עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by JUNGLE,

שיהיה בכיף לכל התפוסים ובהצלחה לכל הפנויים

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by matanyaniv,

בסרט בסצינות של House Of Pain מתנגנים שני שירים ברגע של המועדון, את השיר הראשון מביניהם אני מחפש. אני יודע שלשני קוראים Blood Is Pure וזה איזה שיר טכנו, לפניו יש שיר עם מילים שנשמע כמו ראפ מהיר כזה. מישהו יודע את השם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. סתם אני רוצה לקנות עכבר ואמא אמרה שיש לה הרבה כוכבים אז עדיף לה חנות שמקבלת כוכבים עם למישהו יש חנות כזאת זה מאוד יעזור...

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by PeaS,

אבל מישהו מכיר מספרה בצפון ת"א שפתוחה בשבת? נשמע מאד לא סביר... אבל אין לי מה להפסיד מלשאול או אולי אחת שנפתחת ביום ראשון מוקדם? בשבע נגיד. תודה

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by lion03,

אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by Access Denied,

יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by MasterDK,

מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

האם משהוא זוכר את שם הסרט הפרודיה על TOP GUN? משחק בו אותו שחקן ששיחק באקדח מת מצחיק. בתתודה מראש עמיר

9. Started by blabla2002,

http://winamp.com/player/ רשמית

10. Started by אוריפ,

שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by FARKASH7,

לא הייתי בארץ שבוע מישהו יכול להגיד לי מה קרה שם? שמעתי שהייתה איזו סופה ענקית זה הכול.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by MYST,

http://s1.amazon.com/exec/varzea/ts/exchange-glance/Y04Y4306902Y1972800/002-4734394-3105601#image

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  13. ציטוט מוואלה! חדשות : "מה דעתכם על מחשב נייד הפועל במהירות 6.8Ghz שמגיע עם 1 טרה בייט זיכרון והארד דיסק בנפח 2 טרה בייט? חכו חצי שנה" http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831

14. Started by benx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html :o נראה הזוי לגמרי - 1TB של זכרון, ו 2 בהארד דיסק ושימו לב לזה : Temperature Operating: -50+125C ?! מה זה אמור להביע ?!?! זה פשוט מטורף

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by Guy King,

יש שיר ששמעתי ברדיו לפני כמה שבועות ומאז ניסתי למצוא אותו אבל ללא הצלחה :'(. בפזמון של השיר שומעים אנשים צועקים: "ALICE? ALICE? WHO THE HELL IS ALICE" מישהו מכיר אולי את השיר הזה?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by thegodx,

אנשים תעזרו לי בבקשה למצאו אתר כתוביות ברוסית לסרטים החדשים שיוצאים. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. אבא שלי נולד בקליפורניה, ארה"ב ועבר לגור בישראל בגיל 13. היינו בתהליכים לאזרחות, היו לנו את כל המסמכים ואני זוכר שאבא שלי אמר שחייבים לטוס כל המשפחה לארה"ב כדי לקבל את האזרחות. אבא שלי חלה בסרטן ונפטר זמן מה לאחר מכן- לפני 4 שנים, ועכשיו יש לי כמה שאלות: 1- האם עדיין מגיעה לי אזרחות? 2- כיצד אני משיג את האזרחות, לאן אני פונה? אין לי שמץ. 3- האם חייבים לטוס בשביל לקבל את האזרחות? 4- ממי אני מברר מידע בנושא?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  18. אני מחפש תנ"ך, קיץ תשס"א, מס' 900091, 137... תודה לעוזרים..אני מחפש כבר חצי שעה...

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  19. Started by danny70,

שלום לכולם . כתבתי תסריט אני רוצה לדעת לאן לפנות אם משהוא מכיר למי פונים בהקשר לזכויות יוצרים אודה לו מאוד . תודה מראש דני

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  20. Started by eladbu,

על איזה ספר אתם ממליצים ללמידת ניהול רשתות למתחילים?

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by shay205,

יש לי מוטורולה C650 שרכשתי בסלקום ועכשיו פתחתי את המכשיר לאורנג'. רכשתי קו באורנג' עם חבילה גלישה אבל אני לא מצליח לגלוש במכשיר עקב כך שההגדרות במכשיר הן של סלקום, מישהו יכול להדריך אותי איך להגדיר את הדפדפן שיעבוד עם אורנג'?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  22. Started by yoni321,

אני לבינתיים ראיתי שיש את ההכי זול באתר של אמזון, אם ובמידה ואתם מכירים עוד מקומות זולים ומוכרים וכמבן אמינים מחו"ל אז בבקשה תכתבו אותם פה. כמה שיותר יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  23. אז תודה לכל מי שעוזר המדריך אינו ממש מובן לי זה מדריך לשידור דרך תוכנה בשם וירטואל דיג'י(3.1) אותה רכשתי לא מזמן Hi wrbrownline, It's actually all really simple to set up when you know how . Here's what you need to do: In order to stream your broadcast you need to download and install a DSP plugin that is compatible with VDJ. From what i've seen, VirtualDJ works with the Shoutcast DSP plugin (mp3) and the ICEcast DSP plugin (ogg). I use the Shoutcast pluggin, so for the purpose of this post i'm gonna refer you to all the Shoutcast goodies you need to broadcast your VDJ mixes succesfully. To download the Shoutcast DSP pluggin installer go here: http://www.shoutcast.com…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  24. Started by KaNTeR,

חדש. היכן המקום לבקשות דרייברים? תודה.

25. Started by american,

מישהו יודע למה יש באזור כ"כ הרבה פועלים זרים ?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.