כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
זהו, החלטתי. אחרי שיפור בגרויות ופסיכומטרי אני רוצה לטוס לחו"ל כדי לנקות את הראש לפני תחילת הלימודים. חשבתי לטוס לסין למספר שבועות. בשביל הטיסה אני מזמין מדריך מאד מפורט מ-Amazon ואתחיל לתכנן את הטיול. אבל יש שאלות שהמדריך לא יענה וברצוני לשאול אתכם, חברי לפורום, כי אני יודע שיש כמה שטסו לסין. שאלות: א. כמה זמן הטיסה? דרך מי? מה המחיר? חשוב לציין שהטיול יתחיל מהונג-קונג. ב. קרובי משפחה טסו לסין לפני מספר חודשים וחטפו הרעלות מזון על ימין ועל שמאל בגלל התנאים הסניטריים הירודים. מישהו נתקל לצערו בחוויות דומות? מאיזה מקומות עלי להימנע? ג. מישהו השכיר רכב? אם כן מה המחיר? ד. איפה אתם ממליצים לבקר? שימו דגש על אתרים היסטורים. קניונים אני יכול לראות גם בארץ. ה. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
תודה.. :xyxthumbs:
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם. האם נטוויז'ן חוסמים פורטים? ואתרי HTTP(ראפידשר ודומיהם?) כי לי ראפידשר מוריד על 50KB ויש לי חבילה 1.5MB. זה סביר? כי לחבר שלי יש בבזק, והוא מוריד ב150MB ב5MB. אם אני יעלה את החבילה אז גם ההורדה תעלה? או שזה בעיה בנטוויז'ן? ואותה השאלה גם לתוכנות ושאר האתרים. אריאל
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי יש לי חבילת גלישה 8 מגה הורדה ישירה אני תמיד מוריד על 900-1000 אבל בטורנט המקס' זה 150, ואני מדבר על טורנטים איכותיים מטורנט ליץ' ואני משתמש בuTorrent הגרסא האחרונה, יש משהו לעשות עם ההגדרות או האם יש תוכנה טובה יותר ? תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
There is no BOONE שיעמם לי [גשם בחוץ],אז עשיתי את זה בפוטושופ :-X להפיץ וליידע על ההברקה המדהימה שלי זכויות מלאות לי
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
פעם ראיתי חתימות של אנשים שכתוב "XX ימים עד היום הולדת ה-XX" או "XX עד קבלת הרישיון". כאשר זה מופיע על ציר תהליך שכזה... מה כתובת האתר? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
ביייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי שאלה, יש לי דיסק בגודל 80 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ולעשות 2 משתמשים(LOG ON). כך שאחד יהיה לו 40 גיגגה ולאחר יהי גם 40 גיגה.. איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב , ואני צריך אתר טוב עם מחירים טובים .. למישהו יש עצות .. ?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה החלטתי לרכוש לפני כמה ימים מספר מוצרים בפנדה ונתקלתי בבעיה אני מנסה להכנס לקופה(שהיא security, כלומר כבר עם המנעול) ולא מצליח כי הדפדפן רושם לי page cannot be displayed ו cannot find server or dns error בקיצור בעיה מעצבנת ביותר משעוד מעצבן שלפעמים אני מצליח ולפעמים לא ואני לא יודע מה לעשות כבר. ניסיתי לשחק עם security options אבל זה לא עוזר במיוחד. הורדתי אפילו security 128 bit וזה לא עזר. מה לעשות??? תעזרו לי בבקשה!! נ.ב ניסיתי לברר את הבעיה עם נציג השירות של פנדה ואיכשהו הוא הצליח לכמה דקות לסדר לי אבל אחר כך הבעיה חזרה עוד פעם.
-
- 6 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איפו מוכרים בארץ מחשבי Shuttle קטנים למסיבות רשת? חנות שמוכרת לוחות של שאטל מוכרת גם את המחשבים האלו? מישהו מכיר חנות ברשת שמוכרת אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
להחליף את המפצל או שזה יכול להיות בעיה אחרת? (לא יודע אם זה משנה אבל מדובר במפצל רביעייה ארוך מחוץ לטיח. פשוט הוצאתי את השקע שבתוך הטיח ושמתי במקומו מפצל רביעייה. בדקתי את החיבורים והם לא רופפים)
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום חברים, כמו שרובכם יודעים (או לא) אני מתגייס בעוד מספר חודשים לצה"ל,ומאז גיל 13 בערך לא יצאתי מהארץ אני וחברים שלי רוצים לארגן טיול לאנשהו, וקשה לנו להחליט מה אנחנו רוצים,בינתיים החלטנו שאם נוסעים למלון כלשהו בחול,זה יהיה "הכול כלול" וחוץ מזה עוד כלום לא סגור אז למישהו יש המלצות על סוכנויות טובות? אם כדאי ללכת להפלגה? או פשוט לקנות דיל בסוכנות ולטוס? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בלוג נחמד להעביר איתו את הזמן... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=cons תקראו קצת באמת מעניין..
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
:s05: [attachment deleted by admin]
-
ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
למה לעזאזל בסופר או בחנויות אני רואה מחירים 49.99 שקל... מה הקטע עם האגורה הזאת?! אותם חנויות/סופרים/רשתות בטוחים שהם יתעשרו מאגורה למוצר?! אנשים צריכים לקנות 100 מוצרים במחיר עם 99 אגורות בשביל שחנות/סופר/רשת תרוויח מאותו המוצר... מה הבעיה פשוט לרשום מספר עגול וזהו??
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נערה בת 18 העולה רק לכיתה י"ב את מבחני הצו ראשון שלי עשיתי כבר מזמן ולא מזמן נודע לי על מספר זימונים לחיל האויר שמקבלות חברותיי ואני לא... אם לא הייתי מקבלת לפני מספר חודשים הזמנה ליום פתוח בעתודה הייתי משוכנעת שהקב"א שלי נמוך... אבל עכשיו אנני יודעת... היתכן וכולם מקבלים הזמנה זו ללא קשר לקב"א? ??? השאלה שלי היא למה אינני מקבלת אף זימון מהצבא? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
טוב, אז המון זמן מעניין אותי לדעת מה הסיפור עם איזור 51 שמעתי הרבה סיפורים על חייזרים ועל תעשיית מטוסי קרב וכל מיני כאלה מישהוא שמבין יכול להגיד לי מה בדיוק קרה שם ? ומה הם עושים שם ? והאים גוגל ארף מצנזרים תמונות ? http://soltysiak.com/funny/f1/Area-51%20-%202-meter%20resolution%20map,%20July%2024-2003,%20IKONOS%20Satellite.jpg
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש אנשים לניהול באתר בנושא סלולר חדשות וגם פורמים הנה האתר http://eryui32.amitu.net/mambo2/ תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כותרת... סתם לשם העניין נניח בחנויות כמו TMS\SKYPC\PANDA\NOA
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-