כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
- 

- 

- 2 תגובות
 - 737 צפיות

- 

- 

- 

מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!
- 

- 2 תגובות
 - 737 צפיות

- 

- 

שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה
- 

- 4 תגובות
 - 737 צפיות

- 

- 

מישהו מכיר אתר טוב שאני יכול להשיג ממנו דברים שונים להורדה בחינם לטלפון הנ"ל? (משחקים, צילצולים, שומרי מסך.... וכ"ו). תודה מראש!
- 

- 1 תגובה
 - 737 צפיות

- 

- 

אני רוצה לפתוח חשבון בנק עכשיו מה שיש זה או לאומי או פועלים מה אתה ממליצים? ועם יש דברים שאני צריך לדעת בקשר לחשבון צעיר וכל זה אז תזרמו
- 

- 4 תגובות
 - 737 צפיות

- 

- 

ץנו המלצנ לשירים טובים חדשים לועזיים או ישראליים מה שבה לכם רק שלא יהיה מזרחית או היפ הופ כבד...
- 

- 4 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

http://www.dailymotion.com/video/x2b5wr_guitar-solo אני לא יודע מה איתכם, אבל :screwy: זוועות, מומלץ ליראות מגיל 120 ומעלה!!
- 

- 8 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

נתקלתי באתר הזה: YouSendIt שירות נחמד ולא רע למשך מספר ימים המאפשר שימוש זמני בשרתים שלהם לשליחת קבצים.
- 

- 3 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

היי אנשים אולי משיהו מכם יוכל לעזור בנושא מסוים עבדתי במפעל מסוים במחלקה מסוימת והמחלקה פשוט סבל אחד גדול גם לעובדים הקבועים ששם התנאים עלבים חוסר מנוחה תמידי שפוגע בבריאות עם הזמן + המקום לא בטיחותי בכלל שאפשר בקלות לקבל קביעה והרבה אנשים כבר קיבלו והיתי רוצה לשנות זאת ,חשבתי על ללכת למזכירה (לקבלה) של המפעל ולקבוע פגישה עם המהל (מנכל) מה שזה לא יהיה ולהציע לו רעיונות לשיפור של המקום את הרעיונות כבר יש לי (יכול להיות שזה יעלה לו כמה אלפים אבל גם העבודה תשתפר ויהיה יותר תפוקה) וזה אמור לעניין אותו טיפה ניראה לי?? אז איך בדיוק אני יעשה את זה ,כי ניראה לי הוא אפילו לא יחזור אליי כי מי אני בכלל ולמה שבכלל ישים אליי לב , בכל מקרה חשבתי על שיטה יותר אגרסיבית צילמתי תמונות של…
- 

- 5 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

שלום כולם, אני מחפש אחר מקור למילים של שירים מתכניות טלוויזיה מצויירות ישנות. במיוחד כרגע אני מחפש אחר המילים של: סנדוקאן, בולי איש השלג, עמיקו והחברה, מסביב לעולם עם ווילי פוג. אני אשמח לא רק למילים אלא גם לשירים אם יש למישהו... תודה מראש! אם אתם מכירים אתר עם שירים אחרים אני גם אשמח. orrm.
- 

- 0 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

חשבתי לראות אותו בקולנוע אולי. תנו חוות דעת עלין תודה
- 

- 5 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

- 

היי, פתחתי ת'רד לפני מס שבועות שאני צריך מידע ממנו ואני לא מוצא אותו? תודה.
- 

- 3 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

זה הופך להיות אחד החיפושים היותר מתישים אחרי קובץ ! בכול מקרה אני מחפש את השיר הנ"ל בגירסה (לא משנה איזה) שילדים שרים אותה. You Are My Sunshine My only sunshine. You make me happy When skies are grey. You'll never know, dear, How much I love you. Please don't take my sunshine away
- 

- 2 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

חיפשתי חנויות מחשבים באילת כי אני רוצה לקנות שם דברים בזול ואני נוסע שבוע הבא.. כל החנויות מחשבים שם זה מקומי, אין שם שום רשת כמו באג למשל.. מישהו יכול לתת לי שם של חנות מומלצת שם? ואם היה לי ניסיון איתה מה טוב...
- 

- 1 תגובה
 - 736 צפיות

- 

- 

- 

ילדים מסתובבים ומתרימים לעמותה בשם "העמותה לנפגעי הטרור תשס"ב" מס' עמותה: 58-039-328-8 העמותה לא קיימת לפי האתר של משרד הפנים אז אל תתרמו להם!!
 - 

מת כבר לראות את החבר'ה המאסטולים שמסתובבים פה, ולהכיר אותם, בואו נעשה מפגש?!?!
- 

- 1 תגובה
 - 736 צפיות

- 

- 

מזגן שלא עבד הרבה זמן עובד אבל מסריח כאילו מישהו מת בפנים פירקתי הכל ניקיתי שטפתי חלקים הניתנים לפרוק שאבתי עם שואב אבק לא מצאתי כל מת בפנים מסריח מסריח יש רעיון מה לעשות זה מזגן מפוצל
- 

- 3 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

http://stwww.weizmann.ac.il/manor/hachiva_kamutit/game.html מי יודע איך זה תמיד מצליח
- 

- 8 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות
- 

- 1 תגובה
 - 736 צפיות

- 

- 

לכל המובטלים שבינינו ורוצים לקחת חלק באתר הקהילתי הגדול ביותר בעולם מוזמן חבקש להצטרף! http://www.facebook.com/careers/
- 

- 0 תגובות
 - 736 צפיות

- 

- 

- 

למה המד של ההודעות נתקע אצלי על 28? יש לי בערך 120 הודעות
- 

- 5 תגובות
 - 736 צפיות

-