התקנת המערכת במכוניות ללא ESP ?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by Yossi1981,

לא הביטחו משהו לגבי סוף החודש הזה? או שרק הזיתי את מה שכתוב באתר הבית שלהם?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by Vaz,

כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by neogod,

האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  8. שלום, אני חדש בפ"ת ומחפש ספר\ית טובה באזור ע"מ לגזוז את מחלפותי אשמח לתגובות עם מספר טלפון והמלצה ממישהו שמכיר בקשה מוזרה אני יודע - אבל בשעות כאלה מה עוד יש לעשות... גבריאל

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  9. פשוט אין פורום שהוא ספציפי לזה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by com,

משהו יכול להעלות או לקשר אותי לסיכומים לבחינת הביולוגיה, בעיקר על החלק הראשון, האמריקאי (שכולל את רוב החומר) אין לי מושג מאיפה ואיך להתחיל... מתכונת מחר.. תודה...

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by Kurt,

מישהו רואה כאן משהו אחר חוץ ממסך לבן? http://www.asus.com/Motherboards/H87PRO/

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  12. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  13. Started by shuy,

. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by idan1802,

שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אהלן, רציתי להזמין סוללה למחשב שלי HP DV6... עכשיו רציתי לדעת אם הקיצור של הוא 6 אבל השם המלא הוא 6000? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by HaEsrimVeArba,

צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by תינוק22,

שרה את זה אישה וזה הולך בערך ככה : No no no Stay ...... אני יודע שזה נשמע כמו עוד מיליון ואחד שירים אבל זה מתנגן עכשיו מדי פעם בכל מיני מקומות . תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  20. Started by marking,

אני עושה עבודה על המחשב: סיכום על המחשב + ציטוטים של מפורסמים שקשורים חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי שום דבר קשור הכל שם שטויות מי מתנדב להביא לי? ;D

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  21. Resembles Yoda, this cloud does

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  22. Started by CrossFire,

?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  23. Started by darkman,

למישהו יש אתרים מומלצים למה משעממם בשיעורים....

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  24. דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  25. Started by nnfyrbsnss,

איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים