עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ShrekHunter,

יש לי שאלה, יש לי דיסק בגודל 80 גיגה ואני רוצה לפצל אותו ולעשות 2 משתמשים(LOG ON). כך שאחד יהיה לו 40 גיגגה ולאחר יהי גם 40 גיגה.. איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  2. Started by artyom,

לא חשבתי שאי פעם יצא סרט על זה עריכה: לדעתי הולך להיות סרט גדול

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  3. Started by malcolmx9,

אף פעם לא יצאתי למסיבות של שלושה ימים רצופים, והבנתי שביום רביעי הבא ועד שישי, יש את המסיבה של סלקום "ווליום כנרת". אני מקשיב אולי לאמן אחד או שניים שמופיעים שם, אבל חשבתי שיהיה נחמד ללכת מבחינת אנשים וכו'. מישהו היה שנה שעברה, ויכול להגיד אם זה שווה את הנסיעה? אני הולך לבזבז על זה שלושה ימי עבודה, ומקווה שלא יהיה חרא של מסיבה, רק עם ערסים ופרחות. דרך אגב, אני בן 20, הגיל שלי מתאים, או שכולם שם קטנים בהרבה? אני הולך לבד, אבל לא חושב שתהיה לי בעיה להכיר אנשים, אם יהיו חברה נורמליים... אם יש עצות בנוגע למסיבות האלה אגב, יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  4. ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  5. היה פה פעם איזה משתמש(שנראה לי עדיין פעיל..) שנסע לאנגליה ונסע במכוניות ספורט במסלול מרוצים.. מישהו יכול להביא את הנושא הזה או את שם המשתמש או יודע איך אפשר לעשות דבר דומה ?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  7. בא לי לדבר איתו

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  8. מצטער על אי הרלוונטיות לפורום, פשוט יש לי בעיה שניתן לקרוא עליה בפורום תמיכה טכנית. ולא רציתי לפתוח דיון "שכונה" בפורום כרטיסי מסך.. מי שיש לו את הכרטיס הנ"ל- יכול לבדוק לי בבקשה אם יש לו את הרזולוציה 1280x800 או אחת דומה באיזור? ואם כן.. איזו גרסה של דרייברים יש לכם? תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  9. לפני שבוע נפתח... מה דעתכם? http://www.funzone.co.il תמונות מצחיקות, סרטונים מצחיקים ובקרוב יורחב לעוד מספר נושאים נוספים. הצעות לשיפור וייעול יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. Started by huber,

שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=xKkLcZUzctY&feature=related and moreeeeeeeeeeee

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  12. מה האתר ההימורים של ספורט הכי משתלם ברשת ?

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  13. ביום ראשון לפני שבוע בדיוק, קניתי את הכרטיס HD2900PRO ואת הספק Corsair 450W מחנות FOXPC. החנות היחידה בארץ שהייתה מספיק חכמה בשביל לקנות כמות חתיכות רצינית של הכרטיס הנ''ל. תחילה שלחתי להם אימייל. האימייל נענה מהר, וענה על כל השאלות שלי בסבלנות. כשהתקשרתי לרכוש את הכרטיס, אותו מוכר שדיבר איתי באימייל, ענה לי. היה סבלני ונחמד מאוד. עד לפה התרשמתי לטובה מחנות יחסית חדשה שלא שמעתי עליה פה באתר. המשלוח היה אמור להגיע יום\יומיים אחרי. אך השליח לא הגיע. אסך (המוכר של החנות) התקשר אליי לשמוע אם הכרטיס הגיע, כששמע שהוא לא הגיע עדין (עברו יומיים) , כנראה ישר התקשר לחברת משלוחים . אחרי שעתיים שלוש הכרטיס הגיע אליי. לאחר הרכבה של כל החלקים שהגיעו אליי (לוח,מעבד זכורונות וכו') שזו הי…

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by VL,

kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: here? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: yes kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: you know hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: no kobi@kobi.co.il (כתובת הדואר האלקטרוני לא אומתה) אומר/ת: have exploits of hacked servers? | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı dont know | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: ı know file ınclude | 3R/\/3 = ERNEALİZM | WwW.MiLLi-HaReKat.OrG |-| WwW.undergr0und.NeT | אומר/ת: server hack…

15. Started by J.Dog-Christ,

אהלן, חיפשתי בכל חור באינטרנט כתוביות לעונה השניה של סמולוויל]Smallville] ולא מצאתי כלום, אנגלית או עברית אותו דבר בשבילי, אם מישהו כאן יכול לעזור לי למצוא את זה, זה יעזור לי מאוד, כי איכות הסאונד של הפרקים שאני משיג היא לא בשמיים וכל משפט דורש הקשבה חוזרת וזה פשוט נורא.... תודה מראש, -ג'ו

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by ^HocK^,

היי, קיבלתי כרגע מכתב שבו מצויינים הפרטים שלי על הפסיכומטרי.. אני גר ליד חיפה ואני עושה עם עוד 4 חברים בתל אביב!!! :smoke: באוניברסיטת ת"א ברמת אביב... איפה אתם עושים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  17. מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  18. Started by NoamS,

שלום מישהו משתמש בGtalk? זה לא מסנג'ר זה בטוח... : יש שם איזה באג מעצבן. כשאתה מוחק מישהו, הוא נמחק, אבל כאשר הוא מתחבר אתה מקבל חלונית התראה על כך... אבל מחקת אותו כבר!!! אז נכון, אתה יכול לחסום אותו. אבל אני לא מעונין לחסום. אני מעונין למחוק ולהשאיר את הקשר איתו פתוח למקרה שהוא יחליט לכתוב לי בעתיד. במסנג'ר זה פועל איך שצריך. אתה יכול למחוק משתמש ולא לקבל התראות ממנו כאשר הוא נכנס... ואתה לא צריך לחסום אותו. ואם הוא רוצה הוא יכול לפנות אליך ואתה תקבל את המסר. השאלה איך עושים זאת בג'יטוק. זה נראה לי באג. אבל אשמח לטעות בנדון ;D

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  19. הכותרת אומרת הכל... אז בבקשה תעזרו לי... באזור: חולון,ראשון-לציון,רמת-גן והסביבה..

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by Ela,

באלבום התמונות של ה-MOBILE UPLOADS שלי, כתוב כי מופיעות 384 תמונות, אך בפועל קיימות רק 25. לאן נעלמו כל השאר? למה לא ניתן לראות אותן, האם בנוסף לזה שמת לי המחשב המנוול, הלכו כל התמונות שהיו לי בפייסבוק, שיכלו לשמש כגיבוי? מה עשיתי רע לעולם? האם לחמאס יש קשר למאורע זה? שלחתי מכתב לפייסבוק והם ענו באוטומטי שהם לא יענו לי באופן אישי אבל ישתמשו בדיווח שלי על מנת לתקן בעיות עתידיות בפייסבוק. שמחת זקנתי. בקיצור מישהו מכיר באג כזה ו-או יש לו הצעות איך לטפל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  21. השאלה בכותרת..

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  22. ציטוט מהאתר שלהם: היו שפירשו את הפוסט המקורי כניסיון לפרסומת סמויה, אז למען הסר כל ספק - אין ולא היה לי קשר מעולם עם "פנדה" מכל סוג שהוא... אפילו לא קניתי אצלם מעולם . מדובר בסה"כ בצרכנות נבונה. בתור "דרומי" אני יודע כמה זה מעצבן שכמעט ואין חנויות שמאפשרות איסוף עצמי דרומית לראשון (גג אשדוד) ולכן פרסמתי את הפוסט - באמת כשירות לכלל ה"דרומיים" פה באתר. אין ולא היתה כל כוונת פרסום, גלוי או סמוי ותודה ל-Milford Cubicle שהסב את תשומת ליבי לעניין (http://tinyurl.com/3xvd5z) ד"א - את בעית המרחק לקבלת שירות זה לא פותר עדיין... TMP

23. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1300_1301_1306 :kopfpatsch: :screwy: מי מזמין? :s05: כי תראו זה נראה יפה חבל על הזמן אחלה מוצרים חח

24. Started by 1nstall,

לילה טוב לכולם... נתקלתי בלינק הבא: מישהו מזהה את השיר? תודה Install

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by IG,

מישהו מכיר את הסידרה? זה רשימה של כמה קישורים, אם מישהו מכיר קישורים לפרקים נוספים- שיפרסם http://www.tv-links.co.uk/The%20Tick_links.html

• 2 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.