כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
"קטע סטאנד אפ חזק על טריילרים, אותי אישית זה ממש הצחיק. http://www.youtube.com/watch?v=5-YMPNZ2eZA שווה צפייה (; " BoomClick
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ההארדיסק שלי התקלקל והוא עדיין באחריות... אבל אני לא יכול לממש אותה בלי קבלה שקניתי אותו.... למישהו יש קבלה אונליין (כמו שמקבלים אחרי רכישה בנט) , שאני אוכל להשתמש בה לשם זיכוי ?... אני מוכן אפילו לשלם עליה 20 ש"ח <צונזר> עריכת המנהל: אזכור לשם החנות צונזר.
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/results?search_query=the+retarded+policeman&search_type=&aq=0&oq=the+retar תראו הכל. אמנם זה קצת מטופש (קצת הרבה) אבל זה מצחיק ;D
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אני מצאתי ב ebay דיסק און קי 32GB ב 15$ כולל משלוח: http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-32GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ270526014836QQcmdZViewItemQQptZPCC_Drives_Storage_Internal?hash=item3efc9b6574#shId הוא נראה כמו sandisk אמיתי , לא איזה חיקוי, וכמו כן למוכר יש 100% פידבק חיובי. האם כדאי לקנות אותו או שעדיין יש מצב לזיוף?
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום רב לפורום, אני מחפש חנות שבה מוכרים נעליים (לא אלגנטיות,נעלי סקייט,אולסטאר,או סניקרס) במידות גדולות, החל ממידה 48 ומעלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו כבר הזמין מהם? ויש להם חנות שאפשר לבוא עליהם או חייבים דרך האינטרנט? תודה
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את הספר "dental anatomy and occlusion" חיפשתי באמאזון ומצאתי כמה תוצאות. אני רוצה לרכוש את הספר במהדורה הישנה שלו, כמו לדוגמא זה אבל לא הבנתי איך אני נכנס לדף מכירה ספציפי של מוכר ספציפי, כמו Ebay, וכך אוכל לראות אם הוא שולח לישראל, ואם לא ליצור איתו קשר ולבקש ממנו. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן SAMSUNG SH-B123L BLU RAY COMBO, ופעם בכמה חודשים, בדר"כ באמצע צריבה המחשב לא מזהה אותו יותר. לא משנה אם אני עושה ריסטארט למחשב כלום לא עוזר, עד כמה ימים אחרי זה שהוא מזהה אותו מחדש בלי שאני עושה שום פעולה ניכרת לעין. מישהו מכיר את הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
ראיתי לפני כמה זמן בטלויזיה את המקום והוא ניראה ממש יפה. בויקיפדיה רשום שזה מקום מפגש לגייז באמת יש שם יותר מידיי גייז? כמו כן, איך המקום בכלליות?
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
-
שבוע הבא אני טס לשבועיים באיטליה ואני יוכל לקנות משמה חלקים למחשב . רציתי לשאול האם אתם יכולים להפנות אותי לאתרים או חנויות מחשבים באיטליה ברומא במילאנו . והאם החלקים יתיאמו לארץ. נ.ב. אני לא משלם מכס על החלקים האלו כי אני מתכוון "להבריח אותם" .
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מישהו פה שעבד בארומה גרנד קניון חיפה שיכול מניסיון להגיד איך שם מבחינת הקושי(יודעת שיש לחץ אבל חוץ מזה כשיש זמן מת עדיין מעבידים אותכם?) מתחילים בתור מנקה/מפנה שולחנות ורק אז לתפקידים אחרים?(אם כן כמה זמן?) והשעות משמרת בוקר מאיזה שעה מתחילה וערב עד איזה שעה? והפסקות כמה זמן?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
http://www.skype.com/campaigns/freeskypedays/ עוד מידע פה.
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
-
יש לי גור בן חודש (מעורב, חצי בוקסר וחצי זאב ) שזקוק לבית חם מי שרוצה לאמץ אותו או מכיר מישהו שרוצה לאמץ שישלח לי הודעה לפרטי או לICQ 136516965 אני מנתניה ואשמח למסור אותו לכל המעוניין בכללי, הגור עבר מס טיפולים נגד פרעושים ושאר המזיקים, כך שהוא די נקי והוא נורא חמוד!!! והנה כמה תמונות שלו('צטער על האיכות, כרגע יש רק לי מצלמת WEB) *עריכה: הגור זכר לכל המעוניין* [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 772 צפיות
-
-
כולנו מצטרפים אל מחאת הרופאים החריפה כנגד צעדי הכפייה! המחאה תתקיים ביום חמישי 31.12.2020 בשעה 19:30, רחבת תיאטרון הבימה, תל אביב. על פי תקנות הסגר - מותר וחוקי להפגין בכל מרחק מהבית. האירוע בתאום עם המשטרה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
אחד הטובים! http://www.smithappens.com/video/141/Hippie-covers-outkast.html
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שמעתי אותו בגלגל"צ בימים האחרונים. שיר פופ-דאנס, זמרת ששרה באנגלית במבטא אירופאי כלשהו, בשיר חוזרים על משהו "...SEE ME CRY...". ברקע יש אקורדיון (עד כמה שהצלחתי לזהות...). המזהה יזכה בברכה מיוחדת מלילו הקטנה:
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
?09:51 ?12/?11/?2006 התקשרתי לחנות PC Now, דיברתי עם רוני, המייצג את החנות, שאלתי אותו האם יש במלאי: כרטיס מסך Innovision® GEFORCE 6800 128MB כרטיס טלוויזיה FlyTV כרטיס קול Audigy2 ZS לאחר בדיקה קצרה, אמר רוני כי את הכרטיס מסך והכרטיס טלוויזיה יש במלאי ואפשר לבוא ולקחת במקום, אך לגבי כרטיסי קול יש בעיה ואין א תהמוצר, ניתן להזמין ותוך יום-יומיים המוצר יגיע. כמו כן, המליץ רוני לבצע מיידית הזמנה באתר כי כך המחיר יוצר יותר זול ב-20% מאשר בחנות וגם כדי שהמוצר יישמר לי. מיד ביצעתי הזמנה באתר ולאחר התארגנות קלה יצאתי לדרך. ?12:00 ?12/?11/?2006 הגעתי לחנות PC Now, המקום נראה מוזנח, בלשון המעטה, קירות מלוכלכים ובלאגן שלם, אך מה שמעניין אותי זה השירות, שעד כה היה מצויין. התיישבתי…
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-