עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה עם לוח יד שנייה, אני כבר כמה פעמים ניסיתי להכניס לשם מודעה, כל פעם זה טוען ובסוף חוזר לעמוד הראשון בבניית המודעה. כבר עברו יומיים והמודעה שלי עדיין לא מופיעה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  2. Started by com,

שאלה בנושאי טלויזיה: אז ככה, יש לי זוג שכנים מאוד מאוד חביב, שמשתמשים בטלויזיה 29 רגילה, עם חיבור לכבלים, אנלוגי. (בלי ממיר דיגיטלי של הוט, רק באמצעות ההיפרבנד.) והם מרוצים וטובי לב. הם רואים את כל הערוצים הבסיסים, ערוץ 2, ערוץ 1, ספורט5, ערוץ 3, ערוץ 4 (סרטים) 10, וכו וכו וכו. אתמול, הם אמרו לי, שאיכשהוא, פתאום "נעלמו" להם כל הערוצים. אז הלכתי אלהם לבדוק מה קרה.. הכבל מחובר, הכל תקין. שאני סורק את התדרים והערוצים שם - מופיעים רק חלק קטן מהערוצים! לא עזר כמה סרקתי, וניסיתי, ושעות חיפשתי, מופיע רק בערך 7 ערוצים מהכבלים. (אגב, זה ערוצי כבלים, כמו הערוץ הראשון שמראה את ה"לוח שידורים", ככה שאין סיכוי שבעצם מחובר לשם אנטנה ולא כבלים של ממש) בא עוד חבר שמבין בכל השטויות האלו, ג…

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  3. יש לי טלפון 1.8GHZ בבית והוא לא קולט מי יודע מה ... של UNIDEN APX 7000 החדר שלי כזה די אטום.... אז בגלל זה נראה לי שאני מביא אותו לחדר יש מדי פעם רעשים בשיחה וזה מאוד מעצבן עכשיו התלבטתי אח שלי עכשיו בלונדון מה אתם אומרים להביא אחד כזה??

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  4. תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  5. איך אני מעלה שיר בגודל פחות ממגה כדי להשמיע לכם.אני רוצה לזהות שם של שיר.

6. ניסיתי ב ACE ובהום-סנטר, וגם בעוד כמה חנויות ליד כולל Toys-A-Rus... אבל, אין לאף אחד, לפחות לא בתקופה הזאת... מישהו יודע איפה אפשר למצוא דבר כזה בארץ?, באמאזון יש אבל הספק שלהם לא שולח לארץ... כרית אוויר מתנפחת, הגודל שאני צריך הוא כמו של מסך מחשב, 20-30 אינץ'... תודה לעוזרים מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי ראיתי לפני כמה דקות את הפרסומת (החדשה?) של הוט. זה פרסומת לVOD שלהם, "לראות מה שאתה אוהב". ברקע מתנגן שיר שקט, אני לא כל כך זוכר את המילים שלו, אבל אני בטוח שעוד מישהו ראה את הפרסומת הזאת.. מישהו יודע את שם השיר? תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pringles,

אהלן אני רוצה לעשות טיול לאפריקה כנראה לקניה יש מישו שהיה ויכול לתת קצת מידע?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  9. אני מדבר על הסרט הישראלי מטאליק בלוז

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני מחפש חנות מחשבים שתיהיה פתוחה היום בערב, ובעדיפות שיהיה קל להגיע אליה בתחבורה ציבורית... תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. http://funzone.co.il/320.html

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  13. נכון ביס וויקנד יש את הסדרה מגרש ביתי? אני מחפש בנרות את השיר פתיח שלה...לפני 2-3 פרקים גם הם שרו בבית קפה של קרן כאילו בלי קשר.... איך קוראים לשיר? או לפחות ללהקה? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. היי חברים! אני צריך המלצות לסוג מסויים של אלקטרונית...אני לא יודע איך לסווג את זה, אבל יש פה רשימה של אינפקטד שאני אוהב...מממ, רגוע אבל לא איטי מדי כמו(כל הטראקים הבאים של IM) power of celtics echonomix avratz elation station(this one i really like) drop out קיצר דברים כאלו. לא עמוס ומהיר מדי, אפילו איטי יחסית, אבל טוב. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by No buddy,

יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  16. Started by PhP dUdE,

מישהו מכיר את השיר Dont Fear The repaper? לא בטוח לגבי השם אבל משהו דומה,מאיפה אפשר לקנות אותו?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by Os.Master,

מנהלי רשתות מישהו למד כאן? איך הקורס? במה מדובר בדיוק נרשמתי היום אבל היתה שם רק מזכירה של רישום אז היא לא ממש הספיקה להסביר לי בטח תגידו למה אתה הולך לקורס שאתה לא יודע מזה קודם כל זה תעודה מטעם מייקרוסופט וכל דבר מטעמם זה טוב.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  19. כמו שאפשר בFRAPS... להקליט סרטון של הGAMEPLAY... כי FRAPS משום מה לא עובד לי, וגם מה זה 30 שניות... תודה בהקדם PS: ולא משנה איזה פורמטים, העיקר שיעשה את העבודה!

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by Pika007,

אני יודע שחלק מהדברים שנאמרים שם הם כתוצאה מתהליך של שנים ולא רק אשמתו של אולמרט, אבל בבקשה הפעם אל תהיו קטנוניים, זה אשכול בשביל הומור P:

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  21. השאלה בכותרת... ולידיעתכם, השיר לא בשבילי

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. הזמנתי ביום חמישי שעבר את הרמקולים Altec ADA880 מניורון דרך הטלפון באתר : http://www.newronstore.co.il/Content/ItemPage.asp?productId=102 עכשיו הם אמרו שתוך 3 ימים הם יגיעו אליי, זאת אומרת לכרמיאל, ובינתיים בראשון לחודש הכסף ירד, 650 ש"ח על הרמקולים ועוד 50 ש"ח משלוח. עכשיו אני בעיקרון קצת חושד שאני אצטרך לחכות הרבה מעבר למתוכנן. כי כשהתקשרתי נאמר לי שהרמקולים האלה לא נמצאים במאלי ומחר צריך להגיע מלאי חדש ואז הוא יישלח את זה אליי ותוך 4 ימים זה אצלי, אבל הוא לא רצה להבטיח לי שום דבר באופן ודאי. עכשיו רק כדי לוודא, רציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון כבר, או אם מישהו הזמין את הרמקולים וקיבל אותם כבר? מחכה לתגובות מאנשים עם ניסיון בנושא זה.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3724404,00.html תגידו לי אתם, כן, אתם העורכים שם ב-YNET, אפילו שקט יחסי במדינה כמו שלנו, גם זה לא מתאים לכם? אתם לא חושבים שקצת נסחפתם, כן, גם אני רואה חדשות וכל ה"תרבות\בידור" אפילו מעלה חיוך בידיעה שאין להם משהו אחר לשדר עליו. עריכה: מבול התגובות לא איחר להגיע, ב-Ynet, לא כאן, כאן יבש כמו מדבר.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  24. Started by isotop6,

האם יש פה אפשרות בפורומים להירשם לנושא ככה שהוא ישלח הודעה למייל כאשר מישהו הגיב לנושא מסוים ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by ron11,

ואם אפשר מה הם הסדריי הקניה תודה ...... אפשר תשובה זה אפשרי להזמין לישראל או לא ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.