כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,647 דיונים בפורום זה
-
עכשיו קראתי כתבה בויי נט על זה שהרופאים רוצים לבצע ניתוך השתלת פנים שלמים ! כמו בסרט אימות חזיתי!! איזה מגניייב !!! ;D הבאתי לכם קישור תאמרו מה דעתכם.. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953197,00.html
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר לי מה זה firewire ולמה הוא משמש????
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בבקשה תרשמו לי כתובת שאפשר למצוא שם כתבה על ספורט אבל באנגלית ובאנגלית בלבד תודה מראש JOW-Z
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן חברה. אני עומד בפני רכישת סלולרי חדש וחשבתי על ה מוטורולה E398 מה דעתכם עליו? הרמקולים הסטראופונים עובדים טוב או סתם גימיק? תודה מראש י.פ
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לו גם Podcasts: http://www.stevepavlina.com/audio/
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הבושם הזה הוא אחד הטובים למי שלא מכיר.... עכשיו אני מחפש אותו בארץ, ואני חושש שאני לא מוצא אותו כאן \= מישהו מכיר חנויות בארץ שמוכרות את זה? ואם לא, אז אני כנראה יזמין מחו"ל, ובזה אני צריך גם עזרה כדי לדעת מאיפה אפשר להזמין אותו... זה הבושם: http://www.amazon.com/Ultraviolet-Crystal-Paco-Rabanne-Toilette/dp/B0002JBH3S ועל הדרך, אפשר להזמין מהאתר הזה? ואם כן אז איך...? תודה!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד). אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
במוצאי שבת הייתי בגני יהושוע בהופעה של קוקה קולה, מטרת ההופעה (כך טוענת החברה) היא להתחבר לעולם הצעירים. אתה ניכנס לשם (שם= כדור גדול מפלסטיק או משהו כזה) הרחבה כולה אולי 30-50 מטר משהו קטן מאד, באמצא יש ערכת תופים ומסביב יש 4 עמדות תופים בעמדה יחסית גבוהה כך שמבחוץ יוכלו לראות את ההשתקפות שלהם דרך הכדור. יש הופעה (מדהימה יש לומר) של לייזרים ואורות עם מוסיקה נטו (ללא מילים) באמת הופעה מגניבה לאללה והכל. אתה עומד כל הזמן מסתכל לשמיים יש מוזיקה של מועדונים ויש לך חשק לרקוד וזה ויש שם בנות וזה ניראה נחמד לאללה... אבל אז היתה בעיה אחת קטנה... השעה רק 7 בערב... :s05: ההופעה רק 35ד' יש לידך זקנים בני 50 וילדים שעוד אין להם 13 במיקרה הטוב. ואתה לא ממש לרקוד כשיש עלי…
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כשהסתובבתי לי בתפוז, נתקלתי בצירוף המילים המשעשע משו הזה... "השוואת מחירים - בלת'ם" אז מי רוצה עוד מטבח/שמירה במחיר משתלם?!... עכשיו מבצע חסר תקדים לצעירי המחלקה שלכם, שני מטבחים במחיר אחד! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
איך קוראים לסרט "צוות שנחאי" באנגלית?
-
אני יודע שאסור לשים צופר מסוג זה ברכב. אני רק מעוניין לדעת היכן ניתן לקנות אחד כזה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
כל פעם עושים את זה לאתר MOTOCAR. איזה ביזיון.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מצאתי עבודה ואני עוסק בה כמעט כל הזמן כך שאין לי זמן לעצמי אפילו ובכלל זה רוב העיסוק שלי בשעות היממה. בכל אופן, רציתי לדעת אם במידה ואני עובד מעל ל-8 שעות ביום מגיע לי שעות נוספות. השכר שלי הוא 20 ש"ח לשעה, ואתמול למשל (סיפור אמיתי ) עבדתי 13 שעות ורבע שעה בסך הכל.. אז כמה אני אמור לקבל על זה? אודה אם תפרטו את החישוב. בכלל אם למישהו כאן יש ניסיון בעבודה עם חברות כוח אדם אני אודה אם הוא ישתף אותי או יתן לי המלצות ממה להיזהר ואיך לדאוג שלא ידפקו אותי. שמעתי עדויות על זה שהחברה שאני עובד בה לפעמים לא משלמת את כל הכסף שמגיעה לך, ולכן אני מנהל רישום קפדני ביותר של כל שעות העבודה שלי, כולל מתי ומי עבד איתי בצוות. מה עוד אני יכול לעשות? אני עובד בסקרים על האוטוב…
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחש את התמונה הזאת בגודל של רקע(וכמובן בלי הדסקטופ של המאק..... בבקשה אפילו רעיון איך לחפש דבר כזה בגוגל... איתן
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני ילד בן 13 גודל גיל ואורך לא משנה ושמו אותי בביהס של מטומטמים הבעיה 130 IQ! (בסדר 127) ברמה של ערסים שאתה מסתכל עליהם והם אומרים בערך את כול הקללות בעולם בגלל זה! :screwy:X10 וכן כתבנו והתלוננו לעירייה המזדיי*נת בתחת ויש לי בעיה של AHDH או איך שלא קוראים לזה בקיצר אני משתעמם במהירות ואני היפראקטיבי אתם מבינים והסיבה היא: (ולא אני לא הילד כאפות שלהם) שהחומר שהם אומרים שזה לכיתה ח כבר למדת|חרשתי עליו בכיתה ג.ד.ה.ו וגם מאימיים עלי שאם אני לא לבית משוגעים הזה (מקללים את המורה חופשי זורקים אבנים והכי גרועCRYING MUSIC שזה מזרחית) אני לא יכול כבר איך שמים אותי שיש שכל יש נימןסים חברותי ( אני נשמע כמו מכתב המלצה!) בכזה בלאגן?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
איך אפשר לתרגם מאמר באינטרנט משהו כמו המתרגם הזה של גוגל... רק מעברית לאנגלית...?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום כולם דוד שלי בניו יורק ואני רוצה שיקנה לי פאנק הבאתי לו תשם וכסף אבל איפה העוא יקנה את זה ? מישהו מכיר חנות בניו יורק אמיתית לא באינטרנט שהוא ילך אליה ויקנה אני ישמח לקבל כתובת של החנות ! תודה לעונים @!
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה. אז קבלו משהו שמצאתי. http://www.reut.co.il/heb/12v-7v/win.php
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
בסגנון של nickelback - how you remind me WHO I AM (ספיידרמן) עוד כאלה
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ובכן, ברשותי מחשב (תסתכלו במפרט שלי), לצערי עם לוח שרוף, אבל למיטב ידיעתי כל הרכיבים תקינים בו. כ-2 מערכות סטריאו, שני מסכים, טלויזיה (21/23 לא בטוח)... ו, אה... זהו. בקיצור, פחות או יותר נגמלתי מן ההתמכרות שלי לאינטרנט ואני מעוניין למכור את הכל. Everything MUST go. אני לא מתכוון לעשות את זה באמצעות eBay, אבל אתר ישראלי זהה יהיה נחמד. ... אני מנסה לגייס כ-550$ על מנת לרכוש iPod חדש. (ולא, אני לא מוכר את *כל* זה ב-500$..) הבהרה: חשוב מאוד: מכירה לא תתבצע באמצעות האתר, אני מבקש שלא תדפיסו הודעות בבקשה לקנות ממני את הציוד.. כמו כן, הודעות פרטיות יתעלמו. מצטער, ואני מקווה שיהיה לי פה סימפטיה מהמנהלים בקיצור, בקשתי אליכם: האם תוכלו להמליץ לי על מקום נחמד למכור את כל הציוד …
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום למוכר שאני מעונין לקנות יש בקורות טובות 99.7 חיוביים ומ 4500 פידבקים המשחה לפי הרשת עוזרת לריפוי צלקות mederma מכיון שמדובר במשחה שאני מורח על הגוף אני שואל מה אתם אומרים ? עוד דבר המשחה נמכרת בזול יחסית לאתרים שמוכרים אותה טוב אני רואה שאנשים לא עונים . קניתי אני מאמין שיהיה בסדר[br]פורסם בתאריך: 15.10.2010 בשעה 21:25:05 שאלה נוספתהזמנתי נשלחה בשרות USPS המשלוח יקר ובנוסף על כל פריט התעריף עולה. לא היה אפשרות אחרת למשלוח האם יש אפשרות למשלוח זול יותר, חתיכת גניבה המשלוח הזה עריכה:אני בדקתי מחירים ואני רואה שהכל נע בסכומים כאלה כך שלא משנה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ידוע שהוא עבד על אטארי וזהו בערך... אשמח לעזרה אם תצליחו [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-