כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
חברה שלי התגייסה לפני כשבועיים בערך וכרגע היא בטירונות בצריפין [בה"ד 11 אם זה רלוונטי] והאי ביקשה ממני לברר בקשר לבוחן "אין לי ארץ אחרת" מכל אחד פה שיש לו שמץ של ידע על הבוחן, ידע על המבנה דברים חיוניים וכו'... או אפילו הפנייה לפורומים אחרים שהם בעלי מידע חיוני זה. תודה רבה לכם !
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חוקים מבית מדרשו של מאיר ניצן: - חוק האוסר על הפעלת מסעדות, פאבים, קיוסקים וכ'ו לאחר השעה 23:00 (בטענה שהרעש מפריע לשכנים - עדיף עיר ללא מקומות בילוי ) נאכף ע"י "החברה לבטחון וסדר ציבורי". הקנס: 660 ש"ח לבעל העסק. בעבר נלקח מס נוסף על הפעילות ממשלמי המיסים בעיר - "מס בטחון" (העירייה הפעילה אנשים בעלי עבר קרבי וחימשה אותם באופניים ובסכינים ) היום הפריטו את זה, וזה שייך לחברה פרטית שבבעלות חכ"ר ראשל"צ. יחד עם החוק כמובן שצריך לבטל מקומות חנייה ולסמנם כחול-לבן על-מנת להזרים עוד כסף שיגבה ע"י החברה לבטחון וכסף ציבורי. - חוק האוסר על האכלת חתולי רחוב. עדיין בשלבי החקיקה, נתקע בירוקראטית אצל משרד הפנים. הקנס למאכיל: 660 ש"ח. - "היכל התרבות ע"ש מאיר ניצן". ככה נקרא ה…
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום כולם , אני חדש אממ, אני אשמח לעזור לאנשים בשאלות ואשמח לקבל עצות .
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום , http://exabytesystems.com ראיתי באתר הנל שנמכרים לדים וקתודות במחירים ברצפה... כולל משלוח זה יוצא חצי מחיר מהארץ! מישהו מהפורום כבר אמר שהזמין ונתן ביקורת חיובית.. לפני שאני מזמין רציתי לדעת אם לעוד מישהו יש ניסיון עם המקום...? תודה. עריכה : או בכלל עם חנות מחשבים טובה כוללת מוצרי מודינג ו-OCing..מחירים זולים ומשלוח טוב ?
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אז ככה, אני מוריד עכשיו כמה סרטי קומדיית נעורים, וחסר לי סרט אחד מאריקן פאי... יש לי את הראשון, השני, מחנה התזמורת, והמירוץ בעירום, עכשיו רשום שהמירוץ בעירום הוא החמישי ויש לי רק 4 מישו יודע איך נקרא הסרט שחסר לי?
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
טוב, אז גם אני בדקתי, כי אני לא סתם מעבירה פורוורדים. מסתבר שככל הנראה כל מה שכתוב כאן נכון. לתשומת לבכם. : בדקתי והכל נכון פשוט גועל נפש והמנכ"ל שלהם הוא מפכ"ל מושחת לשעבר חברים יקרים כפי שאתם יודעם אני נגד דואר זבל בדקתי את נכונות המקרה, ולצערי גיליתי שיש עוד רבים כאלה, כביש 6 הוא מחדל לשיקולכם יעל להעביר הלאה לכל החברים בדואר האלקטרוני לתפוצה נרחבת זהירות! כביש 6 אם את/ה מתכננ/ת לנסוע בכביש 6 (חוצה ישראל) המכתב הבא עשוי מאוד לעניין אותך. ידיד שלי (נקרא לו מ.) נוסע מידי פעם בכביש האגרה חוצה ישראל ) מס' 6). למעשה מאז שהכביש נפתח (לפני כשנה) הוא נסע בכביש 31 פעמים. כידוע, החיוב על הנסיעה (כ- 15 ש"ח) אמור להישלח בדואר. מ. חיכה לחשבון שיגיע בדואר. מכיוון שהחשבון על הנס…
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי כאן בת'רד שיש מפרט אחד שמישהו הרכיב ובו מארז ללא קרור למעבד, ואח"כ בהתאם לבקשת השואל שינו לו את המפרט והציעו לו (על אותו מעבד) קירור למעבד. באיזו סיטואציה מציעים קירור למעבד ובאיזו סיטואציה לא? כמו כן, ראיתי שיש צורבים SATA וכאלו שלא. מה ההבדל?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
משהו שקשור לכדורסל וכו' (לא חייב מהארץ..אבל אם מהארץ אז מכבי תל אביב) שיהיה משהו בשחור לבן (לא חייב) תמונה לדוגמא: http://www.tattoosales.com/TattooFullView.aspx?productID=4440
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה להוריד מראפידשייר עם מנהל הורדות אבל לא להכנס לכל לינק כדי להוציא את הלינק הישיר. יש תוכנה שעושה את זה וחוסכת את הזמן והמאמץ?
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה אם אפשר, לקבל שמות של טראקים/להקות בסגנון צ'ילאאוט/אמביאנט רגוע, לא יותר מדי פרוגרסיב, וגם לא יותר מידי מרדים. מוזיקה שאפשר לשבת על הכסא מנהלים, לשים את הרגלים על השולחן, להשען לאחור, לעצום את העיניים ולהנות. תודה, איתי.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
זכרונות LPDDR4X בתהליך ייצור מעודכן וגם זכרונות LPDDR5 חסכוניים יותר מאי פעם נמצאים בתוכניות חברת הענק לטווח הקרוב לכתבה
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-
-
החלטתי שהגיע הזמן שיהיה לי שעון טיפה יותר מכובד מהקאסיו הנאמן. וכשהייתי באיזו חנות, צד את עיני Seiko SNAB35. תמונה: http://e-watch.tw.rakuten-static.com/SNAB35J1-2.jpg אז השאלה היא האם מישהו מכיר עוד שעונים בטווח מחיר של עד 1600 ש"ח, ויכול להמליץ. ומעבר לזה, האם הסייקו הספציפי הזה יהיה קניה טובה?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אומרים לי שיש מע' מש' אי הומוגניות M, של 3X3, ואומרים ש- (1,2,1) ו- (2,1,1) פתרונות שלה. אומרים גם ש- (1,1,1) הוא פתרון למערכת ההומוגנית (O), בעלת אותה מטריצת מקדמים מצומצמת (ללא עמודת הפתרון), כמו למע' המקורית, שנקרא למצומצמת A. א) מבקשים ממני להוכיח כי (0 , 1- , 1) הוא פתרון למע' O הומוגנית. ב) רוצים שאני אראה כי כל שורה במטריצה A היא היא מהצורה (a,a,-2a), ולמצוא מטריצה מדורגת קנונית שקולת שורות ל- A. ג) רוצים שארשום פתרון כללי של מע' O ולהוכיח כי הפתרון הכללי של M הוא: (2,1,1) + s(1,1,1) +t(1,-1,0) XXXXXXXXXXXXXX איך אני ניגש לכל סעיף ? אני חייב הדרכה איך לעשות כדי שאוכל לפתור .... תודה !
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שזה לא אפשרי לעשות forward מדואר של וואלה לדואר של ג'ימייל אבל ישנה אפשרות לעשות autoreplay. מישהו מוכן לעזור לי איך עושים זאת? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין פאד qck שעולה שם 59 ש"ח לגרסא הרגילה. http://www.pcgames.co.il/products/product.aspx?productid=1028 המחיר הוא הכי טוב שמצאתי וזה רק 10 ש"ח משלוח האם האתר הזה אמין ומספק את הסחורה?אני ממש שונא להזמין דברים דרך האינטרנט אבל אין לי ברירה כי אף חנות ליד הבית שלי לא מוכרת פאדים טובים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט בבכורה, סרט מ-ע-ו-ל-ה, בהחלט שווה צפייה. ממליץ בחום.
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי טלפון 1.8GHZ בבית והוא לא קולט מי יודע מה ... של UNIDEN APX 7000 החדר שלי כזה די אטום.... אז בגלל זה נראה לי שאני מביא אותו לחדר יש מדי פעם רעשים בשיחה וזה מאוד מעצבן עכשיו התלבטתי אח שלי עכשיו בלונדון מה אתם אומרים להביא אחד כזה??
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אבל שיכיל גם את הקישורים. כלומר שהמייל יהיה כמו שהוא אבל ללא תלות באינטרנט או בתוכנת דואר
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עשרים ושישה טראקים איכותיים מתוך המשחק... מומלץ בחום!
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
תכננתי להזמין חלקים למחשב מהאתר www.jab-tech.com.. בעיקרון תכננתי להזמין 2 מאווררי לדים, כבלים מעוגלים להארדיסק+פלופי+סידירום/צורב וגם עוד מעין כבל כזה מגניב שקוף שעוטף כבלים אחרים... לפני ההזמנה אני רוצה לראות עוד כמה אתרים כאלה שמוכרים דברים ושאפשר לשלוח דרכם לארץ, כדי שיהיה לי יותר מגוון אז אם אתם מכירים כאלו אתרים בבקשה תרשמו לי אותם פה + מידע קצר עליהם (כמה עולה דרכם משלוח אם אתם יודעים וכו'..) תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-