כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אין לי מה להגיד ... אין כוסיות ... ;D
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהרבה כסף הולך על מי שתיה, יוצא לי בערך 3 שישיות מים בשבוע שזה 12 שקל לאחת, סך הכל יוצא בחודש בערך 150 שקל רק על המים אז לאחרונה עלה הרעיון לקנות בר מים. בעיקרון אני מחפש משהו שלא ממש יקר, מים נקיים כמובן- אני לא רוצה לשלם ולשתות מי ברז. יש את הברירת מחדל שזה תמי 4 המוכר, שמעתי עליו דברים טובים ומהתנסויות בהמון מקומות הוא דיי נוח. בנוסף יש את אלקטרה בר, איזה מהם עדיף? איזה מכשיר נותן את המים הכי נקיים? אני אשמח לקבל פירוט והצעות לגבי הבר- תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני מתעסק לא מעט באתרים כאלה ואחרים למען העסקים, אני מקבל הרבה מאוד מיילים ביום וביניהם גם כאלה שאינם קשורים לעבודה. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני יכול למיין את הדואר שלי בצורה אוט'? זאת אומרת, נניח ועשיתי תיקייה שנקראת "עבודה" איך אני גורם לכך שכל הדואר מאותן כתובות שמוגדרות עבודה נשלח לשם בצורה אוט'? או יותר מזה, יש לי אתר שאני עובד דרכו שכל פעם שולח מייל מכתובות שונות, אבל הכותרת תמיד תכיל את שם האתר, איך אוכל להגדיר שכל דבר שמכיל מילה מסוימת ישליך אותו אוט' לתוך אותה תיקייה? האם זה אפשרי או שזה פרי דמיוני? בתודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קחו את זה תעבדו על הרושם הראשוני שלכם מקווה שאהבתם אור בקומנטרי שלישי לערוץ- רושם ראשוני :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום אבל חברים בבקשה אני חיייבבבבבבבב
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
רציתי לברר משהו עד מתי חל ביטוח השיניים שיש לילדים מהבית ספר (לפי הזיכרון שלי הוא כלול שם)
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חחח קלטו איזה מגניב: http://www.big-boys.com/articles/halfdomino.html ובונוס: http://www.big-boys.com/articles/coyote1.html
-
אהלן מחר יש לי מבחן עצום בביולוגיה שכולל בתוכו שאלות בקשר למבחו כי ומבחן טי מישהו יכול בבקשה לספר לי בקצרה על שני המבחנים האלה ועל נוסחאות לפתרונם זה דיי דחוף תודה!
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אם יש לי קבצי BIN ו CUE של דיסק משחק.... ואני צורב אותם לדיסק, הדיסק יוכל לשמש כמו דיסק מישחק רגיל? זאת אומרת שלא יהיה לי את הבקשה לשים דיסק שאני מפעיל את המשחק...
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://www.hlcomic.com/view.php?date=2005-05-02 הקטע עם ה- Gman קרע אותי.
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר עם קטעי סאונד מהסרט הראשון במיוחד את הצליל שהמראה גולשת לתוך הפה של ניו וגם את המוסיקה שמושמעת ברקע תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
www.dorimani.up.co.il אני ממליץ לכל אחד שמעוניין לצחוק... ;D אני נקרע שם כל פעם מחדש. ליוצר של האתר קוראים אמיר דורימני, יש גם יצירות של יוצרים אחרים באתר , אבל הרב שלו, הטובים שלו, מומלץ ללכת ל אנימציות>אמיר דורימני
-
לכל חובבי הסדרה בפרט ומסע בין כוכבים בכלל - תהנו מהעונה, במיוחד מהפרקים האחרונים המדהימים והיצרתיים.
-
- 10 תגובות
- 730 צפיות
-
-
טוב, אז גם אני בדקתי, כי אני לא סתם מעבירה פורוורדים. מסתבר שככל הנראה כל מה שכתוב כאן נכון. לתשומת לבכם. : בדקתי והכל נכון פשוט גועל נפש והמנכ"ל שלהם הוא מפכ"ל מושחת לשעבר חברים יקרים כפי שאתם יודעם אני נגד דואר זבל בדקתי את נכונות המקרה, ולצערי גיליתי שיש עוד רבים כאלה, כביש 6 הוא מחדל לשיקולכם יעל להעביר הלאה לכל החברים בדואר האלקטרוני לתפוצה נרחבת זהירות! כביש 6 אם את/ה מתכננ/ת לנסוע בכביש 6 (חוצה ישראל) המכתב הבא עשוי מאוד לעניין אותך. ידיד שלי (נקרא לו מ.) נוסע מידי פעם בכביש האגרה חוצה ישראל ) מס' 6). למעשה מאז שהכביש נפתח (לפני כשנה) הוא נסע בכביש 31 פעמים. כידוע, החיוב על הנסיעה (כ- 15 ש"ח) אמור להישלח בדואר. מ. חיכה לחשבון שיגיע בדואר. מכיוון שהחשבון על הנס…
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
זה הזמן לספוג מעט תרבות, שכה חסרה לכם, ילדים. רקוויאם לאנושות* \ פולחן עממי עתיק הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טי…
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
משהו יכול לפרסם פה ת'מיקוד של שאלון 006 במתמטיקה ?!?!? נ.ב. : שמעתי מחבר שכול נושא הסדרות ירד ... האם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מארגן מסיבת 18 ואני צריך מקום שהוא לא ממש יקר עם בר וזה , אם אתם מכירים תכתבו פה , זה מתוכנן בעיקרון לשישי הזה .
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה עבור חנות או רשת שתחליף לי את הערכה המלאה של הפאנל לסלולר Nokia N95 8GB : א. שהפאנל יהיה מקורי.? ב. שההחלפה תתבצע בצורה מקצועית ואמינה. מכירים חנות כזו בעזריאלי / התחנה המרכזית החדשה או בכלל בבאר שבע? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-