עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ואז השיר נקטע לרגע, וממשיך עם ווינדוס 7 ULTIMATE . קורה לכם?

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  2. טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by xtract1,

שלום לכולם. ובכן, המצב הוא כזה. אני משווק מוצרים שונים (מגבונים,ג'לים לחיטוי ידיים וכו' וכו') ומעוניין לבנות אתר כדי לקדם את הפרסום של ה"עסק". קודם כל מיותר להציע לי כל מיני הצעות פרסומיות כמו עיתונים רדיו וכו', כי הרווחים מאוד נמוכים ואני ממש לא במצב כלכלי שמאפשר משהו קרוב לזה בכלל. מה שכן חשבתי, זה לראות אם יש אופציה של בניית אתר/בלוג או משהו בסגנון (בחינם יש לציין) שיאפשר לי לפרסם קצת את המוצרים,תמונות שלהם ומחירים (לא צריך יותר מזה, בטח שלא כל מיני פונקציות מסובכות וכו') ושיהיה אפשר להגיע אליו דרך גוגל (שם הרי כולם מחפשים). ה"בעיה" היא שוב - אני צריך שהאתר לא יעלה שקל ו - אין לי מושג בבניית אתרים, אז אם קיים דבר כזה בכלל, אני צריך משהו שייתן לי לבנות בצורה קלה מתוך מו…

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by dark13666,

היי אני חדש ורציתי לומר שלום לכולם!!

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. Started by Delux,

ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by Dark Respect,

יש דרך לעשות שוידאו שהעלת יהיה זמין רק בhigh quality?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by MotherShip,

כבר כמה שבועות טובים אני מנסה להזכר בסרט שראיתי לפני כשלושה~ ארבעה שנים, הסרט הוא לא סרט ישן (2000-2006 ) וגם לא דל תקציב, אבל בכל זאת לא הצלחתי למצוא אותו. אחרי שעברתי על רשימה די ארוכה : http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-on-dvd.html ועדיין לא מצאתי התייאשתי לגמרי מחיפושים... העלילה פחות או יותר ממה שזכור לי: נחת צעיר חוזר הביתה ומגלה שאחיו ווחברתו נסעו לאנשהו ולא חזרו, ביחד עם החברה שלו וידיד שדלוק על החברה של אחיו הם יוצאים לחפש אותם, אחר כך הם מותקפים על ידי איזשהו נהג זומבי שמת אבל נשאר לשוטט על הכבישים במטרה להעניש את החוטאים, ועל הדרך פוגשים גם את המשפחה שהפכה אותו לכזה שגם הם כבר לא בדיוק חיים. אם מישהו מגלה את שם הסרט - עשיתם לי את היום !

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. Started by the_gamer,

שלום חברים כאשר אני משחק במחשב הטמפרטורה של הכרטיס מסך היא 85 מעלות בערך (בדקתי עם תוכנה) יש לי כ.מסך 256mb G-force 6800GS זכרון המשחקים שבדקתי הם F.E.A.R , FARCRY ו COMMAND & CONQUER GENERALS במצב של WINDOWS הטמפרטורה היא 35 מעלות האם זה הגיוני או שצריך קירור חזק יותר ? תודה

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by First Squad,

Electro Goth http://muzx.net/players/electrogoth/player.html תתחילו מהשיר הראשון. :ylsuper:

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by Elapsed,

היי, עברתי דירה לא מזמן. יש ברשותי את המתקן של מי עדן, שכל חודש מביאים לי מספר כדים ואותם אני תוקע על ראש המכונה. שלחתי בקשה באתר למעבר דירה, והיה רשום שתוך 48 שעות יתעדכנו הפרטים. עבר שבוע וכבר עברתי דירה, שלא שמעתי מהם ציוץ אז פשוט העברתי את המכונה ואת הכד עם המוביל... משהו נפל על המכונה, וישנו שבר יחסית גדול על הפלסטיק. האם מחייבים על שטויות כאלה? למישהו יש ניסיון עם שברים במכונות של מי עדן? במידה ואני רוצה לעזוב, האם יגבה ממני תשלום על הנזק? אני שואל את השאלות כאן מפני שאני דיי לחוץ, והם כבר סיימו לעבוד במוקד... תודה.

11. ההארדיסק שלי התקלקל והוא עדיין באחריות... אבל אני לא יכול לממש אותה בלי קבלה שקניתי אותו.... למישהו יש קבלה אונליין (כמו שמקבלים אחרי רכישה בנט) , שאני אוכל להשתמש בה לשם זיכוי ?... אני מוכן אפילו לשלם עליה 20 ש"ח <צונזר> עריכת המנהל: אזכור לשם החנות צונזר.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by Holography,

משהו יודע מאיזה פרק צולמה התמונה הבאה? רב תודות! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by CyberBot,

יש לי שני ספרים שהייתי רוצה להחליף אם מישהו מעוניין: המרגל - קלייב קאסלר המהפנט - לארס קפלר מצבם טוב מאוד אני נמצא באזור הדרום/שפלה ללא רישיון מעוניין בספרי מתח אני יראה את ההודעות בהמשך השבוע אבל לא יוכל לענות(צבא)

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. אני כבר כמה דקות טובות מחפש דימר על שלט לנורת הלוגן באייבי ולא מוצא\: אשמח לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. Started by SilentBob,

בשבוע האחרון נראה היה כי הפרק הבא בסדרת מלחמת הכוכבים ייאבק ראש בראש בפרק ההמשך של הסרט המכניס ביותר בכל הזמנים, אך כעת מסתמן כי התחרות הזאת תגיע רק אי שם בשנת 2018 כמו בהרבה תחומים בחיים, גם בהוליווד יודעים שטיימינג הוא הכל, וקליעה לתאריך השקה אפקטיבי, נוח ופופולרי תוכל להוות את ההבדל בין הצלחה גדולה לכשלון צורם עבור סרט. זו ללא ספק אחת הסיבות המרכזיות שבגללן באולפני דיסני הודיעו לאחרונה כי פרק 8 של מלחמת הכוכבים, השני בטרילוגיה שהחל 'הכוח מתעורר' השנה – לא יגיע במהלך חודש מאי 2017 כמתוכנן, אלא באמצע חודש דצמבר 2017, בנסיון לשחזר את התזמון הנהדר שסיפק לפרק 7 הצלחה פנומנלית השנה. עצם ההכרזה העציבה חלק מהמעריצים האדוקים, שללא ספק כבר הכינו טבלאות ייאוש לשנה וחצי …

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by EasyPooper,

שלום אני כבר לא חדש בפורום ולא מצאתי מקום אחר לשאול (אם אני עיוור אז סלחו לי) ורציתי לדעת איך אני שם תמונה בחתימה שיראו אותה? ואיך אני מוסיף מפרט ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  17. Started by AC/DC,

היא עובדת עוד ? אני ניסיתי להיתקשר עכשיו לא עובד אני מקווה שהיא עובדת כי אני רוצה להזמין דברים מישם :'(

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by Ac-Boy,

אני חייב מקומות שמוכרים תחופשת של דובי או ארנב או דבר כזה בסגנון שמכסה את כל הגוף ולא יודעים מי אתה זה דיי דחוף זה בשביל מתיחה שיהיה באיזור המרכז (רחובות, נס ציונה, ראשל"צ, באר יעקב וכו')

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. אני מקווה שזהו הפורום הנכון כי זה קשור לתוכנה גם. אז לפני כמה שנים (2-3) הורדתי MSN מסנג'ר ובהתקנה היה צריך להכניס אמייל וחשבתי שחייבים כתובת שלהם (msn@) אז פתחתי תיבת אימייל אצלהם ונרשמתי איתה למסנג'ר, כשפתחתי אצלהם את האימייל אז הם שאלו אותי מה מעניין אותי מחשבים, ספורט ועוד דברים היו אז הטעות שלי היתה שבחרתי משהו (ספורט, MSNBC) ומאז הם שולחים לי איזה כמה מיילים ביום ואני כל הזמן מנקה את זה וזה כבר מעצבן, כבר מלא פעמים סימנתי את המיילים מהם וסימנתי אותם כ-Junk אבל המיילים ממשיכים לבוא כל הזמן אז איך אני מבטל את זה שישלחו לי את המיילים המעצבנים האלה או איך\האם אני יכול לשנות את האימייל שנרשמתי איתו למסנג'ר שיהיה נגיד של ג'ימייל שהוא הראשי שלי וכל האימיילים ששולחים אליי י…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by mrsph666,

שלום, כמו שניתן להבין מהכותרת, אני מחפש שירים בנושא חיילים, משהו בסגנון Brothers in Arms של Dire Straits. יש עדיפות לשירים באנגלית. לדוברי רוסית: גם שירים ברוסית יתקבלו בברכה, נוסח Любэ או Война של Фактор 2. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by kfirlion,

שלום, יש לי צו גיוס ראשון לתאריך 2/11, רציתי שתתנו לי טיפים על איך להיות מוכן למבחן הפסיכוטכני, אז בבקשה תתנו לי טיפים! לאלו שעשו את המבחן אתם בטח מבינים מה צריך אז תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by darkman,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2951614,00.html עברתי בריפרוף נראה די אמין בכל זאת לא ידעתי איפה לשים את זה אולי תעשו את זה סטיקי איפה שהוא

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by SilentBob,

סרט מספר 23 בסדרת גיימס בונד, Spectre, נהנה נהנה מהצלחה חסרת תקדים בכמה מדינות מפתח אירופאיות, וגם באולמות ה-IMAX המתקדמים לכתבה: http://hwzone.co.il/הבונד-החדש-שובר-שיאים-באירופה/

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. ראיתי לפני כמה זמן בטלויזיה את המקום והוא ניראה ממש יפה. בויקיפדיה רשום שזה מקום מפגש לגייז באמת יש שם יותר מידיי גייז? כמו כן, איך המקום בכלליות?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.