עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by asaf0123,

אני מנסה לימצא אתר שמשווה מחיר סליקה לאתרי אינטרנט משהוא מכיר או יכל להמליץ על חברה מסוימת? חיפוש ב google מצאתי רק כמה כמו isracard אבל מימה שאני מבין המחיר שלהם לא זול (יכל להיות שאני טועה ) תודה מראש.

2. Started by שאול אברהם,

מה התקלות הנפוצות במאוורר רגל

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  3. עברתי מספר פעמים על רשימת הפורומים ואני פשוט לא רואה פורום מתאים לנושא... אני מעוניין להתחיל לעלות לyoutube השוואות גרפיקה וביצועים כמו הערוץ הזה: https://www.youtube.com/user/CandylandGS העניין הוא שביני לעריכת ווידאו הקשר קטן מאוד... יש לי מספר שאלות בנושא כאשר אני לא סגור אפילו על התוכנה שבה כדאי לי להשתמש (סוני ווגאס ?...) איך לעשות אי אילו אפקטים, ישבתי על כמה מדריכים, מתחיל לקבל כיון אבל עדיין יהיה נחמד אם יהיה מקום לשאול שאלות ספיציפיות, יש כזה באתר ? תודה.

4. Started by Yuval Tal,

זה מה שאני רואה כשאני נכנס:

5. האם יש יישוב בישראל שאפשר לגור בו שעונה על שלושה הרפמטרים הבאים: 1) לא צפוף\לא עיר גדולה. עיר וצפיפות יוצרים לחץ והתושבים יותר לחוצים ואגרסיבים באזור מגורים כזה. זה משהו אוניברסאלי לכל הערים הגדולות בעולם כמעט. תלוי גם בתיכנון עורבני. 2) לא מזוהם(מדי). בא נגיד שזיהום מרכבים זה איכשהו סביר, אבל זיהומים קשים ממפעלים אוליי זה יותר בעייתי. בכלל הבנתי שעדיף לגור ליד כור גרעני מאשר תחנת פחם. 3) לא בסוף העולם. כלומר מיקום שיהיה ניתן להגיע למרכז או לצפון בזמן סביר. אז עדיף באזורים צפונית לתל אביב, ואם לא אז לפחות שתהיה תחנת רכבת קרובה. הפרמטר הרביעי הוא כמובן כסף. כי יש לי תחושה שהמקומות היחידים שיענו על כל הדרישות יהיו לעשירים בלבד. חשבתי על פרדס …

6. Started by Boris_yo,

שלום, יש מוסגים כמו 1, 1.5, 2, 2.5, 3, 3.5 וכו' כשמדברים על הכרה או קנייה אם מספר שלם נחשב כחדר 1, מה זה חצי של המספר? כאו בישראל אני מבין שמטבח וסלון נחשבים כחדר 1 ואמבטיה עם שירותים גם. אז מה זה 0.5? מחסן? מרפסת? תודה

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  7. דגמי Zbox קופקטיים עדכניים וגם דגמים ראשונים ממשפחה חדשה לחלוטין שמבטיחה ביצועים גדולים ואפשרות לשדרוג עצמי בנפח מצומצם לכתבה

8. היצרנית הקוריאנית מכריזה על דור חדש של שבבי DRAM שנוצרו בליטוגרפיה המתקדמת ביותר שיש לה להציע לכתבה

9. מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי, זה לא הולך להיות קל.. בשלהי 2004, כל יום חמישי בלילה בתחנה 100fm ברדיו, הייתה תוכנית עם יוסי טרבלוס ושחר חסון, שהם היו מארחים סטנדאפיסטים, מעלים בחורות לשידור, והיו צחוקים של החיים! במקביל, היה להם אתר באינטרנט עם כל הקטעים להשמעה ולהורדה. חיפשתי ונברתי ברחבי הרשת ואיכשהו הצלחתי להגיע לעותק שמור מהאתר הישן הזה, שנראה ככה: זה הדומיין של האתר: manzur.ilt.co.il אין גישה אליו, הצלחתי דרך waybackmachine לגשת לעותק שמור. קיצר היו שם מלא קטעים מצחיקים ואני מבואס שלא הורדתי הכול כשזה היה זמין. פה אני צריך את עזרתכם, יש אפשרות לגשת איכשהו לשרת שלהם שהיה אז ולחפש אם נשארו שם קבצים להורדה? …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by malvina Zav,

האם למישהו או למכירים הייתה שלילה על נהיגה ללא מלווה ? יש לי שלילה על נהיגה ללא מלווה של חודשיים את המלווה מסיים מחר עוד לא שלחתי טפסים בגלל שאנני בשלילה ואת השלילה מסיים שבוע אחרי ב7.2 מה עושים במשרד הרשוי ? יתנו לי שוב טסט ולהיות עם מלווה מחדש ? מישהו יכולה להסביר לי בבקשה ? תודה לעונים

11. איך אפשר להכין רעלים מחומרים? השאלה היא רק באופן תיאורטי, כמובן

12. היי כבר תקופה ארוכה אנשים שלא ברשימת חברים שלי לא מקבלים הודעות ממני בכלל/מקבלים בדיילי מאוד ארוך בד"כ ב"בקשות להדעות"(המחליף של OTHER בזמנו) במקום שתופיע להם התראה באותו רגע שמישהו "מנסה ליצור איתך קשר" אין לי מושג מה לעשות. פניתי לפייסבוק כמה פעמים והם מגיבים באופן אוטמטי שהם יקחו לתשומת ליבם ואין להם זמן למישהו ספיציפי לבדוק ניסיתי גם דרך דפדפנים אחרים, דרך אפליקיית המסנג'ר לפתוח פרופיל חדש זאת לא אופציה מצרף תמונה לדוגמה מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות ?

13. Started by osh bar,

טוב אז הסמארטפון שלי ספק נגנב ספק נלקח בטעות כי הוא היה בתיק במסיבה חשוכה , אז אולי סתם סטלן התבלבל ... בכל מקרה הסיטואציה היא כזאת ... כשאני מחייג לפלאפון ישר עולה מענה קולי , אבל כשאני מחייג בוואטסאפ אז יש צליל חיוג ... מה שמחזק דווקא את ההשערה שהוא נגנב . הרצתי עליו איתור ואכן מצאתי אותו , בתוכנה הוא מראה לי לאיזה וויי פיי הוא מחובר , אז לקחתי את עצמי ונסעתי עד אליו , ולפי הוויי פיי סיגנאל והשם שלו מצאתי אותו במיקום כמעט מדוייק של שני בתים . עכשיו הדילמה היא כזאת ... האם לדווח למשטרה ? היא באמת תעשה עם זה משהו במיידי ? או עד שהם יזוזו הטלפון הלך קפוט ? או לקחת את החוק לידיים ? אולי אפילו להיות נחמד .

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  14. זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by ilanb0,

לאחר שדרוג תמיד נותרים לוחות האם הישנים (במקרה שלי בן 10 שנים), זכרונות עתיקים וכרטיסי מסך שלפני עשור היו המילה האחרונה. מה בית הקברות לרכיבים הללו? פח הזבל? או שיש מקום למחזר את זה?

16. כבר כמה שנים יש בעיה באתר הזה כשאתה רוצה להגיב למאמר. אתה לוחץ על התחבר, מכניס את הפרטים ועושה לוג אין. ואז הוא לוקח אותך לדף של הפורומים, אתה לוחץ שוב על המאמר ושוב אתה לא מחובר בשביל להגיב במאמר. זה באג שקיים כבר כמה שנים לדעתי.

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  17. רוצים לקבל את כל התוכן שלנו לפני כולם? חדש - הצטרפו לערוץ שלנו בטלגרם: קליק אחד ואתם איתנו > https://telegram.me/hwzone

18. Started by Moshik144,

איזה סכין גילוח הכי טוב ? אני מחפש שיגלח כמה שיותר קרוב וללא גירויים ופצעים... אשמח לקבל את שם הדגם המלא שעליו אתם ממליצים.. תודה רבה לכל העונים :)

19. Started by duki1,

היי מישהו יודע למה האופציה של שחזור סיסמה לא עובדת? (אני לא מקבל מייל)

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  20. הייתי 47 אלף ומשהו בתור. בסביבות 36 אלף נגמרו הכרטיסים .....

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. הי חברו'ס, המסך עושה אור חזק ומפריע לאישתי לישון אלה לי רעיון לקנות מחיצה שאשים מאחורי ותחסום את האור. משהו בסגנון המגני שמש ששמים על חלונות באוטו להסתיר את השמש מהילדים. יש לכם רעיון?

22. Started by עוף קפוא,

חסר לכם אדיוט? http://i.imgur.com/szVWuLG.jpg

23. Started by jackhammer,

מישהו עובר על התגובות שממתינות לאישור או שזאת פשוט הדרך שלכם לומר שהמשתמש קיבל באן?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. עדויות חדשות מבטיחות לנו עוד מהדור החדש של AMD, בגישה דומה מאוד לזו של היריבה אינטל לכתבה

25. איך בודקים תקינות קבל אלקטרוליטי עם מד התנגדות?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.