כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
טוב מישהו הפיל לי את האתר :'( עכשיו אני לא יודע מה לעשות? איך אני יכל להרים אותו? לגעת מי עשה אתזה? להכנס מצורה צדדית או משהו כזה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני שואל כי אני נטלתי אלספה וחשוב לי לדעת אם מישהו חווה תופעות כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תנו מידע ודעה.
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רק אני שמתי לב שלכל מי שיש win8 מופיע במקום של המערכת הפעלה nt6.2? זה בר תיקון? סתם משהו ששמתי לב אליו
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אתמול היתה לי יומולדת 15(ה18.5.2004) וסבתא שלי שאלה אותי מה אני רוצה ליומולדת. אני לא ממש יודע... אני חושב משהו למחשב או איזה גאג'ט מגניב. עכשיו אני חושב על אוזניות של audio-technica ATH-900 אבל אני לא סגור על זה. תנו לי רעיונות למשהו שכדי לי. (אני לא רוצה להשקיע את זה בחלקים למחשב כי יש לי מחשב סבבה ובזמן הקרוב אני לא רוצה להחליף חומרה) תקציב או... דיי פתוח אבל זה צריך להיות משהו שימושי (נגיד אוזניות ב800 שקל זה אולי כן אבל סתם חלק למחשב ב800 זה לא...) אז מה נראה לכם כדי?
-
- 11 תגובות
- 757 צפיות
-
-
התחלתי עכשיו להתעננין בהם ואני מחפש את האלבום האחרון שלהם -Comalies מכמה שירים ששמעתי הם מעולים(goth metal and nu metal) בכל מקרה אם משיהו שמע עליהם או יודע איפה שמוכרים את הדיסק זה יעזור לי הרבה ד"א הדיסק של Evanscence הוא פשוט רמה מעולם אחר....תענוג למשמוע...
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל בלהגיד שאני לא גורם מרכזי במידה וזה יצא לפועל : אני פה רק לתת רעיונות ועצות ואם זה יצא אז מה רע? אני זוכר את המפגש האחרון שהייתי בו וזה היה לפני איזה 4 שנים אם אני לא טועה.. שהיינו על הגג של קניון עזריאלי ובואו אבטחה כי הביו לשם כל מיני חלקי חומרה :lol: בכל מקרה חשבתי אולי ניפגש, צחוקים נאכל קצת בחופשה של פסח, מי שבצא בטח יקבל הפוגה, וגם מי שבעבודה מה דעכתם?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום בגלל אילוצים אישיים אני אקצר בדברי. בקרוב אני פותח חנות וירטואלית למחירת לדים במחירים של חו"ל כן כן במחירים של חו"ל! רציתי לדעת לאילו לדים ישנם דרישה בארץ,ודרכי התשלום המועדפות. אני מודה לראש לכול המגיבים.
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKER אני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומות לא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשים אתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכם אלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא. HW לא מתאים לכם!!! יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר. אבל העניין הוא לא לעניין... בברכה PINK PANTHER
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום וברכה כפי שכמה מכם מכירים אותי ,גרתי בישראל כל חיי עד גיל 17 בערך שטסתי לארה"ב לגור שם במשך שנה ככה לנסות לראות איך ומה זה ארה"ב כמובן שגם סיימתי בית ספר שם וחזרתי לעשות צבא ,באותו זמן התאריך גיוס שלי היה ב23 ליולי לאחר מכן שינו אותו ל19 בנובמבר ואז ל3 בדצמבר. כשהודתי לאמא שלי שדחו לי את הגיוס ל3 בדצמבר היא אמרה שהיא רוצה שאני אחזור לארה"ב לבקר לפני הגיוס ,הייתי שם חודש פחות או יותר וחזרתי ביום ראשון שהיה. כמובן אני נוסע עם אבא שלי לקנות דברים ,מבררים עיניים וכו...' אני מתגייס לחיל התותחנים לא ידוע לי לאיזה יחידה. עכשיו הבנתי שאני נחשב כקרבי נכון? בנתיים הספקתי לקנות משחה לציחצוח נעלים ,שעון חדש של G-SHOCK, גומיות למכנסים ,פנס ,סכין יפנית ועוד כל מיני. עכשיו …
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
אני מנסה להשתמש בחיפוש של הפורום, ולא משנה מה אני רושם הוא לא מוצא כלום! רק לי זה קורה?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
נניח ואני והמעסיק סיכמנו שאני אעבוד מחר ופיתאום שעות ספורות לפני התחלת המשמרת הוא אומר לי שאין היום עבודה בגלל שיש צימצום בעובדים ולכן הוא מבטל לי את המשמרת. אני עובד לפי פרוייקטים ולא קבוע. אם המעסיק הפר את ההסכם מה הזכויות שלי כאן?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי לכולם. למרות ההצהרות של אדובי, הגירסה החדשה של התוכנה המדוברת מלאה בבאגים שונים ומשונים ולכן מומלץ מאוד לא להתקין אותה אצלכם. בברכה נאפו
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ושיהיה כתוב איזה מקשים ללחוץ במלחין צלילים תודה מור רוזס ;D
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אבדה לי התעודת זהות ואני צריך להוציא תעודת זהות חדשה לצו הראשון שיהיה לי ום שני 75 שקל . צריך להביא משהו מיוחד או לעשות משהו מיוחד כדי להוציא תעודת זהות פעם נוספת ? ונגיד בצו הראשון לא הבאתי תעודת זהות אני אוכל להיכנס עם התעודת זהות של אבא שלי שיש שם גם תעודת זהות שלי
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
רכשתי לפני מספר ימים ממיר DTT ממחסני חשמל של חברת אלקטרה יש לציין שזה ממיר מצוין במחיר סביר (200 ש"ח),רק הבעיה היא שלא קיבלתי כבל SCART (רכשתי כבל כזה במחיר של 20 ש"ח מהום סנטר) וגם האנטנה שמקבלים בדר"כ בשאר הממירים לא קיבלתי (לא שהיא עוזרת,אבל לי זה לא משנה כי יש ברשותי אנטנה גדולה ישנה שעובדת עם הממיר מצוין). אחרי כל החפירות (זה היה יותר המלצה לכל מי שרוצה לקנות ממיר דיגטלי של ה5 ערוצים). ברשותכם אשאל מספר שאלות: 1.האם יש אפשרות לחבר דיסק און קי לממיר ודרכו להפעיל סרט כל שהוא שהורדתי מהאינטרנט? 2.האם ניתן להעביר פרק שהקלטתי ע"ג הדיסק און קי ולצפות במחשב?(יש אפשרות להמיר או משהו?) 3.הקליטה אצלי היא על 75% בערך,יש אפשרות לקליטה גדולה יותר אבל צריך להרים את …
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי פנדר סטראט מקסיקנית.. כאילו יצא מהמקום ואני לא מוצא את הבורג אבל עדיין שומעים כרגיל והכל זה קריטי? מה אני אמור לעשות?
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טראק שאני וחבר שלי יצרנו שהמלודיה שלו מתבססת על צלצול של פלאפון האוס מסחרי נחמד מאד עם נטיות למוזיקה קלאסית קצת תשמעו ותגיבו, ותקראו גם את הסיפור שמאחורי היצירה... http://stage.co.il/Stories/270207#top
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בהרשמה מול המוסד האקדמי עבור העתודה האקדמית בצבא ואני לא בטוח אם עבר התאריך האחרון לזה =\ אני מנסה להשיג אותם בטלפון לפניות בנושא קד"צ ולא עונים אם מישהו יודע אני אשמח לקבל תשובה ונושא שני זה המלצה למוסד..כעקרון לא התקבלתי בסף של הצבא להנדסת תוכנה לכן אם אני הולך לעתודה זה למדעי המחשב וחשבתי על אונ' בר אילן או אונ' תל אביב..כאשר טכניון זו אופציה שלישית אבל פחות עדיפה עקב מרחק גדול מי שטיפה מתמצא בנושא שוב אני אשמח לתשובה תודה מראש, לירן
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אהלן חברה! האם הירידה התלולה בשער הדולר? - השפיעה על המחירים - עדיין לא - השפיעה ותמשיך להשפיע כמו כן עם שער דולר כזה נמוך לא כדאי לקנות בחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 757 צפיות
-
-
טוב,זה ממש שבר שיאים... בדרך כלל התגום הרשמי של העונה הוא סבבה,וככה גם השמות,אבל יש מקרים שבהם הם כותבים משהו מטומטם..זה ממש שבר את כל השיאים אבודים-עונה 1-פרק 17 השם של הפרק הוא LOST IN TRANSLATION ואתם יודעים איך הם תרגמו את שם הפרק? "אבודים בטוקיו" הסיבה לכך היא שפעם יצא סרט שקראו לו LOST IN TRANSLATION,והתרגום של השם שלו היה "אבודים בטוקיו"...כמובן שהתרגום של השם בא ישירות מתוכן הסרט,אבל באבודים פרק 17,אין שום קשר... הקיצר-מה נסגר עם המתרגמים?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחנות ווירטואלית משחה טרמית ודיסקים לצריבה ועוד כמה דברים ואני מחפש איזה שותף לקניה כי למשל המשחה מספיקה ל10 פעמים ואני לא צריך יותר מ5...וגם המשלוח עולה 40 ש"ח אז אולי יש מישהו שגם רוצה להזמין דברים (אחרים) ונשתתף במשלוח אז אם מישהו מאזור פ"ת רוצה להשתתף איתי נא לפנות לפרטי
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-