עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מה המצב חבר'ס? אני מעוניין לקבל את מספר הטלפון של הספק בישראל, ומכיוון שחברת פנדה לא הסכימה לספק לי אותו פניתי אליכם... אז מי שיודע בבקשה שיכתוב...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  2. אני רוצה לקנות את זה ברצינות עכשיו אני לא יודע עם זה טוב או מתקלקל מהר או המים טעימים או מה..... אז רציתי לפנות אל המשתמשים שכן יודעים ו\או שהתנסו במחשיר...... תודה מראש...... ;D http://www.tami4.co.il/index.asp

3. יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?

4. שלום, רציתי לשמוע את עצתכם לגביי בדיקה כללית למחשב יד שנייה אותו אתם ניגשים לבדוק כדי לתת טווח מחיר משוער. הפעולות שאני עושה הן: בדיקה לוגית: שימוש בתוכנות - AIDA32 לבדיקת החומרה באופן פרטני. CPU-Z הגדרות המעבד (וכדו') ו - PRIME95 לשם בדיקת החומרה בזמן "מאמץ והעמסה לזיכרון". איפיון המערכת בהתאם למחירים "יד שנייה" (אתרים, לוחות אינטרנטיים ועוד...). כמובן שיש התייחסות לסוג החומרה (מותג או גנרי) ויציבותה כמכלול. בדיקה פיזית: פתיחת המארז ובדיקת החומרה ;D יצאו תוכנות חדשות שאתם ממליצים עליהן? אתם מבצעים משהו שונה/אחר/בנוסף? אשמח לשמוע (למנהל, אם ההודעה לא מתאימה לפורום מפרטי מחשב אשמח אם תעבירה לפורום מתאים יותר)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  5. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אם קניתם בעבר מהחברות האלה ואתם מכירים אני צריך את החוות דעת שלכם...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by nsns,

אמיתי לגמרי כך נגנב לי המחשב הנייד מזהים? http://www.youtube.com/watch?v=ekJ6VU1EAbo (אם לא הבנתי נכון וזה בניגוד לתקנון הפורם אמחק את ההודעה)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום, יש לי דואר שאני מקבל תמיד מאותו שולח, אני רוצה להעביר את כל הדואר שקיבלתי מאותו שולח לתווית מסויימת. יש לי Gmail. איך אני עושה זאת?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  9. http://www.ngohq.com/news/17574-nvidia-geforce-gtx-480-3-way-sli-review.html :lol:

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. אני בנק לאומי..

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. Started by xtract1,

שלום לכולם. ובכן, המצב הוא כזה. אני משווק מוצרים שונים (מגבונים,ג'לים לחיטוי ידיים וכו' וכו') ומעוניין לבנות אתר כדי לקדם את הפרסום של ה"עסק". קודם כל מיותר להציע לי כל מיני הצעות פרסומיות כמו עיתונים רדיו וכו', כי הרווחים מאוד נמוכים ואני ממש לא במצב כלכלי שמאפשר משהו קרוב לזה בכלל. מה שכן חשבתי, זה לראות אם יש אופציה של בניית אתר/בלוג או משהו בסגנון (בחינם יש לציין) שיאפשר לי לפרסם קצת את המוצרים,תמונות שלהם ומחירים (לא צריך יותר מזה, בטח שלא כל מיני פונקציות מסובכות וכו') ושיהיה אפשר להגיע אליו דרך גוגל (שם הרי כולם מחפשים). ה"בעיה" היא שוב - אני צריך שהאתר לא יעלה שקל ו - אין לי מושג בבניית אתרים, אז אם קיים דבר כזה בכלל, אני צריך משהו שייתן לי לבנות בצורה קלה מתוך מו…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by BUNNY,

שלום האתר שלנו רץ היום על אחסון של goDaddy. ואנחנו לא מרוצים אבל זה בסדר כי כבר נגמר לנו הזמן שרכשנו. אני מעוניין בחברת אחסון ידועה אם מספר חבילות במחירים ממוצאים לפי המלצתכם. רצוי שרת לא ישראלי, אבל אם אתם מכירים שרת ישראלי עם מחירים יחסית טובים כמובן שאשמח לדעת עליו =) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by tomer861,

אני יודע שקצת לא קשור... אבל בכל זאת אשמח להמלצה לגזיה טובה שאפשר להזמין מאייבי במחיר של בערך -30-50 דולר ... תודה לך העוזרי

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  14. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=72&MessageId=155801013 הייתי חייב לשתף. מומלץ לקרוא את שאר התגובות שלו, בידור טהור ;D

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  15. היי לכולם. למרות ההצהרות של אדובי, הגירסה החדשה של התוכנה המדוברת מלאה בבאגים שונים ומשונים ולכן מומלץ מאוד לא להתקין אותה אצלכם. בברכה נאפו

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by yousux,

כמובן שהסקר הזה נכלל לצורכי השאלה. אני מתערב שלפחות 75% ממי שיענה, יענה כן.

17. אני רוצה לדעת איזה גירסה היא באיכות צפייה והשמיעה הכי טובה: Rambo.IV.2008.WP.XviD-THS Rambo.R5.XViD-BaLD Rambo.IV.R5-DvDRip.xvid.mp3-ART Rambo.2008.DVDRip.XviD-FLAiTE Rambo.PROPER.DVDRip.XviD.AC3.iNT-DEViSE אם אפשר פירוט מדוע זה יהיה טוב.. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  18. שלום, אני מחפש רכב משנת 99' חסכוני וטוב. מומלץ גיר רגיל (אבל אפשרי אוטומט). שלא עבר הרבה קילומטר. עד 25000 שקל. תודה

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. מחר אני נוסע לחנות טרק-ישראל בגן שמואל לרכוש אופני הרים זנב קשיח. החלטתי ללכת על דגם 4500 או 6000. ההפרש ביניהם עומד על 400 שקלים, שזה ממש לא נורא, אבל אני מתלבט בקשר למפרט. המפרט של 4500: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 2, מתכוונן עם נעילה וכיוון ריבאונד, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SHIMANO DEORE; חישוקים כפולים: BONTRAGER CAMINO; מעצורי חישוק: AVID 3. צבעים: שחור-כסף, ירוק-שחור מחיר: 3,150 ש"ח. המפרט של 6000: שלדה: ALPHA BLACK, אלומיניום; בולם קדמי: ROCK SHOX DART 3, מתכוונן עם נעילה, מהלך 100 מ"מ; 27 הילוכים: SRAM X-5; חישוקים כפולים: BONTRAGER RANGER; מעצורי דיסק מכאנים: AVID BB-5; צבע: שחור, אדום-לבן. מחיר: 3,480 ש"ח. ל-6000 יש בולם יותר טו…

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  20. מישהו יודע איפה אפשר לראות את המשחק היום של הולנד - איטליה ? ... דרך האינטרנט בחינם או בתשלום , העיקר שהאיכות תהיה טובה . בכל החברות משדרים בערוצי הזמנה ... ולא בא לי לעשות עכשיו תהליך בשביל משחק אחד .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  21. ברצוני להתחיל לקבל כל מיני סרטונים ודברים מצחיקים שרצים באימייל, לאימייל. איך אני נכנס לכל העיניין הזה שהאימייל שלי יהיה ברשימת המקבלים את הדברים האלה? תודה

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  22. אני שואל את זה כי אני רוצה למכור אותו במקום אחר ולא ב - TRADEZONE באתר אלא במקום בו האנשים מבינים פחות בחומרה כדיי שאני אוכל למכור אותו במחיר טוב.

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  23. Started by Domovoi,

עם מה כדאי לנקות את האבק במחשב?

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by mosh18,

על מנת להביא לתודעה הכללית של משתמשי הפורום על הרגליי שימוש במחשב של משתמשים האחרים, בבקשה השתתפו בסקר .

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by T-Flash,

http://www.youtube.com/watch?v=g2gqe03KTmQ&mode=related&search

• 6 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.