עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ben060,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במושג "כאריזמה", הרבה אנשים אומרים : "הוא בעל כאריזמה" או " הכאריזמה נוטפת מכל מקום" , משפטים כאלה ודומים (לאו דווקא אלי). יש הרבה דמויות מוכרות שידועים בזכות הכאריזמה שלהם לדוגמא: משפחת קנדי, המנהיג "הדגול" היטלר וכו'. מה שאני רוצה לעלות בדיון הזה זה מספר שאלות: איך מזהים בן אדם כאריזמטי? תכונה מולדת או לא? כיצד מסגלים את התכונה? והאם בכלל אתם מגדירים את עצמכם ככאריזמטים? אשמח לשמוע את דעותיכם בנושא וללמוד מכך. לא חייבים לענות על השאלות אלא פשוט לכתוב את דעותיכם.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by klayton,

http://www.youtube.com/watch?v=mHa6jMHAKAA

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  3. Started by Cereal Killer,

[move][glow=green, 2, 200]עקרב we love![/glow][/move]

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  4. מה המספר של העונה האחרונה של הסופרנוס? (כמו ש1 זה המספר של העונה הראשונה, אז מה המספר של העונה האחרונה?)

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  5. שלום לכולם, אני חייל משוחרר וכבר חצי שנה משפר בגרויות על מנת להעלות את הממוצע שלי בבגרות..אוטוטו אני מתחיל פסיכומטרי כשהמטרה הסופית היא להתקבל ללימודים בהנדסת מחשבים\תוכנה\מדעי המחשב. לפני שאני מחליט למה בדיוק אני הולך אשמח אם אנשים שמבינים בתחום או סטודנטים שלמדו\לומדים את אחד המקצועות סוף סוף יוכלו להסביר לי מה ההבדל בין השלושה. אני מבולבל מאוד ולא יודע להבחין בין השלושה,מה יש בכל אחד שאין באחר? ניסיתי לחפש באינטנרנט שעות ולא הגעתי לתשובה חד משמעית..הכול נורא מבלבל,לא כתוב מסודר ומלא קונספירציות. השאלה שלי בגדול היא כזו: אני מעוניין לעשות תואר בתחומי המחשב,האם עומדים לרשותי אפשרויות לתואר נוספות בתחום מעבר לשלושה שציינתי? אם כן מהם? ,ומה ההבדל ביניהם? מאוד מבולבול …

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  7. Started by uk1980,

אני לא כל כך יודע לאיזה פורום אני אמור לפנות אבל בכל אופן יש ברשותי מחשב p3 733mh 128 ram קשיח 19 גיגה כולל מסך ותוכנת הפעלה xp מקורית ואני מעוניין לתרום אותו ואך ורק לתרום למישהו שצריך אז אם מישהו יכול להפנות אותי לאתר מסוג זה או למישהו ספיציפי אודה לו..

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  8. Started by R0ck,

יופי של ביצוע! מומלץ לצפות! http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html

• 4 תגובות
    • 797 צפיות
  9. Started by yarin153,

אז הרכבתי את המחשב החדש שלי (ברובו) ואני רוצה להגיד תודה לכל אלו שעזרו לי וענו על כל השאלות שלי בסוף הרכבתי את המפרט הזה : מה שבכחול זה מה שקניתי חדש (אפשר להשים לב להבדל ) INTEL I5 3470 ASUS P8Z77V-LX Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 CPU Cooler Zalman CNPS5X W.D Caviar Green 500GB (ישודרג בקרוב) AMD Radeon Sapphire HD 5670 1GB (ישודרג בקרוב) NZXT APOLLO Monitor : LG Ips231P (23.5inc) -BN נשאר רק המקלדת שאני מתלבט עלייה (DESKTOP3000 VS MK520) והסט מוכן בינתיים המחשב שקט מאוד ועובד מעולה בנוסף לכך שהטמפ של המחשב במשחקים נמוכה (נבדק בMOH והוא היה 29 מעלות) אז תודה לכל מי שעזר לי שמחתי להחכים ואני יחפור לכם שוב כשאני אשתחרר …

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  10. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  11. Started by Delux,

ראיתי באיזה עיתון מחשב כף יד 206 MHZ עם 64 זיכרון אני עדיין בשוק

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  12. Started by R0ck,

מדובר בטראק אפליפטינג (טוב מאוד, לדעתי), שנדגם מתוך סט של Greg Bentz בין הדקות 24 ל 32. מזכיר קצת את הסגנון של Rank 1 בזמנים הטובים (1999 ככה), אבל מרים יותר. בכל אופן, הלינק לדגימה (לעצלנים) -> http://s33.yousendit.com/d.aspx?id=21M2HHQBQGLWJ3A5T8RTAY4ZRX הלינק לכל הסט -> http://www.hybridized.org/sets/?id=293&download=371 זהו, תהנו. 8) ומי שבמקרה יודע, שירגיש חופשי לשתף.

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by OR007,

כמו עולם בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרותצ מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיק…

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  14. אף פעם לא הרכבתי לוח אם וספק (למרות שאני יודע בתיאוריה ממדריכים) ולא הייתי רוצה לעשות את זה לבד. אני צריך טכנאי אמין ולא חאפר להרכיב לוח אם (חדש) וספק על מארז חדש. מישהו שגם עבד עם מארזים לא-גנריים בחיים שלו המלצות אפשר גם לפרטי

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  15. מי שיכול לעזור לי תודה רבה

16. Started by metis,

אני מחשב חנות חומרה בישראל (זולה, כמובן) שמוכנה לקבל תשלום דרך ויזה בינאלומי. המשלם יהיה מחו"ל, אבל המשלוח יהיה לתוך ישראל, כלומר, החנות בסה"כ מקבלת את הכסף מחו"ל, היא לא צריכה לשלוח את המוצר לחו"ל. אלטרנטיבה אחרת היא חנות שמקבל תשלומים דרך paypal, אבל אני לא הצלחתי למצא כזו בשום מקום. מישהו מכיר חנות כזו? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. מחקר מגלה: לפיגועים אין משמעות צבאית והם אינם מסכנים כלל את ישראל- האפקט היחיד שלהם הוא הפגיעה הקשה במוראל העם מכון ירושלים לחקר ישראל ספר את הפיגועים ותוצאותיהם מאז מלחמת ששת הימים: ב-37 שנה נהרגו "רק" 1919 ישראלים ב-2136 פיגועים: באותה תקופה נהרגו בתאונות דרכים בישראל לפחות 500 אחוזים יותר מחקר שערכו עמי פדהצור וגדי פארן ממכון ירושלים לחקר ישראל על טרור בירושלים בשנים 1967 עד 2003 כולל הסיכוי לההרג במרצדס גדול מהחשש למות מפצצה בקניון נתונים מאלפים הנותנים תמונה מלאה על המאבק הפלשתיני המזויין באמצעות הטרור. הנתונים מצביעים על כך שאחרי הכל מלבד האפקט הקשה על המוראל הלאומי ותחושת אי הביטחון האישי, הטרור עצמו מניב תוצאות עלובות בקנה מידה של פגיעה צבאית. מאז 1967 ועד…

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by nahum8,

כדאי למכור את ה260GTX ב500 ש''ח? הציעו לי סכום כסף כזה, האם זה משתלם?

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  19. חשוב שחברת המישלוחים תסדיר את כל הבעיות עם המכס והמיסים בארץ כי לי אין כוח לזה . שמעתי על החברות האלו רציתי לדעת איזה מהן הכי טובה ? TNT Express ushops mustop אם יש למשהו ניסיון איתן שישתף בחווית הקניה מהן.

20. Started by Bessmertniy,

http://www.nnm.ru/pict/smert_nouta.jpg ;D ;D

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by eliprodigy,

הציעו לי לעבוד בצ'אק פוינט בתור q.a (מי שלא יודע מה זה ,זה חברה של פייר וואל ענקית בעצם היא זאת שהתחילה את כול העיניין הזה לפניי 10 שנים, אחד בשם ניר) בכול אופן זה לא העיניין אני במקצוע mcse בן 24 בדיוק עכשיו מסייים ללמוד עוד 3 חודשים כרגע אני עובד בסונול בתור helpdesk השאלה שלי היא כזאת האם כדי לי לעזוב לטובת זה מישהו מכיר את החברה יכול לתת לי פרטים על התפקיד על החברה מישהו עובד שם ? בכול אופן כול פרט מידע שיש אני אשמח לדעת אל תיתנו לי קישור לאתר שלהם הייתי שם

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום לכולם. אני גר בהוד השרון ומתכנן לקנות מחשב למשחקים בתקציב של כ 3500 ש"ח. איפה המקום הכי טוב באזור הזה לרכוש את המחשב? אני צריך התקנה, משלם במזומן ומוכן לנסוע קצת אם זה שווה את המחיר... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  23. Started by ImFondOfComputers,

היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by SweeT_EviL,

המורים שלנו דיברו על זה היום שיש סיכויים גדולים שיהיה מחר שביתה..

• 11 תגובות
    • 796 צפיות
  25. Started by topgun,

http://kclements.members.beeb.net/internet_tennis.htm

• 3 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים