כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,544 דיונים בפורום זה
-
משהו יודע מתי יוצא השנה אוטומוטור 2006??? יש להם אתר או משהו?? איך אני קונה כרטיסים מראש?? אני לא יודע אם אתם יודעים אבל אשמח עם תעזרו לי!! כי שנה שעברה הפסדתי את זה :pissed:
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משהו יודע מתי יוצאת העונה השניה של אבודים,אם בכלל? משהו בכלל מכיר תסדרה?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
משהו כמו זאפ... [אני רוצה לדעת כמה עולה אייפוד נאנו החדש 4 ג'יגה במחיר הזול ביותר בארה"ב] תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מחפש חבר שכבר רשום ויכול להזמין אותי להצטרף לאתר torrentbytes לכתובת adirtal@zahav.net.il או adirtal@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לברר תוצאות. אפשר לינק?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הרצתי חיפוש בגוגל והדבר היחיד שגילתי זה שהשוק פרוץ לחלוטין. משהו מכיר מקום מומלץ שעובד עם קופת חולים מכבי באזור המרכז? המדרסים של הקופה עולים 60 שקל אחרי הנחה (במקור כ430~) ויש מדרסים שלא במסגרת הקופה שיכולים לעלות 700-1500.... :s05:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אין מה לעשות בשעות כאלה... משהו מכיר? בתודה מראש! <imac>
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני ממש רוצה שהתמונה שלי פה באתר שיש ליד כל הודע שאני כותב..אז אני ממש רוצה שהיא תזוז...שהיא לא סתם תישאר ככה... איך עושים את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם היה אתר שהכיל כל מיני משחקים נוסטלגים כאלה.. בקיצור יש לי חבר שרוצה את הגירסא של סטריט פייטר שעובד משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2010604
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא הכי מדוייק אבל הפואנטה ברורה. אני אישית אהבתי
-
- 12 תגובות
- 909 צפיות
-
-
יש כאן משהו שהלך לייעוץ לימודים וזה עזר לו? :
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
חשבון הצעיר\חייל שלי נגמר ועכשיו על כל פלוץ הם לוקחים לי עמלה. זה פשוט בלתי נסבל\: בחודש לוקחים בערך 15 שקל רק על עמלות. הבנתי שבבנק הדואר אין עמלות, אבל איזה מן בנק זה שאין כספומט, ואין כרטיס אשראי
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בא לי ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית קצת עשיתי בדיקה ואני יותר מתחבר לסגנון של Fender statcoaster. אני רוצה לקנות גיטרה יד שנייה באזור ה2500 כולל מגבר אפשר לחרוג מעט. נכון לעכשיו מצאתי peavey predator 1985 ב1300 שקל כולל קייס קשיח ו- Fender statcoaster hw1 2008 אמריקאית עם מגבר frontman R25. ב2400 שקל לפי מה שאני יודע המגבר הזה בינוני מינוס. גם כן השוק דיי מוצף בגיטרות פנדר מקסיקניות אני מצרף רשימה קצרה של מוזיקה שאני אוהב: רשימה קלה של להקות אהובות:
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני וחברה שלי רוצים לטוס לאירופה. בגרמניה יש לי משפחה כך שיש לי איפה לישון שם. המדינות שאני רוצה לבקר בהן זה: צרפת,גרמניה,הולנד,איטליה. אתם חושבים שאיזה 15-20 אלף שקל יספיקו? אשמח להמלצות כי בחיים לא הייתי בחול, ואני אפילו לא יודע במה להתחיל
-
- 47 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
יש כמה דברים שאני מסתבך בהם... ונכון לעכשיו אני מסתבך בחישוב הלנת פיצויי פיטורין... לפי מה שהבנתי: [list type=disc] [*]אם המעסיק מאחר ביותר משלושים ימים הוא מחויב בתשלום הלנת פיצויי פיטורין בגובה תשלום פיצויי הפיטורין, הצמדה למדד ותוספת של 20% על כל חודש איחור (באופן יחסי). קצת לא הבנתי את הניסוח. אם הבוס חייב 5 אלף, הפיצוי יהיה עוד 5 אלף + הצמדה למדד ותוספת לכל חודש איחור- איחור עד לרגע הגשת התביע או איחור עד מועד המשפט?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הייתי לפני כמה זמן בACE ולהבדיל משאר המקומות יש להם מכונה שעל פיה קובעים את הצבע לפי הקוד במניפה. משהו כאן רכשם אצלם צבע והצבע שהיה במניפה היה תואם לגמרי לצבע בפועל על הקיר??
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני משתמש דיי הרבה ב World Community Grid, אבל הוא דיי מאט לי את המחשב כי הוא מנצל 100% מעבד. השאלה שלי, האם הוא או משהו דומה לו קיים בגירסא לכרטיסי מסך? זה גם לא יאט את המחשב בעבודה משרדית, וגם לדעתי הכרטיס מסך יותר חזק מהמעבד בחישובים מסויימים? אני זוכר פעם היה משהו כזה בדרייברים של ATI אבל לפחות בגירסא החדשה של הדרייבר אין את זה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-