עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. היי. האם יש חנות \ מעבדה של פלאפונים באזור הצפון, שאני יכול לבוא אליהם עם מגן מסך והם ישימו לי אותו על הטלפון? אני אף פעם לא הצלחתי לשים מגן מסך כמו שצריך, וניסיתי לא מעט כאלו, גם המגנים הרגילים וגם אלו שדורשים מים להתקנה. גם מגני מסך של דולר וגם כאלו של 15$ (ZAGG). תמיד או שיש בועות או שהוא נמתח, או שלא שמתי במקום הנכון ואי אפשר להוריד בלי לפגוע במגן. כמובן שבכל המקרים התקנתי לפי ההוראות, ניקיתי טוב עם מטלית וכו'. הייתי רוצה לקנות מגן מסך איכותי כמו ZAGG ואז שהחנות תעשה לי התקנה מושלמת בלי בועות וכו'. אשמח להמלצות.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מחפש מכשיר טלפון פשוט, שיאפשר לחבר אליו שלושה קווי טלפון ביתיים וימתג ביניהם. תנו לי מילות חיפוש נדרשות, או הפנייה לדף מוצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  4. Started by momi2004,

אני יודע שתמיד תהליך של שחזור מידע בחברות שחזור המידע הוא תהליך יקר, עכשיו מה שמוזר לי ואני אשמח אם מישהו מהתחום יכול לעזור להבין את זה או לתקן, יש שני מצבים: 1. פגם לוגי - הבנתי שלחברות יש מכשיר שיכול לקרוא הרד דיסקים תוך כדי עקיפת הבקר, כך גם דיסקים שלא מזוהים בחלונות ניתן לגשת למידע שלהם. 2. פגם פיזי - זה דורש החלפת רכיבים או העברה של הפלטות לדיסק אחר, וזה באמת תהליך יקר שדורש ציוד מקצועי, חלפים וחדר נקי. אני מבין למה הפגם הפיזי דורש תהליך יקר, אבל בפגמים לוגיים האם אין אפשרות לרכוש את המכשירים האלה? מישהו יודע במה מדובר? מה העלות של כזה דבר? אודה לכל פרט, אני מנסה להבין את העסק הזה אחת ולתמיד.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. שלום לכולכם!! אני זמר יוצר בן 23 והוצאתי שיר לרדיו לפני שלושה ימים. מה דעתכם? הראל יפת - מקום אחר ♫ (אודיו)

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  6. אם זה נכון - האם הוא יודע את שם המשתמש או גם את האימייל של מי שצפה?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  7. אהלן אני קצת הסתבכתי - מקווה שתוכלו לעזור לי . אז ככה אני מתגורר ביחידת דיור , יש לי שעון חשמל נפרד בדירה ולבעל הבית יש שעון מים נפרד . ביום שנכנסתי לדירה בדקתי על כמה השעונים ורשמתי את זה , עכשיו הגיעו חשבונות ואני צריך לחשב את ההפרש בכדי לשלם לבעל הבית . תעזרו לי פה, יש צריכה כללית לתקופה של החשבון ויש מחיר לכל ק"טש קוב מים, איך אני מחשב את כל העניין הזה . תודה

• 2 תגובות
    • 23.7k צפיות
  8. Started by JohnnyBravo,

לעבוד במונית בשעות הפנאי נראה לי רעיון לא רע בכלל,במיוחד אם יוצאים לנסיעות מחוץ לעיר.מי מכיר את הפרוצדורה?/התנסה בזה?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by shloosh,

היי לכולם. אני בן 24 סטודנט בפתוחה שנה שניה לתקשורת מדע המדינה ויחסים בינלאומיים. מכייון שאני לא סוגר על המקצוע ולומד אותו בעיקר מתוך עניין בחומר של הקורסים, אני רוצה קצת להיכנס לתחום המחשבים. יש לי ידע בחומרה כולל הרכבה ועבדתי על לינוקס OSX וכל הווינדוסים למיניהן. ודי מעט ידע ברשתות. אני רוצה לחפש כרגע עבודה בתחום התמיכה הטכנית למי שמגיע ללא נסיון ברשתות או הסכמות למיניהן. סביר להניח שבאחת בחברות האינטרנט, חייב להיות באזור רמת גן/ תל אביב/גבעתיים. אני מחפש מקום עם שכר סבבה נגיד 28+ לשעה, ושיאפשר לי ללמוד כמה שיותר נושאים במסגרת העבודה כי אני רוצה בנוסף לתואר להתחיל קורסים של רשתות ואבטחת מידע ואחכ לינוקס או DBA ולהתפתח בכיוון הזה. כרגע התלהבתי יחסית מ012 שלא רק שלומדים ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shimi 1,

שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by תינוק22,

שלום היה לי פעם משחק מירוצים תלת מימד זה היה בערך ב 1999 וקיבלתי אותו עם לוח של MSI , משחק מאוד מרהיב לאותה התקופה עם מכוניות עתידיניות כאלה שיורות טילים והן יכולות לסוע גם על הבניינים ככה בקטנה , אני מקווה שתצליחו לעזור לי , כל ניסיון שלי לאתר את המשחק ביוטיוב נכשל וזה היה משחק מדהים בזמנו עם גרפיקה אדירה . תודה

12. Started by BDylan,

אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?

13. חשד: נהג טרקטורון דרס שתי נשים כי העירו לו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4275499,00.html נעצר רוכב טרקטורון בחשד לדריסת שתי הרצות http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277286,00.html הוארך מעצר נהג הטרקטורון: "רכבתי, לא דרסתי" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4277494,00.html דבר ראשון מגיע למי שעשה את זה להישפט על נסיון לרצח. דבר שני למה מפרסמים את שמו של החשוד הראשון שנעצר? תארו לעצמכם שאתם נוסעים באופניים בשדרה חביבה, ו4 ימים אחרי, כשכנראה המשטרה לא ממש מוצאת אופציות אחרות... אתם נעצרים על שוד מזוין של חנות תכשיטים והימלטות עם אופניים. כשהחנות בבעלות אדם ששונא רוכבי אופניים. מבצע השוד לבש מסיכה, מה שמשאיר לכל היותר השוואת עקבות צמיגים בחול(יחד עם ע…

14. Started by Pr0Xy,

כבר שבוע שני שאין פרסום של החידון והשבוע אין אפילו זכר אליו.. למה אין חידון? אין ספונסרים? ??? .

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. Started by google18,

שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  16. Started by Second Edition,

מי שהוא משקיע בה ? אני עוקב אחריה שלושה-ארבעה חודשים ונראה טוב = השקעה . מעוניין להשקיע ב5K בתור התחלה , ומשם לקוות לטוב .. בעד ? נגד ?

• 2 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by klayton,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Spinier,

אהלן חברה, אני רוצה לקנות אורגנית והציעו לי 2 דגמים עיקריים: http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10016 או http://www.kley-zemer.co.il/product.asp?product=10015 מה אתם חושבים יותר טוב והאם יש לכם הצעות לאורגנית יותר טובה אבל שלא תיהיה יותר יקרה? הראשונה עולה ב400 שקל יותר ורציתי לדעת אם זה שווה את ה400 שקל האלה. תודה מראש חברה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ALÞHA,

לא יודע מה אתכם, אני חושב שזה עדורבל! http://blogs.adobe.com/photoshopdotcom/2012/09/the-girl-with-the-photoshop-tattoo.html לחדי הזכרון מבינכם (בטח לא אני) היה גם אחד שקיעקע MX-500 אדמדם על הזרוע בזמנו...

20. Started by Born2Kill,

אני לקוח בבנק לאומי ורציתי לדעת מהו מרווח הזמן שיש לי עד שבנק לאומי יוציא (אוטומטית) מכתב חריכה על סך 53 ש"ח...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שירים בשביל מישהי בת 60 בערך - אז לא לתת המלצות לטראנסים ומוזיקת רוק. תודה

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  22. Started by Alexkmr,

מחפש שיר שהיה פעם בסידרה רמזור

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  23. שלום לכולם, נתקלתי לא מזמן בלינק/כתבה על אתר שמרכז את מדיניות הפרטיות (Privacy Policy) של אתרים ושירותים שונים ומסכם אותם לנקודות שקל לקרוא ולהבין. אני ממש לא זוכר איפה נתקלתי בזה (אולי אפילו פה ?), אשמח אם מישהו מכיר את האתר ויכול לשתף אותו.

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by הדוד משה,

היום הגיע אלי סמס כדלקמן: שם השולח: FACEBOOK אין לי חשבון פייסבוק ואני לא יודע מי זה עידו, אבל זה נראה כמו מקרה פישינג\ספאמינג ברור, שבו השבת SMS תהיה גרועה כמעט כמו כניסה ללינק (אם מישהו מוכן לברר מה זה האתר הזה בכלל). מזכיר מאוד את זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538680.0 עוד מישהו נתקל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.